Gebruikersnaam:


Wachtwoord:


onthoud mij

Registreren


Facebook

 


Links

 


Verjaardagen

Gefeliciteerd: Cassee (48), Pliennienetje (37)

Sinds 25 december 2020 hebben we een nieuwe website waar we al het disney nieuws bijhouden.
https://www.cafemickey.com/news

Geen paniek, het vertrouwde forum blijft actief maar zal niet meer geüpdatet worden met de laatste nieuwtjes en info. Je kan dus nog steeds gebruik maken van het forum om jullie vragen te stellen.

Team Café Mickey

Welkom

 

Welkom op Café Mickey, de plek voor élke Disneygek!
Wil je meer te weten komen over alles wat met Disney te maken heeft ben je hier aan het juiste adres! Op ons forum (en nieuwssite) vind je alles over Disneyland Parijs, Walt Disney World in Florida, Disneyland Resort in California, de Disney Cruiseline, Disney films en series, Disney games en nog veel meer wat met Disney te maken heeft!

Wil je een goed aanbieding voor een verblijf in een hotel of tickets ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Meld jezelf hier aan en praat gezellig mee over alles wat met Disney te maken heeft!

Café Mickey is ook dé locatie om nieuwe (Disney)vrienden te maken!!
Tot snel!

Krijg je niet genoeg van ons, volg ons dan op Facebook en Twitter:
Laatste nieuws

 

We zouden deze keer naar Phantasialand in Duitsland gaan op


We zouden deze keer naar Phantasialand in Duitsland gaan op zaterdag 29 augustus 2015!
Iedereen die wilt komen is welkom, het wordt terug een leuke dag (details komen nog) waar we elkaar nog eens ontmoeten of leren kennen.

Wil je graag aanwezig zijn op deze dag, mail dan je gebruikersnaam, echte naam, aantal personen en volledig adres(+gsmnr) naar

Bekeken: 667  •  Reacties: 0  •  Plaats een reactie Omhoog

Nieuwe Website Café Mickey


Café Mickey wenst iedereen een vrolijk Kerstmis, er liggen vele pakjes onder de boom maar jullie zijn ons mooiste kerstgeschenk. Zonder jullie zouden wij er niet zijn, bedankt!

De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met het opzetten van een nieuwe website.
En nu is het officieel, vanaf vandaag heten we jullie van harte welkom op onze vernieuwde Café Mickey site: https://www.cafemickey.com/news waar we jullie nog meer Disney nieuws willen brengen.

Afbeelding

#CafeMickey #DisneylandParis #DisneyParks #Christmas

Bekeken: 1586  •  Reacties: 0  •  Plaats een reactie Omhoog

Disney On Ice (België) verplaatst voorstellingen naar 2022


Afbeelding

Door de huidige gezondheidsomstandigheden rond COVID-19 en de onzekerheden in verband met massabijeenkomsten, zijn de voorstellingen van Disney On Ice in de Lotto Arena van februari 2021 verplaatst naar februari 2022.
De gezondheid en veiligheid van het publiek is onze grootste prioriteit. We willen dat deze voorstellingen fantastische familiegebeurtenissen blijven. Daarom is het voor ons belangrijk dat het publiek veilig en zonder zorgen naar de voorstellingen kan komen kijken.
Alle aangekochte tickets voor de voorstellingen van februari 2021 blijven geldig voor de overeenkomstige voorstellingen in februari 2022 zoals hieronder aangegeven:
LOTTO ARENA:
- Tickets voor de voorstelling van donderdag 18 februari 2021 om 15u blijven geldig voor de voorstelling van woensdag 23 februari 2022 om 15u.
- Tickets voor de voorstelling van vrijdag 19 februari 2021 om 15u blijven geldig voor de voorstelling van vrijdag 25 februari 2022 om 19u.
- Tickets voor de voorstelling van zaterdag 20 februari 2021 om 10u30 blijven geldig voor de voorstelling van zaterdag 26 februari 2022 om 10u30.
- Tickets voor de voorstelling van zaterdag 20 februari 2021 om 14u30 blijven geldig voor de voorstelling van zaterdag 26 februari 2022 om 14u30.
- Tickets voor de voorstelling van zaterdag 20 februari 2021 om 18u blijven geldig voor de voorstelling van zaterdag 26 februari 2022 om 18u.
- Tickets voor de voorstelling van zondag 21 februari 2021 om 10u30 blijven geldig voor de voorstelling van zondag 27 februari 2022 om 10u30.
- Tickets voor de voorstelling van zondag 21 februari 2021 om 14u30 blijven geldig voor de voorstelling van zondag 27 februari 2022 om 14u30.
Tickets voor de voorstellingen van 2022 zijn nu te koop via www.gracialive.be/disneyonice
We beloven dat dit een spectaculaire show zal worden die het wachten waard is. We danken iedereen voor hun geduld en begrip in deze moeilijke tijden.
We kijken ernaar uit om jullie terug te zien in 2022!

Fragmenten uit de Disney On Ice show "100 Jaar Magie" in Antwerpen.

Bekeken: 1614  •  Reacties: 0  •  Plaats een reactie Omhoog

Wat zijn de plannen van Disneyland Paris voor 2021


Nieuws uit Disneyland Paris

Over enkele weken luiden wij met z'n allen 2021 in en laten we 2020 achter ons. 2020 was een bijzonder jaar waarin de Disneyparken wereldwijd in eens allemaal dicht waren. Hoewel Disneyland Paris momenteel dicht zit, zijn ze al druk bezig met het voorbereiden van het park voor 2021. Onder begeleiding van Disneyland Paris Ambassador Giona Prevete nemen we vast een kijkje in de plannen van Disneyland Paris voor 2021.

Sleeping Beauty Castle
Voor de eerste keer sinds de opening van Disneyland Paris in 1992, staat het iconische kasteel van Doornroosje op het punt een grote renovatie te ondergaan. De werkzaamheden zullen starten in januari 2021.

Afbeelding

Op foto's van afgelopen zomer is te zien dat de renovatie van het kasteel echt nodig is.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Als het klaar is, kunnen gasten verwachten dat dit iconische symbool van Disneyland Paris sprankelender dan ooit zal zijn! De teams van Walt Disney Imagineering en Construction zijn al twee jaar aan het voorbereiden om ervoor te zorgen dat het kasteel zorgvuldig wordt gerenoveerd volgens de uitzonderlijke normen van een icoon dat Disneyland Paris zo dierbaar is. Tracy Eck, artistiek directeur van Disneyland Park, legde uit dat de teams zich voor dit project hebben omringd met de beste vakmensen van Frankrijk. "Voor de daken werken we bijvoorbeeld met ambachtslieden die ook aan historische monumenten werken", aldus Tracy Eck. Dit wordt de meeste ingrijpende renovatie van het kasteel sinds de opening van Disneyland Paris. Zo worden bepaalde torens helemaal vervangen, vergelijkbaar met hoe men het kasteel gebouwd heeft in 1990.

Afbeelding

Afbeelding

Om het visuele aspect van het Sleeping Beauty Kasteel en de gastbeleving tijdens de verbouwing te behouden, wordt er een themadoek geplaatst waarop het kasteel tijdens de verbouwing wordt vertegenwoordigd en volledig bedekt. Gasten kunnen nog steeds door Sleeping Beauty kasteel gaan om toegang te krijgen tot Fantasyland vanuit Main Street U.S.A. of toegang tot de winkels in het kasteel tijdens de onderhoudsperiode.

Afbeelding

Afbeelding

Deze renovatie is een voortzetting van de inspanningen van Disneyland Paris om gasten een steeds meer meeslepende en hoogwaardige ervaring te bieden en maakt deel uit van een investeringsplan voor het vernieuwen en verfraaien van het resort. Het kasteel moet er terug als nieuw uitzien tegen de 30ste verjaardag van Disneyland Paris in 2022.
Een vraag is of we voor de 30ste verjaardag nog gaan kunnen genieten van de avondshow Disney Illuminations, de laatste voorstelling was in maart 2020 toen de parken sloten door de corona crisis. Nadien werd de show niet meer gedaan omdat het teveel mensen samenbracht op dezelfde plek. Nu met de renovatie van het kasteel is de kans er dat de show niet meer terug komt en we mogelijk een nieuwe show krijgen voor de 30ste verjaardag in 2022.


Afbeelding

Afbeelding


Afbeelding

Bekeken: 5936  •  Reacties: 10  •  Plaats een reactie Omhoog


Ons forum

 
Disneyland park
Walt Disney studio's
Village

InsidEars

 

Café Mickey is lid van InsidEARS:
The Social fan club by Disneyland Paris

InsidEars


Het weer

 

Disneyland Paris Het weer vandaagLinks

 
Interessante links

 © 2009-2020 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB