Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 10 berichten ] 
Live-action films op Disney+ 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4596
   Reageer met citaat
Bericht Live-action films op Disney+
Disney Plant nog een 'Muppets' reboot voor de streaming-service (exclusief)

Afbeelding

De Netflix-rivaal van de studio zal een heleboel bekende 'klassiekers' van series en films krijgen .
De aanstaande direct-to-consumer-streamingservice van Disney zal een uitstekende hub worden voor remakes, reboots en allerlei bekende IP, althans volgens de eerste geruchten van de bekendmaking van de eerste films en televisieseries.

Onder leiding van OTT-programmaleider Agnes Chew, zal de nog niet-benoemde service - voorgesteld als een concurrent van Netflix - een thuis zijn voor gezinsvriendelijke producten, inclusief Marvel-speelfilms en dergelijke tv-series zoals de live-action serie van Star Wars (met meerdere variaties al in productie, volgens CEO Bob Iger) en bronnen vertellen nu ook over een reboot van The Muppets.

Disney verwierf The Muppets Studio in 2004 en probeerde laatst nog om Kermit the Frog, Miss Piggy en co op het kleine scherm te doen herleven met de ABC-komedie die na één seizoen in 2016 al werd geannuleerd. Een zoektocht naar een schrijver voor de nieuwe serie is aan de gang.

Eveneens zijn er reboots voorzien van High School Musical en een serie gebaseerd op Pixar's Monsters, Inc. Een tv-versie van The Mighty Ducks, van de originele scenarioschrijvers van de trilogie.

In de filmbibliotheek zullen films verschijnen zoals The Parent Trap (1998), Father of the Bride (1991) en Honey, I Shrunk the Kids (1989)

De datum van lancering is echter nog te bepalen (ergens in de herfst van 2019) alsook de prijs voor de service, die zoals verwacht eerst in eigen land zal neerstrijken voordat deze uitbreidt naar het buitenland.

Disney weigerde commentaar te geven.

Bron: The Hollywood ReporterKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Wo 21 Feb 2018, 20:15
Bericht 1 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4596
   Reageer met citaat
Bericht Re: Disney's entertainment streaming Service
EXCLUSIEF: Disney's Live-Action PETER PAN-film komt naar streaming-service

Afbeelding

Peter Pan, een in 1953 geïnspireerde Disney-klassieker, vertelt het JM Barrie-verhaal over de drie kinderen van de Darling Family, die door een jongen die nooit volwassen wordt en zijn elfje Tinker Bell, naar Neverland gebracht worden, krijgt een live-action remake en is mogelijk op weg naar Disney's streaming-service!

David Lowery is klaar om het script aan te passen naar de live-action versie en te regisseren. Lowery schreef en regisseerde ook Disney's Pete's Dragon (2016). Toby Halbrooks, die co-writer was van Pete's Dragon, zal ook deelnemen aan het schrijven van deze film, en Jim Whitaker zal de film produceren.

Er is een kans dat we Reese Witherspoon zullen zien als Peter's elfjes-metgezel, Tink. Reese speelde reeds in vele films en als Tinker Bell zou ze een grote rol krijgen. Voor velen van ons blijft het nog steeds gissen naar de acteurs van de andere grote rollen : wie speelt Peter en Wendy ...?

Disney heeft al veel inhoud in ontwikkeling voor de streamingdienst, inclusief live-action remakes van Lady and the Tramp, Sword In The Stone, evenals Noelle met Anna Kendrick, Magic Camp met Adam Devine, Stargirl, 3 Men And A Baby , Don Quixote, Timmy Failure, The Paper Magician en Togo.

Bron: The DisinsiderKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Wo 01 Aug 2018, 07:48
Bericht 2 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4596
   Reageer met citaat
Bericht Re: Disney's entertainment streaming Service
Nieuwe "Muppets" -serie komt naar verluidt naar Disney + van Josh Gad en de makers van "Once Upon a Time"

Afbeelding


Vorig jaar was er sprake van een nieuwe "Muppets" -serie die naar Disney + kwam en nu lijkt het erop dat de show een stap dichterbij komt om realiteit te worden.


Volgens Splash Report hebben Josh Gad ("Frozen") en "Once Upon a Time", Edward Kitsis en Adam Horowitz, een nieuwe serie gemaakt voor de streamingdienst genaamd "Muppets Live Another Day." In plaats van af te spelen in de huidige tijd , volgt deze nieuwe show onmiddellijk de gebeurtenissen van de 'The Muppets Take Manhattan' uit 1984 op, die de bende op Broadway laat zien nadat Kermit lijdt aan een korte periode van geheugenverlies. In de nieuwe serie, " verlaat Kermit de bende maar worden ze weer bij elkaar gebracht na de mysterieuze verdwijning van Rowlf."

Hoewel dit een teleurstelling kan zijn voor fans die hopen op een heropleving van 'The Muppet Show' en het gevarieerde showformat, is het leuk om deze nieuwe serie in het tijdperk van 'The Muppets Take Manhattan' te plaatsen. In die film geniet de groep enorm veel succes met de productie van 'Manhattan Melodies', dus we zijn benieuwd waarom Kermit besluit de bende te verlaten.

Afbeelding

Muppets Take Manhattan (1984)
Fans zijn mogelijk ook op hun hoede voor een nieuwe tv-serie 'Muppets' na de gemengde recensies voor 'The Muppets', die vanaf 2015 - 2016 werden uitgezonden op ABC. De serie mockumentary-achtige stijl speelde zich af in Los Angeles en volgde de Muppets terwijl ze werkten 'Late on time with Miss Piggy', een fictieve late-night talkshow. Omdat het donkerdere volwassen humor bevatte, vonden sommigen het te ver weg van het merk voor de over het algemeen gezinsvriendelijke Muppets.

Het potentiële nieuwe creatieve team van Gad, Kitsis en Horowitz zijn zeker geen vreemden voor het werken met Disney. Naast het uiten van Olaf in "Frozen" speelde Gad LeFou in Disney's live-actie "Beauty and the Beast" en is hij een van de producers van een live-action "Hunchback of Notre Dame" die momenteel in de maak is. Wat Kitsis en Horowitz betreft, hun succesvolle 'Once Upon A Time ' serie liep zeven seizoenen lang op ABC en bracht veel verschillende personages uit het Disney-universum bij elkaar.

Volgens Splash-rapport wordt "Muppets Live Another Day" verwacht op Disney + in 2020.

Bron: Inside The MagicKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Zo 10 Feb 2019, 22:49
Bericht 3 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12367
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Disney's entertainment streaming Service
Ontmoet de cast van High School Musical the series

Afbeelding

This is the start of something new. Disney heeft officieel de cast voorgesteld van High School Musical the series. In de serie gaan we ondermeer Joshua Bassett (Stuck in the Middle) Olivia Rodrigo (Bizaardvark), Kate Reinders (Modern Family), Sofia Wylie (Andi Mack), Matt Cornett (Bella and the Bulldogs), Dara Reneé (Freaky Friday), Julia Lester (Mom), Frankie Rodriguez (Modern Family), Larry Saperstein (Fan Girl), en Mark St. Cyr (Doomsday) an het werk zien.

De tien episode tellende reeks van High School Musical vind 15 jaar na de films plaats. En er is in die 15 jaar nog niet veel verandert op East High. De serie volgt opnieuw enkele jongeren die zich voorbereiden op de jaarlijkse school musical. En net zoals in de film ontstaan er wonderbaarlijke vriendschappen. High School musical the series staat garant voor nieuwe en gekende liedjes. En zit vol met de prachtige choreo’s van de Glee choreograaf Zach Woodlee. High School Musical the Seires verschijnt binnenkort op Disney+


Za 16 Feb 2019, 10:31
Bericht 4 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4596
   Reageer met citaat
Bericht Re: Disney's entertainment streaming Service
Iger wil 'Remakes' van 'Home Alone' en andere Fox-films voor Disney +

Afbeelding

Tijdens de Q3 Earnings Call van vandaag onthulde Bob's voorzitter en CEO van Disney dat het bedrijf plannen heeft om enkele van de Fox-content die het onlangs heeft overgenomen, opnieuw te bedenken.

Wat is er gaande:

Er kwam veel opmerkelijke informatie uit de Q3 Earnings Call van vandaag en een paar van die hoogtepunten waren gericht op Disney +.
Tijdens de telefoonconferentie vertelde Bob CEO van Disney aan de aandeelhouders dat Disney plannen heeft om verschillende titels uit de Fox-bibliotheek opnieuw te bedenken voor hun aankomende streamingdienst.


 Iger zegt dat Home Alone, Diary of the Wimpy Kid, Cheaper by the Dozen en Night at the Museum naar verwachting opnieuw zullen worden bedacht voor Disney +.

Disney heeft al meer dan een dozijn originele shows en films aangekondigd die in ontwikkeling zijn voor de directe klantenservice, en er werd geen tijdlijn gegeven voor de aanpassingen van de Fox-eigendommen.

Wat hij zegt:

Bob Iger: "We zijn ook gericht op het benutten van de enorme bibliotheek van geweldige titels van Fox om de contentmix op onze DTC-platforms verder te verrijken voor een nieuwe generatie op Disney +. "

Bron: LaughingplaceKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Wo 07 Aug 2019, 13:53
Bericht 5 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4596
   Reageer met citaat
Bericht Re: Disney's entertainment streaming Service
High School Musical: The Musical: De serie - Officiële Trailer - Disney+NLHou je vast, Wildcats. Dit wordt heftig! De eerste trailer voor High School Musical: The Musical: De serie is er. Start met streamen op 12 november, alleen op #DisneyPlus.

Deze serie van 10 afleveringen die zich afspeelt op het echt bestaande East-High, waar ook de oorspronkelijke film is opgenomen, volgt een groep leerlingen die aftellen naar de openingsavond van de allereerste productie van 'High School Musical' van hun school ooit.Met diverse referenties en een paar elementen in documentairestijl is het een moderne bewerking van de 'klassieker' van 15 jaar geleden.Showmances bloeien op, vriendschappen worden op de proef gesteld en nieuwe worden gevormd, rivaliteiten ontvlammen, nummers worden gezongen en levens veranderen voor altijd wanneer deze jonge mensen de transformerende kracht ontdekken die alleen het theater van de middelbare school kan bieden.Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Za 24 Aug 2019, 08:01
Bericht 6 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4596
   Reageer met citaat
Bericht Re: Disney's entertainment streaming Service
Noelle - Officiële Trailer - Disney+ NLNoelle, een originele film met Anna Kendrick en Bill Hader, alleen op #DisneyPlus. Start met streamen op 12 november.

In de kerstkomedie van Disney+, 'Noelle', bruist de dochter van Kris Kringle van de kerstsfeer en feestdagenpret. Ze wil alleen graag iets 'belangrijks' doen, zoals haar geliefde broer Nick, die deze kerst het bedrijf overneemt van hun vader.Wanneer Nick als een speculaasje lijkt te verkruimelen onder de druk, stelt Noelle voor dat hij even pauze neemt en op vakantie gaat… Maar wanneer hij niet terugkomt, moet Noelle haar broer gaan zoeken en op tijd terugbrengen om Kerstmis te redden.Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Za 24 Aug 2019, 09:20
Bericht 7 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4596
   Reageer met citaat
Bericht Re: Live-action films op Disney+
Disney brengt 'Lizzie McGuire' terug met Hilary Duff

Afbeelding

De aankondiging werd vanmiddag gedaan op de D23-conferentie in Anaheim, Californië.Sprekend met "Good Morning America", legde Duff uit dat de nieuwe serie een 30-jarige Lizzie zal bevatten, die werkt als een leerling bij een binnenhuisarchitect in New York City en verloofd is met een chef-kok.

"Ze is de beste vriend van iedereen en er zijn grote hindernissen om over te klimmen als je 30 bent," zei Duff. "Als ze er kan zijn voor alle ... vrouwen die doormaken wat ze doormaakt, ben ik zo blij om weer in de schoenen te stappen."

"Lizzie McGuire" ging in 2001 in première op Disney Channel en speelde Duff als een 13-jarige die probeerde te navigeren op de middelbare school. Hoewel details schaars waren waarover eventuele andere acteurs uit het origineel in de nieuwe serie zullen verschijnen, zei Duff dat de 13-jarige geanimeerde Lizzie prominent zal zijn.
.
"Iedereen heeft betrekking op dat perdonage!" zei ze. "Ik kan niet wachten om met haar naar dit volgende hoofdstuk te gaan en ik hoop dat iedereen net zo enthousiast is als ik."

De show zal verschijnen op Disney's streamingdienst, Disney +, maar er werd geen première datum aangekondigd.

Disney + lanceert 12 november.


Bron: AbcKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Za 24 Aug 2019, 12:20
Bericht 8 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4596
   Reageer met citaat
Bericht Re: Disney's entertainment streaming Service
Japperboy schreef:
Nieuwe "Muppets" -serie komt naar verluidt naar Disney + van Josh Gad en de makers van "Once Upon a Time"

Afbeelding


Vorig jaar was er sprake van een nieuwe "Muppets" -serie die naar Disney + kwam en nu lijkt het erop dat de show een stap dichterbij komt om realiteit te worden.


Volgens Splash Report hebben Josh Gad ("Frozen") en "Once Upon a Time", Edward Kitsis en Adam Horowitz, een nieuwe serie gemaakt voor de streamingdienst genaamd "Muppets Live Another Day." In plaats van af te spelen in de huidige tijd , volgt deze nieuwe show onmiddellijk de gebeurtenissen van de 'The Muppets Take Manhattan' uit 1984 op, die de bende op Broadway laat zien nadat Kermit lijdt aan een korte periode van geheugenverlies. In de nieuwe serie, " verlaat Kermit de bende maar worden ze weer bij elkaar gebracht na de mysterieuze verdwijning van Rowlf."

Hoewel dit een teleurstelling kan zijn voor fans die hopen op een heropleving van 'The Muppet Show' en het gevarieerde showformat, is het leuk om deze nieuwe serie in het tijdperk van 'The Muppets Take Manhattan' te plaatsen. In die film geniet de groep enorm veel succes met de productie van 'Manhattan Melodies', dus we zijn benieuwd waarom Kermit besluit de bende te verlaten.

Afbeelding

Muppets Take Manhattan (1984)
Fans zijn mogelijk ook op hun hoede voor een nieuwe tv-serie 'Muppets' na de gemengde recensies voor 'The Muppets', die vanaf 2015 - 2016 werden uitgezonden op ABC. De serie mockumentary-achtige stijl speelde zich af in Los Angeles en volgde de Muppets terwijl ze werkten 'Late on time with Miss Piggy', een fictieve late-night talkshow. Omdat het donkerdere volwassen humor bevatte, vonden sommigen het te ver weg van het merk voor de over het algemeen gezinsvriendelijke Muppets.

Het potentiële nieuwe creatieve team van Gad, Kitsis en Horowitz zijn zeker geen vreemden voor het werken met Disney. Naast het uiten van Olaf in "Frozen" speelde Gad LeFou in Disney's live-actie "Beauty and the Beast" en is hij een van de producers van een live-action "Hunchback of Notre Dame" die momenteel in de maak is. Wat Kitsis en Horowitz betreft, hun succesvolle 'Once Upon A Time ' serie liep zeven seizoenen lang op ABC en bracht veel verschillende personages uit het Disney-universum bij elkaar.

Volgens Splash-rapport wordt "Muppets Live Another Day" verwacht op Disney + in 2020.

Bron: Inside The Magic


Het #DisneyPlus-project Muppets Live Another Day is geannuleerd.

Afbeelding

De show geschreven door Josh Gad en de @OnceABC-showrunners zou een vervolg zijn op Muppets take Manhattan met nummers van Bobby en Kristen Lopez (Frozen).

Bron: DisneyPlusKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Wo 11 Sep 2019, 16:18
Bericht 9 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4596
   Reageer met citaat
Bericht Re: Disney's entertainment streaming Service
Japperboy schreef:
High School Musical: The Musical: De serie - Officiële Trailer - Disney+NLHou je vast, Wildcats. Dit wordt heftig! De eerste trailer voor High School Musical: The Musical: De serie is er. Start met streamen op 12 november, alleen op #DisneyPlus.

Deze serie van 10 afleveringen die zich afspeelt op het echt bestaande East-High, waar ook de oorspronkelijke film is opgenomen, volgt een groep leerlingen die aftellen naar de openingsavond van de allereerste productie van 'High School Musical' van hun school ooit.Met diverse referenties en een paar elementen in documentairestijl is het een moderne bewerking van de 'klassieker' van 15 jaar geleden.Showmances bloeien op, vriendschappen worden op de proef gesteld en nieuwe worden gevormd, rivaliteiten ontvlammen, nummers worden gezongen en levens veranderen voor altijd wanneer deze jonge mensen de transformerende kracht ontdekken die alleen het theater van de middelbare school kan bieden.


Afbeelding

Wildcats Go!
Bekijk een speciale uitzending van de eerste aflevering van #HighSchoolMusical: The Musical: The Series op vrijdag 8 november op @ABCNetwork, @FreeformTV en
@Disney kanaal. stream deze serie op 12 november alleen op #DisneyPlus.


Afbeelding

AfbeeldingKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Vr 11 Okt 2019, 21:12
Bericht 10 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 10 berichten ] 

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2019 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB