Café Mickey
https://www.cafemickey.com/forum/

[2019] Disney on ice Nederland
https://www.cafemickey.com/forum/viewtopic.php?f=174&t=3834
Pagina 1 van 1

Auteur:  Mama van prinsesjes [ Za 13 Apr 2019, 12:20 ]
Titel:  [2019] Disney on ice Nederland

Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival met Disney’s Vaiana en andere tijdloze favorieten
Amsterdam, 12 april 2019 - Traditiegetrouw schaatst Disney On Ice in december weer Nederland in. Disney On Ice Magisch IJsfestival is van 11 t/m 29 december te beleven in Rotterdam en Utrecht. Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy presenteren een show vol favorieten uit het Disney Koninkrijk, spannende avonturen en extravaganza! Tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.

Afbeelding

Vaar mee met Vaiana als ze, samen met de machtige halfgod Maui, op reis gaat om haar eiland te redden en haar eigen identiteit te vinden. Beleef de magie met de koninklijke zusjes Anna en Elsa en de hilarische sneeuwman Olaf en zing mee met “Laat het los” en “De zomer”. Duik diep in de zee met Sebastian, zijn kreeftenorkest en de dochters van Triton . Samen introduceren ze Ariel middels een swingende pop medley uit de jaren '80. Raak verstrikt in een koor van boeven wanneer ze bezoek krijgen van de pittige Rapunzel en haar charmante bondgenoot Flynn Rider op hun tocht naar de zwevende lichtjes. Kom erbij en zet je zorgen opzij als het betoverde personeel van het Beest op spectaculaire wijze Belle uitnodigt voor het diner.Beleef met de hele familie onvergetelijke daden van kracht en liefde tijdens Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival.
Van 11 t/m 29 december 2019 in Rotterdam en Utrecht. Tickets verkrijgbaar vanaf € 16,50. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl

Auteur:  Mama van prinsesjes [ Do 05 Sep 2019, 12:43 ]
Titel:  Re: [2019] Disney on ice Nederland

Schrijf je nu in voor een exclusieve Back2School aanbieding voor Disney On Ice

De zomer nadert al weer bijna zijn einde en voor dat je het weet is het al weer tijd voor ….. Disney On Ice!

Dit jaar komt Disney On Ice van 11 t/m 29 december naar Rotterdam en Utrecht met Disney On Ice Magisch IJsfestival.

Afbeelding

Disney On Ice Voordeel!
Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief van Disney On Ice en ontvang op 10 september de nieuwsbrief met de exclusieve Back2School aanbieding voor Disney On Ice Magisch IJsfestival!

www.FeldEntertainmentVIP.nl

Auteur:  Mama van prinsesjes [ Di 24 Sep 2019, 08:17 ]
Titel:  Re: [2019] Disney on ice Nederland

Disney on Ice december 2019 weer in Nederland

Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival.

Afbeelding

Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Ga op reis door een schitterend landschap met de koninklijke zusjes Anna en Elsa, de hilarische sneeuwman Olaf, ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven uit Disney’s Frozen en beleef een spannend verhaal vol moed, magie en overgetelijke figuren. Duik “Diep in de Zee” voor een fantastisch optreden van Sebastiaan die samen met Ariël de boel op stelten zet in Disney’s De Kleine Zeemeermin. Raak verstrikt in een koor van boeven wanneer ze bezoek krijgen van de pittige Rapunzel en haar charmante bondgenoot Flynn Rider uit Disney’s Rapunzel. Laat je meevoeren door Disney’s Belle en het Beest als het Beest en zijn betoverde personeel een spectaculaire show opvoeren voor Belle.Geniet met de hele familie van een magische mix van koninklijke supersterren in een winters wonderland!

Tickets zijn te bestellen via Disneyonice.com

Auteur:  Mama van prinsesjes [ Di 01 Okt 2019, 20:23 ]
Titel:  Re: [2019] Disney on ice Nederland

Disney on ice presenteert Magisch Ijsfestival is dit jaar Van 11 tot en met 15 december in Rotterdam Ahoy en van 21 tot en met 29 december in de Jaarbeurs Utrecht te zien. Kijk snel op Disneyonice.com voor tickets.

Afbeelding

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn UTC + 1 uur [Zomertijd]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/