Klik hier voor meer aanbiedingen

Aanmelden

Switch to full style
Alles over de hotels in Walt Disney World.
Plaats een reactie

Disney’s Grand Floridian Resort & Spa

Zo 28 Okt 2012, 14:33

Hier wat foto's van de nieuwe Alice in Wonderland waterspeelgrond in Disney's Grand Floridian.

Afbeelding

Afbeelding

Foto: Disney fotograaf Gene Duncan

Re: Algemene informatie over Walt Disney World

Do 24 Okt 2013, 10:40

Er is een nieuwe toevoeging (ondertussen al het 12e resort!) aan de Disney Vacation Club neighborhood, namelijk The Villas at Disney’s Grand Floridian Resort & Spa. Net zoals het zusterresort, ademt het nieuwe gebouw de gracieuze grandeur sfeer uit en heeft het de gemoedelijke elegantie van een tijd waarin families naar Florida kwamen met de trein.

Afbeelding

De villa's (met enkele elementen uit de Disney klassieker Mary Poppins), verwelkomen families in een stijl die wel eens Main Street modern genoemd wordt. Disney Vacation Club senior vice president en general manager Ken Potrock omschreef de ervaring als "wandelend door Main Street, U.S.A., met een vleugje Tomrrowland die overal om de hoek komt kijken".

Voor de opening van de villa's, werd er gisteren een ceremonie gehouden, waar Mickey & Minnie niet konden ontbreken.

Afbeelding

Afbeelding

Via deze link kom je op de officiële pagina. En via onderstaande foto's krijg je een beeld hoe het er binnenin uitziet!

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

En nog twee filmpjes van Inside the Magic. Het eerste filmpje is een 1-bedroom Villa, het tweede toont een Grand Villa.

Bron: Disneyparksblog

Grand Floridian Resort

Do 16 Nov 2017, 17:24

Disney's Grand Floridian Gingerbread House Ribbon Cutting 2017 w/ Mary Poppins Penguins, House Tour

Re: Algemene informatie over Walt Disney World

Do 14 Dec 2017, 17:48

Disney World's Grand Floridian Resort Tour | Hotel Grounds & Holiday Fun

Re: Disney’s Grand Floridian Resort & Spa

Do 08 Nov 2018, 21:23

Net als in Disneyland Paris krijgt het meeste luxe hotel van #WDW een echt peperkoekhuis.
Wil je volgend jaar ook graag WDW bezoeken? Bekijk de aanbieding die we zelf ook geboekt hebben: viewtopic.php?p=139670#p139670AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Re: Disney’s Grand Floridian Resort & Spa

Ma 07 Okt 2019, 19:10

Afbeelding

De nieuwe bar "Beauty and the Beast" van Disney World is nu geopend

Afbeelding


De nieuwste bar van Walt Disney World heeft als thema 'Beauty and the Beast' en ons liefhebbende hart van Disney Prinsessen kan er geen genoeg van krijgen.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding


Enchanted Rose, de onlangs opnieuw ontworpen Mizner's Lounge en Commander Porter's in Disney's Grand Floridian Resort & Spa, is nu in soft opening.

Afbeelding


Enchanted Rose is misschien wel de meest geschikte naam voor deze nieuwe bar en lounge, omdat het thema 'Beauty and the Beast' is. Voor zover we kunnen zien, is het een van de meest betoverende omgevingen voor volwassenen in Walt Disney World op zoek naar een plek om te ontspannen terwijl u op vakantie bent. Van de prachtige gouden details tot de comfortabele stoelen en gedempte kleuren, deze plek heeft een zeer luxueuze sfeer en we zijn er dol op.

Afbeelding


Fans van de originele animatieversie van "Beauty and the Beast" zullen genieten van deze nieuwe lounge, maar fans van de live-actionversie van de film zullen er nog meer dol op zijn, want het is echt het thema van de film van 2017. De lounge bestaat uit verschillende secties die hulde brengen aan het kasteel van Beast: The Ballroom, The Garden Room, The Garden Patio en The Library. En als het gaat om inrichting, denk aan hoe de live-actionfilm tot leven is gebracht. Je kunt verwijzingen zien naar het kasteel van Beast, het donkere kleurenschema dat de live-actionfilm heeft, en zelfs verwijzingen naar de personages (we zagen Cogsworth op display!). Natuurlijk zijn er overal rozen, waarvan we weten dat Belle en Beast het leuk zouden vinden.

Afbeelding


De lounge doet helemaal niet denken aan de originele geanimeerde versie. Het voelt heel anders dan de sfeer van Be Our Guest bij Magic Kingdom. Enchanted Rose is absoluut meer verfijnd en gericht op volwassenen, iets wat we erg op prijs stellen, omdat het de op volwassenen gerichte bar / lounge in de Grand Floridian heeft vervangen.

Afbeelding


Enchanted Rose viert dinsdag om 13.00 uur zijn officiële grand opening in Disney's Grand Floridian Resort & Spa. Bekijk hieronder enkele foto's van ons bezoek aan Enchanted Rose:

Afbeelding

bron: ITM

Re: Disney’s Grand Floridian Resort & Spa

Wo 13 Nov 2019, 18:52

Het levensgrote Gingerbread House in Disney's Grand Floridian Resort & Spa.

Afbeelding

Dit populaire Kerstdisplay staat 14 voet lang in de lobby van het resort, en als je ooit wilde zien hoe deze magische creatie is gebouwd, bekijk dan hier hoe een getalenteerde team van banketbakkers de lobby transformeert in een zoetgeurend peperkoekspektakel:Het hele jaar door, volgens een klassiek Oostenrijks peperkoekrecept, brengen Grand Floridian banketbakkers meer dan 400 uur door met het bakken van de 10.000 stukjes peperkoek die nodig zijn om het display te maken. Nadat de basisstructuur is voltooid, brengen de chef-koks een hele week door met het versieren van het huis met meer dan 1.000 pond honing, 700 pond chocolade, 600 pond banketbakkerssuiker en nog veel meer ingrediënten! Misschien vind je zelfs een paar verborgen Mickeys verspreid over de decoraties ...

Afbeelding

Afbeelding

Re: Disney’s Grand Floridian Resort & Spa

Wo 13 Nov 2019, 21:26

The grand floridian, main building, themepark view, club level room

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Boek nu je verblijf naar Walt Disney World Resort

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Plaats een reactie