Klik hier voor meer aanbiedingen.


Gebruikersnaam:


Wachtwoord:


onthoud mij

Registreren


Facebook

 


Links

 


Verjaardagen

Gefeliciteerd: Jungle VIP, Mrs. Incredible (55), ivanakreil (29)

Welkom

 

Welkom op Café Mickey, de plek voor élke Disneygek!
Wil je meer te weten komen over alles wat met Disney te maken heeft ben je hier aan het juiste adres! Op ons forum vind je alles over Disneyland Parijs, Walt Disney World in Florida, Disneyland Resort in California, de Disney Cruiseline, Disney films en series, Disney games en nog veel meer wat met Disney te maken heeft!

Wil je een goed aanbieding voor een verblijf in een hotel of tickets ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Meld jezelf hier aan en praat gezellig mee over alles wat met Disney te maken heeft!

Café Mickey is ook dé locatie om nieuwe (Disney)vrienden te maken!!
Tot snel!

Krijg je niet genoeg van ons, volg ons dan op Facebook en Twitter:
Laatste nieuws

 

[2020] Halloween Parties 17, 24 en 31 oktober


Maar liefst 3 Halloweenparties in Disneyland Paris: 17, 24 en 31 oktober 2020


Afbeelding

Volgens een jobadvertentie van Disneyland Paris, zouden er in 2020, 3 Halloweenparties doorgaan in Disneyland Paris.

Er is nog geen informatie wanneer je voor één of meer van de Halloweenparties kan reserveren.

Voor hun volgende Halloweenparties zijn ze op zoek naar Acteurs die de rol van een Disney schurk spelen, met het volgende profiel:Bewezen stand up ervaring is een pluspunt...

Gericht op een familie en internationaal publiek

Sterke podiumprésence

Dynamiek en improvisatievermogen

Perfect gesproken Frans OF Engels

Minstens 185 cm meten

Deze functies zijn bedoeld voor kandidaten die meerderjarig zijn of gelijkgesteld zijn, waarbij rekening wordt gehouden met de geoefende werktijden en het arbeidsreglement ter bescherming van jonge werknemers.

Je kan zelf deelnemen aan de auditie die eind juni 2020 in Disneyland Parijs zal plaatsvinden. http://careers.disneylandparis.com/fr/auditions/audition-comediens-hommes-0

Bekeken: 207  •  Reacties: 0  •  Plaats een reactie Omhoog

Meet and Greets 2020


New Meet and Greets Compilation March 2020

Bekeken: 180  •  Reacties: 1  •  Plaats een reactie Omhoog

Disney's Las Vegas


hey,

ik schrijf momenteel een thesis over het Disney's Las Vegas hotel van Robert Venturi dat gepland was voor het Euro Disney resort. Klein probleem hierbij is dat er niet super veel informatie te vinden valt op een paar tekeningen en een vermelding van Tony Baxter in de season pass podcast na.
Moest iemand toevallig ooit al wat info (internet, podcast, boeken, tekeningen, interviews,.....) over dit hotel zijn tegengekomen mag die dat zeker delen.

thx!

Bekeken: 118  •  Reacties: 2  •  Plaats een reactie Omhoog

Not-so-Disney-quiz


The Not-So-Disney-Quiz

Afbeelding

In tijden van binnen blijven voor Corona-virus, sluitingen van Disney parken overal ter wereld, kan verveling soms de bovenhand nemen. Daarom dit nieuwe spelconcept: 'the Not-So-Disney-Quiz'. Ik deel graag Disney weetjes met mensen die ook geen Disney-fan zijn. Maar er zijn ook zo vele algemene weetjes van Disney, waarvoor je niet perse een Disney-fan hoeft te zijn, om ze te weten. Kan jij alle vragen beantwoorden?


spelregels

In dit spel stuur ik elke dag een algemene vraag geïnspireerd, gethematiseerd of verbonden aan Disney. Wanneer je het antwoord weet, kan je reageren via privé bericht (PM). Ik houd de score bij, om zo te weten wie de meeste punten heeft.
Wees sportief en zoek de antwoorden niet op het internet op. Tegen 31 maart laat ik weten wie het meeste punten heeft en dit spel gewonnen heeft.

We beginnen makkelijk...

vraag 1: Welke auteur hebben deze attracties gemeen?

Afbeelding

Bekeken: 649  •  Reacties: 10  •  Plaats een reactie Omhoog

Maatregelen door het Coronavirus - Disneyland Paris


Disneyland Paris doet diverse aanpassingen aan hun aanbod en services in verband met het Coronavirus.

Disneyland Paris blijft haar gasten verwelkomen in beide parken en de Disney hotels. Met ingang van donderdag 12 maart 2020 zullen echter de volgende aanpassingen gedaan worden in hun aanbod van entertainment, restautants en andere services. Houdt hiermee rekening als u de komende tijd het Parijse Disney Resort gaat bezoeken.

Entertainment
Vanwege de beperking die is opgelegd door de Franse overheid dat bijeenkomsten van meer dan 1000 personen momenteel niet zijn toegestaan, wordt de hoeveelheid gasten in de theaters van de parken (Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular en Mickey and the Magician) en Buffalo Bill’s Wild West Show beperkt, zodat aan deze eisen voldaan wordt.
Daarnaast worden alle drie de parades die het Disneyland Park kent gestopt. Zo is de dagelijkse Stars on Parade en Frozen 2: An Enchanted Journey niet te zien, maar ook de recent toegevoegde Princess Promenade, ter vervanging van de sluiting van het Princess Pavilion niet te zien. De Star Wars shows in het Walt Disney Studios Park zullen eveneens geen van allen worden opgevoerd.
De avondshows Disney Illuminations en Star Wars: A Galactic Celebration zullen beide niet worden vertoond.
Verder zullen de Disney-figuren in beide parken wel normaal te ontmoeten blijven (met uitzondering van de face-characters).

Attracties, restaurants en winkels
De wachtrijen van attracties in beide parken zullen de komende tijd nauwkeurig worden gemonitord door de Cast Members van de attractie om de hoeveelheid mensen in de wachtrij te beperken en zo te voldoen aan de door de Franse overheid gestelde eisen. Om de grote hoeveelheden mensen op andere plekken te beperken, zal het bezoekersaantal van bepaalde grote restaurants, winkels en gebouwen meer gereguleerd worden de komende tijd. Onder andere zal dit voor Café Hyperion, World of Disney en het Studio 1 gebouw gelden. Eerder werd al bekend dat de dansvloer van Billy Bob’s gesloten zou blijven.
Afbeelding

Bekeken: 3250  •  Reacties: 13  •  Plaats een reactie Omhoog


Ons forum

 
Disneyland park
Walt Disney studio's
Village

InsidEars

 

Café Mickey is lid van InsidEARS:
The Social fan club by Disneyland Paris

InsidEars


Het weer

 

Disneyland Paris Het weer vandaagLinks

 
Interessante links

 © 2009-2020 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB