Klik hier voor meer aanbiedingen

Aanmelden

Switch to full style
Plaats een reactie

[2020] Electroland

Do 29 Aug 2019, 10:22

Electroland keert terug naar Disneyland Paris met vierde editie in 2020

Afbeelding

Disneyland Paris heeft aangekondigd dat Electroland, volgend op het succes van de editie van dit jaar, terugkeert in het weekend van 4 juli 2020.

Dit jaar was het thema van Electroland ‘Enter the Jungle’, geïnspireerd door The Lion King & Jungle Festival en nodigde gasten van 5 t/m 7 juli uit om te genieten van DJ-sets van Steve Aoki, Alesso, Armin Van Buuren en vele anderen.Het festival begon groots op de openingsavond met de terugkeer van Steve Aoki. De DJ en Grammy-genomineerde Amerikaanse producent vermaakte gasten op de allereerste Electroland in 2017, en nu was hij terug met een hypnotiserende nieuwe show. Hij sloeg de handen ineen met de Australische zussen NERVO, beroemd om hun samenwerking met Afrojack, Kylie Minogue, Ke$ha, Miley Cyrus en vele anderen. Ze werden vergezeld door de Nederlandse groep Showtek en de Belgische DJ The Magician.

Het feest begon de volgende dag weer met Alesso, een van ’s werelds meest invloedrijke dj’s, producers en all-round entertainer. Alesso is altijd veelgevraagd op ’s werelds grootste festivals en kreeg de plaats voor het Hollywood Tower Hotel. Ook Nicky Romero, een van de meest invloedrijke Nederlandse artiesten van zijn tijd, de Spaanse dj B Jones (vaak aan de draaitafel in Ibiza) en Britse dj Jax Jones gaven een onvergetelijke show in het Walt Disney Studios Park.

Afbeelding

De laatste avond in de jungle in Disneyland Paris werd gehost door de record-brekende, vijfvoudig beste dj in de wereld en Grammy-genomineerde Armin Van Buuren. Hij werd op de laatste avond van Electroland vergezeld door de Franse dj Feder, de Nederlander Fedde Le Grand en de deep house diva Nora En Pure.

Afbeelding

Electroland is meer dan alleen een electro festival, want gasten kunnen de hele avond genieten van toegang tot attracties zoals Crush’s Coaster®, Ratatouille: The Adventure en The Twilight Zone Tower of Terror™. Na zonsondergang komt het iconische Hollywood Tower Hotel tot leven met een mix van electro, videoprojecties, lichtshows, grote schermen en special effects voor drie unieke avonden vol entertainment.

Electroland keert terug naar Disneyland Paris met de vierde editie in het weekend van 4 juli 2020. Meer informatie over het thema en de line-up wordt later bekend gemaakt via de officiële Instagram -en Facebook-pagina van Electroland.

Afbeelding

“Electroland is een evenement voor mensen die dol zijn op muziek en Disney. Het is een eersteklas muziekfestival waar de beste dj’s een droom soundtrack verzorgen in een pretpark voor een unieke ervaring. Electroland hoort thuis in het rijtje van uiterst succesvolle live evenementen zoals het Disneyland Paris Run Weekend, Disney Loves Jazz, Magical Pride en de Disney Halloween Parties, die onze gasten de kans geven Disneyland Paris te ervaren zoals nooit tevoren”, aldus Gustavo Branger, Vice President, Disneyland Paris Events Group.

Afbeelding

Wil je graag een verblijf boeken? Bekijk dan snel de aanbiedingen!

Bron: Disneyland Paris

Re: [2020] Electroland

Wo 18 Sep 2019, 12:01

Elktroland keert in 2020 terug, in het weekend van 4 juli 2020 is er weer een muzikaal feest in Disneyland Paris.

Afbeelding

Re: [2020] Electroland

Wo 18 Sep 2019, 15:25

Ik vond het vorig jaar wel echt heel tof!
Misschien volgend jaar weer!

Re: [2020] Electroland

Ma 07 Okt 2019, 18:11

hoe moet je dit boeken? kan dit in een pakket of moet je je verblijf en festival appart regelen ?

Re: [2020] Electroland

Ma 07 Okt 2019, 22:54

Het kan in een pakket met alles samen of alles apart. Binnenkort meer info.

Re: [2020] Electroland

Vr 03 Jan 2020, 10:35

:sorc: Make some noise! :sorc:
Electroland komt in 2020 terug op 3 dagen!
Zet alvast 3, 4 en 5 juli 2020 in de agenda, meer details binnenkort.

Re: [2020] Electroland

Wo 26 Feb 2020, 19:45

Electroland 2020
Are you ready to party like a villain? :twisted: Alleen in Disneyland Paris van 3 t/m 5 juli, mwah-ha-ha!
Boek nu alvast je verblijf en voeg de tickets voor Electroland later toe!
Meer info: Disneyland Website

Re: [2020] Electroland

Vr 28 Feb 2020, 19:10

Electroland #DisneylandParis
LINE UP ALERT
Dimitri Vegas & Like Mike will be back on July 3rd!
Be prepared!
Tickets en meer info later
Afbeelding

Re: [2020] Electroland

Za 29 Feb 2020, 12:30

Eerste dag onthuld! Op 3 juli staat het podium van Electroland

Afbeelding

:
Dimitri Vegas & Like Mike
Lost Frequencies
Brooks
MATTN
Blijf volgen voor de opening van de verkoop...Mwahaha...

Re: [2020] Electroland

Za 29 Feb 2020, 19:54

Dancefestival Disneyland Paris kleurt Belgisch met Lost Frequencies en Dimitri Vegas & Like Mike

Begin juli weerklinkt er weer stevige dancemuziek in Disneyland Paris. Met dank aan onder anderen Dimitri Vegas & Like Mike en Lost Frequencies. Deze bekende Belgische dj’s staan op het podium staan van Electroland, een driedaags muziekfestival dat dit jaar in het teken staat van de Disney-schurken.

Afbeelding

Uit de bol gaan op stevige beats kan niet enkel op Tomorrowland in Boom, maar ook in Disneyland Paris tijdens Electroland. Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 juli vindt in het Walt Disney Studios Park de vierde editie plaats van dit populaire dancefestival. Op de volledige line-up is het nog even wachten, maar wie al zeker de eerste avond op dit magische podium zal staan is het dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike. Dat is twee weken voor hun op

Uit de bol gaan op stevige beats kan niet enkel op Tomorrowland in Boom, maar ook in Disneyland Paris tijdens Electroland. Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 juli vindt in het Walt Disney Studios Park de vierde editie plaats van dit populaire dancefestival. En de openingsavond kleurt dit jaar bijna helemaal Belgisch, want dan zullen MTTN (Anouk Matton), Lost Frequencies en Dimitri Vegas & Like Mike het beste van zichzelf mogen geven op dit magische podium. Twee weken later staan ze ook alle vier op de Main Stage van Tomorrowland.

Voor Lost Frequencies en MTTN is het de allereerste keer dat ze mogen spelen op Electroland, Dimitri Vegas & Like Mike zijn voor een tweede keer van de partij en daar zijn de broers maar al te blij om. “Als kleine jongens kwamen we vaak met onze ouders naar Disneyland Paris en het is maf om hier nu na zoveel jaar te mogen draaien”, zei Dimitri, de grootste Disneyfan van de twee, in 2018. “Dit is zonder twijfel één van de uniekste plekken waar we deze zomer zijn geweest. We hebben speciaal wat kleine Disney-invloeden in onze set gestoken.”

Naast de muziek staat ook de beleving centraal tijdens Electroland. Zo draait dit jaar alles rond de Disney-schurken Ursula (De Kleine Zeemeermin), Hades (Hercules) en de Boze Koningin (Sneeuwwitje) die boven het festival hangen. Daarnaast zijn er ook indrukwekkende licht- en projectieshows met speciale effecten op de iconische Hollywood Tower Hotel en blijven verschillende attracties open na zonsondergang. En die combinatie slaat duidelijk aan. Elk jaar lokt het festival meer bezoekers, waaronder ook een heleboel Belgen.

Tickets voor Electroland zijn vanaf 4 maart te koop via http://electroland.disneylandparis.com/nl-be.

Bron HLN.be

Re: [2020] Electroland

Za 29 Feb 2020, 19:58

Win tickets voor Electroland in Disneyland Paris!

Doe mee: https://qmusic.be/win-tickets-voor-electroland

Afbeelding

Re: [2020] Electroland

Di 03 Mrt 2020, 13:32

[LINE UP ALERT] July 4th revealed!
Martin Garrix Martin Solveig Boris Way Siggy Smalls
vanaf morgen zijn de tickets te koop!
#Electroland #DisneylandParis
Afbeelding

Re: [2020] Electroland

Wo 04 Mrt 2020, 08:48

Vanaf nu zijn de tickets te koop voor #Electroland 2020 in Disneyland Paris!

Kijk hier: http://bit.ly/Disneytickets1

Tips:
* Boek een verblijf tijdens het weekend van 3 tot 5 juli voor minstens 1 nacht en voeg in de volgende stap de tickets meteen toe. Als je in een Disney hotel verblijft krijg je 20% korting op de losse ticketprijs voor Electroland bij aankoop van tickets voor minstens 2 avonden
* wil je enkel tickets voor Electroland kopen? Ga naar: http://bit.ly/Disneytickets1, selecteer dan tickets en speciale evenementen.

Afbeelding

Meer info over Electroland: https://buff.ly/32MaBVg

* Disneyland Paris jaarkaarthouders krijgen ook korting op losse tickets. Bel hiervoor de reserveringslijn.
Afbeelding

Het programma voor de eerste 2 dagen is al bekend, dag 3 wordt binnenkort bekend gemaakt!

Afbeelding

Afbeelding

Re: [2020] Electroland

Do 05 Mrt 2020, 10:16

Is er een minimumleeftijd voor Electroland?

Re: [2020] Electroland

Do 05 Mrt 2020, 10:24

Prinseszilla schreef:Is er een minimumleeftijd voor Electroland?


Die is er niet, kinderen vanaf 3 jaar moeten wel een ticket kopen.

Afbeelding
Plaats een reactie