Klik hier voor meer aanbiedingen

Aanmelden

Switch to full style
Alles over de Disney filmes en Series op tv en Disney Channel.
Plaats een reactie

Disney+ Nederland : Disney's entertainment streaming dienst

Di 08 Aug 2017, 22:20

Disney breekt met Netflix

Afbeelding

Disney stopt in 2019 met het plaatsen van nieuwe films op Netflix. Het zou vooral gaan over Disney en Pixar -films die vanaf 2018 niet langer meer op Netflix zullen verschijnen. Dit omdat Disney in 2018 met een eigen streamingdienst op de proppen komt waarop ondermeer ook 10.000 sportevenementen per jaar te volgen zullen zijn. Deze dienst wordt gelanceerd onder het merk ESPN. Bob Iger heeft aangegeven dat momenteel de Netflix original series van Marvel zoals Dare Devil, Agent Carter, ... en Lucasfilms (Star wars, Indiana Jones, ...)
zullen blijven voortbestaan op netflix.


bron:http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/28882363/__Disney_breekt_met_Netflix__.html

https://www.cnbc.com/2017/08/08/disney-will-pull-its-movies-from-netflix-and-start-its-own-streaming-services.html

Re: Disney op Netflix

Ma 11 Sep 2017, 14:49

Hoeveel abonnees heeft de streamingdienst van Disney nodig?

Afbeelding

Onlangs kondigde Walt Disney Pictures aan om een eigen streamingdienst te lanceren.

Deze week kwam de bevestiging dat niet alleen producties van Disney zelf, maar ook die van Pixar, Marvel en Lucasfilm (de Star Wars-franchise) allemaal naar het nieuwe platform verhuizen en dus niet meer op Netflix te zien zullen zijn.

Lees meer op : http://vertigoweb.be/streamingdienst-van-disney-heeft-32-miljoen-abonnees-nodig/

Re: Disney op Netflix

Di 12 Sep 2017, 17:04

STAR WARS & MARVEL Movies Coming To Disney's Own Streaming Platform In 2019

Re: Disney op Netflix

Za 07 Okt 2017, 08:46

Disney creëert vijf originele films per jaar voor nieuwe streaming service, en belooft zo duizenden uren aan nieuwe inhoud

Afbeelding

Twee maanden geleden hebben we geleerd dat Disney zijn eigen streaming service zal starten, waarbij de niet-originele inhoud van Netflix wordt verwijderd en naar een nieuw abonnementsdienst wordt verplaatst, waar fans een ongefilterd deel van Disney-films en televisieseries kunnen krijgen.
In een interview met het cultuurmagazine Vanity Fair deze week heeft Disney CEO Bob Iger bekendgemaakt dat het bedrijf voornemens heeft om gemiddeld vijf originele films per jaar te produceren die uitsluitend op de dienst zullen spelen, plus nieuwe episodische tv-inhouden.

Afbeelding

bron: Inside the magic

Disney's entertainment streaming Service

Vr 10 Nov 2017, 07:34

Disney kondigt Star Wars, Monster Inc. En High school Musical televisieprogramma's aan

Afbeelding

Na de verrassing van vandaag dat Disney Rian Johnson aan de haak heeft geslaan voor een ​​nieuwe "Star Wars" -trilogie te ontwikkelen, onthulde Disney CEO Bob Iger ook grote plannen voor tv.

Live-actie "Star Wars" tv-series zullen uitgezonden worden op de nieuwe entertainmentstreamingservice van Disney.

Nieuwe "Monsters Inc." en "High School Musical" -shows zullen ook verschijnen en nog meer nieuwe tv-content van Marvel, waardoor Netflix niet meer koploper is van de Marvel series.

De nieuwe dienst zal naar verwachting in 2019 worden gelanceerd en zou volgens Iger goedkoper geprijsd zijn dan Netflix.

Re: Disney's entertainment streaming Service

Za 11 Nov 2017, 22:54

Kijk er stiekem erg naar uit. :P

Re: Disney's entertainment streaming Service

Vr 17 Nov 2017, 09:43

Streamingdienst Disney wordt goedkoper dan Netflix

Afbeelding

De wereld stond op zijn kop toen Disney zei te stoppen met het aanbieden van content op Netflix en een eigen streaming­dienst te starten. Dag Star Wars, dag superhelden. De nieuwe streamingdienst van Disney wordt wel een stuk goedkoper dan Netflix.

Disney-CEO Robert A. Iger vertelde dat de videostreamingdienst in 2019 beschikbaar wordt en goedkoper zal zijn dan concurrent Netflix. Iger benadrukt echter wel dat er minder content wordt aangeboden.

Lees meer op : https://www.onemorething.nl/2017/11/streamingdienst-disney-goedkoper-netflix/

Re: Disney's entertainment streaming Service

Wo 07 Feb 2018, 07:14

Meer Details over Disney's Streaming Dienst


Afbeelding

Disney zal investeren in hun direct-to-consumer-service, maar zal niet zoveel opslagcapaciteit hebben als Netflix, omdat Disney al sterke franchises heeft die opzich al zorgen voor een geweldig aanbod.

Disney was van plan om rond deze tijd specifieke informatie te geven over hun Disney-aanbod van de streaming-dienst, maar vanwege de overname van de 21st Century Fox zullen ze wachten op de wettelijke goedkeuring.

21st Century Fox zal zowel films maken voor bioscoop-release, alsook exclusief voor de streamingdienst.

De streaming-dienst zal zorgen voor Marvel-series, alsook minstens 2 nieuwe Star Wars series. De deal met de mogelijke makers van deze serie is echter nog niet rond.

De Streaming Dienst zal in het najaar van 2019 verkrijgbaar zijn.

Bron:FY18 Q1 Earnings

Re: Disney's entertainment streaming Service

Vr 09 Feb 2018, 07:12

Wat komt er naar de Disney Streaming Service!


Afbeelding


Bob Iger, CEO van Disney, heeft ons helemaal wild gekregen over het idee van de aankomende streaming-service van Disney die in de herfst van 2019 in de Verenigde Staten en kort daarna in het buitenland wordt gelanceerd. Nu is het tijd voor een aantal grote updates met betrekking tot de inhoud van de dienst.


Disney is in gesprek over de nieuwe Disney-streamingservice:
Zo zal de streaming-service bij het opstarten geen R-rated films bevatten, R-rated films verschijnen op Hulu, die een deal heeft met 20th Century Fox, waarvan Disney eigenaar is/wordt. E is echter nog geen nieuws over hoe de Fox-inhoud in de nieuwe dienst zal passen, want die deal is nog lang niet rond en er zijn nog veel details die besproken moeten worden.

Binnen het eerste jaar hoopt Disney vier of vijf originele films en vijf tv-series te lanceren. De tv-shows kosten tussen $ 25 miljoen en $ 25 miljoen voor 10 afleveringsseizoenen, maar er bestaat de mogelijkheid dat een of twee echt grote shows een maximum van $ 100 miljoen kosten voor een seizoen van 10 afleveringen, waardoor ze kunnen concurreren met grote shows zoals Game of Thrones of Westworld.

Afbeelding

Disney's hield de release van de live-actionkomedie Magic Camp onder leiding van Mark Waters (Mean Girls) tegen die vorig jaar zou worden uitgebracht en die nu zijn debuut maakt op de streamingdienst.Disney neemt ook Noelle met Anna Kendrick en Bill Hader mee uit het releaseschema, omdat het ook zijn weg zal vinden naar de streamingdienst. Noelle rondde onlangs de productie af.

Afbeelding

De live-action Sword In The Stone-remake van Disney, die onlangs een regisseur in dienst nam, zou ook worden gemaakt voor de streamingdienst. De Merlin-film van Ridley Scott krijgt ook een bioscoop release.

Afbeelding

Een live-action remake van Lady And The Tramp is in startontwikkeling en wordt overwogen voor de streamingdienst.

Andere films op weg naar de dienst zijn Don Quixote, Stargirl, The Paper Magician, Timmy Failure (Tom McCarthy bevestigd aan Direct) en een remake van Three Men And A Baby.

Nu aan de tv-kant heeft Disney al series aangekondigd voor Monsters Inc, High School Musical, evenals Star Wars en Marvel-series.

Bron: Disney Film Facts

Re: Disney's entertainment streaming Service

Do 15 Mrt 2018, 09:16

Disney gaat de strijd aan met Netflix

Afbeelding

Walt Disney neemt zijn organisatie op de schop om zich meer op internetstreaming en merchandising te kunnen richten. Het Amerikaanse entertainmentbedrijf richt daarvoor speciaal twee nieuwe divisies op.

Kenners zien in de stap weer een nieuwe aanwijzing dat Disney serieus de strijd aan wil gaan met aanbieder van internettelevisie Netflix. Het was al bekend dat Disney in 2019 met een eigen streamingsdienst zou komen.

Lees meer op : https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/film/artikel/3881831/disney-gaat-de-strijd-aan-met-netflix

Re: Disney's entertainment streaming Service

Wo 08 Aug 2018, 19:30

Sprookje voorbij: Disney opent aanval op Netflix

Re: Disney's entertainment streaming Service

Ma 27 Aug 2018, 09:40

Disney's Streaming Service wordt Disney Play

Afbeelding

De direct-to-consumer-streamingservice van Disney krijgt de naam "Disney Play". CEO Bob Iger noemde de lancering van de streamingdienst "de grootste prioriteit van het bedrijf voor het kalender[jaar] 2019."

Disney Play heeft als doel om hetzelfde streamingmodel van de huidige streaminggigant Netflix te hanteren. De biedingsoorlog tussen miljarden dollars tussen Disney en Comcast over wie zou aanspraak maken op de uitgebreide bibliotheek met uiteenlopende inhoud van 21st Century Fox zou hierbij helpen. Die buit ging uiteindelijk naar Disney, die won met een buy-out van $ 71,3 miljard.


Door niet langer hun content aan Netflix te leveren en in plaats daarvan hun grootste blockbusters te reserveren voor streaming op hun eigen platform, zal Disney de ongeveer $ 300 miljoen jaarlijkse inkomsten die Netflix en de betaaltelevisierechten verdienen kunnen opstrijken. Disney, die al lang kassuccessen als Captain America: Civil War en Rogue One op Netflix heeft gestreamd, zal dat proces beëindigen met Ant-Man and the Wasp.

Captain Marvel, die in maart in de bioscoop komt, zal de eerste Marvel Studios-productie zijn die exclusief via Disney Play wordt aangeboden, waarna ook andere Disney-projecten in 2019 zullen klaarstaan als Toy Story 4, Frozen 2 en de live-action -versie van The Lion King, Aladdin en Dumbo - die zullen fungeren als belangrijke argumenten voor het aanschaffen van de Disney-service.

De studio investeert nu al in het ontwikkelen van spraakmakende, exclusieve projecten die op Disney Play in première gaan, inclusief een live-action Lady and the Tramp en een door Jon Favreau aangestuurd live-action Star Wars-televisieserie ter waarde van $ 100 miljoen voor een run van 10 afleveringen.

Ook op weg naar Disney Play zijn series die zijn geïnspireerd op enkele van de grootste IP's van Disney, waaronder nieuwe tv-series op basis van Disney-Pixar's Monsters, Inc., tween favoriete High School Musical en een geheel nieuwe Marvel-serie.


Disney wil zich bij Disney Play houden aan kwaliteit boven kwantiteit om niet te concurreren met Netflix 'steeds groter wordende aanbod van originele films en televisieprogramma's. Het bedrijf zal ook voorkomen dat Disney-bezittingen en Fox-bezittingen uit bestaande streaming video-on-demand en internationale licentieaanbiedingen worden gehaald, omdat een dergelijke stap 'logistiek moeilijk en extreem duur' zou zijn.

Eerder deze maand was het duidelijk dat Disney hoopte de televisierechten op zijn Star Wars-films te herwinnen na de verkoop van die rechten aan Turner Broadcasting van AT & T Inc. in een overeenkomst van acht jaar, waarbij films als The Empire Strikes Back en The Last Jedi werden uitgezonden op TBS en TNT


Disney Play begint ergens in 2019.

Bron: variety

Re: Disney's entertainment streaming Service

Do 20 Sep 2018, 21:37

Ik weet eerlijk gezegd niet of het wat gaat worden, zoals zij het voor ogen zien. Natuurlijk zullen ze wel groots uit de kast komen, maar ik lees best wel verdeelde reacties hierover op verschillende fora ,in hun ogen deze zoveelste streamingplatform en ergens begrijp ik het wel. Ikzelf hou het op mijn DVD collectietje en de toekomstige reeks films die nog gaan komen. Maar voor ons is dit sowieso nog veraf , in de VS beginnen ze er pas volgend najaar mee.

Re: Disney's entertainment streaming Service

Vr 21 Sep 2018, 06:32

Mij lijkt het me, dat we ook de reeds bestaande series die op het platform gaan verschijnen, moeten afwachten. Vele mensen die ik erover aanspreek vinden het een lachertje eerst. Als ik dan hoor welke series ze bekijken die onder t productiehuis Fox vallen, denk ik dat de streamingservice wel wat teweeg kan brengen. Geen nieuw seizoen van je favoriete serie meer kunnen bekijken op netflix....filmaanbod dat misschien ook interessanter wordt en (iets waar ik stiekem oo hoop, meer abc series met snellerr release

Re: Disney's entertainment streaming Service

Vr 21 Sep 2018, 09:14

Qua filmaanbod zal het allicht wel wat films van Marvel en de bioscoopreleases zijn, waarvan ik vermoed dat die een stuk vroeger op de streaming te verkrijgen zijn dan op DVD/Blu Ray.
Plaats een reactie