Klik hier voor meer aanbiedingen.


Gebruikersnaam:


Wachtwoord:


onthoud mij

Registreren


Facebook

 


Links

 










Verjaardagen

Gefeliciteerd: Monster-E (35)

Welkom

 

Welkom op Café Mickey, de plek voor élke Disneygek!
Wil je meer te weten komen over alles wat met Disney te maken heeft ben je hier aan het juiste adres! Op ons forum vind je alles over Disneyland Parijs, Walt Disney World in Florida, Disneyland Resort in California, de Disney Cruiseline, Disney films en series, Disney games en nog veel meer wat met Disney te maken heeft!

Wil je een goed aanbieding voor een verblijf in een hotel of tickets ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Meld jezelf hier aan en praat gezellig mee over alles wat met Disney te maken heeft!

Café Mickey is ook dé locatie om nieuwe (Disney)vrienden te maken!!
Tot snel!

Krijg je niet genoeg van ons, volg ons dan op Facebook en Twitter:




Laatste nieuws

 

Buffalo Grill (in Bailly-Romainvilliers)


Prima restaurant en niet te duur.

Afbeelding
Afbeelding

Op circa 10 minuten rijden van Disneyland Paris vind je dit fijne restaurant. Buffalo Grill is een in Frankrijk bekende restaurantketen. Reserveren is (in de meeste gevallen' niet nodig. De bediening spreekt zowel Frans als Engels.

Afbeelding

De menu's zijn eveneens in Frans en Engels, waarbij opgemerkt moet worden dat het Franse menu in boekvorm en het Engelse menu in een groot gelamineerd vel beschikbaar is.

Afbeelding
Afbeelding

Bij alle gerechten wordt een klein bakje salade (niet op foto) geserveerd.

Een van de keuze voorgerechten bij Sherif menu zijn de solo nacho's. Dit wordt geserveerd met een guacamole-saus.

Afbeelding

Twee van de hoofdgerechten bij het Sherif menu; de 'famous bacon burger' en de 'Sheriff's BBQ Ribs'.

Afbeelding
Afbeelding

Als toetje: 'coffee or tea with sweet'.

Afbeelding
Afbeelding

Een groot voordeel is het Teenagers-menu voor kinderen tussen 10 en 15 jaar. Onze eigen ervaring is dat kindermenu's voor deze leeftijdscategorie veelal te klein zijn en volwassenen-menu's meestal te groot. Het teenager menu is dan een ook een prima tussenweg.
Hieronder de teenager menu's 'teenagers' burger' en 'chicken mix' en de 'vanilla cookie sundae' als nagerecht.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Bekeken: 12  •  Reacties: 0  •  Plaats een reactie Omhoog

Kosten infinity jaar pas (1 dag geblokkeerd nieuwe aanvragen


Hallo,

Door een misverstand is mijn vader met me neef eerder
het hotel uit gegaan, ik was niet heel lekker dus zei gaan jullie maar. Mijn neef hij heeft ook een abonnement) en mijn vader dacht dat hij op mijn kaart mocht. Ik zei (alleen korting) 20x per jaar. Voor toegangskaartjes maar dat werd dus verkeerd begrepen. Mn neef heeft zn eerste jaarkaart wist ook niet hoe of wat. Dus die wilde gewoon samen gaan.

En ja hoor kwamen terug pas weg. En voor een dag geblokkeerd. Wat een toestand want we gingen later in de middag weg. Dus ben weg gegaan zonder Mn kaart.

Word dus gezien als fraude. Hoe de situatie ook is misverstand of niet, helaas.

Nu is mijn vraag ik wil over 2 weken naar Disney ik neem aan dat ik me kaart terug kan vragen.

Maar wat zijn de kosten en waar moet ik dat doen? Zijn er voor de rest nog dingen die ik moet weten voor dat ik ineens vol verassingen komt te staan.

Thanks alvast!

Bekeken: 141  •  Reacties: 4  •  Plaats een reactie Omhoog

S.E.A Challenge


S.E.A Challenge

Afbeelding

Bij The Lion King & Jungle Festival gaan avonturiers Mickey, Minnie Donald,Katrien, ... op avontuur in de jungle. Maar ken je ook die andere ontdekkingsreizigers: S.E.A. (Society of Explorers and Adventurers) bestaande uit wetenschappers, ontdekkingsreizigers, onderzoekers, kunstenaars, reizigers en avonturiers uit de hele wereld, S.E.A. is toegewijd aan de voortdurende verkenning van de oceanen en exotische landen van de wereld. kom meer te weten over deze organisatie en zijn verband met onze eigen eerste bestemming Disneyland Paris via enkele challenges.

Lord Henry Mystic en zijn aapje Albert

Afbeelding

Afbeelding

Ontmoet ons eerste S.E.A lid, Lord Henry Mystic en zijn aapje Albert. Lord Mystic is een avonturier, reiziger en verzamelaar van zeldzame kostbare artefacten. Hij schreef enkele boeken die te vinden zijn in Skipper Canteen: "A Manor of Fact", "Primates as Shipmates" en "Treasures of the Manor".


Afbeelding

S.E.A Challenge: ook Albert schreef een boek '"FUZNEWI PDMWH CHF JD U". Helaas willen deze letters niet veel zeggen. Maar als we de stelling van de eindeloos typende apen mogen geloven kan een aap die in willekeurige volgorde letters intikt op een schrijfmachine, een kopie van een volledig werk van William Shakespeare produceren. Zo schreef hij hier een anagram van zijn geboorteland:

'page pine uaw una'

welk land zoeken we?

Bekeken: 125  •  Reacties: 1  •  Plaats een reactie Omhoog

Controleer je vertrek uit Amerika


TL;DR In hele zeldzame gevallen verwerkt de Amerikaanse douane je vertrek niet (juist). Kijk met het linkje hieronder na of jouw vertrek goed is verwerkt

Afgelopen mei zijn wij met de Transatlantisch Disney Cruise geweest. Dit is een cruise van Amerika naar Europa. We zijn een week van te voren naar Orlando gevlogen en in Miami aan boord gegaan. Twee weken geleden kregen we een mailtje van de Amerikaanse Border Protection, we hadden nog 10 dagen om het land te verlaten. Er blijkt iets mis gegaan te zijn met het verwerken van ons vertrek (en dat van onze medepassagiers). Volgens de Amerikaanse Border Protection zijn we nooit vertrokken! Inmiddels zijn de 10 dagen om en zijn we officieel in overstay. Dit betekent dat we nu geen ESTA meer kunnen krijgen en als we nu proberen Amerika in te komen, dat we geweigerd zullen worden. Het lijkt er op dat dit teruggedraaid kan worden, maar het heeft de laatste weken erg veel stress opgeleverd (ik wilde het aangepast hebben voor de 10 dagen om waren, maar dit was onbegonnen werk). Omdat ik inmiddels ook gehoord heb dat het ook wel eens met een vliegtuig is gebeurd (vanuit Orlando) en niet iedereen een mailtje krijgt dat ze nog maar 10 dagen hebben, hier voortaan mijn advies aan iedereen die naar Amerika gaat:
Controleer na terugkomst dat je een vertrekdatum hebt
Dit kan je doen door hier in te loggen met je paspoort gegevens: https://i94.cbp.dhs.gov/
Je moet voor iedere keer dat je het land ingaat ook een vertrek moment hebben. Heb je dit niet, neem dan contact op van Border Protection via https://help.cbp.gov/app/ask en stuur bewijs op dat je wel vertrokken bent (boarding pass bv)
Het duurt best een tijdje voor je reactie hebt, maar je visum is 90 dagen geldig als je met een ESTA het land in komt, dus als je een maand in Amerika bent, heb je 2 maanden om het geregeld te krijgen voordat er ook maar mogelijk een probleem is. Tijd zat dus!

Bekeken: 1159  •  Reacties: 0  •  Plaats een reactie Omhoog


Ons forum

 
Disneyland park
Walt Disney studio's
Village

InsidEars

 

Café Mickey is lid van InsidEARS:
The Social fan club by Disneyland Paris

InsidEars


Het weer

 

Disneyland Paris Het weer vandaag



Links

 




Interessante links

 



© 2009-2019 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB