Café Mickey
https://www.cafemickey.com/forum/

Beauty and the Beast
https://www.cafemickey.com/forum/viewtopic.php?f=157&t=3888
Pagina 1 van 1

Auteur:  olafLover [ Zo 16 Jun 2019, 20:48 ]
Titel:  Beauty and the Beast

Dit topic is bedoeld om alle informatie over de animation classic Beauty and the Beast te delen

Auteur:  olafLover [ Zo 16 Jun 2019, 20:48 ]
Titel:  Re: Beauty and the Beast

Paige O'Hara aan boord de Disney Magic (deel 1)

Op speciale, lange cruises van Disney Cruise Line is ook speciaal entertainment. Zo was op de East Bound Transatlantic cruise van mei dit jaar Paige O'Hara te gast, de oorspronkelijke stem van Belle, in Belle en het Beest. Tijdens de reis heeft ze, samen met haar man, in twee sessies van ruim een uur in het Buena Vista Theater haar leven en carrière besproken. Ook waren er twee kleinschalige Q&A sessies, beide in een bar van het schip.
De Q&A sessie waren te kleinschalig om filmbeelden van te maken, maar hier zijn de highlights van de eerste sessie in het Buena Vista Theater.

De sessie begon met het volgende filmpje (het Buena Vista Theater is de bioscoop van het schip, het was dus mooi groot in beeld).


Hierna neemt ze samen met haar man plaatst op het podium en interviewt hij haar. Ze beginnen bij het begin, haar hele carrière hoe ze op Broadway gekomen is komt aan bod. Tussendoor zingt ze regelmatig een stukje uit de musical waar over verteld wordt. Aangekomen bij het stuk over de auditie voor Belle en het Beest worden we overspoelt met leuke Disney feitjes. Dat Disney eigenlijk geen heil meer zag in tekenfilms en de animators daarom verbannen waren uit het hoofdgebouw. Dat Jodi Benson geen auditie heeft hoeven doen voor haar rol in De kleine zeemeermin, maar er voor gevraagd is. Er wordt afgesloten met het verhaal hoe Paige te horen heeft gekregen dat ze de rol van Belle heeft.

Kijk hier een filmpje met de highlights van de sessie en hoor alle mooie verhalen zelf.

Afbeelding

Auteur:  olafLover [ Di 25 Jun 2019, 13:38 ]
Titel:  Re: Beauty and the Beast

Binnenkort deel 2, maar nu kan je op onze Facebook pagina de handtekeningen van Paige O'Hara (de oorspronkelijke stem van Belle), Steve Blanchard (het beest op Broadway) en Meredith Inglesby (Babette op Broadway) winnen!

Afbeelding

Auteur:  olafLover [ Do 27 Jun 2019, 07:35 ]
Titel:  Re: Beauty and the Beast

Paige O'Hara aan boord de Disney Magic (deel 2)

Ook in het tweede deel neemt haar man op het podium van het Buena Vista Theater een interview bij haar af. Dit keer gaat het over de opnames van Belle en het Beest. Hoe zag de eerste dag er uit? Waar waren de opnames? Wat voor bijzonderheden waren er bij de Première in Walt Disney World?

Kijk het filmpje en kom achter de antwoorden!

Afbeelding

Er wordt afgesloten met een overzicht van de schilderijen die Paige nu maakt voor Disney's Fine Art. Oorspronkelijk mocht ze alleen Belle tekenen, maar later ook het Beest erbij en uiteindelijk ook de andere prinsessen.

Maak op onze Facebook pagina nu kans op de handtekeningen van Paige O'Hara op de afbeelding van een van haar schilderijen, Steve Blanchard (het beest op Broadway) en Meredith Inglesby (Babette op Broadway)

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn UTC + 1 uur
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/