Klik hier voor meer aanbiedingen.


Gebruikersnaam:


Wachtwoord:


onthoud mij

Registreren


Facebook

 


Links

 
Verjaardagen

Gefeliciteerd: Superdisneyfan (42), Aurora (19)

Welkom

 

Welkom op Café Mickey, de plek voor élke Disneygek!
Wil je meer te weten komen over alles wat met Disney te maken heeft ben je hier aan het juiste adres! Op ons forum vind je alles over Disneyland Parijs, Walt Disney World in Florida, Disneyland Resort in California, de Disney Cruiseline, Disney films en series, Disney games en nog veel meer wat met Disney te maken heeft!

Wil je een goed aanbieding voor een verblijf in een hotel of tickets ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Meld jezelf hier aan en praat gezellig mee over alles wat met Disney te maken heeft!

Café Mickey is ook dé locatie om nieuwe (Disney)vrienden te maken!!
Tot snel!

Krijg je niet genoeg van ons, volg ons dan op Facebook en Twitter:
Laatste nieuws

 

Video: Disneyland Parijs in de avondBekeken: 34  •  Reacties: 0  •  Plaats een reactie Omhoog

Disney's Betoverende Kerst, 11 november'17 tot 7 januari'18


Disney's Betoverende Kerst

Afbeelding

De Disney personages en de Kerstman maken op dit moment hun verrassingen en cadeautjes klaar van 11 november 2017 tot 7 januari 2018. Bekijk in afwachting van ons nieuwe kerstprogramma alle magische festiviteiten van 2016 nog eens opnieuw!Disneyland® Paris schittert in een feestelijke gloed
Het Disneyland® Park heeft zich feestelijk uitgedost om van Kerstmis een echte topper te maken! Disney Figuren wensen je een vrolijke kerst, een gigantische kerstboom licht de hemel op en deelt de hele winter lang kerstwensen uit.

Afbeelding

Disney’s Christmas Parade
Disney’s Christmas Parade is ongetwijfeld de vrolijkste en mooiste muzikale kerstparade die je ooit zag! Bewonder de Kerstman, Mickey, een hele reeks Disney Figuren, schitterende performers en twee nieuwe praalwagens die door Main Street, U.S.A.® trekken.

Afbeelding

Disney Dreams®! Of Christmas
Voel je voeten dansen en je hart zingen wanneer de avond wordt omgetoverd in één groot kerstfeest. Je favoriete Frozen Figuren zijn de kers op de taart van het schitterende muzikale vuurwerk en het prachtige licht- en waterspektakel - Disney Dreams®! of Christmas.

Afbeelding

Mickey’s Magical Christmas Lights
Hoor je de sleebelletjes rinkelen? De Kerstman, Mickey en Minnie en hun kleurrijk gevolg nemen je mee tijdens deze opgewekte Sing-Along, terwijl de reusachtige kerstboom op Town Square wordt opgelicht en je betovert met een prachtig lichtspektakel!

Afbeelding

Een prachtige Frozen Sing-along en a Royal Welcome
Elsa en Anna zijn terug op algemeen verzoek. Warm dus alvast je stembanden op voor de Frozen Sing-Along*. Arendelles beroemde zussen leiden je doorheen een indrukwekkende reeks Frozen hits. Wanneer hun paardenkoets door Main Street, U.S.A.® rijdt, hou dan je camera bij de hand voor een koninklijke groet tijdens A Royal Welcome. De schitterende zussen betoveren je met hun glimlach en vriendelijke begroeting; een onvergetelijke ervaring!
* Tot 26 maart 2017

Afbeelding

Royal Christmas Wishes*
Doe een wens bij een heel speciale ster! Je geliefde Disney Prinsen en Prinsessen presenteren een koninklijke show op het podium aan het majestueuze Kasteel van Doornroosje en toveren een magische kerstsfeer die nog meer schittert dan hun koninklijke juwelen.
* Vanaf 17 november 2016

Afbeelding

Een vrolijke meet ‘n’ greet met e Kerstman* & Disney figuren
Leg het meest magische moment van het jaar vast op camera, samen met de Disney Figuren in hun feestelijke kerstkostuums. Neem een selfie met Stampertje, Miss Bunny, knuffel de enige echte Kerstman*! Er is zelfs de mogelijkheid om heldin Moana** te ontmoeten in het Walt Disney Studios® Park.
* Enkel tot 25 december 2016
** Vanaf 20 november 2016 - einddatum nader te bepalen

Bron: Disneyland Parijs

Bekeken: 232  •  Reacties: 4  •  Plaats een reactie Omhoog

Vraagje


Hallo allemaal

Ik ga vandaag naar Disneyland Paris en kwam er achter dat mijn telefoon niet geregistreerd staat voor online bankieren. Hier heb ik een Raboscanner voor nodig en die ligt helaas thuis en hier kwam ik allemaal te laat achter toen ik al in de trein zat. :oops:

Mijn vraag is dan ook of er toevallig leden zijn die bij de Rabobank zitten en waar ik de Raboscanner zou van kunnen mogen gebruiken die ook in Disneyland zijn of vandaag ook gaan? Ik ga eerst kijken op Schiphol of ik wat kan regelen bij de Rabobank maar heb mijn twijvels of ik dat nog ga redden ivb met de tijd.

Het gebruik is nog geen minuutje en wil gerust een kopje koffie als wederdienst doen :)

Ik zit zelf in Hotel B&B en kom deze middag aan. Ik ben zeer flexiebel voor een afspraak hiervoor en het kan ook in het Disneypark zelf.

Bekeken: 143  •  Reacties: 4  •  Plaats een reactie Omhoog

Walt Disney World 2017Bekeken: 68  •  Reacties: 0  •  Plaats een reactie Omhoog


Ons forum

 
Disneyland park
Walt Disney studio's
Village


Disney

 
© 2009-2017 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB