Klik hier voor meer aanbiedingen.


Gebruikersnaam:


Wachtwoord:


onthoud mij

Registreren


Facebook

 


Links

 


Verjaardagen

Gefeliciteerd: Duchess

Welkom

 

Welkom op Café Mickey, de plek voor élke Disneygek!
Wil je meer te weten komen over alles wat met Disney te maken heeft ben je hier aan het juiste adres! Op ons forum vind je alles over Disneyland Parijs, Walt Disney World in Florida, Disneyland Resort in California, de Disney Cruiseline, Disney films en series, Disney games en nog veel meer wat met Disney te maken heeft!

Wil je een goed aanbieding voor een verblijf in een hotel of tickets ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Meld jezelf hier aan en praat gezellig mee over alles wat met Disney te maken heeft!

Café Mickey is ook dé locatie om nieuwe (Disney)vrienden te maken!!
Tot snel!

Krijg je niet genoeg van ons, volg ons dan op Facebook en Twitter:
Laatste nieuws

 

Café Mickey al 10 jaar de plek voor élke DisneyGek!


Vandaag wordt Café Mickey 10 jaar en dat willen we toch een beetje vieren met jullie!

Afbeelding

Van een forum met enkele leden in het begin is het in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een breed bekende pagina met ruim 3.500 geregistreerde leden. In de beginjaren zag het forum er in de basis vergelijkbaar uit met het huidige forum, echter is de aankleding van de basis in de loop der jaren veranderd tot de huidige pagina. In april 2012 is er een grote restyling gedaan naar de huidige forum vorm. Dagelijks worden de leden op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen binnen de Disney-wereld. Het grootste gedeelte draait voornamelijk om Disneyland Paris. Maar ook de andere resorts, films en andere producten van The Walt Disney Company hebben een eigen onderdeel op het forum. Café Mickey is daarnaast ook lid van InsidEars sinds de oprichting daarvan afgelopen jaar.

Afbeelding

Het forum heeft in 10 jaar tijd ook een aantal extra functies en toevoegingen gekregen, zoals de webradio in 2010. Deze is, na een korte onderbreking, nog steeds te beluisteren. De toenmalige zender Disneyfever is verdwenen en is ingeruild voor vier andere zenders, namelijk D-Log Radio, ED92 Radio, Enchanted Radio en Sorcerer Radio.

Online worden er ook diverse spelletjes en bezigheden georganiseerd. De meest bekende is waarschijnlijk de Miss en Mister verkiezing van het forum, waarvan de eerste editie gehouden werd in 2015 en de daaropvolgende jaren terugkeerde tot en met 2018. (Onze spelletjes vind je hier)


Café Mickey en Sociale media
Het forum groeide met de jaren steeds verder met het aantal leden. Om een nog grotere doelgroep te bereiken werden er nieuwe socialmediakanalen gebruikt om meer mensen op de hoogte te houden van de laatste Disney-nieuwtjes. In juni 2009 ging Café Mickey al vrolijk tweeten op Twitter. Op 15 oktober dat jaar werd Café Mickey ook ’Hyves’. Sommige jeugdige leden zullen dan vast denken, Hyves? Hyves was een Nederlandse variant van Facebook, alom bekend door zijn kenmerkende ‘dansende banaan’-icoon. De pagina verdween samen met Hyves, nadat Facebook de verovering van Nederland was gestart. YouTube werd aan het rijtje socialmediakanalen toegevoegd op 8 november 2011. Op de huidige Facebookpagina werd een eerste bericht geplaatst op 10 februari 2012, echter was Café Mickey daarvoor ook al te vinden. Momenteel is deze pagina uitgegroeid tot het grootste socialmediakanaal van Café Mickey met meer dan 18.000 volgers. Instagram volgde in 2017 en de meest recente toevoeging volgde op 20 juni vorig jaar met de snelgroeiende Facebookgroep ‘Vrienden van Café Mickey’, met ondertussen al bijna 3.000 leden.

Café Mickey Meetings
Naast het digitaal bij elkaar brengen van Disney-fans, organiseert Café Mickey ook meetings in het echte leven. Op deze manier leer je de echte mensen achter de forumnamen kennen. De meetings zijn altijd reuze gezellig en ieder jaar komen er weer nieuwe mensen naartoe. Ondanks dat Café Mickey een Disney-forum is vinden de meetings vaak plaats buiten Disney om, zodat het voor meer leden makkelijk bereikbaar blijft. Zo is de Efteling al jaren een vaste plek waar regelmatig onze fans meeten. Voor de afwisseling wordt er ook wel eens een andere plek gekozen, zoals Phantasialand in 2015. Ook in het Vlaamse Sint-Niklaas hebben we al regelmatig een bowling-meeting gedaan, welke sinds vorig jaar gecombineerd wordt met een gezellige Disney-quiz. En uiteraard zijn er bij grote gebeurtenissen in Disneyland Paris ook meetingen gehouden. Onder andere op 12 april 2017 bij de 25ste verjaardag van Disneyland Paris, tijdens een aantal runs in de afgelopen jaren, maar ook bij de start van bepaalde seizoenen. Via deze weg zijn er vele mooie vriendschappen ontstaan tussen onze leden. Vast onderdeel van de meetings zijn natuurlijk altijd de fotomomenten. Hieronder een selectie van een aantal meetings van de afgelopen jaren.

Meeting 2010 in DLP

Afbeelding

Meeting 2011 in de Efteling

Afbeelding

Meeting 2011 in DLP

Afbeelding

Meeting 2014 in de Efteling

Afbeelding

Meeting 2015 in DLP

Afbeelding

Meeting 2016 in DLP

Afbeelding

Meeting 2017 - Bowling Sinit-Niklaas

Afbeelding

Meeting 2017 in DLP

Afbeelding

Meeting in 2018 - Quiz - Bowling in Sint-Niklaas

Afbeelding

Meeting in 2018 in de Efteling

Afbeelding

Meeting in 2018 in DLP

Afbeelding

Buttons
Met een meeting 2011 zijn de allereerste buttons van Café Mickey verschenen. Dit waren ronde witte buttons met het logo erop wat destijds werd gebruikt. Daaronder stond dan in zwarte letters www.cafemickey.com. Dit was het begin van een nieuwe traditie en voor sommige leden een start van een nieuwe verzameling. Ondertussen is al een hele collectie aan diverse buttons ontstaan. Van buttons van meetings tot buttons van evenementen en seizoenen van Disneyland Paris. Hieronder een kleine selectie van de vele buttons die Café Mickey gemaakt heeft.

Afbeelding

In deze 10 jaar is heel veel gebeurd en mogen we trots zijn op wat we met Café Mickey bereikt hebben, al zeggen we het zelf. We willen iedereen die in deze 10 jaar een bijdrage heeft gedaan aan Café Mickey hartelijk bedanken en hopen iedereen de komende jaren nog te mogen verwelkomen op het forum, via een van de vele socialmediakanalen of misschien een keer op een meeting.

Bekeken: 152  •  Reacties: 4  •  Plaats een reactie Omhoog

dagtrip naar parijs, vanuit disney


beste forumleden
We zijn aan het kijken om dit jaar weer naar Dlrp te gaan,
en wilden nu graag eens een tripje naar parijs zelf maken.
Een hele tijd geleden hebben we dit ook gedaan, toen ging dit nog fijn via OAD,
je ging naar de OAD balie en kon dat daar boeken.
Maar OAD heeft al een hele tijd geen balie meer in DLRP, en biedt dit ook niet meer aan zo te zien.
Wie weet welke opties er nog meer zijn, om een dagtrip te maken, als je niet per trein of eigen auto wilt gaan.
iemend een idee ??

mvg Drlrpfreak

Bekeken: 120  •  Reacties: 9  •  Plaats een reactie Omhoog

Main Street USA 2019Bekeken: 213  •  Reacties: 1  •  Plaats een reactie Omhoog

[2019] Hip Hop Live Experience


Lancering van Hip Hop Live Experience-pakketten in Disneyland Paris

AfbeeldingAfbeelding

Maak je klaar voor de grootste verzameling hiphopartiesten van het jaar in Disneyland Paris. Op het programma: zangers, graffitikunstenaars, dansers en vele andere artiesten die zich verplaatsen in het hiphop-universum in het Walt Disney Studios Park. En bovenal, beleef een uitzonderlijk concert met de grootste Franse rappers, hiphoppers en RnB-zangers van het moment!


Hip Hop Live- experience * - inclusief ticket voor vrijdag of zaterdag:

• Toegang tot het geprivatiseerde feest in Walt Disney Studios Park op 7 of 8 juni 2019 van 20.00 tot 02.00 uur, met verschillende open attracties en eetgelegenheden
• Hip-hop, rap en RnB concerten op Production Courtyard
• Voorstellingen en workshops van dans, beatbox en graffiti
• De aanwezigheid van Disney-figuren

* Hip Hop-ervaring in Disneyland Parijs

Wacht niet, reserveer je ticket tot 6 juni 2019. Beperkte plaatsen.

Hip Hop Live Experience - pass 2 soirées

Op het programma: zangers, graffitikunstenaars, dansers en vele andere artiesten die zich verplaatsen in het hiphop-universum in het Walt Disney Studios Park. En bovenal, beleef een uitzonderlijk concert met de grootste Franse rappers, hiphoppers en RnB-zangers van het moment!

Goed om te weten! Door 2 nachten te boeken bespaart u op de aankoop van een ticket voor beide nachten. Geniet ervan!

Hip Hop Live-ervaring * - 2 overnachtingen zijn inclusief:

• Toegang tot het geprivatiseerde feest in Walt Disney Studios Park op 7 en 8 juni 2019 van 20.00 tot 02.00 uur, met verschillende open attracties en eetgelegenheden
• Hip-hop-, rap- en RnB-concerten op Production Courtyard, met elke avond 1 verschillende line-up
• Voorstellingen en workshops van dans, beatbox en graffiti
• De aanwezigheid van Disney-figuren

VOORWAARDEN
Gratis voor kinderen onder de 3 jaar oud. Om toegang te krijgen tot de avond, zal een speciale polsband worden gegeven op vertoon van een kaartje van de avond geldig bij uw aankomst aan de ingang van het Walt Disney Studios Park vanaf 20u. Het evenement kan zonder kennisgeving worden gewijzigd, vertraagd of geannuleerd, vooral bij slecht weer.

Tickets add-on beschikbaar op dit moment. Binnenkort meer informatie. (Boek een verblijf met overnachting op 7 en/of 8 juni en voeg de tickets toe in de laatste stap)

Meer info, of boeken kijk hier
 

Bekeken: 477  •  Reacties: 1  •  Plaats een reactie Omhoog


Ons forum

 
Disneyland park
Walt Disney studio's
Village

InsidEars

 

Café Mickey is lid van InsidEARS:
The Social fan club by Disneyland Paris

InsidEars


Het weer

 

Disneyland Paris Het weer vandaagLinks

 
Interessante links

 © 2009-2017 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB