Klik hier voor meer aanbiedingen.


Gebruikersnaam:


Wachtwoord:


onthoud mij

Registreren


Facebook

 


Links

 


Welkom

 

Welkom op Café Mickey, de plek voor élke Disneygek!
Wil je meer te weten komen over alles wat met Disney te maken heeft ben je hier aan het juiste adres! Op ons forum vind je alles over Disneyland Parijs, Walt Disney World in Florida, Disneyland Resort in California, de Disney Cruiseline, Disney films en series, Disney games en nog veel meer wat met Disney te maken heeft!

Wil je een goed aanbieding voor een verblijf in een hotel of tickets ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Meld jezelf hier aan en praat gezellig mee over alles wat met Disney te maken heeft!

Café Mickey is ook dé locatie om nieuwe (Disney)vrienden te maken!!
Tot snel!

Krijg je niet genoeg van ons, volg ons dan op Facebook en Twitter:
Laatste nieuws

 

Walt Disney World Transportation


Walt Disney World Transportation

In Walt Disney World in Florida, zijn er tal verschillende mogelijkheden om je vervoeren vanuit je Disneyhotel naar het Magic Kingdom en vanuit hier weer naar Disney's Blizzard Beach.

Vanuit alle hoeken van alle parken en resorts zijn verschillende mogelijkheden zoals;

- Bus
- Boot
- Monorail
- Minnie Van Service (persoonlijke Disneytaxi service)
- Disney's Magical Express
- Skyliner

Afbeelding

Vliegveld transport

Vanaf het vliegveld zijn er ook tal van opties die je kunt nemen, je kunt de Magical expres nemen, de Minnie Van Service, je kunt een reguliere taxi nemen of een auto huren.

Walt Disney World®-busdienst
Ontspan en geniet van de gratis busdienst met airconditioning in Walt Disney World Resort.

Laat ons u vervoeren!
Bespaar tijd, geld en het gedoe van autorijden en parkeren. Bijna overal waar u maar wilt bij Walt Disney World Resort is gemakkelijk bereikbaar met onze bussen, die met intervallen van ongeveer 20 minuten werken.

Kennismaken met het Disney-thema en waterparken van een Disney Resort Hotel

- Busdienst van Disney Resort hotels begint 45 minuten voorafgaand aan de opening van het park en
eindigt 1 uur voorafgaand aan het sluiten van het park.

- De retourservice naar Disney Resort hotels eindigt 2 uur na het sluiten van het park.
Vervoer tussen verschillende Disney-thema's en waterparken

Vraag ter plaatse aan een Cast Member om je te helpen bij het plannen van je reis van het ene park naar het andere. De meest directe route kan een combinatie van bus, monorail, boot of gondel zijn.

Kennismaken met Disney Springs

- De busdienst vanaf Disney Resort hotels begint 45 minuten voor opening tot 01:00 uur.
De retourservice naar Disney Resort hotels eindigt om 02:00 uur.

- Een enkele busdienst van de 4 Disney-pretparken is dagelijks geopend van 16:00 tot 23:00 uur of 2 uur
na het sluiten van themaparken, afhankelijk van wat zich eerder voordoet.

Voor sommige routes moet u wellicht verschillende buslijnen nemen. Geen bagage of alcohol van welk type dan ook is toegestaan ​​op Walt Disney World Resort-bussen. Alle kinderwagens moeten worden opgevouwen en uit het gangpad worden blijven. Medische kinderwagens voor gasten met een handicap worden behandeld als rolstoelen.

Plan vanaf hier al je busstops en routes!

Afbeelding


Walt Disney World® Watertransport

Ga in Disney-stijl op stap, geniet van een ontspannen cruise op een charmante speedboat of statige veerboot. Iedereen aan boord! Verander uw reis in een traktatie op onze vloot van boten die een attractie op zich is.

Geniet van het landschap en ontspan met een welgekomen bries terwijl je rond Seven Seas Lagoon en Bay Lake vaart. Voel de wind in je haar en de magie in de lucht terwijl je op Crescent Lake en Lake Hollywood vaart. Watertaxi's en veerboten varen naar en van het Magic Kingdom-park, Epcot, Disney's Hollywood Studios en Disney Springs. De meeste routes worden uitgevoerd met intervallen van 15 tot 30 minuten.

Magic Kingdom Park
Bereikbaar met Speedboat(ook bekend als watertaxi) van:

Disney's Grand Floridian Resort & Spa
De villa's van het Grand Floridian Resort & Spa van Disney
Disney's Polynesian Village Resort
Disney's Fort Wilderness Resort & Campground
Disney's Wilderness Lodge
Boulder Ridge Villas in Disney's Wilderness Lodge

Veerboten verbinden het Magic Kingdom-park met het Transportation and Ticket Center.

Epcot en Disney's Hollywood Studios

Bereikbaar per boot vanaf:

Disney's BoardWalk Inn
Disney's BoardWalk Villas
Disney's Beach Club Resort
Disney's Beach Club Villas
Disney's Yacht Club Resort
Walt Disney World Swan Hotel
Walt Disney World Dolphin Hotel

Disney Springs

Bereikbaar per veerboot vanaf:

Disney's Port Orleans Resort-French Quarter
Disney's Port Orleans Resort-Riverside
Disney's Old Key West Resort
Disney's Saratoga Springs Resort & Spa

De openingstijden variëren afhankelijk van water- en weersomstandigheden. Houd er rekening mee dat geen bagage of alcohol van welk type dan ook is toegestaan ​​op waterscooters van Disney. Alle kinderwagens moeten worden gevouwen en uit het gangpad worden opgeborgen. Medische kinderwagens voor gehandicapten Gasten worden behandeld als rolstoelen.

Hoe het Walt Disney World Water Transportation te gebruiken?

Waar u ook heen wilt, het is gemakkelijk te bereiken wanneer u aan boord van het Walt Disney World Water Transportation-inclusief speedboat, boot- en veerbootdienst naar het Magic Kingdom-park, Epcot, Disney's Hollywood Studios, Disney Springs en bepaalde Walt Disney World Resort-hotels rijdt.

Wacht gewoon op een van de handige en goed aangegeven afhaalpunten in Walt Disney World Resort. Uw rit arriveert dan - meestal binnen enkele minuten - klaar om u naar verschillende bestemmingen te vervoeren. Houd er rekening mee dat bepaalde bestemmingen niet rechtstreeks zijn; Het is mogelijk dat u een aansluitingsmethode moet gebruiken om uw bestemming te bereiken.

Plan vanaf hier al je waterstops en routes!

Afbeelding


Walt Disney World® Monorail

Rondreizen in Walt Disney World Resort is een koud kunstje in de wereldberoemde monorail, het 'openbaar vervoer van de toekomst'.

Monorails kunnen werken met aangepaste service en routes. Controleer tijdens je aanstaande bezoek eerst met een Cast Member om er zeker van te zijn dat monorailtransport de best mogelijke optie voor je is, omdat er veel andere transportopties beschikbaar zijn!

Rijd hoog in de lucht
Magic Kingdom park, Epcot en geselecteerde Disney Deluxe Resort-hotels liggen op slechts enkele minuten met de monorail.

Het Walt Disney World Monorail-systeem heeft 3 afzonderlijke lijnen die door Walt Disney World Resort reizen.

The Resort Monorail, stopt de volgende stops:

Magic Kingdom park
Disney's Contemporary Resort
Disney's Grand Floridian Resort & Spa
Disney's Polynesian Village Resort
Transport en Ticket Center (TTC)
De Epcot Monorail en de Express Monorail zijn afkomstig van de TTC en bieden express retourdiensten naar Epcot en Magic Kingdom park.

Het Walt Disney World Monorail-systeem werkt vanaf 30 minuten vóór de vroegste opening van het park tot een uur na de laatste parkeersluiting. Houd er rekening mee dat glazen containers van elk type op de monorail niet zijn toegestaan. Medische kinderwagens voor gasten met een handicap worden behandeld als rolstoelen.

Hoe het Walt Disney World monorailsysteem te gebruiken

Waar je heen wilt, is gemakkelijk aan boord van een van onze wereldberoemde monorails!

Wacht gewoon op een van de handige en goed aangegeven afhaalpunten in Walt Disney World Resort. Uw rit arriveert dan - meestal binnen enkele minuten - klaar om u naar verschillende bestemmingen te vervoeren. Houd er rekening mee dat bepaalde bestemmingen niet rechtstreeks zijn; Het is mogelijk dat u een aansluitingsmethode moet gebruiken om uw bestemming te bereiken.

En onthoud: als u in Disney's Contemporary Resort, Disney's Grand Floridian Resort & Spa of Disney's Polynesian Village Resort verblijft, kunt u genieten van gemakkelijke toegang tot alle monoraillijnen, direct vanuit uw Disney Resort hotel.

Plan vanaf hier al je monorailstops en routes!

Afbeelding

Minnie Van Service

Laat ons u op magische wijze meenemen naar locaties in Walt Disney World Resort of vervoer u van en naar Orlando International Airport!

Minnie Van Service - Binnen Walt Disney World Resort

Verplaats je in een mum van tijd met deze nieuwe, grillige persoonlijke ritdienst - gebruik je smartphone om een ​​ritje te reserveren.

Wilt u een restaurantreservering bij een ander Disney Resort-hotel? Wat denkt u van een ontspannen manier om terug te gaan naar uw kamer na een drukke dag in een van de Walt Disney World-themaparken of het Disney Springs-gebied? De service van Minnie Van is een geweldige manier om Walt Disney World Resort snel en comfortabel te doorstaan ​​- en dat terwijl het zich in een door Disney beheerde Disney-auto bevindt.

Hoe werkt het?
Onze Minnie Van-service werkt met de Lyft-app. Open de Lyft-app eenvoudig overal in Walt Disney World Resort om toegang te krijgen tot de Minnie Van-service, een rit aan te vragen en te betalen via de app of bel (407) 828-3500 om een ​​toegankelijk voertuig aan te vragen. Auto's zijn meestal minuten verwijderd.

Afbeelding

Om een ​​rit aan te vragen via de Lyft-app:

- Open de app en selecteer je bestemming Walt Disney World.

- Bevestig uw ophaallocatie en tik op "Select Minnie Van"; als de Minnie Van-service niet het standaardtype
voertuig is dat wordt weergegeven, moet u door de opties van uw voertuig vegen totdat de Minnie Van-
service wordt weergegeven.

- De app geeft onderweg een kaart weer die het voertuig volgt, samen met een identificerend voertuignummer om u te helpen uw auto te herkennen.

Een toegankelijk voertuig nodig?

Bel alstublieft een Minnie Van Service Specialist op (407) 828-3500 om een ​​toegankelijk voertuig aan te vragen. Verzoeken kunnen 45 tot 60 minuten voorafgaand aan het voertuig worden gedaan. Minnie Van-voertuigen zijn geschikt voor gasten met standaardrolstoelen, gemotoriseerde voertuigen en elektrische voertuigen (ECV's); er kan echter wel een extra wachttijd optreden.

De ervaring en wat kun je van de chauffeurs verwachten?

Minnie Van-coureurs zijn vriendelijke Disney Cast-leden die getraind zijn om je weg te sturen naar waar je moet zijn - met een glimlach.

Prijzen

Prijzen variëren op basis van de afgelegde afstand van de ophaallocatie tot de gevraagde bestemming binnen het Walt Disney World Resort.
U ziet de totale kosten en betaalt de service gemakkelijk via de Lyft-app.
Openingstijden
De service van Minnie Van rijdt dagelijks van 06.30 tot 12.30 uur. De openingstijden kunnen worden gewijzigd.

Afbeelding

Minnie Van Service - Pendeldienst van en naar het vliegveld

uw rit vanaf de Orlando International Airport naar uw Disney Resort hotel (en vice versa) is vanaf 6 maanden van tevoren te reserveren!

Hoe te boeken

Als u een pendeldienst in één richting of heen en terug wilt regelen, belt u (407) WDW-PLAY of (407) 939-7529. Houd alstublieft uw vluchtinformatie bij de hand. Als u in het binnenland reist, dient u ten minste 2 uur voor vertrek van uw vlucht en ten minste 3 uur voor vertrek van de vlucht een aanvraag in te dienen indien u internationaal vliegt. Opmerking: ritten kunnen op dit moment niet via de app worden geboekt.

De Minnie Van
Minnie Van shuttles zijn ruim, comfortabel en speels met een thema geïnspireerd op Minnie Mouse. Elk voertuig biedt plaats aan maximaal 6 gasten, 6 middelgrote koffers en kan worden uitgerust met maximaal 3 gratis autostoelen.

Bagage
Terwijl pendelbussen plaats bieden aan maximaal 6 middelgrote koffers, kunt u uw bagage ook van tevoren inchecken bij Resort Airport Services / Check-in voordat u vertrekt. We kunnen uw tassen niet afzonderlijk meenemen op Disney's Magical Express.

Prijs
De kosten van de Minnie Van airport shuttle zijn $ 150 per enkele reis; fooi niet inbegrepen.

Openingstijden

De Minnie Van airport shuttle rijdt van 07:00 uur tot 23:59 uur. De openingstijden kunnen worden gewijzigd.
Gasten die gebruik willen maken van een toegankelijk voertuig voor een rolstoel of ECV kunnen afspraken maken door te bellen naar (407) 828-3500.
Know Before You Ride

De Minnie Van-pendeldienst van / naar de luchthaven kan van het vliegveld naar een Walt Disney World Resort-hotel worden gebracht. Service is niet beschikbaar voor het Walt Disney World Swan Hotel, het Walt Disney World Dolphin Hotel, het Four Seasons Orlando, het Disney Springs Resort Area Hotels, het Walt Disney World Gateway Hotels en het Walt Disney World Good Neighbor Hotels.

Ritten kunnen worden geboekt tot 11:59 uur de nacht voor aankomst.
De ophaallocatie op de internationale luchthaven van Orlando ligt bij de roltrappen met bagageband.
Bij alle annuleringen binnen 24 uur na de ophaaltijd vervalt de terugbetaling.Disney's Magical Express

Begin en beëindig uw verblijf met gratis busvervoer van en naar
Orlando International Airport en naar de hotels in Walt Disney World Resort, met gratis bagage bezorging!

Laat ons op magische wijze u weg wijzen!
Stap in een bus bij Orlando International Airport en we zullen u en uw bagage naar uw Disney Resort-hotel vervoeren.

Wanneer je Disney's Magical Express reserveert, kun je je vakantie beginnen op het moment dat je uit het vliegtuig stapt. Binnenlandse passagiers kunnen de bagageclaim omzeilen en alle gasten kunnen het ongemak en de kosten van het rijden of het vinden van vervoer over de weg voorkomen. Met dit speciale voordeel van een verblijf in bepaalde Disney Resort-hotels, wordt u comfortabel van het vliegveld naar uw accommodatie gebracht en worden uw tassen direct op uw kamer bezorgd. Je zult ook genieten van een gratis rit terug naar Orlando International Airport op de dag dat je uitcheckt bij je Disney Resort hotel.

Reizen met service Dieren en huisdieren

Dieren mogen met hun eigenaars op Disney's Magical Express reizen in de passagierscabine.

Wanneer u in een van de 4 huisdiervriendelijke Disney Resort-hotels verblijft, kunnen huisdieren met hun eigenaars op Disney's Magical Express reizen. De hond moet in de passagierscabine reizen, in een door de eigenaar geleverde huisdierendrager. De huisdierendrager moet veilig op een stoel in de passagierscabine kunnen passen.

Afbeelding


Aankomst
Ontdek hoe u Disney's Magical Express kunt vinden op Orlando International Airport en hoe uw bagage naar uw Resort-hotel wordt vervoerd.

Binnenlandse aankomsten
Neem de trein van je aankomsthal naar de hoofdterminal. Je bevindt je op niveau 3. Ga tussen 05:00 en 22:00 uur rechtstreeks naar Disney's Magical Express in het Ground Transportation Area in Terminal B, niveau 1. Disney claimt je ingecheckte bagage en bezorgt hem direct naar de hotelkamer van uw Resort via onze bagageleveringsservice. Tussen 22:00 en 05:00 uur moet je je eigen bagage op Level 2 claimen.

Gasten die aankomen in Terminal A van de luchthaven worden geadviseerd om naar Terminal B te gaan voordat ze verder gaan naar niveau 1. Laat bij aankomst bij Disney's Magical Express weten of je assistentie nodig hebt bij het instappen in de bus.

Internationale aankomsten
Bij het verlaten van uw vliegtuig, gaat u naar het Amerikaanse immigratiecontrolepunt. Zorg ervoor dat u uw paspoort en alle benodigde documenten ter inzage heeft. Nadat u uw bagage heeft opgehaald, gaat u naar het douaneboekje.

Bij het verlaten van het douanegebied kunt u uw ingecheckte bagage meenemen om op de motor te rijden of - tussen 5:00 en 22:00 uur - mag u gebruikmaken van de bagageservice van Disney. Om van deze gratis service gebruik te maken, stuurt u uw ingecheckte bagage eenvoudig terug naar de transfercarrousel na het immigratie- en douaneproces. Disney neemt uw bagage op en levert deze af aan uw resorthotel.

Neem de trein naar het hoofdterminalgebouw waar je op Level 3 aankomt. Disney's Magical Express bevindt zich in Terminal B, niveau 1. Gasten die aankomen in Terminal A van de luchthaven worden geadviseerd om naar Terminal B te gaan voordat ze verder gaan naar niveau 1. Laat ons bij aankomst weten of u assistentie nodig hebt bij het instappen in de bus.

Afbeelding

Bagage wordt afgeleverd tussen 05:00 en 22:00 uur

Disney's Magical Express biedt tussen 15.00 en 22.00 uur gratis bagage aan vanaf Orlando International Airport naar de hotelruimte van uw Disney Resort.

Terwijl u met de Disney Magical Express-bus naar uw Resort-hotel rijdt, wordt uw bagage afzonderlijk vervoerd en rechtstreeks naar uw kamer gebracht.

Zorg ervoor dat je alle medicijnen, essentiële items en waardevolle spullen bij je hebt. Omzeil bagageband in de hoofdterminal en ga direct naar Disney's Magical Express, gevestigd in Terminal B, niveau 1. Wees voorbereid op het afgeven van de bagageclaimnummers van uw luchtvaartmaatschappij zodat Disney uw bagage kan ophalen en direct naar uw Resort-hotel kan brengen.

Let op, uw bagage zal apart van u reizen en het kan tot 3 uur duren voordat u bij uw hotel aankomt om naar uw kamer te worden gebracht.

Bagagetransport tussen 22.00 uur en 05.00 uur

Onze bagageleveringsservice is tijdens deze uren niet in bedrijf. Pak uw bagage bij Bagageband op niveau 2 in en neem deze mee naar de Magical Express-locatie van Disney. Uw bagage reist met u mee op de bus naar uw Disney Resort Hotel. Bagage-assistentie is beschikbaar bij aankomst in uw resort.

Vertrek
Lees wat u moet doen wanneer u uw Disney Resort Hotel verlaat voor Orlando International Airport.

De dag voor het uitchecken wordt een vervoersbericht naar uw kamer gebracht. De vertrektijd en plaats voor uw autoritrit terug naar Orlando International Airport staan ​​vermeld op deze kennisgeving. (Zorg ervoor dat u ons uw vluchtgegevens verstrekt bij het maken van uw reservering.)

Om ervoor te zorgen dat u uw vlucht niet mist, zijn de vertrektijden van de bus gepland om u tijd te geven om naar Orlando International Airport te reizen en naar uw gate te gaan. Houd er rekening mee dat het uw verantwoordelijkheid is om uw bagage naar het vertrekpunt te brengen. Op verzoek is er hulp bij de bagage.

Zorg ervoor dat u uw transportticket bij de hand hebt wanneer het tijd is voor vertrek van Disney's Magical Express. Uw bestuurder van een bus zal het ticket van het transport vóór het instappen verzamelen. Let op: MagicBands kunnen niet worden gebruikt om in te checken voor uw reis van uw Disney Resort hotel naar Orlando International Airport.

Afbeelding

Plan vanaf hier je Disney's Magical Express vervoer!


Disney Skyliner (vanaf najaar 2019!)

Ga de lucht in en reis per gondel met een adembenemend uitzicht over verschillende locaties rond Walt Disney World Resort!

Stijgend naar nieuwe hoogten

Vanaf het najaar van 2019 kunt u Disney Skyliner ontdekken, een ongelooflijke nieuwe manier om rond Walt Disney World Resort te reizen!

Zweef boven de boomtoppen en voeg een extra scheut elfenstof toe aan je dag. Dit grootse, ultramoderne gondelsysteem verbindt Disney's Hollywood Studios en International Gateway bij Epcot op handige wijze met de volgende Resort-hotels:

- Disney's Caribbean Beach Resort,
- Disney's Art of Animation Resort,
- Disney's Pop Century Resort en
- Disney's Riviera Resort.Gasten kunnen genieten van gemakkelijke toegang tot de Disney's BoardWalk en een leuke manier om te reizen tussen Epcot en Disney's Hollywood Studios. Bovendien biedt de Disney Skyliner een ontspannen reis naar eetgelegenheden in Disney Resort-hotels, waaronder Disney's Yacht Club Resort, Disney's Beach Club Resort en Disney's BoardWalk Inn.

Sommige gondels zijn versierd met iconische Disney-figuren, figuren uit Disney-attracties en filmfavorieten, wat het nog magischer maakt om rond te reizen terwijl gasten genieten van adembenemende vergezichten over en tussen deze betoverende locaties!

Afbeelding

De gondels worden uitgedost met afbeeldingen op basis van Disney-films, attracties en personages. Als je bijvoorbeeld naar enkele hutten kijkt vanaf de grond, lijkt het alsof personages zoals Mickey Mouse, Minnie Mouse, Pluto of Chip & Dale met gasten meegaan. Naast personele representatie zullen ook enkele Disney-animatiefilms vertegenwoordigd zijn, zoals Beauty & the Beast, Frozen, Lilo & Stitch, Moana, Peter Pan, The Princess and the Frog, Ralph Breaks the internet, Sneeuwwitje en de zeven dwergen, en Zootopia.Ook gondels met een ander thema kunnen gasten verwachten te gaan zien:

- Coco
- Goofy, Pete, Horace Horsecollar and Clarabelle Cow
- Finding Dory
- The Haunted Mansion
- Monsters, Inc.
- Pirates of the Caribbean
- Ratatouille
- Winnie the Pooh
- Huey, Duey, and Louie

Afbeelding

Bekeken: 156  •  Reacties: 6  •  Plaats een reactie Omhoog

[2019] Disney's Halloween Festival shows


Naam voor nieuwe Halloween show mogelijk bekend

Afbeelding

Dankzij de Disneyland fansite ED92 weten we mogelijk nu al de naam van de nieuwe Halloween show.
Dit zou “Ursula’s Halloween” zijn. De show zal in open lucht opgevoerd worden en wordt een tribute aan de Disney Villains. De show zal opgevoerd worden van 28 September tot 3 November. ED92 melde deze info dankzij de auditie oproepen van Disney op @CastingWeekly


bron : ED92

Bekeken: 27  •  Reacties: 0  •  Plaats een reactie Omhoog

[2019] the Lion King & Jungle Festival food


Dit mag je komende zomer verwachten tijdens het Lion King & Jungle Festival.

Afbeelding

Bron: DLRP-Magic

Bekeken: 51  •  Reacties: 1  •  Plaats een reactie Omhoog

Zomersolden 2019


Hallo,

Weet er iemand wanneer de zomersolden 2019 starten in Disneyland Parijs?
Ik weet dat het ergens eind juni is maar had graag de precieze datum geweten.

Groetjes,

Malika

Bekeken: 41  •  Reacties: 1  •  Plaats een reactie Omhoog

Insidears 2019


Tom Fitzgerald about Phantom Manor

Bekeken: 227  •  Reacties: 6  •  Plaats een reactie Omhoog


Ons forum

 
Disneyland park
Walt Disney studio's
Village

InsidEars

 

Café Mickey is lid van InsidEARS:
The Social fan club by Disneyland Paris

InsidEars


Het weer

 

Disneyland Paris Het weer vandaagLinks

 
Interessante links

 © 2009-2019 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB