Klik hier voor meer aanbiedingen.


Gebruikersnaam:


Wachtwoord:


onthoud mij

Registreren


Facebook

 


Links

 


Verjaardagen

Gefeliciteerd: Jessica3787 (33), Pr1me (32)

Welkom

 

Welkom op Café Mickey, de plek voor élke Disneygek!
Wil je meer te weten komen over alles wat met Disney te maken heeft ben je hier aan het juiste adres! Op ons forum vind je alles over Disneyland Parijs, Walt Disney World in Florida, Disneyland Resort in California, de Disney Cruiseline, Disney films en series, Disney games en nog veel meer wat met Disney te maken heeft!

Wil je een goed aanbieding voor een verblijf in een hotel of tickets ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Meld jezelf hier aan en praat gezellig mee over alles wat met Disney te maken heeft!

Café Mickey is ook dé locatie om nieuwe (Disney)vrienden te maken!!
Tot snel!

Krijg je niet genoeg van ons, volg ons dan op Facebook en Twitter:
Laatste nieuws

 

Nieuw Zomer dagticket - Disneyland Paris


Nieuw Zomer dagticket voor Disneyland Paris.

Koop nu je Zomer dagticket en krijg zeker toegang tot de parken op de dag van je keuze (bij online aankoop te kiezen).
Let op er zijn momenteel GEEN tickets te koop aan de ingang van de parken!

Prijs: 1 park naar keuze voor €79 of de 2 parken voor €99 euro

Afbeelding

Meer info of aankopen kijk hier: Zomerticket Disneyland Paris

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?
Deze gedateerde tickets kunnen tot 3 dagen voor het bezoek volledig worden geannuleerd en terugbetaald. Als je jouw ticket wilt annuleren, neem dan contact op met onze vakantie-experts via het telefoonnummer dat op je bevestigingsbrief staat vermeld.

Moet ik me registreren met dit ticket?
Nee! Met dit gedateerde ticket kun je op de door jou gekozen datum de Disney Parken betreden voor een bezoek t/m 31 augustus 2020. Een extra registratie is niet nodig!

Hoe ontvang ik mijn ticket?
Digitale tickets: we sturen je tickets per e-mail. Vergeet ze niet af te drukken of op te slaan, zorg ervoor dat de QR-code zichtbaar is, zodat deze gemakkelijk gescand kan worden bij de ingang van het park.
Tickets per post: je moet je ticket ten minste 14 dagen voor jouw bezoek kopen (tegen betaling - zie onze algemene verkoopvoorwaarden).

Bekeken: 117  •  Reacties: 0  •  Plaats een reactie Omhoog

Disneyland Paris Voordeel


Disneyland Paris Voordeel, 2 nachten en 2 dagen toegang tot de parken vanaf 195 euro per persoon.

Boek nu je verblijf in Disneyland® Paris inclusief 2 dagen entree voor beide Disney® Parken. Ook beschikbaar in de vakanties!

Het arrangement bestaat uit:
• 2 overnachtingen
• Entreetickets beide Disney Parken op vrijdag en zaterdag
• busreis (bij een busarrangement)

Meer info of boeken, kijk hier: http://bit.ly/DisneyvoordeelLastminute

Afbeelding

Bekeken: 46  •  Reacties: 0  •  Plaats een reactie Omhoog

Boek nu met Zomervoordeel voor Disneyland Paris


Afbeelding

Disneyland Paris Zomervoordeel

Geniet van de zomerdagen met jouw gezin tijdens een verblijf in de meest magische bestemming van Europa, Disneyland Paris

Voor aankomsten van 15 juli t/m 30 september 2020

(Deze aanbieding is te boeken tot 29 september of zolang er beschikbaarheid is)

Meer info of prijzen? Kijk snel hier: Zomervoordeel Disneyland Paris

Afbeelding


Afbeelding

Wil je alles weten over de heropening van de parken? Kijk dan hier: https://www.cafemickey.com/forum/viewtopic.php?p=149517#p149517

Bekeken: 451  •  Reacties: 0  •  Plaats een reactie Omhoog

Gefaseerde heropening Disneyland Paris - 15 juli 2020


Disneyland Paris gaat weer open!

Afgelopen maart op vrijdag de 13e sloot aan het einde van de dag Disneyland Paris haar deuren als gevolg van de genomen maatregelen tegen COVID-19. In de dagen daarna gevolgd door Disney Village en de resorthotels. Maar na lang wachten is het moment daar: Disneyland Paris gaat weer open en wel op 15 juli 2020! Natuurlijk is dit goed nieuws, maar de heropening gaat gepaard met de nodige maatregelen. Voordat je helemaal door het dolle in de auto springt om naar het zuiden af te reizen is het goed om even de onderstaande opsomming goed door te lezen, zodat je voorbereid bent op de nieuwe situatie.

Afbeelding

Gefaseerde heropening van het resort
Het resort opent haar deuren in fases. Om te beginnen openen zowel het Disneyland Park als het Walt Disney Studios Park, samen met Disney Village en Disney’s Newport Bay Club. Disney’s Hotel Cheyenne opent op 20 juli, gevolgd door Disney’s Hotel Santa Fe op 3 augustus. Het Disneyland Hotel zal weer gasten ontvangen vanaf 7 september. Disney’s Sequoia Lodge en Disney’s Davy Crockett Ranch blijven de gehele zomer gesloten en de heropeningsdata zullen op een later tijdstip bekend gemaakt worden. Voor Dsiney's Hotel New York - The Art of Marvel is op dit moment nog geen nieuwe openingsdatum bekend. Wanneer de werkzaamheden worden hervat en er een nieuwe planning is zal een nieuwe openingsdatum bekend gemaakt worden.

Wat te doen als op de dag van aankomst mijn geboekte hotel nog niet open is?

10 manieren voor een magisch verblijf in Disneyland Paris wanneer de poorten weer openen.

Extra veiligheidsmaatregelen
De gezondheid en veiligheid van zowel de gasten als Cast Members is de topprioriteit van Disneyland Paris. Om de heropening mogelijk te maken zullen er dus aanpassingen gedaan worden op vele punten in het resort. Denk hierbij aan een beperking op het aantal gasten, het dragen van mondmaskers, voldoende afstand van elkaar houden en extra schoonmaakmaatregelen, dit alles afgestemd met de Franse overheid en betrokken organisaties.

Afbeelding

Reserveringssysteem en tickets
Daar Disneyland Paris niet zoveel gasten als normaal kan ontvangen is er een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar per dag. Afhankelijk van het soort ticket dat je hebt, heb je wel of geen reservering nodig:

Voor meer info over jaarkaarten en privilegetickets, klik hier.

Gasten met een dagticket zonder datum, jaarkaarthouders en gasten met een room-only boeking in een Disney Hotel hebben een reservering nodig voor de dag dat ze het park willen bezoeken. Gasten met een dagticket voor een specifieke datum of gasten die een arrangement hebben in één van de Disney Hotels hebben géén reservering nodig, aangezien de data in dit geval al vastgelegd zijn. Indien je verblijft in één van de partnerhotels én het verblijf met tickets geboekt hebt via de officiële kanalen van Disneyland Paris, heb je géén reservering nodig.

Hoe kun je een reservering maken?
Begin juli zal er een nieuw online reserveringssysteem gelanceerd worden, zodat bezoekers die een reservering nodig hebben, hun bezoekdag kunnen reserveren.

Hoe kun je tickets kopen of een arrangement boeken?
Momenteel kun je enkel online of via de telefoon tickets kopen of een arrangement boeken. Ter plaatse is het niet mogelijk om nog tickets aan te schaffen. Doe dit dus vooraf aan je bezoek! Meer info over verblijven of tickets vind je hier: DisneylandParis.com

Gasten met een beperking
Gasten met een beperking die een begeleider nodig hebben dienen zelf een geldig ticket of jaarkaart en (indien nodig volgens de regels voornoemd) een reservering voor de dag van bezoek te bezitten. Op de dag zelf kan dan zoals gebruikelijk een begeleidersticket afgehaald worden bij de desbetreffende kassa's, op vertoon van de benodigde papieren. Een reservering voor de begeleider is niet nodig, zoals hierboven al staat aangegeven is dat niet nodig voor tickets met een specifieke datum. Gasten met een beperking kunnen zoals gebruikelijk ook gebruik maken van de Easy Acces Card of Priority Card.

Afbeelding

Entertainment
Het entertainment zal ook in aangepaste vorm beschikbaar zijn. Zo zullen je favoriete Disney vrienden je wel begroeten op diverse plekken in het park. Het is echter niet mogelijk om, zoals gewoonlijk, foto's te maken en handtekeningen te laten zetten door de figuren. Er zijn wel speciale Selfie Spots gemaakt, zodat het wel mogelijk is om een selfie te nemen. Entertainment wat normaal grote groepen mensen trekt, zoals Disney Illuminations en Disney Stars on Parade, zullen op een later tijdstip hun rentree maken.

The Lion King & Jungle Festival
Deze zomer zou de grote favoriet onder de seizoenen van afgelopen jaren terugkeren. Wees gerust, later deze zomer zal The Lion King: Rhythm of the Pride Lands terugkeren. Er is echter nog geen specifieke datum bekend op dit moment. De bezetting van het aantal gasten zal beperkt worden, zodat ook tijdens de show ieder kan genieten op een veilige afstand. Ook Jungle Book Jive zal later deze zomer weer te zien zijn, echter niet in dezelfde vorm als dat we hem vorig jaar gezien hebben. De show zal namelijk op een andere plek in aangepaste vorm plaatsvinden.

Afbeelding

Attracties
De meeste attracties in Disneyland Paris zullen weer open zijn bij de heropening. Speeltuinen, zoals Frontierland Playground, zullen echter niet beschikbaar zijn. Zowel FASTPASS als Single-Rider blijven gesloten bij de heropening van de attracties. Dit alles in verband met het voldoende afstand houden tussen de gasten. Ook zullen karretjes en treinen op een andere wijze gevuld worden, dan op de gebruikelijke manier. In de wachtrijen zal afstand gecreëerd worden door gebruik van stickers op de vloer. Daarnaast is er ook voor de attracties een aangepast schoonmaakprotocol.

Super FASTPASS en Ultimate FASTPASS
Zoals hierboven vermeld blijven de FASTPASS rijen gesloten, wanneer de twee parken heropenen. Daarom is de verkoop van Super FASTPASS en Ultimate FASTPASS op dit moment ook tijdelijk stopgezet. Het is niet mogelijk om één van deze varianten FASTPASS aan te schaffen, ook niet in combinatie met een hotelreservering. Indien je bij je boeking al FASTPASS bijgeboekt hebt, dan zal dit bedrag automatisch worden teruggestort. In geval dat de boeking is gemaakt via een reisaanbieder, dan dien je met hen contact op te nemen.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Restaurants
Natuurlijk is het nodig om af en toe ook wat te eten tijdens je bezoek. Hiervoor kun je terecht in de diverse restaurants van Disneyland Paris. In de restaurants zijn mogelijk looproutes aangebracht en wordt contactloze betaling aangemoedigd. Verder is op te merken dat de capaciteit van de restaurants is aangepast, waardoor het soms wat lastiger is om een zitplaats te vinden. Daarom zal er ook een afhaaloptie aangeboden worden, zodat je je eten op een andere plek in alle rust kunt opeten. De all-you-can-eat-buffetten veranderen ook in een nieuw concept. Het blijft all-you-can-eat, echter met tafelbediening! Voor restaurants met tafelbediening is het goed om vooraf te reserveren, zodat je verzekerd bent van een plekje op het door jouw gewenste tijdstip.

Maaltijden met Disney figuren
Vanaf de heropening zullen maaltijden met Disney figuren vooralsnog niet mogelijk zijn. Het is dus niet mogelijk om te ontbijten met Disney figuren in Auberge de Cendrillon en Plaza Gardens. Ook een lunch of diner met Disney figuren in Auberge de Cendrillon, Inventions of Café Mickey behoort voorlopig nog niet tot de mogelijkheden. Disneyland Paris heeft zelf nog geen officiële datum aangekondigd voor het hervatten van maaltijden met Disney figuren. Indien je bij je boeking al een maaltijd met Disney figuren bijgeboekt hebt, dan zal dit bedrag automatisch worden teruggestort. In geval dat de boeking is gemaakt via een reisaanbieder, dan dien je met hen contact op te nemen.

Buffalo Bill's Wild West Show... met Mickey en zijn Vrienden!
Het is nog even geduld voordat we weer kunnen genieten van het spektakel uit het Wilde Westen, want Buffalo Bill's Wild West Show... met Mickey en zijn Vrienden! zal nog niet direct terugkeren bij de heropening van het resort. Over een exacte terugkomst heeft Disneyland Paris nog niets bekend gemaakt. Indien je bij je boeking al tickets voor Buffalo Bill's Wild West Show... met Mickey en zijn Vrienden! bijgeboekt hebt, dan zal dit bedrag automatisch worden teruggestort. In geval dat de boeking is gemaakt via een reisaanbieder, dan dien je met hen contact op te nemen.

Winkels
De winkels in Disneyland Paris ontvangen uiteraard ook bij de heropening de gasten, zodat deze de leukste souvenirs mee naar huis kunnen nemen. In de winkels zijn looproutes aangebracht en aanpassingen gedaan, zodat afstand houden tussen de andere gasten een stuk eenvoudiger is. Net als in de restaurants zal in de winkels ook de voorkeur zijn voor contactloze betaling. De kassa's zijn tevens voorzien van een spatscherm.

Princess or Pirate for a day
Princess or Pirate for a day en vergelijkbare ervaringen zullen momenteel niet worden aangeboden. Indien je bij je boeking al Princess or Pirate for a day bijgeboekt hebt, dan zal dit bedrag automatisch worden teruggestort. In geval dat de boeking is gemaakt via een reisaanbieder, dan dien je met hen contact op te nemen.

Afbeelding

Afbeelding

Disney Hotels en Disney Nature Resorts
Het verblijf in een Disney Hotel of Disney Nature Resort is uiteraard ook aangepast op de nieuwe maatregelen die gesteld zijn. Zo zijn de check-in procedures aangepast, zodat deze sneller verlopen, en zijn de receptiebalies voorzien van spatschermen. Liften mogen gebruikt worden, maar iedere keer door één familie. Bij het zwembad en de sportgelegenheden zal een beperking zijn op het aantal gasten.

Kamers
Voor de heropening krijgen alle kamers en uitgebreide schoonmaakbeurt. Daarnaast worden de kamers uiteraard bij iedere wisseling van gast uitgebreid schoongemaakt, met nog meer aandacht voor plekken die veel aangeraakt worden. Housekeeping komt tijdens het verblijf enkel de kamers binnen indien hierom gevraagd wordt. Een extra kussenhoes zal over de kussens worden gedaan. Alle extra's op de kamer (zoals glazen, kopjes e.d.) worden individueel verpakt. Op de kamers zul je voortaan ook geen pen en notitieblokje of sierkussens vinden.

Extra Magic Time
Voor alle gasten van een Disney Hotel en Disney Nature Resort is er de mogelijkheid om, tijdens de Extra Magic Time, eerder naar het park te gaan dan de dagjesgasten.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Gewijzigde boekingsvoorwaarden
Om extra flexibiliteit te bieden zijn de boekingsvoorwaarden gewijzigd. Deze nieuwe boekingsvoorwaarden bieden een mogelijkheid om boekingen te annuleren of wijziging zonder extra kosten (met uitzondering van vervoer en verzekering) voor Disney Hotels tot zeven dagen voor aankomst. Specifieke details vind je terug op de officiële website.

Boeken met aanbetaling
Momenteel betaal je online slechts 15% van het totaalbedrag als aanbetaling, bij boekingen meer dan 30 dagen voor aankomst. Het overige bedrag kan in tot wel vijf termijnen betaald worden, waarbij de volledig betaling uiterlijk 30 dagen vooraf voldaan moet zijn. Voor meer informatie raadpleeg je de officiële website.

Partnerhotels
Disneyland Paris heeft voor haar gasten, naast de eigen Disney Hotels & Resorts, een aantal hotels vlakbij het resort geselecteerd als partnerhotels. Ook deze zijn in de afgelopen periode gesloten (geweest). Op dit moment is het weer mogelijk om te reserveren bij Hôtel l’Elysée Val d’Europe voor aankomsten vanaf 29 juni 2020. De overige hotels openen op een later tijdstip. Op 13 juli 2020 zal Aparthotel Adagio Marne-la-Vallée Val d'Europe weer gasten gaan ontvangen. Het Radisson Blu Hotel, B&B Hotel, Algonquin's Explorers Hotel, Dream Castle, Magic Circus en Campanile Val de France zullen hun gasten weer verwelkomen vanaf 15 juli 2020.

Wil je graag een los verblijf boeken in een Disney Hotel of Partnerhotel, kijk dan via deze sites: booking.com, Expedia.nl, Expedia.be, Trivago of hotels.com

Cast Members
Voor de heropening zullen alle Cast Members getraind worden, zodat ze gasten kunnen leiden in de nieuwe situaties die deze aangepaste maatregelen met zich meebrengen. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd bij hen terecht. Verder zullen zij de gasten ook aanmoedigen om zich aan de nieuwe maatregelen te houden. Cast Members zijn verder ook verplicht om een mondmasker te dragen.

Gasten
Wat wordt er van de gasten zelf verwacht? Eigenlijk is het natuurlijk heel voor de hand liggend, namelijk dat iedereen de nieuwe maatregelen respecteert en zo goed mogelijk opvolgt. Dit zal dus inhouden dat gasten ook voldoende afstand dienen te houden, een mondmasker dragen (vanaf 11 jaar),regelmatig hun handen wassen en indien nodig de aanwijzingen van de Cast Members opvolgen.

Zelfgezondheidscontrole
Via een eenvoudige zelfgezondheidscontrole is voor de gasten ook eenvoudig vast te stellen of zij Disneyland Paris mogen bezoeken. Indien één of meerdere personen in je reisgezelschap niet voldoen aan onderstaande voorwaarden, dan mag je het resort niet bezoeken en dien je voor je vertrek contact op te nemen met Disneyland Paris.
- Geen van de volgende symptomen van COVID-19 ervaart, waaronder Koorts (boven 38 graden) of koude rillingen, hoest, kortademigheid of moeite met ademhalen, vermoeidheid, spier- of lichaamspijn, hoofdpijn, nieuw opgetreden verlies van smaak of geur, keelpijn, misselijkheid of braken, diarree.
- Niet in contact bent/zijn geweest met iemand met bevestigde of vermoedelijke COVID-19-symptomen zonder het voltooien van een 14-daagse quarantaine.
- Niet verplicht bent/zijn tot een zelf-quarantaine.

Afbeelding

Salon Mickey
Leden van de Euro Disney Club (voormalige aandeelhoudersclub) hebben normaal toegang met hun pas tot Salon Mickey. Op dit moment is de heropeningsdatum van Salon Mickey nog niet bekend. Binnenkort zullen leden per mail geïnformeerd worden over een heropeningsdatum en de aangepaste maatregelen wat betreft de toegang tot Salon Mickey.

Voor de meest actuele informatie raadpleeg je het beste de officiële website: DisneylandParis.com

Bekeken: 6298  •  Reacties: 18  •  Plaats een reactie Omhoog


Ons forum

 
Disneyland park
Walt Disney studio's
Village

InsidEars

 

Café Mickey is lid van InsidEARS:
The Social fan club by Disneyland Paris

InsidEars


Het weer

 

Disneyland Paris Het weer vandaagLinks

 
Interessante links

 © 2009-2020 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB