Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 43 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3  Volgende
Disney Dream 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 54
Woonplaats: Vliermaalroot (Belgie)
   Reageer met citaat
Bericht Disney Cruise Line announces details of new Disney Dream
The Disney Cruise Line (which rolls up under the parks in Disney's corporate structure) revealed details about its third cruise ship, the Disney Dream, in a live webcast today.
The notables? A "virtual porthole," i.e. a circular TV screen for inside cabins that will broadcast a video feed from outside the ship. But since it's Disney, animated characters will crawl by now and then, such as the sea creatures from "Finding Nemo."

Okay, not enough for you? How about a clear-tube "water coaster" slide over, around and off the side of the ship's top deck?

Afbeelding

Nou dit zit er gewoon geweldig uit. !! Toch maar eens een cruise boeken bij mijn volgende Florida trip :D

Soorten kamers aan boord van de Disney Dream

Dsiney Cruise Line heeft verschillende soorten hutten te bieden om te voldoen aan de behoefte van uw familie aan stijl en comfort - van gezellige privévertrekken met extra ruimte tot grote en rijkelijk ingerichte suites met adembenemende uitzichten.

Inside
De Inside hutten, zijn de kamers die in het binnenste van het schip zijn gesitueerd en die geen raam hebben. Er zijn verschillende soorten Inside hutten aan boord van de Disney Dream.

Standard Inside Stateroom
In deze kamer is plek voor 3 tot 4 personen. De kamergrootte is 15.7m² met een tweepersoonsbed, en een slaapbank. Deze kamers beschikken ook over een Magical Porthole met real-time uitzicht. Verder zijn er onder andere premium badhandoeken, LCD flat-screen tv op draaiarm, kast, koelkast, kluis, telefoon en föhn te vinden. Naast een slaapbank met tafeltje is er ook plaats voor een klein bureau. Tussen het bed en de rest van de kamer hangt een gordijn, zodat het slaapgedeelte van het zitgedeelte afgesloten kan worden. Er is een badkamer met wastafel, toilet, douche en bad. Het is bed is opgehoogd, zodat koffers daaronder geschoven kunnen worden.
Deze kamers zijn te vinden op de volgende verdiepingen: Category 11A: Decks 8, 9 and 10, Category 11B: Decks 5, 6 and 7, Category 11C: Deck 2

Afbeelding

Deluxe Inside Stateroom
De Deluxe Inside Stateroom bezit over alle faciliteiten die de Standard Inside Stateroom ook heeft, maar is ruimer met 18,9m². Deze kamers worden gekenmerkt door een opgesplitste badkamer. Er is een badkamer met een wastafel, douche en bad en een badkamer met een wastafel en toilet. Deze kamers zijn geklassificeerd als Category 10A en zijn te vinden op Decks 5, 6, 7, 8 and 9.

Afbeelding

Standard Inside Stateroom – Accessible
Deze kamer is geschikt voor mindervalide gasten. De grote is 15.7m² en is geschikt voor 4 personen. Verder beschikt deze kamer over alle andere faciliteiten. De badkamer is aangepast met een oplopende drempel, roll-in douche met een zitje, leuningen en een douchekop die aan te passen is aan de hoogte. De kamers zijn Category 11C, deck 2; staterooms 2033, 2035, 2533 and 2535.

Afbeelding

Afbeelding

Oceanview
Deze categorie hutten, zijn dezelfde kamers als de Inside kamers, maar dan met raam.

Deluxe Family Oceanview Stateroom en Deluxe Family Oceanview Stateroom Accesible
Deze kamers zijn geschikt voor 3 tot 5 personen met een oppervlakte van 22,4m². Deze kamers beschikken ook over een Magical Porthole met real-time uitzicht. Verder zijn er onder andere premium badhandoeken, LCD flat-screen tv op draaiarm, kast, koelkast, kluis, telefoon en föhn te vinden. Naast een slaapbank met tafeltje is er ook plaats voor een klein bureau. Tussen het bed en de rest van de kamer hangt een gordijn, zodat het slaapgedeelte van het zitgedeelte afgesloten kan worden. Deze kamers worden gekenmerkt door een opgesplitste badkamer. Er is een badkamer met een wastafel, douche en bad en een badkamer met een wastafel en toilet. Deze kamers zijn er in de volgende varianten: Category 8A: Decks 5 and 6; 2 large porthole windows,
Category 8B: Deck 9; 1 large porthole window, Category 8C: Decks 7 and 8; 1 large porthole window, Category 8D: Decks 5 and 6; 1 large porthole window.

Afbeelding

Afbeelding

De Deluxe Family Oceanview Stateroom Accesible zijn dezelfde kamers, maar dan geschikt voor mindervaliden. De grootte is hetzelfde, maar de kamers hebben aangepaste faciliteiten.

Deluxe Oceanview Stateroom en Deluxe Oceanview Stateroom Accesible
Deze kamer is geschikt voor 3 tot 4 personen met een grootte van 18,9m². Deze kamer beschikt over alle faciliteiten als de Deluxe Family Oceanview Stateroom inclusief de opgesplitste badkamer. Category 9A: Decks 5, 6, 7 and 8; 1 or 2 porthole windows, Category 9B: Deck 2; 1 porthole window, Category 9C: Decks 7 and 8; 1 obstructed porthole, Category 9D: Decks 6, 7 and 8; 1 obstructed porthole with limited ocean views.

Afbeelding

Afbeelding

Deze kamers zijn ook beschikbaar als mindervalidekamer, de Deulxe Oceanview Stateroom Accesible. Deze kamers hebben dezelfde faciliteiten, maar dan aangepast aan mindervaliden. De badkamer is hier niet opgesplitst. Categories 9A, 9C and 9D; decks 5, 6, 7 and 8; staterooms 5186, 5686, 6006, 6186, 6500, 6504, 6686, 7500 and 8500.

Afbeelding

Verandah
Dit zijn de hutten, die voorzien zijn van een verandah. Ook hier zijn weer 2 soorten.

Deluxe Family Oceanview Sateroom with Verandah en Deluxe Family Oceanview Sateroom with Verandah Accesible
In deze kamers krijg je nog meer de kans om je goed uit te rekken. Met een oppervlakte van 27,7m² en een veranda met uitzicht op zee. Deze kamers zijn geschikt voor 4 tot 5 personen. Verder zijn er onder andere premium badhandoeken, LCD flat-screen tv op draaiarm, kast, koelkast, kluis, telefoon en föhn te vinden. Naast een slaapbank met tafeltje is er ook plaats voor een klein bureau. Tussen het bed en de rest van de kamer hangt een gordijn, zodat het slaapgedeelte van het zitgedeelte afgesloten kan worden. Deze kamers worden gekenmerkt door een opgesplitste badkamer. Er is een badkamer met een wastafel, douche en bad en een badkamer met een wastafel en toilet. De privé veranda is voorzien van patio meubilair, kindersloten, plexiglas railings en deck verlichting. Category 4A: Decks 9 and 10, Category 4B: Deck 8, Category 4C: Deck 7, Category 4D: Deck 6, Category 4E: Deck 5; oversized private verandah (3 tot 4 personen).

Afbeelding

Deze kamers zijn er ook die geschikt zijn voor mindervaliden, Deluxe Family Oceanview Sateroom with Verandah Accesible. Deze kamers beschikken over dezelfde facililiteiten, maar hebben geen opgesplitste badkamer.
Categories 4B, 4D and 4E; decks 5, 6 and 8; staterooms 5552, 6088, 6090, 8090, 8092, 8588 and 8590

Deluxe Oceanview Sateroom with Verandah en Deluxe Oceanview Sateroom with Verandah Accesible
Deze kamer heeft een oppervlakte van 27,7m² en is geschikt voor 3 tot 4 personen. Deze kamer beschikt over dezelfde faciliteiten als de Deluxe Family Stateroom with Verandah. Als je een nig grotere veranda wil, kan je de kamers van Categroy 5E boeken. De kamers zijn te vinden in de volgende categorieën: Category 5A: Decks 9 and 10, Category 5B: Deck 8, Category 5C: Deck 7
Category 5D: Deck 6, Category 5E: Decks 6, 7, 8, 9 and 10; oversized private verandah, some with whitewall, Category 6A: Decks 8 and 9; private verandah with whitewall, Category 6B: Decks 5, 6 and 7; private verandah with whitewall, Category 7A: Decks 5, 6, 7, 8, and 9; enclosed verandah with limited views.

Afbeelding

Afbeelding

Ook deze catergorie kamers zijn te vinden in een mindervalide-variant. Deze kamers hebben dezelfde faciliteiten, op de opgesplitste badkamer na. Category 5E, decks 8 and 9; staterooms 8184 and 9170.

Afbeelding

Concierge
De concierge kamers zijn de suites op de cruise schepen. Met extra faciliteiten en ruimte zijn deze kamers een stuk luxer.

Concierge Family Oceanview Stateroom with Verandah
Bij deze kamer kun je genieten van de grootste oppervlakte van alle kamers gecombineerd met exclusieve congierge services. In deze kamers kunnen tot 5 personen verblijven. De oppervlakte is 28,4m². Verder zijn er onder andere premium badhandoeken, LCD flat-screen tv op draaiarm, kast, koelkast, kluis, telefoon en föhn te vinden. Naast een slaapbank met tafeltje is er ook plaats voor een klein bureau. Tussen het bed en de rest van de kamer hangt een gordijn, zodat het slaapgedeelte van het zitgedeelte afgesloten kan worden. Deze kamers worden gekenmerkt door een opgesplitste badkamer. Er is een badkamer met een wastafel, douche en bad en een badkamer met een wastafel en toilet.
De gasten die verblijven is congierge kamers, genieten van net iets meer luxe, zoals donzen dekbedden. Ook kunnen gasten kiezen tussen een aantal hoofdkussens, zoals dons of hypoallergeen. Ook krijg je een persoonlijke badjas en slippers. Er is een Media Library gesitueerd in de Concierge Lounge waar DVD's, video games en borspelletjes te vinden zijn. Deze kamers beschikken ook over een veranda. Deze kamers zijn geklassificeerd als catefory V en zijn op deck 11 en 12 te vinden. Ook zijn deze kamers in mindervalide variant te vinden.

Afbeelding

Afbeelding

Concierge 1-Bedroom Suite with Verandah
Deze kamer hebben een Art Deco interieur. Deze kamers zijn nog groter met een oppervlakte van 57,8m² inclusief een veranda. Geschikt voor 5 personen en hebben een aparte slaapkamer, 2 badkamers met een regendouche en whorlpool bad, een woonkamer, walk-in closet en een bar. Deze kamers beschikken over een grotere LCD flat screen tv van 42 inch, een blu-ray DVD speler, kluis, föhn, telefoon, diner tafel en een sofa en sofa stoelen.
Ook bij deze kamer hebben de mensen een donzen dekbed, keuze uit hoofdkussens, toegang tot de Media Library en persoonlijke badjas en slippers.
Deze kamers zijn geklassificeerd als Category T en zijn te vinden op deck 11 en deck 12.

Deze suites zijn ook te vinden voor mindervaliden.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Concierge Royal Suite with Verandah
Ongeëvenaarde luxe en persoonlijke aandacht. Een verfijnde art deco-inrichting met originele kunstwerken, vintage Disney-kenmerken, warme houten afwerkingen met ingelegde details, elegant meubilair en weelderige marmeren en granieten badkamers om uw cruise naar ultieme nieuwe hoogten te brengen.
Deze suite is geschikt voor 5 personen en is de grootste suit eop het schip met een oppervlakte van 156,5m². Deze suite heeft verder een aparte slaapkamer, woonkamer, twee badkamers met een regendouche en whirlpool bad, een veranda met een whirlpool, bar, walk-in closet en een dining salon. Deze kamers beschikken over een grotere LCD flat screen tv van 42 inch, een blu-ray DVD speler, kluis, föhn, telefoon, diner tafel en een sofa en sofa stoelen.
Ook bij deze kamer hebben de mensen een donzen dekbed, keuze uit hoofdkussens, toegang tot de Media Library en persoonlijke badjas en slippers.

Conciërge Royal Suites met Veranda zijn geclassificeerd als Categorie R en bevinden zich op Deck 12.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Alle congierge kamers hebben tevens extra service op verschillende gebieden.

Bron tekst en foto's (en uitgebreidere informatie): Disneycruise.disney.go.com

Het boeken van een Disney cruise is nu ook mogelijk via www.cruisereizen.nl (Een Nederlandse site gespecialiseerd in cruises)


Vr 30 Okt 2009, 13:00
Bericht 1 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 1351
Woonplaats: Leidschendam
   Reageer met citaat
Bericht De nieuwe schepen
Bekijk hier de website.. Ziet er erg mooi uit :)

Wat foto's via Themepark.nl / Themeparkreview.com

Afbeelding
In de binnenste slaapkamers hebben ze beeldschermen opgehangen in de vorm van een raam, waarbij er beelden van zee-aanzicht worden afgespeeld. Eens in de zoveel tijd komt er ook een Disneyfiguur langs, zo zie je op de foto de zeester uit Finding Nemo

Afbeelding
Erg mooie Toy Story Kinderopvang !!

Afbeelding
In deze bar veranderd de skyline steeds weer in een andere stad.. erg mooi!

Afbeelding
In dit restaurant draait je bank rond. Beetje een Alice in Wonderland gevoel

Afbeelding

Afbeelding
De superglijbaan op het dek!

AfbeeldingDLRP [65] WDW [6] DL [2]
Wezzlog Characters // Wezzvlog


Di 03 Nov 2009, 16:19
Bericht 2 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
   Reageer met citaat
Bericht Disney Dream uit Dock
Gisteren is de Dream uit het Dock gegaan.
Hij blijft nog een week of 2 bij de scheepswerf voor extra checks, en gaat dan, via Nederland (!!!) Eemshaven, de oversteek maken.

Hier de link naar een artikel van een nederlands stel die er bij zijn geweest :!: , gelezen op the DIS
http://www.disunplugged.com/2010/10/31/ ... art-makes/

Ik ga het zeker in de gaten houden, en als het zeker is dat we hem kunnen zien, wie weet.... wil hem wel heel graag zien :P

En nog een filmpje :wink:

[youtube]PZ4BkaFWf5k&feature[/youtube]


Ma 01 Nov 2010, 15:48
Bericht 3 Top
  
Gebruikers-avatar
   Reageer met citaat
Bericht Disney Dream uit Dock
AfbeeldingDi 02 Nov 2010, 23:16
Bericht 4 Top
  
Gebruikers-avatar
   Reageer met citaat
Bericht Disney Dream uit Dock
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

AfbeeldingDi 02 Nov 2010, 23:38
Bericht 5 Top
  
Gebruikers-avatar
   Reageer met citaat
Bericht Disney Dream uit Dock
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding


meer op: http://travel.usatoday.com/gallery/Disney-Cruise-Line's-Disney-Dream/A7859


Do 04 Nov 2010, 19:01
Bericht 6 Top
  
Gebruikers-avatar
   Reageer met citaat
Bericht Algemene informatie over Disney Cruiseline


Zoals bekend neemt de Disney Cruise Line over een paar maanden hun nieuwste schip in gebruik, de Disney Dream. Over dit schip hebben we het regelmatig al gehad. En ook dat het, het eerste schip was met een water coaster aan boord. Nu zijn daar eerder al eens computer animaties van vrijgegeven. Maar vandaag hebben we een video, die aanboord van het schip is gemaakt. Men gaat er vanuit dat de coaster hier wordt getest door de mensen van de Meyer werf waar het schip gebouwd is. Tot slot nog even wat getalletjes. De water coaster is ruim 233 meter lang, en de rit duurt zo’n 90 seconden. De top snelheid kan rond de 6 meter per seconde liggen. En er zit een afdaling in van 4 etages. Vanuit de water coaster heb je een perfect uit zicht over de oceaan mede doordat de baan bijna 4 meter buiten het schip steekt. De baan begint op het 12e dek wat bijna 46 meter boven het water is. Op de vlotten waarmee je door de watercoaster gaat kunnen maximaal 2 personen, en je moet aan een bepaalde lengte voldoen om er in mee te kunnen. Tot slot de watercoaster kan zo’n 300 personen per uur hebben.

