Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 55 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4  Volgende
Disney Fantasy 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
   Reageer met citaat
Bericht Algemene informatie over Disney Cruiseline
De nieuwe Disney Fantasy is een ware droom, voor de hele familie

Afbeelding

Over het schip
De Disney Fantasy is een middelgroot schip uit het jaar 2012. Het is het vierde en momenteel grootste schip van Disney Cruise Line. De Disney Fantasy is het zusterschip van de Disney Dream en een meesterwerk van ontwerp en techniek naast de moderne ontwikkelingen. Met dit schip vaart u naar exotische bestemmingen terwijl u geniet van de Disney magie op zee.

Afbeelding

Algemene informatie
Tonnage 130.000 BRT
Bouwjaar 2012
Lengte 340 meter
Breedte 38 meter
Snelheid 22 knoop
Vlag Bahamas
Scheepswerf Meyer Werft
Aantal dekken 14
Passagier 4.000
Crew leden 1.480
Restaurants 5
Zwembaden 3
Taal aan boord Engels
Valuta aan boord US-Dollar

Afbeelding

Culinair
Aan boord van de Disney Fantasy is er ruime keuze aan restaurants, van menu’s die geïnspireerd zijn op een romantische bestemming tot restaurants met magische Disney thema’s. Met het unieke rotatie systeem van Disney Cruise Line wisselt u iedere avond van restaurant en uw persoonlijke obers wisselen met u mee. In geselecteerde restaurants heeft u de kans om de beroemde Disney figuren te ontmoeten. De specialiteitenrestaurants Palo & Remy zijn exclusief voor volwassenen en bieden u een avondje uit in Italiaanse of Franse stijl. Diner als een koning of koningin in het koninklijke Royal Court, waar u onder andere kan genieten van gegrilde rundvleeshaas, een frisse avocado-citroensalade en een klassieke sundae. Naast deze bovengenoemde restaurants kunt u ook de boulevard verkennen met verse favoriete gerechten. Voor een kleine, snelle lunch kunt u terecht bij Flo’s Café en voor een snelle zoete hap bij Eye Scream of Frozone Treats.

Afbeelding

Entertainment
Het entertainment aan boord van de Disney Fantasy is, net zoals de themaparken, van topniveau. Zo kunt u heerlijk ontspannen in één van de zwembaden met spectaculaire glijbanen, los gaan tijdens de gezellige feestjes op het dek, klassieke Disney musicals bezoeken of de laatste Disney films zien in de 3D bioscoop. Ontspannen kan met de diverse wellness faciliteiten, maar wanneer u liever actief bezig bent kunt u naar de fitnesscentra. Kies hier voor een motiverende groepsles of sport samen met een persoonlijke fitnesscoach. Ga uitgebreid shoppen in de betoverende winkels of laat de kinderen een make-over genieten. Voor kinderen van jong en oud zijn er diverse activiteiten in de kinderclubs. De allerkleinsten kunnen terecht in ‘It’s a small world’ en de jongeren vermaken zich in het hippe Vibe. ’s Avonds zijn er diverse bars geopend waar u kunt genieten van een lekker drankje, waaronder in de O’Gills Pub. Ook kunt u tot in de late uurtjes dansen in de nachtclub The Tube of La Piazza. Op sommige dagen worden er in de avond gethematiseerde feesten georganiseerd met de beroemde Disney figuren. Met als afsluiting een spectaculaire vuurwerkshow op zee.

Afbeelding

Over de rederij
Geschikt voor jong én oud: Disney Cruise Line. Het entertainment steekt hier boven alles uit. Hier wordt u echt vermaakt zoals alleen Disney dat kan met middelgrote schepen ingericht in traditionele Disney stijl. Ook uw diner wordt bij Disney Cruise Line door magie omgeven.

Afbeelding

©Disney Scheepsregistratie: De Bahama’s

Soorten kamers aan boord van de Disney Fantasy

Disney Cruise Line heeft verschillende soorten hutten te bieden om te voldoen aan de behoefte van uw familie aan stijl en comfort - van gezellige privévertrekken met extra ruimte tot grote en rijkelijk ingerichte suites met adembenemende uitzichten.

Inside
De Inside hutten, zijn de kamers die in het binnenste van het schip zijn gesitueerd en die geen raam hebben. Alle Inside Staterooms hebben een magische patrijspoort, waardoor gasten een realtime zicht op de buitenkant van het schip hebben terwijl ze de feitelijke locatie, haven of stuurboord van de hut weerspiegelen. Ook zullen er af en toe verrassingen voorbij komen, zoals een Disney figuur of piratenschip. Er zijn verschillende soorten Inside hutten aan boord van de Disney Fantasy.

Standard Inside Stateroom
In deze kamer is plek voor 3 tot 4 personen. De kamergrootte is 15.7m² met een tweepersoonsbed, en een slaapbank. Deze kamers beschikken ook over een Magical Porthole met real-time uitzicht. Verder zijn er onder andere premium badhandoeken, LCD flat-screen tv op draaiarm, kast, koelkast, kluis, telefoon en föhn te vinden. Naast een slaapbank met tafeltje is er ook plaats voor een klein bureau. Tussen het bed en de rest van de kamer hangt een gordijn, zodat het slaapgedeelte van het zitgedeelte afgesloten kan worden. Er is een badkamer met wastafel, toilet, douche en bad. Het is bed is opgehoogd, zodat koffers daaronder geschoven kunnen worden.
Deze kamers zijn te vinden op de volgende verdiepingen: Category 11A: Decks 8, 9 and 10,
Category 11B: Decks 5, 6 and 7, Category 11C: Deck 2

Afbeelding

Deluxe Inside Stateroom
De Deluxe Inside Stateroom bezit over alle faciliteiten die de Standard Inside Stateroom ook heeft, maar is ruimer met 18,9m². Deze kamers worden gekenmerkt door een opgesplitste badkamer. Er is een badkamer met een wastafel, douche en bad en een badkamer met een wastafel en toilet. Deze kamers zijn geklassificeerd als Category 10A en zijn te vinden op Decks 5, 6, 7, 8 and 9.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Standard Inside Stateroom – Accessible
Deze kamer is geschikt voor mindervalide gasten. De grote is 15.7m² en is geschikt voor 4 personen. Verder beschikt deze kamer over alle andere faciliteiten. De badkamer is aangepast met een oplopende drempel, roll-in douche met een zitje, leuningen en een douchekop die aan te passen is aan de hoogte. De kamers zijn Category 11C, deck 2; staterooms 2033, 2035, 2533 and 2535.

Afbeelding

Afbeelding

Oceanview
Deze categorie hutten, zijn dezelfde kamers als de Inside kamers, maar dan met raam.

Deluxe Family Oceanview Stateroom en Deluxe Family Oceanview Stateroom Accesible
Deze kamers zijn geschikt voor 3 tot 5 personen met een oppervlakte van 22,4m². Deze kamers beschikken ook over een Magical Porthole met real-time uitzicht. Verder zijn er onder andere premium badhandoeken, LCD flat-screen tv op draaiarm, kast, koelkast, kluis, telefoon en föhn te vinden. Naast een slaapbank met tafeltje is er ook plaats voor een klein bureau. Tussen het bed en de rest van de kamer hangt een gordijn, zodat het slaapgedeelte van het zitgedeelte afgesloten kan worden. Deze kamers worden gekenmerkt door een opgesplitste badkamer. Er is een badkamer met een wastafel, douche en bad en een badkamer met een wastafel en toilet. Deze kamers zijn er in de volgende varianten:Category 8A: Decks 5 and 6; 2 large porthole windows, Category 8B: Deck 9; 1 large porthole window, Category 8C: Decks 7 and 8; 1 large porthole window, Category 8D: Decks 5 and 6; 1 large porthole window

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

De Deluxe Family Oceanview Stateroom Accesible zijn dezelfde kamers, maar dan geschikt voor mindervaliden. De grootte is hetzelfde, maar de kamers hebben aangepaste faciliteiten. Category 8A, deck 6; stateroom 6014

Deluxe Oceanview Stateroom en Deluxe Oceanview Stateroom Accesible
Deze kamer is geschikt voor 3 tot 4 personen met een grootte van 18,9m². Deze kamer beschikt over alle faciliteiten als de Deluxe Family Oceanview Stateroom inclusief de opgesplitste badkamer. Category 9A: Decks 5, 6, 7 and 8; 1 or 2 porthole windows, Category 9B: Deck 2; 1 porthole window, Category 9C: Decks 7 and 8; 1 obstructed porthole, Category 9D: Decks 6, 7 and 8; 1 obstructed porthole with limited ocean views.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Deze kamers zijn ook beschikbaar als mindervalidekamer, de Deulxe Oceanview Stateroom Accesible. Deze kamers hebben dezelfde faciliteiten, maar dan aangepast aan mindervaliden. De badkamer is hier niet opgesplitst. Categories 9A, 9C and 9D; decks 5, 6, 7 and 8; staterooms 5186, 5686, 6006, 6186, 6500, 6504, 6686, 7500 and 8500.

Afbeelding

Verandah
Dit zijn de hutten, die voorzien zijn van een verandah. Ook hier zijn weer 2 soorten.

Deluxe Family Oceanview Sateroom with Verandah en Deluxe Family Oceanview Sateroom with Verandah Accesible
In deze kamers krijg je nog meer de kans om je goed uit te rekken. Met een oppervlakte van 27,7m² en een veranda met uitzicht op zee. Deze kamers zijn geschikt voor 4 tot 5 personen. Verder zijn er onder andere premium badhandoeken, LCD flat-screen tv op draaiarm, kast, koelkast, kluis, telefoon en föhn te vinden. Naast een slaapbank met tafeltje is er ook plaats voor een klein bureau. Tussen het bed en de rest van de kamer hangt een gordijn, zodat het slaapgedeelte van het zitgedeelte afgesloten kan worden. Deze kamers worden gekenmerkt door een opgesplitste badkamer. Er is een badkamer met een wastafel, douche en bad en een badkamer met een wastafel en toilet. De privé veranda is voorzien van patio meubilair, kindersloten, plexiglas railings en deck verlichting. Category 4A: Decks 9 and 10, Category 4B: Deck 8, Category 4C: Deck 7, Category 4D: Deck 6, Category 4E: Deck 5; oversized private verandah (3 tot 4 personen).

Afbeelding

Afbeelding

Deze kamers zijn er ook die geschikt zijn voor mindervaliden, Deluxe Family Oceanview Sateroom with Verandah Accesible. Deze kamers beschikken over dezelfde facililiteiten, maar hebben geen opgesplitste badkamer.
Categories 4B, 4D and 4E; decks 5, 6 and 8; staterooms 5552, 6088, 6090, 8090, 8092, 8588 and 8590

Deluxe Oceanview Sateroom with Verandah en Deluxe Oceanview Sateroom with Verandah Accesible
Deze kamer heeft een oppervlakte van 27,7m² en is geschikt voor 3 tot 4 personen. Deze kamer beschikt over dezelfde faciliteiten als de Deluxe Family Stateroom with Verandah. Als je een nog grotere veranda wil, kan je de kamers van Categroy 5E boeken. De kamers zijn te vinden in de volgende categorieën: Category 5A: Decks 9 and 10, Category 5B: Deck 8, Category 5C: Deck 7
Category 5D: Deck 6, Category 5E: Decks 6, 7, 8, 9 and 10; oversized private verandah, some with whitewall, Category 6A: Decks 8 and 9; private verandah with whitewall, Category 6B: Decks 5, 6 and 7; private verandah with whitewall, Category 7A: Decks 5, 6, 7, 8, and 9; enclosed verandah with limited views.

Afbeelding

Afbeelding

Ook deze catergorie kamers zijn te vinden in een mindervalide-variant. Deze kamers hebben dezelfde faciliteiten, op de opgesplitste badkamer na. Category 5E, decks 8 and 9; staterooms 8184 and 9170.

Afbeelding

Concierge
De concierge kamers zijn de suites op de cruise schepen. Met extra faciliteiten en ruimte zijn deze kamers een stuk luxer.

Concierge Family Oceanview Stateroom with Verandah
Bij deze kamer kun je genieten van de grootste oppervlakte van alle kamers gecombineerd met exclusieve congierge services. In deze kamers kunnen tot 5 personen verblijven. De oppervlakte is 28,4m². Verder zijn er onder andere premium badhandoeken, LCD flat-screen tv op draaiarm, kast, koelkast, kluis, telefoon en föhn te vinden. Naast een slaapbank met tafeltje is er ook plaats voor een klein bureau. Tussen het bed en de rest van de kamer hangt een gordijn, zodat het slaapgedeelte van het zitgedeelte afgesloten kan worden. Deze kamers worden gekenmerkt door een opgesplitste badkamer. Er is een badkamer met een wastafel, douche en bad en een badkamer met een wastafel en toilet.
De gasten die verblijven is congierge kamers, genieten van net iets meer luxe, zoals donzen dekbedden. Ook kunnen gasten kiezen tussen een aantal hoofdkussens, zoals dons of hypoallergeen. Ook krijg je een persoonlijke badjas en slippers. Er is een Media Library gesitueerd in de Concierge Lounge waar DVD's, video games en borspelletjes te vinden zijn. Deze kamers beschikken ook over een veranda. Deze kamers zijn geklassificeerd als catefory V en zijn op deck 11 en 12 te vinden. Ook zijn deze kamers in mindervalide variant te vinden.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Concierge 1-Bedroom Suite with Verandah
Deze kamer hebben een Art Deco interieur. Deze kamers zijn nog groter met een oppervlakte van 57,8m² inclusief een veranda. Geschikt voor 5 personen en hebben een aparte slaapkamer, 2 badkamers met een regendouche en whirlpool bad, een woonkamer, walk-in closet en een bar. Deze kamers beschikken over een grotere LCD flat screen tv van 42 inch, een blu-ray DVD speler, kluis, föhn, telefoon, diner tafel en een sofa en sofa stoelen.
Ook bij deze kamer hebben de mensen een donzen dekbed, keuze uit hoofdkussens, toegang tot de Media Library en persoonlijke badjas en slippers.
Deze kamers zijn geklassificeerd als Category T en zijn te vinden op deck 11 en deck 12.

Deze suites zijn ook te vinden voor mindervaliden.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Concierge Royal Suite with Verandah
Ongeëvenaarde luxe en persoonlijke aandacht. Een verfijnde art deco-inrichting met originele kunstwerken, vintage Disney-kenmerken, warme houten afwerkingen met ingelegde details, elegant meubilair en weelderige marmeren en granieten badkamers om uw cruise naar ultieme nieuwe hoogten te brengen.
Deze suite is geschikt voor 5 personen en is de grootste suite op het schip met een oppervlakte van 156,5m². Deze suite heeft verder een aparte slaapkamer, woonkamer, twee badkamers met een regendouche en whirlpool bad, een veranda met een whirlpool, bar, walk-in closet en een dining salon. Deze kamers beschikken over een grotere LCD flat screen tv van 42 inch, een blu-ray DVD speler, kluis, föhn, telefoon, diner tafel en een sofa en sofa stoelen.
Ook bij deze kamer hebben de mensen een donzen dekbed, keuze uit hoofdkussens, toegang tot de Media Library en persoonlijke badjas en slippers.

Conciërge Royal Suites met Veranda zijn geclassificeerd als Categorie R en bevinden zich op Deck 12.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Alle congierge kamers hebben tevens extra service op verschillende gebieden.

Bron tekst en foto's (en uitgebreidere informatie): Disneycruise.disney.go.com

Het boeken van een Disney cruise is nu ook mogelijk via www.cruisereizen.nl (Een Nederlandse site gespecialiseerd in cruises)


Vr 11 Feb 2011, 21:47
Bericht 1 Top
  
Gebruikers-avatar
   Reageer met citaat
Bericht Disney Cruise Line: Disney Fantasy 2012
En we gaan gewoon verder:

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

AfbeeldingMa 13 Jun 2011, 20:13
Bericht 2 Top
  
Gebruikers-avatar
   Reageer met citaat
Bericht Disney Cruise Line: Disney Fantasy 2012
Gaat erg snel!

Afbeelding

AfbeeldingMa 05 Sep 2011, 16:12
Bericht 3 Top
  
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 1351
Woonplaats: Leidschendam
   Reageer met citaat
Bericht Disney Cruise Line: Disney Fantasy 2012
Dumbo wordt het boegbeeld!

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Bron: TheDisneyBlog.comDLRP [65] WDW [6] DL [2]
Wezzlog Characters // Wezzvlog


Wo 14 Sep 2011, 19:14
Bericht 4 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
   Reageer met citaat
Bericht Disney Cruise Line: Disney Fantasy 2012


Ma 26 Sep 2011, 16:10
Bericht 5 Top
  
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 1351
Woonplaats: Leidschendam
   Reageer met citaat
Bericht Disney Cruise Line: Disney Fantasy 2012
Muppets aan boord !!

Citaat:
Fresh off their starring role in Disney’s “The Muppets,” Kermit, Miss Piggy, Fozzie and Animal are getting ready for their next great adventure, taking place on the Disney Fantasy!

The Muppets are the stars of a new adventure game, “The Case of the Stolen Show,” which takes guests on an interactive quest around the ship via more than a dozen pieces of Enchanted Art and physical clues.

The goal of the game is to help the Muppets find their missing props so they can take the stage for a big performance. Guided by a map and using a unique game card that is held up in front of select pieces of Enchanted Art, guests unveil clues that help find the missing props.

Take a look at these behind-the-scenes shots of Kermit and the some of the other Muppets on set as they begin filming for this game.


Afbeelding Afbeelding
Bron: Disneyparks blogDLRP [65] WDW [6] DL [2]
Wezzlog Characters // Wezzvlog


Di 29 Nov 2011, 16:20
Bericht 6 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
   Reageer met citaat
Bericht Disney Cruise Line: Disney Fantasy 2012


Ma 05 Dec 2011, 19:22
Bericht 7 Top
  
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 1351
Woonplaats: Leidschendam
   Reageer met citaat
Bericht Disney Cruise Line: Disney Fantasy 2012
Reporting from the new Disney Cruise Line facility in Toronto, Deb Wills of AllEarsNet has confirmed via Twitter something we reported several months ago, that a new musical titled ‘Wishes’ will debut on-board the Disney Fantasy when she sets sail early next year.

Although details have surely changed since we first reported the new show (which we first knew to be titled ‘Reflections’), here are some of the role descriptions we first shared:

Specific roles that appear to be tied to the new show include:
Kayla: female, 18+ to play 18, ethnically diverse, strong actor, principal vocalist, class valedictorian, serious and grounded, values her friendships above all, soprano, pop/Broadway style, D belt;

Brandon: male, 18+ to play 18, strong actor, principal vocalist, quirky good looks, unlikely leading man, humorous yet can ground himself when necessary, secretly in love with Kayla, brother to Nicole, tenor, pop/Broadway style, low Bb to high A;
Nicole: female, 18+ to play 18, strong actor, principal vocalist, funny sidekick, feisty with a big personality, sister to Brandon, mezzo soprano, pop/Broadway style, low F to high G mix;

‘Wishes’ is Disney Cruise Line’s newest original stage show, presented exclusively aboard the Disney Fantasy. The stage spectacular combines a heartfelt story, an enchanting score and lavish production numbers. “Wishes” is a 45 minute musical journey about three best friends who discover the secret to being a grown-up is staying connected to their inner child.

Musical Numbers and Cast of Characters for ‘Wishes’ Include:
•“The Ride of Our Lives,” an original song featuring original characters Kayla, Brandon, Nicole and ensemble
•“Hakuna Matata” from “The Lion King” featuring Timon, Pumbaa
• ”I Wanna Be Like You” from “The Jungle Book” featuring King Louie, Jungle Book Monkeys
• ”Zero to Hero” from “Hercules” featuring Hercules, The Muses
• ”Honor to Us All” from “Mulan” featuring Mulan, Aunts
• ”Reflection” from “Mulan” featuring Mulan
• ”I’ve Got a Dream” from “Tangled” featuring Rapunzel, Flynn Rider, Snugly Duckling Thugs
• ”I’ve Got No Strings” from “Pinocchio” featuring Pinocchio, Marionettes
• ”Kiss the Girl” from “The Little Mermaid” featuring Sebastian, Flounder, River Creatures
• ”Hawaiian Roller Coaster Ride” from “Lilo and Stitch” featuring Lilo, Stitch, Surfers
• ”When You Wish Upon a Star” from “Pinocchio” featuring Kayla, Brandon, Nicole, Ensemble
• ”Breakthrough” from “Lemonade Mouth” featuring Kayla, Brandon, Nicole, ensemble and Disney characters
Fun Facts:

•“Wishes” features the original opening song, “The Ride of our Lives.” Music by Marco Angel, Lyrics by Mike Himelstein and Dena Diamond.
•More than 18 different puppets are used in the show, including state-of-the-art mechanical and electro-mechanical full-body puppets.
•“Wishes” features approximately 290 costume pieces, 70 wigs, 75 hats and headpieces, and 115 pairs of shoes.
•The show includes 12 Disney characters (Pumbaa, Timon, King Louie, Sebastian, Flounder, Lilo, Stitch, Mulan, Hercules, Pinocchio, Rapunzel, Flynn Rider) and 25 performers.
•Two separate confetti drops blanket the audience during the show – colorful flower confetti during “Hawaiian Roller Coaster Ride” and shimmering confetti embossed with an image of the Blue Fairy at the conclusion of “When You Wish Upon a Star.”
•Each performance of “Wishes” concludes with an indoor fireworks finale


StitchKingdom.comDLRP [65] WDW [6] DL [2]
Wezzlog Characters // Wezzvlog


Wo 07 Dec 2011, 13:28
Bericht 8 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
   Reageer met citaat
Bericht Disney Cruise Line: Disney Fantasy 2012
uit de telegraaf:

Het Disney-schip Fantasy verwelkomt binnenkort de bekende Muppets aan boord. Kinderen vanaf negen jaar kunnen meedoen aan een nieuw avontuur met de populaire poppen in de hoofdrol. Disney’s nieuwste beeldtechnologie staat hierbij centraal.

Kermit, Miss Piggie, Fozzie, Gonzo en Animal zijn allemaal aan boord van de Disney Fantasy te vinden. In het avontuur ‘De Zaak van de Gestolen Show’, moeten kinderen door het hele schip opzoek naar vermiste objecten.
Deze zijn verborgen in zogenaamde ‘Enchanted Art’. Dit zijn LCD-televisies met Disney-figuren die tot leven komen als kinderen ernaar kijken.
Kinderen kunnen het spel op eigen tempo voltooien en omdat de show verschillende eindes kent, is hij zelfs meerdere malen opnieuw te spelen.
De show is vanaf maart 2012 te zien op de Disney Fantasy-cruises.


Do 08 Dec 2011, 22:09
Bericht 9 Top
  
Gebruikers-avatar
   Reageer met citaat
Bericht Disney Cruise Line: Disney Fantasy 2012
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding


Di 27 Dec 2011, 22:20
Bericht 10 Top
  
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 4
   Reageer met citaat
Bericht Disney Cruise Line: Disney Fantasy 2012
Dit kwam ik tegen op de site van RTV-Noord

PAPENBURG - Het prestigieuze cruiseschip Disney Fantasy zal, ondanks de miljoenenschade die onbekenden onlangs aan het schip toebrachten, gewoon op 7 januari 2012 het dok van de Meyer Werft in Papenburg verlaten.

Medio december draaiden vandalen de waterleidingen in het schip open en lieten het water urenlang stromen. Uiteindelijk werden de kranen wel weer dichtgedraaid. Ruim 40 hutten hebben hierdoor waterschade opgelopen.

De Meyer werft heeft het uitdokken van het schip ondanks de forse tegenslag niet verplaatst. De passage door de Eems richting Noordzee staat voor midden januari gepland. Zeer waarschijnlijk doet het schip rond 22 januari de Eemshaven aan. Het uitdokken van de cruiseschepen bij de Meyer Werft is overigens veelal een puur Groningse aangelegenheid. Een groot deel van de slepers van de Bijma-vloot uit Zuidbroek wordt hier voor ingezet.

De Disney Fantasy is het vierde schip in de serie cruiseschepen van de Walt Disney Company. Het schip is zo'n 340 meter lang en 38 meter breed. Er is ruimte aan boord voor 4000 gasten. Daarnaast is er ook nog eens plaats voor 1450 man personeel.


Wo 04 Jan 2012, 14:58
Bericht 11 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
   Reageer met citaat
Bericht Disney Cruise Line: Disney Fantasy 2012
De magische "ramen" van de binnen-kajuiten:

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding


Wo 04 Jan 2012, 21:47
Bericht 12 Top
  
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 664
   Reageer met citaat
Bericht Disney Cruise Line: Disney Fantasy 2012
Citaat:
Today Disney Cruise Line's latest vessel, the Disney Fantasy was floated out of the Meyer Werft Shipyard Building in Papenburg, Germany. She will now be moored alongside the outdoor quay where finishing construction work will take place. In a few weeks time the Fantasy will begin the conveyence down the River Ems towards open sea. This is where she will begin her sea trials, which is mandatory for all new vessels. Upon completion of these she will set sail towards the United States of America ready for her Christening and the Maiden Voyage out of Port Canaveral on March 31.


Afbeelding


Ma 09 Jan 2012, 10:11
Bericht 13 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 1351
Woonplaats: Leidschendam
   Reageer met citaat
Bericht Disney Cruise Line: Disney Fantasy 2012
Voor wie er behoefte heeft om te gaan kijken! http://postimage.org/image/ywmvroab5/DLRP [65] WDW [6] DL [2]
Wezzlog Characters // Wezzvlog


Wo 18 Jan 2012, 17:20
Bericht 14 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
   Reageer met citaat
Bericht Disney Cruise Line: Disney Fantasy 2012
Citaat:
Enorm Disneyschip naar Eemshaven


Disney Fantasy MEYER WERFT

Toegevoegd: vrijdag 20 jan 2012, 20:55


Het enorme cruiseschip Disney Fantasy is op weg naar de Eemshaven. Het schip verliet vanmiddag de werf in het Duits Papenburg en zal naar verwachting zaterdag rond 16.00 uur aankomen bij de Groningse plaats.

De Disney Fantasy is het vierde cruiseschip van het Amerikaanse entertainmentbedrijf en het tweede dat is gebouwd bij de Meyer Werf in Papenburg. Het schip telt veertien dekken, 1200 hutten en biedt plaats aan 4000 gasten en 1500 bemanningsleden.

Afgelopen februari werd de kiel van het schip gelegd. Het schip is 340 meter lang, 37 meter breed en heeft de olifant Dombo als boegbeeld.

Spoorbrug

De Disney Fantasy wordt achteruit over de Eems naar de Noordzee gevaren, omdat het zo beter manoeuvreerbaar is. Tussen het Groningse Bad Nieuweschans en het Duitse Leer rijden dit weekend geen treinen, omdat de spoorbrug over de rivier verwijderd is om het schip te kunnen laten passeren.

Het schip is nog niet helemaal klaar. Zo'n 30 procent van de inrichting moet nog worden voltooid. Op de Noordzee zal het schip enkele proefvaarten maken, voordat het naar Bremerhaven gaat om te worden afgebouwd.

Begin februari zal de Disney Fantasy worden overgedragen aan de nieuwe eigenaar. Vanaf maart zal het schip cruises maken in de Cariben.


bron: NOS.nl


Zo 22 Jan 2012, 20:37
Bericht 15 Top
  
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 55 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4  Volgende

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2020 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB