Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 19 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende
Walt Disney World Star Wars Rival Run Weekend 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12208
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Walt Disney World Star Wars Rival Run Weekend
Join the Dark side !!!!

Afbeelding

Hou je Ligtsaber en loopschoenen maar klaar !
want Star Wars Half Marathon—The Dark Side komt naar Walt Disney World.
van 14 tot 17 April 2017 kan je samen met runDisney op een sportief STAR WARS Avontuur.
Inclusief speciale Star Wars Medailes en exclusieve Star Wars merchandise .

Meer info kan je vinden op de site van D23

https://d23.com/news-briefs-aug-26-2015/


Ma 07 Sep 2015, 15:36
Bericht 1 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 2531
   Reageer met citaat
Bericht Re: Walt Disney World Star Wars Rival Run Weekend
Star Wars Rival Run Weekend, presented by Otterbox

Afbeelding

De race heeft vanaf de editie van 2019 een nieuwe naam! Voorheen heette het Star Wars Half Marathon Weekend – The Dark Side. Tot en met 2016 hadden lopers ook de keus om in Disneyland California het Star Wars Half Marathon Weekend – The Light Side te lopen, maar Disneyland heeft vanaf 2017 alle races stop gezet, nadere info over wanneer de races daar weer terugkeren volgt. Men vond het toch wel jammer dat ze alleen nog maar voor The Dark Side konden kiezen, het antwoord van runDisney is het Rival Run Weekend. Kies een kant, waar ga jij voor: the light side of the force or the dark side of the force?
De eerste editie van het Star Wars Weekend in Walt Disney World was in 2016 (het eerste SW Weekend was in California in 2015).


Wanneer vindt het Star Wars Rival Run Weekend plaats?
Het evenement wordt altijd gehouden in April, de datum is afhankelijk van wanneer Pasen valt en daardoor kan de exacte datum nog wel eens veranderen. Het eerst volgende Star Wars Rival Run weekend is van 16 tot en met 19 april 2020. Ruim een jaar voor het event wordt bekend gemaakt op welke data het valt.


Welke races zijn er?
Afbeelding
RunDisney Kids races
Zaterdag 18 april 2020, diverse tijdstippen vanaf 10:30
Diaper Dash voor de allerkleinsten. Leeftijdlimiet is 12 maand of jonger. Vanaf 12:30
100m Dash voor kinderen van 1-4 jaar. Vanaf 10:30
200m Dash voor kinderen van 5-8 jaar. Vanaf 11:30
En de One Mile Run (1,6KM) voor kinderen vanaf 13 jaar of jonger. Vanaf 13:00
De Kids races worden gehouden in het complex van ESPN Wide World of Sports.

Star Wars Rival Run 5K
Vrijdag 17 april 2020, 5:30uur.
Light Side en Dark Side zullen beide aan bod komen. In 2018 was het thema Executioner Stormtrooper(Dark Side) en in 2019 Fin en Captain Phasma. Kinderen mogen mee doen, maar moet op de dag van de race minstens 5 jaar oud zijn en moeten de race zelf kunnen lopen (of gebruik maken van een speciale roelstoel, buggy’s zijn niet toegestaan!). Het parcours gaat door Epcot.
Afbeelding

Star Wars Rival Run 10K
Zaterdag 18 april 2020, 5:30uur.
Light Side en Dark Side zullen beide aan bod komen. In 2018 was het thema Praetorian Guard (Dark Side). In 2019 was het Han Solo en Boba Fett. Het leeftijdslimiet is vanaf 10 jaar en ouder. Het parcours gaat door Epcot en langs een paar Epcot Resort Hotels.

Star Wars Rival Run Half Marathon
Zondag 19 april 2020, 5:30uur
Op zondag ochtend wordt de Halve Marathon georganiseerd en deze had in 2018 Captain Phasma als thema (Dark Side). In 2019 was het Rey en Kylo-Ren. Het leeftijdslimiet is 14 jaar en ouder. Het parcour gaat door Epcot en Magic Kingdom.
Afbeelding


Welke challenges zijn er?
Mocht je om welke reden dan ook moeten stoppen met een afstand, dan krijg je wel de afstands medaille, maar niet de challenge medaille.

Star Wars Rival Run Challenge
De challenge is een aantal keer van naam veranderd. Eerst heette de combinatie van de 10K en Halve Marathon de First Order Challenge, in 2018 heette het The Dark Side Challenge en vanaf 2019 heeft het de Star Wars Rival Run Challenge. Wanneer je je inschrijft voor deze challenge, loop je op zaterdag de 10KM loopt en op zondag de halve marathon. Afzonderlijk registreren voor deze races zorgt niet dat je mee doet met de challenge, je moet je echt apart voor de challenge inschrijven. Je krijg een extra shirt en extra medaille bij deze challenge. Vanaf 18 jaar en ouder mag je mee doen. In 2018 bestond deze challenge vijf jaar.

RunDisney Kessel Run Challenge
Eerder konden mensen deze Challenge doen door de Halve Marathon tijdens The Light Side in Januari te lopen in Disneyland California en de Halve Marathon tijdens The Dark Side in april in Walt Disney World. Maar Disneyland California is tijdelijk gestopt met de races. Er is toch nog een manier om de Kessel Run Challenge te doen! Door middel van de Star Wars Virtual Half Marathon!
Je kunt je inschrijven vanaf 16 juli 2019, en runDisney geeft aan dat je hem kan lopen van 3 januari tot en met 31 maart 2020 (Dit limiet geldt voornamelijk voor de Kessel Run Challengers). Deze halve marathon loop je waar je wilt, wanneer je wilt, en je mag er zo lang over doen als je wilt! Wil je 21x één kilometer lopen, of ga je een halve marathon in één training lopen? Het maakt niet uit hoe je het doet, als je je registreert voor de SW Virtual Half Marathon krijg je je halve marathon medaille thuis gestuurd. Wanneer je ook de halve marathon loop tijdens de Star Wars Rival Run, dan krijg je na de halve marathon een extra medaille: de Kessel run challenge medaille!

Castle to Chateau
Wanneer je de halve marathon tijdens Star Wars Weekend loopt (let op! De SW Virtual Half Marathon geldt niet hiervoor), en je loopt ook de halve marathon in september in Parijs, dan kun je je opgeven voor de Castle to Chateau medaille. Dit geldt overigens ook wanneer je de halve of hele marathon tijdens het WDW Marathon Weekend loop, of de halve marathon tijdens Princess Weekend of Wine & Dine Half Marathon weekend.

De Expo en event guide
De Expo is een heel event op zichzelf! De openingstijden zijn in 2019 van donderdag 16 tot en met zaterdag 18 april. Je moet hier naar toe om je startnummer, shirt en gEAR bag op te halen en er is zoveel meer te beleven! Je kunt hier de speciale runDisney merchandise vinden, en alles wat hardloop gerelateerd is, er zijn ook sprekers aanwezig! Het is Amerika, het is er groot! Er zijn verschillende gebouwen.
Elk jaar verandert er weer iets in de Expo verdeling! Kijk in de event guide (wordt 1 maand voor het event online gezet), om een beeld te krijgen kun je een kijkje nemen in de event guide van 2018 klik hier
Afbeelding

Het beste kun je wachten op de Event Guide voor de plattegrond van de Expo, er zijn verschillende gebouwen en elk gebouw heeft andere dingen. De plattegrond van marathon weekend 2018 was al anders dan de Princess plattegrond 2018, dus binnen het jaar veranderd het ook. Het kan zijn dat je in het ene gebouw je challenge shirt en bib op moet halen, in het andere runDisney merchandise kan kopen en in het andere gebouw weer wat anders op moet halen. De event guide wordt hier geplaatst zodra deze bekend is.

Hoe kun je je registreren?
Dit kan op 3 verschillende manier:
1. Via een Travel Agent
Voorheen had runDisney een lijst met Travel Agents, nu zijn ze te vinden wanneer je zoekt naar ‘runDisney Travel Provider Program’. Bekijk goed wat de voorwaarden zijn van een travel agent, soms moet je minimaal 2 dagen in een Disney hotel verblijven en sommigen kunnen maar voor 7 dagen park tickets erbij doen.

2. Via een liefdadigheidsprogramma
Zoek naar “runDisney Charity Groups Program” en je zult meerdere goede doelen vinden dia gelinkt zijn aan het weekend. Zonder een naam te noemen is er een Nederlands goed doel, maar let hier ook op wat de voorwaarden zijn. Bij Kika loop je alleen de halve of een hele marathon, blijf je maar 5 dagen, keus hotel staat al vast en moet je minimaal €5000 ophalen voor het goede doel.

3. Je boekt alles zelf!
Kijk voor de beste WDW aanbieding in ons topic hier.
Je kunt zelf je hotel boeken, onsite of offsite. Voordeel van onsite (op het Disney terrein) is dat gebruik kunt maken van het gratis busvervoer van de Disney hotels naar de start, en van de finish terug naar je hotel. Ook rijden er bussen naar de Expo. Onsite is goedkoper, maar je moet wel zorgen voor eigen vervoer en je moet goed opletten welke wegen open zijn. Door het event worden bepaalde wegen al heel vroeg gesloten.
Sindskort gaat de registratie niet meer via active.com RunDisney heeft dit nu zelf in de handen. Als je al eens eerder gebruik hebt gemaakt van My Disney Experience (hiermee kun je je boeking zien, fastpassen en restaurants boeken), dan kun je naar http://www.rundisney.com gaan en rechts bovenin klikken op ‘Manage my Account’. Je kunt met je gegevens van MDE inloggen, heb je dit nog niet, moet je deze eerst aanmaken.

Bib only registratie opent op 16 juli 2019 voor de editie van 2020, 12:00 Eastern Time/09:00 Pacific Time, dit is 18:00 onze tijd.

Verkoopt het uit?
Moeilijk te voorspellen. Ze hebben voor 2019 het concept aangepast, je kan tijdens de race zelf kiezen welke kant je op gaat: the Dark Side of the Light Side. Over het algemeen verkoopt de 5K het snelst ui. Is het je droomwens om een bepaalde race te lopen, ga dan gelijk klaar zitten wanneer de registratie opent!


De medailles.
De medailles van 2020 zijn nog niet bekend, hieronder zie je de medailles van 2019.
Afbeelding
Afbeelding

Afbeelding

Bronnen: rundisney.com, The Runner's Guide to Walt Disney World door Megan Biller, runDisney Blog, Disney Parks BlogDLP: 27x sinds 1994
WDW: 9x sinds 2009
DLC: 1x sinds 2007

Next DLP trip: runDisney France 2019
Next WDW trip: Marathon weekend 2020
Dopey Challenge Finisher 2019


Ma 09 Jul 2018, 18:44
Bericht 2 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 2531
   Reageer met citaat
Bericht Re: Walt Disney World Star Wars Rival Run Weekend
Registratie voor jaarpashouders en DVC members is gisteren open gegaan. Registratie voor iedereen gaat open op dinsdag 28 augustus 2018.

Light Side or Dark Side, what will you chose?

AfbeeldingDLP: 27x sinds 1994
WDW: 9x sinds 2009
DLC: 1x sinds 2007

Next DLP trip: runDisney France 2019
Next WDW trip: Marathon weekend 2020
Dopey Challenge Finisher 2019


Vr 24 Aug 2018, 06:25
Bericht 3 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 2531
   Reageer met citaat
Bericht Re: Walt Disney World Star Wars Rival Run Weekend
Thema's van het 2019 Star Wars Rival Run Weekend zijn bekend gemaakt.

Tijdens de vierde Star Wars run weekend in Walt Disney World kunnen hardlopers kiezen of ze voor de Light Side of Dark Side zullen gaan lopen. De thema's zijn:

Star Wars Rival Run 5K | Finn en Captain Phasma
Star Wars Rival Run 10K | Han Solo en Boba Fett
Star Wars Rival Run Half Marathon | Rey en Kylo Ren
Star Wars Rival Run Challenge | Luke Skywalker en Darth Vader
runDisney Kids Races | BB-8 en BB-9E

Het thema van de Virtual Half Marathon zal R2D2 zijn.

Afbeelding

Bron: Disney Parks BlogDLP: 27x sinds 1994
WDW: 9x sinds 2009
DLC: 1x sinds 2007

Next DLP trip: runDisney France 2019
Next WDW trip: Marathon weekend 2020
Dopey Challenge Finisher 2019


Di 30 Okt 2018, 06:52
Bericht 4 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 2531
   Reageer met citaat
Bericht Re: Walt Disney World Star Wars Rival Run Weekend
Het tracking systeem is online van Star Wars Rival Run Weekend 2019. Hier kun je hardlopers volgen tijdens de 10K en halve marathon. Dit betekend ook dat we morgen de event guide en corral placement kunnen verwachten.
De website vind je hierDLP: 27x sinds 1994
WDW: 9x sinds 2009
DLC: 1x sinds 2007

Next DLP trip: runDisney France 2019
Next WDW trip: Marathon weekend 2020
Dopey Challenge Finisher 2019


Do 14 Mrt 2019, 20:30
Bericht 5 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 2531
   Reageer met citaat
Bericht Re: Walt Disney World Star Wars Rival Run Weekend
Mijn eigen foto's van de medailles, gemaakt tijdens de Marathon Weekend Expo 2019.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

AfbeeldingDLP: 27x sinds 1994
WDW: 9x sinds 2009
DLC: 1x sinds 2007

Next DLP trip: runDisney France 2019
Next WDW trip: Marathon weekend 2020
Dopey Challenge Finisher 2019


Do 14 Mrt 2019, 21:29
Bericht 6 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 2531
   Reageer met citaat
Bericht Re: Walt Disney World Star Wars Rival Run Weekend
De event guide van Star Wars Rival Run Weekend staat hier online! Hier staat alle informatie in over de races en de organisatie. Je kunt hier ook de plattegronden van de races vinden, de waivers en de corral placement (alleen voor de halve marathon en de challenge. Voor de 5K en 10K zie je pas bij het ophalen van je startnummer welk startvlak je zit.)

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding


Helaas, sommige mensen hadden gehoopt dat ze tijdens de halve marathon al door Galaxy's Edge zouden lopen in Hollywood Studios. Het gaat open op 31 augustus, en de lopers gaan hier nog niet doorheen.DLP: 27x sinds 1994
WDW: 9x sinds 2009
DLC: 1x sinds 2007

Next DLP trip: runDisney France 2019
Next WDW trip: Marathon weekend 2020
Dopey Challenge Finisher 2019


Za 16 Mrt 2019, 09:14
Bericht 7 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 321
   Reageer met citaat
Bericht Re: Walt Disney World Star Wars Rival Run Weekend
De halve gaat wel door Pandora. Wat ik geweldig vond tijdens Wine en Dine.

De 10K is anders dan bijv. Princess of Marathon weekend, maar nog steeds redelijk saai. 4,5M dus meer dan 7 KM snelweg race.Afbeelding


Za 16 Mrt 2019, 13:30
Bericht 8 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 2531
   Reageer met citaat
Bericht Re: Walt Disney World Star Wars Rival Run Weekend
Merchandise van het Star Wars Rival Run Weekend!


Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Bron: Disney Parks BlogDLP: 27x sinds 1994
WDW: 9x sinds 2009
DLC: 1x sinds 2007

Next DLP trip: runDisney France 2019
Next WDW trip: Marathon weekend 2020
Dopey Challenge Finisher 2019


Di 02 Apr 2019, 05:44
Bericht 9 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 2531
   Reageer met citaat
Bericht Re: Walt Disney World Star Wars Rival Run Weekend
De tshirts die lopers krijgen bij de verschillende afstanden.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

AfbeeldingBron: runDisneyDLP: 27x sinds 1994
WDW: 9x sinds 2009
DLC: 1x sinds 2007

Next DLP trip: runDisney France 2019
Next WDW trip: Marathon weekend 2020
Dopey Challenge Finisher 2019


Do 04 Apr 2019, 06:42
Bericht 10 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 2531
   Reageer met citaat
Bericht Re: Walt Disney World Star Wars Rival Run Weekend
Star Wars Rival Run Weekend, 5K vrijdag 5 april 2019

Dit was een editie om niet te vergeten! Om half 6 zou het oorspronkelijke startschot zijn te horen, maar voor die tijd werd het pre-race entertainment aangepast en kregen de lopers het bericht te horen dat er noodweer op komst was. Via de speakers en via social media werd iedereen op de hoogte gesteld. Iedereen werd geëvacueerd naar de bussen, en velen werden begeleid naar Ecpot om daar binnen de gebouwen te schuilen. Om 6:15 kwam het met bakken uit de lucht. Rond 6.50 liepen de hardlopers weer terug naar de startvakken. Maar nu werd er 1 groot startvlak gemaakt, geen miniwaves. Iedereen startte dus tegelijk, waardoor het parcours heel druk was. Er waren nauwelijks character stops onderweg, maar er waren wel heel veel cosplayers die de regen trotseerden en waar je mee op de foto kon. Ook werd het parcour aangepast, men liep nu geen 5KM maar ongeveer 4km.

Afbeelding

Een aantal foto's van de RunDisney Facebook pagina.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

AfbeeldingDLP: 27x sinds 1994
WDW: 9x sinds 2009
DLC: 1x sinds 2007

Next DLP trip: runDisney France 2019
Next WDW trip: Marathon weekend 2020
Dopey Challenge Finisher 2019


Za 06 Apr 2019, 07:38
Bericht 11 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 2531
   Reageer met citaat
Bericht Re: Walt Disney World Star Wars Rival Run Weekend
Star Wars Rival Run Weekend 2019 zit er op!
Vorig weekend konden hardlopers diverse afstanden lopen tijdens RunDisney's Star Wars Rival Run Weekend. Nieuw dit jaar was de optie om te kiezen voor de Light Side of de Dark Side! Op basis van je keuze kreeg je een bib passend bij de Light of Dark Side. Na een hele natte en verkorte 5K op vrijdag (zie foto's in het bericht hierboven), startte op zaterdag de 10K en op zondag was de halve marathon!

Afbeelding

Afbeelding


Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding


Er waren natuurlijk ook Challenges! Twee verschillende. Wanneer je de 10K en Halve marathon dit weekend liep, kon je mee doen aan de Star Wars Rival Run Challenge. De Kessel Run Challenge hield in dat je de virtual halve marathon hebt gelopen en de halve marathon tijdens dit weekend.

Afbeelding

Afbeelding

Bronnen: RunDisney en StarWars


De data voor 2020 zijn: donderdag 16 april tot en met zondag 19 april. Bib only sale start op 16 juli 2019.DLP: 27x sinds 1994
WDW: 9x sinds 2009
DLC: 1x sinds 2007

Next DLP trip: runDisney France 2019
Next WDW trip: Marathon weekend 2020
Dopey Challenge Finisher 2019


Do 11 Apr 2019, 17:03
Bericht 12 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 2531
   Reageer met citaat
Bericht Re: Walt Disney World Star Wars Rival Run Weekend
Prijzen 2020 Star Wars Rival Run Weekend bekend.

Op de site van RunDisney staan de prijzen voor de 2020 Star Wars Rival Run Weekend. Nieuw is dat de prijzen stijgen na een bepaalde datum.
Het weekend vindt plaats van 16-19 april 2020. De registratie opent op 16 juli om 10.00AM Eastern Time (16.00 onze tijd).
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding


Verstuurd vanaf mijn ANE-LX1 met TapatalkDLP: 27x sinds 1994
WDW: 9x sinds 2009
DLC: 1x sinds 2007

Next DLP trip: runDisney France 2019
Next WDW trip: Marathon weekend 2020
Dopey Challenge Finisher 2019


Wo 03 Jul 2019, 19:31
Bericht 13 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 321
   Reageer met citaat
Bericht Re: Walt Disney World Star Wars Rival Run Weekend
Misschien heeft de opening van Galaxy's Edge er mede invloed op?Afbeelding


Zo 07 Jul 2019, 14:44
Bericht 14 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 2531
   Reageer met citaat
Bericht Re: Walt Disney World Star Wars Rival Run Weekend
Denk het eigelijk niet, ben bang dat dit de nieuwe standaard wordt, omdat de races niet meer zo snel uitverkopen als voorheen. Wanneer de prijs na een bepaalde datum stijgt, zullen mensen toch iets sneller de bibs komen.
Galaxy Edge is nu geopend in Disneyland California en ik zie alleen maar foto's van een heel rustig, soms uitgestorven park. Een bekende is er nu met het gezin en ze hebben foto's voor de Falcon zonder mensen erbij op!

Verstuurd vanaf mijn ANE-LX1 met TapatalkDLP: 27x sinds 1994
WDW: 9x sinds 2009
DLC: 1x sinds 2007

Next DLP trip: runDisney France 2019
Next WDW trip: Marathon weekend 2020
Dopey Challenge Finisher 2019


Wo 10 Jul 2019, 11:25
Bericht 15 Top
Profiel WWW   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 19 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2020 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB