Café Mickey
https://www.cafemickey.com/forum/

Tini -Het nieuwe leven van Violetta
https://www.cafemickey.com/forum/viewtopic.php?f=162&t=2136
Pagina 1 van 1

Auteur:  D-Tekenaar [ Zo 13 Sep 2015, 08:29 ]
Titel:  Tini -Het nieuwe leven van Violetta

Afbeelding
op 10 september werd aangekondigd dat The Walt Disney Company start met de productie van de film: Tini – Het nieuwe leven van Violetta. De film zal gaan over artiest Martina ‘Tini’ Stoessel, Zij speelt de hoofdrol van de populaire Disney Channel hitserie Violetta. De film "Tini- Het nieuwe leven van Violetta" zal in de lente 2016 worden uitgebracht in de bioscopen. Onlangs tekende Stoessel ook een muziekcontract bij Hollywood Records.

"Tini – Het nieuwe leven van Violetta" biedt de fans alles waar ze maar van dromen rondom het wereldwijde fenomeen dat Violetta heet. De populaire muziek met nieuwe en bestaande nummers, boeiende choreografieën en meeslepende verhaallijnen komen aan bod. Ook haar vrienden, die de kijker al kent vanuit de serie, zijn bij de film betrokken (Jorge Blanco, Mercedes Lambre, Maria Clara Alonso). Daarnaast zal er een groot aantal nieuwe talenten te zien zijn in "Tini - Het nieuwe leven van Violetta".

Het was de populaire televisieserie Violetta die er toe geleid heeft dat dit persoonlijke verhaal over de jonge actrice Martina ‘Tini’ Stoessel in een film is verwerkt. Het verhaal weerspiegelt haar eigen leven, waarin ‘Tini’ de wereld van de serie Violetta achter zich laat en haar vleugels uitslaat voor een geheel nieuw en persoonlijk avontuur. Tini: “Ik kijk er naar uit om deze film te maken en om mijn acteercarrière bij The Walt Disney Company naar een hoger niveau te tillen door te werken aan mooie projecten.”

Aanstaande 26 oktober start dagelijks om 18u45 het derde en tevens finale seizoen van de hitserie Violetta op Disney Channel in Belgïe. De drie seizoenen van de Disney Channel-serie Violetta waren een wereldwijde hit in meer dan 130 landen. De serie is tussen april en juni 2015 maar liefst 37.5 miljoen keer bekeken in 15 verschillende EMEA landen (Europa, Middle East en Africa). In Latijns-Amerika en Europa is Violetta uitgegroeid tot een ware sensatie, niet alleen op tv maar ook in boeken, magazines en vele andere producten. Op Youtube heeft het meer 1.4 miljard views gegenereert en van de soundtracks van Violetta zijn meer dan twee miljoen verkocht, waarmee de serie een multi-platina status behaalde. Op 18 oktober 2015 keert Martina Stoessel met haar concert ‘Violetta Live’ terug naar Antwerpen, waar zij zal optreden in het Sportpaleis.

Auteur:  D-Tekenaar [ Zo 18 Okt 2015, 08:20 ]
Titel:  Re: Tini -Het nieuwe leven van Violetta

Afbeelding

De Nederlandse acteur Ridder van Kooten heeft een rol bemachtigd in een speelfilm van Violetta. Dat heeft The Walt Disney Company zaterdag bekendgemaakt.

De serie Violetta vertelt over een meisje dat na allerlei omzwervingen over de wereld met haar vader terugkeert naar haar geboortestad Buenos Aires. Hier kan ze eindelijk het leven leiden van een gewone tiener, tot ze er achter komt dat ze een uitzonderlijk zangtalent heeft. De serie, die te zien is op Disney Channel, is wereldwijd een groot succes: meerdere concerten van hoofdrolspeelster Martina Stoessel vorig jaar in Ahoy waren in noodtempo uitverkocht.
In de film Tini - het nieuwe leven van Violetta worden onder meer haar vrienden belicht. Ridder van Kooten speelt een van haar vrienden. De opnames zijn vrijdag van start gegaan. De 17-jarige Van Kooten is onder meer bekend van de Disney-serie Jonge Garde, die vanaf eind oktober te zien is op de Nederlandse Disney Channel.
De jonge acteur uit Baarn speelde eerder in de musicals The Sound of Music en Dr Dolittle en de serie Spangas. De Violetta-film moet in 2016 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Bron : De Telegraaf

Auteur:  D-Tekenaar [ Di 29 Dec 2015, 12:51 ]
Titel:  Re: Tini -Het nieuwe leven van Violetta

Bekijk hier de trailer van Tini -Het nieuwe leven van Violetta


Auteur:  D-Tekenaar [ Zo 20 Mrt 2016, 15:34 ]
Titel:  Re: Tini -Het nieuwe leven van Violetta

Tini - het nieuwe leven van Violetta ...Vanaf 4 Mei in de bioscoopPagina 1 van 1 Alle tijden zijn UTC + 1 uur
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/