bron: http://dlrpmagic.nl/


Zo 07 Nov 2010, 22:42
Bericht 7 Top
  
Gebruikers-avatar
   Reageer met citaat
Bericht Disney Dream uit Dock
Hij is toch nog ff terug geweest:Ma 15 Nov 2010, 21:38
Bericht 8 Top
  
Gebruikers-avatar
   Reageer met citaat
Bericht Disney Dream uit Dock
Nog een mooie foto:

Afbeelding


Ma 15 Nov 2010, 21:59
Bericht 9 Top
  
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 216
   Reageer met citaat
Bericht Inside the Disney Dream
Na het TR van Minimouse, kunnen we nu ook een kijkje nemen binnen in de Disney Dream.

http://disneyparks.disney.go.com/blog/2010/11/inside-the-disney-dream/

bron: Disneyparksblog


Wo 24 Nov 2010, 07:05
Bericht 10 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
   Reageer met citaat
Bericht Algemene informatie over Disney Cruiseline
De overdracht is gedaan!

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding


Vr 10 Dec 2010, 21:19
Bericht 11 Top
  
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 2596
Woonplaats: Assebroek, België
   Reageer met citaat
Bericht Algemene informatie over Disney Cruiseline
Er is ook een heel mooie 9 meter Nemo mozaïek te vinden in één van de restaurants (Cabanas):

Afbeelding

Afbeelding

Citaat:
Take a look at this recent photo from Cabanas, a casual dining restaurant at the aft end of Deck 11.

That’s a magnificent tile mosaic inspired by the Disney·Pixar film “Finding Nemo.” It’s nearly 30 feet long and more than eight feet tall! And every piece of it was handcrafted by a team of Italian artisans in collaboration with Pixar.

The mosaic re-creates the big blue world of Australia’s Great Barrier Reef with approximately 200 colors of Venetian enamel. The glass pieces were broken into irregular fragments by hand with a small hammer and vice and then carefully affixed piece by piece with putty.

It’s gorgeous work that rewards you with different surprises every time you linger over it. Guests will discover Nemo, Marlin, Dory, Bruce, Crush, Squirt and other characters from the Academy Award-winning film as they pass by on their way to breakfast, lunch or dinner.


Bron: Disney Parks BlogDLP (°2007): +30X - WDW: 2X (mei 2010 en mei 2013) - DLC: 1X (juni 2011) - DCL: 1X (Bahamian cruise op de Magic, april 2013)


Do 06 Jan 2011, 13:27
Bericht 12 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 321
Woonplaats: Merkelbeek
   Reageer met citaat
Bericht Algemene informatie over Disney Cruiseline
Hier zijn nog een hele hoop foto's te zien, o.a. van de aankomst in Port Canaveral en hele mooie foto's van binnen:

http://www.orlandosentinel.com/travel/destinations/cruises/disney-dream/orl-disney-dream-cruise-ship-pictures,0,5691088.photogallery


Do 06 Jan 2011, 21:24
Bericht 13 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
   Reageer met citaat
Bericht Algemene informatie over Disney Cruiseline
Afbeelding


Ma 10 Jan 2011, 15:50
Bericht 14 Top
  
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 321
Woonplaats: Merkelbeek
   Reageer met citaat
Bericht Algemene informatie over Disney Cruiseline
Welcome home!
Waaauuuuuuw!!!


Wo 12 Jan 2011, 12:12
Bericht 15 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 43 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3  Volgende

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2020 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB