Klik hier voor meer aanbiedingen

Aanmelden

Switch to full style
Alles over de Pixar films.
Plaats een reactie

Onward

Wo 12 Dec 2018, 20:33

Juist aangekondigd: de volgende originele langspeelfilm van Pixar Animation Studios, "Onward", met Chris Pratt, Tom Holland, Julia Louis-Dreyfus en Octavia Spencer, zal op 6 maart 2020 in de Amerikaanse bioscopen arriveren!

Afbeelding

(Belgische en Nederlandse release date nog niet gekend)

Re: Onward

Do 30 Mei 2019, 17:52

Ontdek deze eerste poster en stills van Onward

Afbeelding

Onward wordt geregisseerd door Dan Scanlon (Monsters University) en gaat over twee elfenbroers die één dag willen doorbrengen met hun overleden vader.

Afbeelding

De hoofdrollen zijn voor Marvel-acteurs Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) en Tom Holland (Spider-Man: Far From Home). Daarnaast leende Veep-actrice Julia Louis-Dreyfus haar stem aan hun moeder en heeft ook Octavia Spencer een rolletje in de film.
Vanaf morgen, krijgen we een eerste trailer te zien van Pixar's nieuwst animatiefilm.

Afbeelding

Bron: Pixar

Re: Onward

Vr 31 Mei 2019, 05:43

ONWARD - Trailer (NL ondertiteld) - Disney NL
Ga mee op een grootse, glorieuze reis. Onward, voorjaar 2020 in de bioscoop.

Re: Onward

Zo 25 Aug 2019, 07:54

Pixar’s ‘Onward’: nieuwe poster, afbeelding met de personages van Tom Holland en Chris Pratt onthuld

Afbeelding

Er werden enkele leuke Onward-gerelateerde traktaties onthuld bij Pixar's deel van het Walt Disney Studios-paneel op de D23 Expo in 2019 op zaterdag. Tijdens de presentatie van de film werd een nieuwe poster en afbeelding uitgebracht, naast een preview van 8 minuten van de animatiefilm met in de hoofdrol Tom Holland en Chris Pratt.
Afbeelding

De nieuwe Onward-poster leunt hard aan bij de jaren 80-geïnspireerde high fantasy-vibes, zowel de eerste set afbeeldingen als de eerste teaser toen hij eind mei werd uitgebracht. De poster heeft een close-upfoto van een spijkerjasje met verschillende pinnen erop. Ze verwijzen allemaal naar verschillende elementen van het verhaal, waaronder de hondsdolle eenhoorns die in de teaser te zien is. Het busje waarin de elfbroers Ian (Holland) en Barley (Pratt) hun avontuur aangaan, en een cassette met het label 'Dad', die ongetwijfeld ook in de film komt. Heeft Papa Lightfoot zijn zoons voorzien van de perfecte roadtrip mixtape?

De nieuwe visual is ook geweldig.Hierin krijgen we een voorproefje van Ian met wat lijkt op een zeer krachtige staf. De broers lijken geschokt door wat het magische object kan doen. We krijgen absoluut een beter beeld van de verstandhouding tussen de broers in deze opname. Het voelt ook alsof dit personeel erg belangrijk is, omdat het ook in pin-vorm op de nieuwe poster verschijnt.


Naast Holland en Pratt speelt Julia Louis-Dreyfus de moeder van Ian en Barley, Laurel Lightfoot. Octavia Spencer's rol is nog steeds niet bevestigd. Het verhaal volgt de Lightfoot-broers terwijl ze op zoek gaan naar magie. Verder is het een van de twee Pixar-films die in 2020 zal verschijnen. Later in het jaar staat Soul gepland met Jamie Foxx, Tina Fey, Daveed Diggs en Phylicia Rashad.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Pixar’s Onward arriveert in bioscopen op 6 maart 2020.

Bron: Collidor

Re: Onward

Do 10 Okt 2019, 17:10

Bekijk hier de nieuwe trailer van Onward. Voorjaar 2020 in de bioscoop

AfbeeldingRe: Onward

Di 26 Nov 2019, 20:06

Ontdek hier de nieuwe trailer van Onward:

Re: Onward

Wo 26 Feb 2020, 09:21

Disney Pixar toont eerste LGBT-personage in film ‘Onward’

Afbeelding

Disney en Pixar pakken uit met hun nieuwe animatiefilm ‘Onward’. Daarin zal voor het eerst een LGBT-personage verschijnen. Het gaat om een lesbische cycloop die als politieagente werkt. Actrice Lena Waithe zal haar stem inspreken.

“Het is een moderne fantasiewereld en daarin willen we ook een representatie zijn van de moderne samenleving,” zegt regisseur Dan Scanlon over het nieuwe personage. Er kwamen nooit eerder LGBT-personages voor in Disneyfilms. Marvel, waarvan Disney eigenaar is, bevestigde vorig jaar wel dat het personage Valkyrie, gespeeld door Tessa Thompson, lesbisch was. Daar was in de vorige prenten nog niets van te zien, maar in de toekomst belooft Disney dat daar verandering in zal komen. Ook in de Marvel-film ‘The Eternals’ zal er een homokoppel te zien zijn.

Afbeelding

‘Onward’ gaat over een wereld waarin magische wezens zoals tovenaars en eenhoorns hun magie kwijt zijn. Chris Pratt en Tom Holland, die ook al samen te zien waren in de Marvel-franchise, vertolken de hoofdrollen.

Bron HLN.BE

Re: Onward

Wo 26 Feb 2020, 09:54

Onward | Featurette: Introducing Onward | Disney NLIn een moderne fantasiewereld vertrekken twee elfenbroers, tieners Ian en Barley, op een buitengewone queeste om te achterhalen of er nog een beetje magie over is in de wereld.

Onward, vanaf 4 maart in de bioscoop.

Re: Onward

Zo 01 Mrt 2020, 11:14

Nieuwe 'The Simpson's' Short te zien voor Pixar's 'Onward'.

Afbeelding

Pixar heeft een lange traditie om geweldige korte films voor hun speelfilms te plaatsen, alhoewel er tijden zijn geweest dat Pixar geen short films klaar had, maar dat is een zeldzame gelegenheid.

Nou, voor degenen die zich afvragen of we een short film voor Onward krijgen, stop met afvragen, want de nu in handen van Disney-serie The Simpsons zal debatteren over een korte titel Playdate met Destiny, gecentreerd op het jongste lid van de familie, Maggie.

U herinnert zich misschien nog dat Pixar's Coco in 2017 een korte film had die werd gemaakt door Disney Animation, maar dit wordt de eerste die niet door eigen animatoren werd gemaakt.

Wanneer de tiener elfenbroers Ian en Barley Lightfoot (stemmen van Marvel alums Tom Holland en Chris Pratt) een onverwachte kans krijgen om nog een dag met hun overleden vader door te brengen, beginnen ze aan een buitengewone zoektocht aan boord van Barley's epos van Guinevere. Zoals elke goede queeste is hun reis gevuld met magische spreuken, cryptische kaarten, onmogelijke obstakels en onvoorstelbare ontdekkingen. Maar als de onbevreesde moeder van de jongens, Laurel (stem van Julia Louis-Dreyfus), zich realiseert dat haar zonen ontbreken, gaat ze samen met een deel van de leeuw, een deel van de knuppel, een deel van de schorpioen, een voormalig krijger - ook bekend als The Manticore (stem van Octavia Spencer) - op pad om ze te vinden. Afgezien van de gevaarlijke vervloekingen, kan deze ene magische dag meer betekenen dan eender wie van hen ooit heeft gedroomd.

Geregisseerd door Dan Scanlon (Monsters University) en geproduceerd door Kori Rae, openen Disney en Pixar's Onward op 6 maart 2020 in de theaters. De film is gebaseerd op Scanlon's persoonlijke ervaringen met zijn broer.

Bron: thedisinsider

Re: Onward

Za 21 Mrt 2020, 11:01

Gisteren maakte Disney bekend dat Onward te zien zal zijn op Disney+ in de VS vanaf 3 april 2020. Natuurlijk hopen we dat hij dan ook te zien zal zijn in Nederland, wat nog niet bekend is...

Afbeelding
Plaats een reactie