Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 7 berichten ] 
[2019] The Season of Superheroes: Officiële berichten 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12208
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht [2019] The Season of Superheroes: Officiële berichten
Verzamel je rekruten voor het legendarische Marvel Superhelden Seizoen.

Vorm een team met de sterkste Marvel Superhelden en help ze om het universum te redden. Alleen in Disneyland Paris van 23 maart t/m 16 juni 2019.Dompel jezelf onder in een spannend avontuur, ontdek de Spider-Man in jezelf en bereid je voor op de strijd in het Walt Disney Studios Park!

Afbeelding

Ervaar de kracht van de epische Marvel: Super Heroes United show

Ontdek de oorsprong van de superkrachten tijdens deze legendarische show met tal van Superhelden en indrukwekkende speciale effecten. Je Spider-Man-zintuigen worden geprikkeld als beroemde Marvel helden, zoals Iron Man en Captain America mekaar bestrijden voor ze hun krachten verenigen met Spider-Man, Black Window en Hulk om Thanos, de verschrikkelijkste schurk van het universum, te overwinnen.

Afbeelding

Bewonder de futuristische show Stark Expo: Make Way for a Better Tomorrow

Beleef de spectaculaire strijd in deze show met heel veel live Marvel Superhelden. Kijk je ogen uit wanneer de Avengers, waaronder Thor en Black Widow, een heldhaftig gevecht aangaan met Loki, de kwaadaardige tweede prins van de Asgardianen. En voor het eerst komt ook Captain Marvel naar Disneyland Paris om met haar superkrachten de dag te redden!

Afbeelding

Show je moves op de Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off

Heb jij de dansmoves van een superheld om de Guardians of the Galaxy te helpen ontsnappen aan een boze vijand? Dans samen met Star-Lord en Gamora en toon je beste moves op de mixtape van Peter Quill met hits uit de jaren 70 en 80. Hoe beter je dansmoves, hoe groter de kans dat ze kunnen ontsnappen.Kijk ook uit naar Groot, de Flora colossus, die op de dansvloer zijn eigen moves komt tonen om zo de dag te redden.

Afbeelding

Sta paraat voor je held tijdens een ontmoeting met Captain America

Salueer de dapperste Avenger met de borst vooruit. Hij is op zoek naar nieuwe rekruten en wil maar wat graag de hand schudden met een heldhaftige fan zoals jij.

Afbeelding

Verander in een superheld met Heroic Face Painting

Word lid van het superheldenteam en laat je schminken tot een echte superheld*. Dit is de kans voor alle Marvel-fans om een dag lang hun favoriete superheld te worden. Wat wordt jouw kleur; grandioos groen zoals de Hulk? Of kies je spannend spinnenrood om een Spider-Man te worden?

* De Marvel Superhelden Seizoen schminksessies zijn beschikbaar tegen meerprijs voor kinderen vanaf 3 jaar. Neem voor meer informatie contact met ons op en lees de parkregels over het dragen van kostuums en de toegestane accessoires in de Disney Parken.

Afbeelding

NIEUW! De aankomst van Captain Marvel

Om de release van haar nieuwe film in 2019 te vieren, komt Captain Marvel voor de eerste keer op bezoek in Disneyland Paris, zo staat het Marvel team nog sterker om het universum te redden. Alleen tijdens het Marvel Superhelden Seizoen.

Meer info, of boeken kijk hier aanbiedingen


Vr 08 Mrt 2019, 12:54
Bericht 1 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4923
   Reageer met citaat
Bericht Re: [2019] The Season of Superheroes: Officiële berichten
Brie Larson heeft een boodschap voor Captain Marvel Fans

We startten het jaar met het aanmoedigen van Captain Marvel-fans om #HigherFurtherFaster te gaan in 2019, en terwijl Captain Marvel vandaag in de bioscoop verschijnt, heeft Brie Larson een speciale boodschap voor fans die op zoek zijn naar actie!Naast het ervaren van een heroïsche ontmoeting met Captain Marvel in Disney California Adventure Park, Shanghai Disneyland, Disneyland Parijs en op Disney Cruise Line, kunnen gasten nog steeds hun eigen krachtige houding aannemen en moment foto's maken voor de Captain Marvel gethematiseerde muren op geselecteerde Disney-locaties .

Galerij

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

De hele familie kan zich vermaken met nieuwe Captain Marvel-merchandise, die nu te koop is bij Disney Stores in het hele land en bij Disney Springs in Florida en Downtown Disney District in Californië!

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

De collectie bevat een nieuwe Captain Marvel-jurk met een co-merknaam van Her Universe en de kledingwinkel, Alex en Ani armbanden met het iconische logo van Captain Marvel en twee exclusieve pinnen met daarop het badge van Captain Marvel en de Super Hero zelf. Andere must-have items die beschikbaar zijn bij Disney Parks en op de shopdisney-app zijn een Captain Marvel-thema tumbler, Funko Pop! verzamelobjecten en een beeldje van Carol Danvers 'kat, Goose.

Captain Marvel ShopDisney artikelen hier te koop

Afbeelding

Afbeelding

Captain Marvel-fans kunnen zelfs genieten van foto-waardige, one-of-a-kind-traktaties op bepaalde Disney-locaties. Mis dit epische feest niet - het gebeurt nu alleen in Disney Parks.

Bron: Disney Parks BlogKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Za 09 Mrt 2019, 09:43
Bericht 2 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12208
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: [2019] The Season of Superheroes: Officiële berichten
Een gesprek met Aurélien Berda over het nieuwe Marvel seizoen

Afbeelding

Tijdens een gesprek met Aurélien Berda werd duidelijk dat we ons mogen verwachten op een nieuw en spannend seizoen tijdens de Marvel Season of Super Heroes in Disneyland Paris.

Binnenkort start de Marvel Season of Super Heroes in Disneyland Paris. Kunnen we ons aan nieuwigheden verwachten ?

Eerst en vooral ben ik zeer blij dat ik kan zeggen dat alle Marvel Superhelden van vorig jaar terug present zullen zijn. En dat we dit jaar ook enkele nieuwigheden mogen voorstellen. Zo komen er ondermeer twee nieuwe helden naar Disneyland Paris. Zo zal nu ook Groot te zien zijn in de Guardians of the Galaxy: Awesome Dance-Off! aan de zeide van Star-Lord en Gamora. En bij de vernieuwde Stark Expo: A Place for a Better Future zullen we ook kennis maken met een nieuwe held en een ander figuur uit de MCU.

De Stark Expo komt dit jaar met een nieuwe naam. Brengt deze nieuwe naam ook veel verandering bij zich mee ? En wat verwacht je van de nieuwe show ?

De show is volledig herzien! We hebben een nieuwe verhaal bedacht om onze bezoekers meeslepende ervaring te bieden. De duur van de show is bijna verdubbeld, waardoor we de plot en de personages verder kunnen ontwikkelen. Bovendien zal de show worden vergezeld door een gloednieuwe muziek speciaal gecomponeerd voor de gelegenheid.

Verder komen er ook dansers in de show. Deze zullen gekleed gaan in een gloednieuwe outfit die gebaseerd werd op de outfit van Iron Man.

Je zei dat er nieuwe personages kwamen, kun je ons meer vertellen?

Inderdaad we gaan 2 nieuwe personages introduceren in de show. En we zijn heel trots dat dat we Captain Marvel mogen verwelkomen in Disneyland Paris kort na de premiere van haar eigen film. Verder mogen we ook één van de meest beruchte schurken verwelkomen in Disneyland Paris. Niemand minder dan de Red Skull uit Captain America zal samen met zijn handlangers van HYDRA ten tonele verschijnen. Ben jij klaar voor zijn duivelse plannen ?

Bevat de show technische nieuwigheden?

Ja uiteraard, De onthullingen in Stark Expo: A Place for a Better Future zullen zeer belangrijk zijn. En iedereen moet getuige kunnen zijn van wat er gezegd wordt. Daarom zullen er twee grote schermen gebruikt worden tijdens de voorstelling.

Naar welke show kijk je het meest uit ?

Ik kijk werkelijk uit naar iedere show van dit seizoen.
Dit omdat we bij elke show verbeteringen hebben aangebracht.
Maar ik kijk het meeste uit naar Stark Expo: Place to a better future!
Ik ben echt benieuwd naar de reacties van alle bezoekers. 
En ik hoop dat ik het hart van jong en oud kan bekoren.

Wat is je favoriete Marvel-personage?

Het is niet makkelijk om te moeten kiezen tussen al de Marvel personages. ze zijn allemaal indrukwekkend en krachtig. Maar als ik dan toch moet kiezen ga ik voor Spider-Man. Hij is erg grappig en bewondert alle superhelden zoals ik.

bron : DLP

Meer info, of boeken kijk hier aanbiedingen


Di 12 Mrt 2019, 17:47
Bericht 3 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12208
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: [2019] The Season of Superheroes: Officiële berichten
De Marel superhelden zijn klaar voor The Season of Superheroes ( eerste blik op onze Groot)

Afbeelding


Di 19 Mrt 2019, 16:21
Bericht 4 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12208
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: [2019] The Season of Superheroes: Officiële berichten
Dit is het programma voor The Season of Superheroes

Afbeelding


Vr 22 Mrt 2019, 11:10
Bericht 5 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 8989
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: [2019] The Season of Superheroes: Officiële berichten
Captain Marvel en Groot voor het eerst te zien tijdens Marvel Superhelden Seizoen in Disneyland Paris

Afbeelding

Van 23 maart tot en met 16 juni 2019

Deze lente komen Captain Marvel en Groot voor het eerst naar het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris tijdens het Marvel Superhelden Seizoen van 23 maart tot en met 16 juni 2019. Dit seizoen start tussen de releases van de nieuwe Marvel actiefilms Captain Marvel en Avengers: Endgame. Marvel Superhelden Seizoen nodigt de gasten uit voor een onvergetelijk avontuur met de legendarische Marvel Superhelden, zoals Doctor Strange, Scarlett Witch, Spider-Man, Loki, Thor, Black Widor, Black Panther, Captain America, Iron Man, Gamora, Nebula en Star-Lord. En voor het eerst sluiten Captain Marvel en Groot zich aan bij deze epische line up van superhelden.

STARK EXPO: MAKE WAY FOR A BETTER TOMORROW! MET CAPTAIN MARVEL
Na haar filmdebuut op 6 maart 2019 zal Captain Marvel voor het eerst te zien zijn in het Walt Disney Studios Park tijdens de show Stark Expo: Make Way for a Better Tomorrow. Tony Stark presenteert de nieuwste versie van zijn revolutionaire uitvinding – een ‘Arc Reactor’ die groene energie opwekt – onder het toeziend oog van Black Widow. Zij moeten oppassen voor de ondeugende Loki, want hij is misschien in de buurt met een andere dreiging. Spider-Man, Thor en Captain Marvel gaan de strijd aan om de angstaanjagende bedrieger Loki te verslaan. Deze spannende show is meerdere keren per dag te zien aan de voet van het Hollywood Tower Hotel.

MARVEL: SUPER HEROES UNITED
Tijdens de spectaculaire show Marvel: Super Heroes United verzamelen de Superhelden zich om tegen Thanos te vechten. Deze 20 minuten durende show met vernieuwde special effects brengt iconische figuren uit het Marvel-universum samen, waaronder Thor, Iron Man, Black Widow, Doctor Strange, Black Panther en Spider-Man. In Studio Theater in het Walt Disney Studios Park bevinden de gasten zich in het hart van deze spannende missie en beleven zij het verhaal dat zich rondom hen afspeelt als nooit tevoren.

Afbeelding

GUARDIANS OF THE GALAXY: AWESOME DANCE-OFF
Met Guardians of the Galaxy: Awesome Dance-Off worden gasten uitgenodigd om de Guardians te helpen in hun groovy ontsnappingsmissie en samen te swingen op het ritme van de beste liedjes uit de saga. Voor het eerst dit jaar maakt Groot deel uit van het team! Deze show zal meerdere keren per dag plaatsvinden op Production Courtyard in het Walt Disney Studios Park.


HEROISCHE ONTMOETINGEN MET CAPTAIN MARVEL, CAPTAIN AMERICA EN SPIDER-MAN
Voor de allereerste keer kunnen gasten Captain Marvel ontmoeten in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris. Ook staat een ontmoeting met Captain America op het programma en is Spider-Man aanwezig voor een epische interactie.

MEER MARVEL IN DISNEYLAND PARIS
Marvel Superhelden Seizoen biedt gasten van alle leeftijden de mogelijkheid om te veranderen in hun favoriete superhelden door middel van meeslepende ervaringen en nieuwe winkelmogelijkheden. De nieuwste producten van Captain Marvel zijn te koop in Constellations in het Disneyland Park, Les Légendes d’Hollywood in het Walt Disney Studios Park en de Disney Store in Disney Village.

Het Marvel-universum is ook terug te vinden in het diverse aanbod van eten en drinken in de Disney Parken, zoals zandkoekjes in de vorm van Groot, een Baby Groot chocolademousse of een wafel met Captain Marvel’s logo. Ook de favoriete veganistische falafels of de “incredible gazpacho” met verwijzing naar de Incredible Hulk zullen allemaal beschikbaar zijn.

Dit is slechts het begin van een groeiende Marvel-aanwezigheid in het Disneyland Paris. Toekomstige uitbreidingsplannen voor het Walt Disney Studios Park omvatten drie nieuwe gebieden die zijn gebaseerd op Marvel, Frozen en Star Wars, met nieuwe attracties en live-entertainment. Ook zal Disney’s Hotel New York binnenkort opnieuw worden geopend als Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel, het eerste Disney Hotel dat de spannende wereld van The Avengers presenteert.

Marvel Superhelden Seizoen is een niet te missen ervaring voor gasten van alle leeftijden, exclusief in Disneyland Paris van 23 maart tot en met 16 juni 2019.

Boek nu je verblijf met de beste aanbieding!

AfbeeldingOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Ma 25 Mrt 2019, 12:58
Bericht 6 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12208
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: [2019] The Season of Superheroes: Officiële berichten
Marvel Season of Super Heroes is groter dan ooit!

Afbeelding

Nog tot 16 Juni kan je in Disneyland Paris terecht voor meer actie en interactieve ervaringen in het Walt Disney Studios Park tijdens "Marvel Season of Super Heroes". Tijdens dit seizoen krijg je ondermeer voor de eerste keer de kans om Captain Marvel en Groot te zien. En ook ander legendarische superhelden zoals Doctor Strange, Scarlett Witch, Spider-Man, Thor, Black Widow, Black Panther, Captain America, Gamora en Star-Lord zullen te zien zijn in dit epische seizoen

Afbeelding

Afbeelding

Gasten kunnen een blik opvangen van Captain Marvel in Stark Expo: Make Way for a Better Tomorrow! Hier presenteert Tony Stark zijn nieuwste versie van zijn revolutionaire Arc Reactor. Het gevaar ligt helaas op de loer wanneer Loki in beeld verschijnt. Gelukkig staan Captain Marvel ,Spider-Man en Thor klaar om de wereld te redden. Wie wil kan dit avontuur ontdekken aan de voet van het Hollywood Tower Hotel.

Afbeelding

Afbeelding

Ontdek spectaculaire speciale effecten tijdens Marvel: Super Heroes United.
In deze spannende show nemen alle helden uit het Marvel universum het op tegen Thanos in het Studio Theater. Hou je van dansen ? Dan wordt je uitgenodigd door de Guardians of the Galaxy op de Production Courtyard tijdens de Guardians of the Galaxy: Awesome Dance-Off.

Afbeelding

Afbeelding

Gasten kunnen ook dit jaar terecht voor een foto met Captain America en Spider-Man. Nieuw dit jaar krijgen de fans ook de kans om Captain Marvel te ontmoeten. Wil je zelf veranderen in een held? Dan kan dit dankzij de nieuwe merchandise in Les Légendes d’Hollywood en de Disney Store van Disney Village. En natuurlijk kan je ook genieten van een Marveleuse foodie experience dankzij verschillende snacks in het Marvel thema. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Baby Groot chocolate mousse ?

bron : Disney Parks blog


Za 30 Mrt 2019, 16:12
Bericht 7 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 7 berichten ] 

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2020 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB