Café Mickey
https://www.cafemickey.com/forum/

S.E.A Challenge
https://www.cafemickey.com/forum/viewtopic.php?f=140&t=3992
Pagina 1 van 1

Auteur:  Japperboy [ Di 06 Aug 2019, 10:37 ]
Titel:  S.E.A Challenge

S.E.A Challenge

Afbeelding

Bij The Lion King & Jungle Festival gaan avonturiers Mickey, Minnie Donald,Katrien, ... op avontuur in de jungle. Maar ken je ook die andere ontdekkingsreizigers: S.E.A. (Society of Explorers and Adventurers) bestaande uit wetenschappers, ontdekkingsreizigers, onderzoekers, kunstenaars, reizigers en avonturiers uit de hele wereld, S.E.A. is toegewijd aan de voortdurende verkenning van de oceanen en exotische landen van de wereld. kom meer te weten over deze organisatie en zijn verband met onze eigen eerste bestemming Disneyland Paris via enkele challenges.

Lord Henry Mystic en zijn aapje Albert

Afbeelding

Afbeelding

Ontmoet ons eerste S.E.A lid, Lord Henry Mystic en zijn aapje Albert. Lord Mystic is een avonturier, reiziger en verzamelaar van zeldzame kostbare artefacten. Hij schreef enkele boeken die te vinden zijn in Skipper Canteen: "A Manor of Fact", "Primates as Shipmates" en "Treasures of the Manor".


Afbeelding

S.E.A Challenge: ook Albert schreef een boek '"FUZNEWI PDMWH CHF JD U". Helaas willen deze letters niet veel zeggen. Maar als we de stelling van de eindeloos typende apen mogen geloven kan een aap die in willekeurige volgorde letters intikt op een schrijfmachine, een kopie van een volledig werk van William Shakespeare produceren. Zo schreef hij hier een anagram van zijn geboorteland:

'page pine uaw una'

welk land zoeken we?

Auteur:  calimero [ Di 06 Aug 2019, 22:04 ]
Titel:  Re: S.E.A Challenge

Papua New Guinea is Albert’s geboorteland.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn UTC + 1 uur [Zomertijd]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/