Klik hier voor meer aanbiedingen.


Gebruikersnaam:


Wachtwoord:


onthoud mij

Registreren


Facebook

 


Links

 


Verjaardagen

Gefeliciteerd: BayMax (36)

Welkom

 

Welkom op Café Mickey, de plek voor élke Disneygek!
Wil je meer te weten komen over alles wat met Disney te maken heeft ben je hier aan het juiste adres! Op ons forum vind je alles over Disneyland Parijs, Walt Disney World in Florida, Disneyland Resort in California, de Disney Cruiseline, Disney films en series, Disney games en nog veel meer wat met Disney te maken heeft!

Wil je een goed aanbieding voor een verblijf in een hotel of tickets ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Meld jezelf hier aan en praat gezellig mee over alles wat met Disney te maken heeft!

Café Mickey is ook dé locatie om nieuwe (Disney)vrienden te maken!!
Tot snel!

Krijg je niet genoeg van ons, volg ons dan op Facebook en Twitter:
Laatste nieuws

 

DOCUMENTAIRE FILM CAST MEMBER DISNEYLAND PARIJS


Dag mede disneyfans!

Ik ben Robin, 19 jaar en ik studeer documentairefilm aan het RITCS in Brussel.

Voor mijn volgende project zou ik heel erg graag het leven van een werknemer op de gelukkigste plek op Aarde volgen.
Alleen heb ik al begrepen dat het heel moeilijk is om hier toegang tot te krijgen. Kunnen jullie me tips geven?

Wat ook leuk zou zijn moest ik iemand van de auditie tot eerste werkdag kunnen volgen uiteraard!

Al vast bedankt, hopelijk kan iemand van jullie me een antwoord geven. :)

Robin

Bekeken: 53  •  Reacties: 3  •  Plaats een reactie Omhoog

Hoe koop ik tickets voor vrienden met jaarkaart?


Tegenwoordig kan je met een jaarkaart tot 3 soorten tickets voor vrienden kopen. Deze acties kan je combineren, zo heeft een Infinity jaarkaarthouder recht op 20 privilege tickets, als deze opgebruikt zijn kan je gebruik maken van de vriendentickets en als deze actie er niet is of de tickets zijn ook opgebruikt kan je nog altijd tickets aan 20% korting kopen. AL deze tickets zijn ENKEL te koop aan de kassa's voor de dag zelf.
Heb je als jaarkaarthouder recht op Extra Magic Time voor het park open gaat, dan kunnen je vrienden samen met je het park in met deze tickets.

* Vriendentickets: Tijdens speciale aanbiedingen kan elke jaarkaarthouder vriendentickets kopen. Deze acties worden apart bekendgemaakt en zijn niet altijd geldig (geen volledig jaar). Ook de prijs hangt af van welke actie er is voor dat moment.
Momenteel is er deze actie:
Afbeelding
Van 7 januari t/m 1 april 2019 kunnen alle jaarkaarthouders van Disneyland Paris, aan de kassa tickets kopen aan 47 euro per ticket voor de 2 parken. Aanbieding geldig voor max 5 tickets per week (maandag tot zondag) en max 20 tickets in totaal voor deze actie. Deze tickets zijn alleen te koop voor de dag zelf en de jaarkaarthouder en vrienden moeten samen aan de kassa staan.
Deze tickets zin extra verkrijgbaar naast de privilege tickets voor de Infinity en Magic Plus jaarkaarthouders en ook geldig voor ALLE Disneyland Paris jaarkaarthouders.

* Privileges tickets: Infinity en Magic Plus jaarkaarthouders kunnen extra voordelig en beperkt een aantal tickets kopen voor vrienden.
Infinity jaarkaarthouders kunnen 20 tickets in totaal kopen aan 39 euro per dag (2 parken), max aantal per week 5 (Maandag tot zondag).
Magic Plus jaarkaarthouders kunnen 10 tickets in totaal kopen aan 45 euro per dag (2 parken), max aantal per week 5 (Maandag tot zondag).
Deze tickets zijn enkel te koop voor de dag zelf aan de Disneyland Paris kassa's en je moet samen met je vrienden aan de kassa staan.

* 20% dagtickets: Naast deze acties kunnen Magic Flex, Magic Plus en Infinity jaarkaarthouders een volledig jaar dagtickets kopen aan de kassa's van de parken met 20% korting. Er is een max van 5 tickets per dag. Op blockdagen kan je deze tickets niet kopen. De korting van 20% is geldig op de prijzen aan de kassa's '(een ticket 1dag/2parken kost momenteel bv 104 euro). Online zijn er andere tickets te koop die goedkoper zijn dan de tickets van 104 euro - 20%, kijk daarvoor hier: https://www.cafemickey.com/forum/viewtopic.php?f=66&t=3720

Afbeelding

Bekeken: 114  •  Reacties: 2  •  Plaats een reactie Omhoog

Hoe duur is of boek je Disney hotel met je jaarkaartkorting?


Vaak wordt er gevraagd wat een verblijf met jaarkaart in een Disney hotel kost? Daar weten wij geen antwoord op, de prijzen variëren erg afhankelijk van wanneer je wilt gaan en hoe druk het al is in het hotel.
De laagste prijzen beginnen bij ongeveer 60 euro per nacht voor het goedkoopste hotel (Disney's Hotel Santa Fe) tijdens het laagseizoen, tot meer dan 200 euro per nacht in het hoogseizoen voor dezelfde kamer. De prijzen zijn per kamer en niet per persoon. En je kan boeken met of zonder extra verzekering en met of zonder ontbijt.

Afbeelding

Wil je graag een Disney hotel boeken met je jaarkaartkorting dan moet je de reserveringslijn bellen.

Reserveringslijn:
Vanuit Vlaanderen: +32 781 560 28 (Lokaal tarief)
Vanuit Nederland: +31 900 34 76 39 65 (1 euro per oproep + gebruikelijk tarief)

Wat moet je vermelden als je belt?

*Welke jaarkaart je hebt en dat je wilt reserveren met die jaarkaart.
*Welke data je wilt aankomen en hoeveel nachten je wilt blijven
*Hoeveel volwassenen en kinderen (+ geboortedatum)
*Eventueel voorkeur voor bepaald hotel of verschillende hotels en welke kamers in deze hotels.

Wanneer is het goedkoper om te verblijven in een Disney hotel?
Dat zie je op deze kalenders:

Afbeelding

Afbeelding

Hou er rekening mee dat als je meerdere nachten verblijft, de eerste nacht de prijs bepaald van de volgende nachten. Voorbeeld als de eerste nacht laagseizoen is en de 2de nacht hoogseizoen, dan betaal je voor beide de prijs van het laagseizoen.

Kortingen variëren tegenwoordig, elke jaarkaart heeft een maximum korting, deze krijg je als er nog niet veel kamers geboekt zijn in je hotelkeuze. Als het drukker is in het hotel zal je een lagere korting krijgen, het kan zelfs zijn dat je geen kamers meer kan boeken met je jaarkaartkorting als er wel nog kamers zijn. Vroeg boeken is de boodschap dus.

Nog een extra tip kijk ook eens op de andere boekingssites, deze hebben soms ook kamers zonder tickets met korting!
Het valt zelfs voor dat de prijzen op deze sites lager zijn dan wat je krijgt via de reserveringslijn met je jaarkaartkorting. Ook hebben wel al zelf meegemaakt dat de Disneyland Paris reserveringslijn zelf zegt dat er geen kamers meer zijn op die data in dat hotel met jaarkaartkorting, terwijl er op boekingssites wel nog kamers zijn.
Dit zijn de sites waar je kunt gaan kijken:

www.expedia.nl
www.booking.com
Hotels.com
Trivago

Vermeld bij je bestemming Disneyland Paris of het hotel naar keuze.
Meestal kan ja via deze sites ook nog je boeking gratis annuleren tot een paar dagen voor aankomst, dit wordt telkens vermeld. Dit is niet zo als je rechtstreeks bij Disneyland Paris boekt.

Afbeelding

Wil je graag ook de VIP plekken voors shows / parades of een zwembad reserveren met je Ininity paspoort? Kijk dan hier: https://www.cafemickey.com/forum/viewtopic.php?p=141064#p141064

Bekeken: 561  •  Reacties: 0  •  Plaats een reactie Omhoog

[2019]Pers: Legends of the Force: A Celebration of Star Wars


Herbeleef een seizoen lang de beroemdste verhalen van de Star Wars saga

Legendarische personages, een galactische strijd, iconische lichtzwaarden, alom gekende muziek…Dompel je onder in het Star Wars universum tijdens ‘Legends of the Force – A Celebration of Star WarsTM’ in het spoor van jouw grote helden Rey en BB-8. En strijd tegen de personages van de Dark Side zoals Darth Vader, Kylo Ren en vele anderen.

Nieuw: ontmoet Chewbacca

Nadat hij in 1977 in de allereerste Star Wars film zijn intrede deed op het grote scherm, groeide Chewbacca uit tot een van de beroemdste helden uit de filmgeschiedenis. Je kon hem al een aantal keer zien tijdens enkele Star Wars events in Disneyland Paris maar nu kan je hem ook echt persoonlijk ontmoeten!

Tijdens dit nieuwe seizoen krijgen de vele generaties fans van deze geliefde Wookiee eindelijk de eer om bij Chewbacca op bezoek te gaan.

Afbeelding

Afspraak in zijn verblijf op de Production Courtyard in het Walt Disney Studios park voor een onvergetelijke ontmoeting met de grote Chewbacca.

Star Wars : A Galactic Celebration

Deze afspraak mag je niet missen. Als de avond valt, brengt het Walt Disney Studios park een prachtige ode aan het Star Wars universum met een legendarisch licht- en geluidspektakel. Met projecties, speciale effecten en natuurlijk ook tal van Star Wars personages.

Nieuw dit jaar zijn onder meer enkele nooit eerder vertoonde scènes uit Star Wars: the Last Jedi en Solo: a Star Wars Story. Er zijn ook voor het eerst enkele nieuwe personages te zien op het podium. De schattige BB-8, trouwe droïd van het Verzet en de beruchte premiejager Boba Fett maken hun opmerkelijke debuut.

Maar pas op want de Dark Side is nooit ver weg met scènes ter ere van het Keizerrijk en de First Order.
Deze afspraak mag je in geen geval missen!

Afbeelding

Stormtroopers veroveren het Walt Disney Studios park met:

Nieuw! Imperial March: Tijdens het Legends of the Force seizoen geven de Stormtroopers de toon aan. Dit jaar voert de vreselijke Darth Vader het bevel tijdens de ‘Imperial March’. Vast besloten om de macht van het Keizerrijk te bewijzen, verzamelt hij zijn Stormtroopers om aan de Rebellen de macht van de Dark Side te tonen.

First Order March: De charismatische vrouwelijke Stormtrooper Captain Phasma is terug! We leerden haar kennen in de film ‘Star Wars Episode VII: The Force Awakens’. Ze defileert met haar indrukwekkende leger First Order Stormtroopers. Geef acht!

Afbeelding

Stormtroopers Patrouille : Een Stormtroopers eenheid patrouilleert in de loop van de dag door het park om leden of sympathisanten van het Verzet op te sporen. Ben je klaar om toe te treden tot de First Order? Het is in elk geval de ideale gelegenheid om met hen op de foto te gaan.

Legends of a Galaxy Far, Far away

Tijdens deze spectaculaire show herbeleef je de grote momenten van de Star Wars saga met legendarische helden die hun opwachting maken op scène, op de tonen van de epische filmmuziek van John Williams. Je herkent onder meer Kylo Ren, Rey en Dark Maul, maar voor het eerst zijn ook de beruchte premiejager Boba Fett en de schattige droïd BB-8 te zien.

Dit spektakel is verschillende keren per dag te zien op het podium van de Production Courtyard.

Afbeelding

Duik in het hart van de galactische Star Wars strijd in het Disneyland Park

Ook in het Disneyland Park kun je de Star Wars legende herbeleven. Als je moedig genoeg bent, kun je in de Starport, vlakbij de Star Tours attractie, oog in oog komen te staan met Darth Vader en je meten met de kracht van de Dark Side.

Star Tours : the Adventures continue

Hoogtechnologische snufjes, vliegsimulators, digitale 3D-animatie, Audio-Animatronics en legendarische muziek: al deze ingrediënten komen samen in de attractie Star Tours: the Adventures Continue. Je waant je in het hart van de Star Wars saga. Je kunt niet minder dan 60 mogelijke missies voeren aan boord van de StarSpeeder 1000. Klaar om op te stijgen met amateurpiloot C-3PO?

Star Wars Hyperspace Mountain

Met de Star Wars Hyperspace Mountain zet je koers naar een heel nieuw avontuur met de beruchte Rebellenalliantie. Je beleeft een epische reis vol sensatie in het universum van de Star Wars films. Aan een duizelingwekkende snelheid en op de tonen van de legendarische muziek van John Williams, ben je getuige van de beroemde strijd tegen het Galactische Keizerrijk.

Afspraak van 12 januari tot 17 maart 2019 voor de ultieme Star Wars beleving met Legends of the Force – A Celebration of Star WarsTM. Te ontdekken in de twee parken van Disneyland Paris! Wil je er zelf graag bij zijn? Bekijk dan nu de beste aanbieding klik hier!

Afbeelding

Bekeken: 61  •  Reacties: 0  •  Plaats een reactie Omhoog

Legends of the ForceBekeken: 78  •  Reacties: 2  •  Plaats een reactie Omhoog


Ons forum

 
Disneyland park
Walt Disney studio's
Village

InsidEars

 

Café Mickey is lid van InsidEARS:
The Social fan club by Disneyland Paris

InsidEars


Het weer

 

Disneyland Paris Het weer vandaagLinks

 
Interessante links

 © 2009-2017 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB