Café Mickey
https://www.cafemickey.com/forum/

Soul
https://www.cafemickey.com/forum/viewtopic.php?f=158&t=3889
Pagina 1 van 1

Auteur:  Japperboy [ Wo 19 Jun 2019, 19:41 ]
Titel:  Soul

Ontdek Pixar's Soul in 2020

Afbeelding

Een jaar na vandaag neemt Pixar Animation Studios je mee op een reis naar de straten van New York City naar de kosmische gebieden om de antwoorden op de belangrijkste vragen van het leven te ontdekken. "Soul" van Disney & Pixar arriveert in de bioscoop op 19 juni 2020.

Auteur:  Japperboy [ Zo 25 Aug 2019, 07:09 ]
Titel:  Re: Soul

Pixar’s ‘Soul’ kondigt Voice Cast aan: Jamie Foxx, Tina Fey

Afbeelding

Disney debuteerde een eerste blik op de aankomende Pixar-film "Soul" op de D23-expo in Anaheim, Californië en kondigde zijn met sterren bezaaide stemcast aan.

"Soul" , stel je voor dat elke persoon op aarde een ziel gevormd krijgt en geperfectioneerd wordt in een kosmisch rijk. Jamie Foxx speelt een muziekleraar op de middelbare school die ervan droomt om in de legendarische New Yorkse jazzclub The Blue Note te spelen. Na de verkeerde stap in een open rioolrooster, glijdt Joe terug in zijn zielsvorm terug in het andere rijk - waar hij wat existentieel werk doet voordat hij zijn droom van het grote optreden kan waarmaken.

In "Soul" speelt ook Tina Fey, Daveed Diggs, Questlove en Phylicia Rashad. Winnaars “The Social Network” Academy Award Trent Reznor en Atticus Ross van Nine Inch Nails bleken ook de score te hebben samengesteld.

Tina Fey grapte dat ze de baan in "Soul" nam omdat "het de enige manier was waarop ik pasjes kon krijgen voor D23."

Disney heeft ook een paar concept art-foto's getweet.

Afbeelding

AfbeeldingDana Murray, die een Oscar-nominatie won voor Pixar short "Lou", zal produceren naast Academy Award-winnaar Pete Docter ("Up", "Inside Out"), die als regisseur fungeert.

Docter is ook opgegroeid als Pixar's chief creative officer na het vertrek van John Lasseter uit het productiebedrijf te midden van beschuldigingen van seksuele intimidatie.

Afgezien van "Toy Story 4" en de andere namen op de lijst met remakes van films is Disney onlangs naar buiten gekomen ("Lion King", "Aladdin" en de aanstaande "Mulan" en "The Little Mermaid"), staat de film als de tweede originele film uitgebracht na Pixar's "Onward" met in de hoofdrol Tom Holland, Chris Pratt, Julia Louis-Dreyfus en Octavia Spencer.

"Soul" gaat in première op 19 juni 2020.

Bron: Variety

Auteur:  Japperboy [ Za 09 Nov 2019, 09:50 ]
Titel:  Re: Soul

Ontdek de Teaser trailer Pixar's nieuwste animatiefilm 'Soul'. Vanaf 20 juni 2020 in de bioscoop.Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn UTC + 1 uur
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/