Café Mickey
https://www.cafemickey.com/forum/

Disney's Halloween Festival 2019
https://www.cafemickey.com/forum/viewtopic.php?f=185&t=3865
Pagina 1 van 1

Auteur:  D-Tekenaar [ Za 11 Mei 2019, 10:24 ]
Titel:  Disney's Halloween Festival 2019

Disney’s Halloween Festival komt dit jaar terug van 28 september t/m 3 november! :jack:

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Auteur:  Mouseketeer [ Za 11 Mei 2019, 11:12 ]
Titel:  Re: Disney's Halloween Festival 2019

Ik ben er bij de hele maand lang! :jack:

Auteur:  Japperboy [ Wo 19 Jun 2019, 12:39 ]
Titel:  Re: Disney's Halloween Festival 2019

Herontdek Halloween in Disneyland® Paris van 28 september tot 3 november 2019

Afbeelding

Het Halloween seizoen zal de bezoekers van Disneyland Paris latten trillen van plezier, in een unieke sfeer in het Disneyland® Park met een nieuwe show en ongeziene attractiebelevenissen. De Disney-villains die het Disneyland Park zullen veroveren, zullen dit jaar worden vergezeld door Ursula, de kwaadaardige zeeheks. Mickey en zijn vrienden zullen ook van de partij zijn, klaar om dit seizoen kattenkwaad uit te halen met alle dappere bezoekers.

The Disney Villains in een nieuwe show

De Disney Vilains falen nooit om bezoekers te verrassen binnen dit Halloween-seizoen, en dit jaar zullen ze samenkomen in een nieuwe show van Ursula, de boze zeeheks.

Een herfstfeest met Mickey en vrienden

Afbeelding

Mickey en Minnie zorgen voor een ondeugend speelse parade in het Disneyland Park tijdens "Mickey’s Halloween Cavalcade", samen met Donald en zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak, Daisy, de drie biggetjes en veel andere personages. De bezoekers kunnen de " Mickey's illusion Manor' float zien " met de bruid Melanie Ravenswood en de Phantom van Phantom Manor.

Exclusieve meets met Disney-figuren in Halloween-outfit

Afbeelding

Maleficent neemt het Kasteel van Doornroosje in over en zal de meest avontuurlijke Bezoekers ontvangen voor een angstaanjagende ontmoeting. De draakachtige braam zal zich uitstrekken tot the castle stage van Doornroosje.

Veel Disney-figuren zullen gekleed gaan in hun beste Halloween kostuum, om te poseren naast Bezoekers die in staat zijn om Minnie, Stitch, Max (Goofy's zoon) te ontmoeten. Zelfs de Cheshire Cat uit Alice Wonderen zal speciaal uitgedost zijn .

sensationele nieuwe attractie belevingen

Bezoekers kunnen hun moed bijeen rapen bij Phantom Manor, de iconische attractie van Disneyland Parijs, heropend na de grootste renovatie in zijn geschiedenis en een heleboel verrassingen ontdekken in een mysterieuze en fascinerende reis, waar de speelse geesten je zullen opwachten.

Sensatiezoekers zullen The Twilight Zone Tower of Terror ™, één van de hoofdattracties van het Walt Disney Studios® Park, opnieuw kunnen ontdekken in een nieuwe versie vol adembenemende wendingen.

Een Halloween-sfeer met meeslepende decoraties

Afbeelding

De sfeer van Halloween zal zich verspreiden in Disneyland Park, van Main Street, U.S.A.® tot Sleeping Beauty Castle, pompoenen en spoken zullen bezoekers dit seizoen in een wondermooie en kleurrijke sfeer brengen

Boek nu je verblijf voor het Disney's Halloween Festival

Auteur:  Mama van prinsesjes [ Wo 17 Jul 2019, 19:06 ]
Titel:  Re: Disney's Halloween Festival 2019

[2019] Halloween NL promotie - Disneyland ParisAfbeelding

Auteur:  Prins Adam [ Zo 18 Aug 2019, 12:48 ]
Titel:  Re: Disney's Halloween Festival 2019

Durf jij Disney’s Halloween Festival aan? Dit vreseleuke Halloween seizoen houdt Disneyland Paris in zijn greep van 28 september t/m 3 november 2019.

Trek je stoute schoenen aan, ontmoet de Disney Schurken en neem een duik in twee vernieuwde adembenemende topattracties.


Ontdek een nieuwe spooktaculaire dimensie
Blijf jij je zenuwen de baas in de adembenemende nieuwe dimensie van The Twilight Zone Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park? Bereid je voor op nieuwe verrassingen, want deze legendarische attractie is vernieuwd met een nog spannendere dimensie.

Afbeelding

Nog meer mysterie in Phantom Manor
Durf jij een blik te werpen achter de duistere deuren van de vernieuwde Phantom Manor in het Disneyland Park? Nieuwe vrolijke verschrikkingen zijn naar binnen geslopen in deze beroemde attractie om stervelingen zoals jij nieuwe verrassende stuipen op het lijf te jagen. Boe!

Afbeelding


Show met Ursula en de Disney Schurken
Bereid je voor op verrassingen, want voor de eerste keer sluit de boze zeeheks Ursula zich aan bij een beruchte bende Disney Schurken en samen stelen ze de show. Ze halen alles uit de kast in hun schrikbarende show vol adembenemende schurkenstreken op Royal Castle Stage. Voel hoe de rillingen over je rug lopen terwijl je het uitschreeuwt van plezier.

Afbeelding


Kijk je ogen uit bij Mickey's Halloween Celebration
Voel de magie van Mickey die op zijn fantastische Phantom Manor paradewagen de wonderbaarlijke Halloween Cavalcade aanvoert. Iedereen rilt van plezier wanneer deze gezellige herfstparade met de Disney Figuren door de straten van het Disneyland Park trekt. Je bent vast helemaal in de ban!

Afbeelding


Kijk de Disney Schurken recht in hun ogen
Schraap je moed bij elkaar voor vreseleuke ontmoetingen met de Disney Schurken. Sluip daarna naar de doornstruik achter het Kasteel van Doornroosje voor een spannend moment met Maleficent. Maar pas op! Ze heeft haar vrienden ook uitgenodigd om hier rond te dwalen. Zorg ervoor dat je ze ziet ... voordat ze jou in je kraag grijpen. Brrr ...

Afbeelding


Ontmoet Mickey en zijn vrienden in Halloween sfeer
Beleef fantastische momenten met Minnie, Goofy, Stitch en hun vrienden die samen met Mickey in hun mooiste Halloween-outfits feest vieren. Ze willen maar al te graag met je mee rillen van plezier!

Afbeelding


Duik in een andere dimensie van de Disney magie
Geniet van de gezellige herfstsfeer in Main Street, U.S.A. en Frontierland in het Disneyland Park. Grijnzende pompoenen, flikkerende lampjes en griezelige geluiden wekken een betoverende sfeer waar je tot laat in de avond vreselijk heerlijk van kunt genieten.

Afbeelding


De spectaculaire en sprankelende show Disney Illuminations
Bewonder de feestelijke verlichting van het Kasteel van Doornroosje, waar Mickey je bij de hand neemt doorheen duizelingwekkende, klassieke en nieuwe Disney verhalen.
Show bij sluiting van het park.
In het Disneyland Park het hele jaar door.

Afbeelding


Disney Halloween Parties
Vier Halloween van 20.00 tot 2.00 uur in het speciaal voor dit evenement geopend Disneyland Park en feest mee met de Disney Schurken ... als je durft!
Profiteer van huiveringwekkende attracties, adembenemende shows, verschrikkeleuke ontmoetingen en nog veel meer!

Afbeelding

Geniet nu van de beste Disneyland Paris aanbieding voor Halloween en Kerst!

Auteur:  Prins Adam [ Ma 23 Sep 2019, 10:34 ]
Titel:  Re: Disney's Halloween Festival 2019

Het Disney Halloween Festival : wanneer de Disney-schurken Keith Lapinig inspireren!

Afbeelding

Van 28 september tot 3 november 2019 zal het Halloween-seizoen de bezoekers van Disneyland Parijs weer laten genieten, te midden van gelach en gegriezel, van een unieke sfeer in het Disneyland® Park met een nieuwe show en vernieuwde attracties.
Na een eerste reeks die volledig gewijd was aan het Festival van de Lion King en de Jungle heeft de Cast Member en Amerikaanse artiest Keith Lapinig gebruik gemaakt van de gelegenheid om de Disney-schurken in het Disneyland Park op te voeren door middel van papierknipsels.


De Disney-schurken nemen het Disneyland Park over
Tijdens het hele Disney Halloween Festival kunnen de bezoekers de meest beruchte Disney-schurken ontmoeten!
Keith Lapinig is geïnspireerd door enkele welbekende clichés zoals de vreselijke Jafar voor de Agrabah Bazaar of Kapitein Haak die met Peter Pan duelleert op het Piratenschip in Adventureland.
Maleficent van haar kant ontvangt de meest roekeloze bezoekers voor een angstaanjagende ontmoeting in Fantasyland. Haar struik die eruit ziet als een draak zal zich uitstrekken tot aan het theater van het Kasteel van Doornroosje.

Afbeelding

Vernieuwde attracties voor nog meer griezelplezier!
Bezoekers die van spanning houden, kunnen hun moed testen in Phantom Manor: de iconische attractie van Disneyland Parijs heeft haar deuren heropend na de belangrijkste renovatie in haar geschiedenis en heeft veel verrassingen in petto voor de bezoekers tijdens een mysterieus en fascinerend parcours, waar geesten en spoken hen na elke bocht opwachten.
Bezoekers die van sensatie houden kunnen de Twilight Zone Tower of Terror ™ herontdekken, de belangrijkste attractie van het Walt Disney Studios® Park. Deze attractie heeft een totale make-over gekregen met nieuwe, adembenemende wendingen.

Afbeelding

Halloweenachtige souvenirs en andere diabolisch lekkere specialiteiten
In de Disneyparken hebben de plaaggeesten enkele lekkernijen naar ieders smaak bedacht voor Halloween. Op het menu: de Maleficent burger, de Cruella cupcake en andere giftige cocktails die je exclusief in Disneyland Parijs kan vinden.

Afbeelding

In de winkeltjes kunnen de bezoekers vele producten vinden in de kleuren van Halloween en de Disney-schurken. Oortjes, pins, maar ook kostuums en kledij om een HELSE look te creëren (zoals Cruella) – iets waar jong en oud naar uitkijken !

Afbeelding

Auteur:  Mushu [ Ma 23 Sep 2019, 12:11 ]
Titel:  Re: Disney's Halloween Festival 2019

Ik ben weer heel benieuwd, wij zijn er vanaf de 12e 8 dagen, dus genoeg tijd om alles te ontdekken. Eindelijk Phantom Manor weer open ook. Zin in!(-:

Auteur:  thierry_mat [ Wo 25 Sep 2019, 18:34 ]
Titel:  Re: Disney's Halloween Festival 2019

komt max ook niet tijdens halloween?

Auteur:  Japperboy [ Do 24 Okt 2019, 17:39 ]
Titel:  Re: Disney's Halloween Festival 2019

Ontdek de Disneyland Paris Halloween Wallpapers voor je smartphoneAfbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Auteur:  Japperboy [ Do 31 Okt 2019, 23:14 ]
Titel:  Re: Disney's Halloween Festival 2019

Ontdek onze speciale Halloween-animaties nog tot en met 3november!

Afbeelding

Ontdek in onze winkels onze speciale Halloween-animaties tijdens het Halloween-festival van Disney:

Harrington's om je eigen handgeblazen glazen pompoen te personaliseren. Vanaf € 9,99

Merlin l’Enchanteur om onze betoverde appels en toverstokjes te vinden, geanimeerd door onze tovenaars. Vanaf € 9,99.

Disney Fashion Junior (Disney Village), Sir Mickey (Parc Disneyland) of Les Légendes d 'Hollywood (Studio 1 - Parc Walt Disney Studios) om je een 100% Halloween-make-up aan te bieden. Vanaf € 9,99.

 

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn UTC + 1 uur
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/