Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 76 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende
[2019] The Lion King & Jungle Festival 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Beheerder
Online

Berichten: 8971
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht [2019] The Lion King & Jungle Festival
Eerste beelden van Festival of The Lion King and Jungle Book

Afbeelding

Maak je klaar voor een feestelijke en exotische reis tijdens het Festival van de Lion King en Jungle Book, ons nieuwe kleurrijke seizoen in Disneyland Parijs van 30 juni - 22 september 2019. Dompel jezelf onder in een weelderige natuur en beleef een meeslepende ervaring in een razend tempo! Baloo, Simba, Timon, Pumbaa en hun vrienden wachten je op om mee te swingen op het ritme van de tam-tams! Kunt u de roep van de jungle weerstaan?

Als je houdt van feestelijke plezier en avontuurlijk, Ga dan met die banaan met The Lion King & Jungle Festival, een nieuwe all-swingende, all-dansend betoverend seizoen in Disneyland Parijs van 30 juni -22 september 2019. Dit is uw kans om te zingen van 'oobee doo', te schudden met een strorokje en het ritme te voelen met frisse nieuwe shows en meeslepende ervaringen Naast een stam van vrienden uit The Lion King en The jungle Book, zoals Timon en Pumbaa, Baloo en Koning Louie.Op zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Za 29 Dec 2018, 12:01
Bericht 1 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 113
Woonplaats: Sint-Niklaas
   Reageer met citaat
Bericht Re: [2019] The Lion King & Jungle Festival
Ja hier kijk ik toch ongelooflijk naar uit . Er kan voor mij nooit genoeg Lion King zijn. Hopelijk krijgen Scar en Shere khan een rol in het gebeuren ...


Zo 30 Dec 2018, 18:06
Bericht 2 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 550
Woonplaats: Engeland
   Reageer met citaat
Bericht Re: [2019] The Lion King & Jungle Festival
Hier werd er al voor gespaard sinds we dit wisten in oktober.

Ben erg benieuwd naar de merchandise :D

Wordt een (duur) avontuur, vanuit Engeland naar DLRP, maar dat moet gewoon ^^


Zo 30 Dec 2018, 18:29
Bericht 3 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4871
   Reageer met citaat
Bericht Re: [2019] The Lion King & Jungle Festival
Update over The Lion King en Jungle Festival

Afbeelding

Bereid je voor op een feestelijke en exotische reis tijdens het Lion King en Jungle Festival, ons kleurrijke nieuwe seizoen in Disneyland Parijs van 30 juni tot 22 september 2019. Duik in het hart van de weelderige natuur en ervaar een meeslepende ervaring in een razend tempo! Baloo, Simba, Timon, Pumbaa en hun vrienden wachten op je om mee te swingen op het ritme van de tam tams! Kunt u de roep van de jungle weerstaan?

Nieuwe ervaringen zijn onder meer:

The Lion King and the Rhythms of the Earth

Afbeelding

Het ritme van de jungle

Afbeelding

The Djembe Joy Village

Afbeelding

Timon's "MataDance"

Afbeelding

Ontmoet de Disney-figuren van de Leeuwenkoning en Junglebook

Afbeelding

Wil je er graag bij zijn? Geniet nu van de aanbieding: klik hierKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Do 17 Jan 2019, 19:21
Bericht 4 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4871
   Reageer met citaat
Bericht Re: [2019] The Lion King & Jungle Festival
Nieuw: een bruisende zomer gewijd aan de Lion King en the Jungle Book in Disneyland Parijs

Afbeelding

Disneyland Parijs zal twee Disney-meesterwerken to leven brengen die in Europa worden geprezen met een nog nooit eerder beleefde ervaring. Te zien deze zomer met The Lion King en Jungle Festival, van 30 juni-22 september 2019.

Om de beruchte Scar te citeren, "sta paraat!" om te swingenn op het ritme van de Afrikaanse savanne en de Indiase jungle met nieuwe originele shows, nieuwe ontmoetingen en meeslepende ervaringen! Het is tijd om de inhoud van dit seizoen te onthullen:

"The Lion King and Rhythms of the Earth", een originele creatie Disneyland Parijs

Het verhaal van de Lion King komt tot leven in Disneyland Parijs met een 100% nieuwe show. De beroemde muziek die verschillende generaties liet meewiegen zal worden herbekeken om de legende van Simba, Nala, Rafiki, Mufasa, Scar, Timon en Pumbaa te vertellen. Het belooft terug een emotionele ervaring te zijn met nieuwe spectaculaire visuals met muziek van "The Circle of Life", "I Just cant wait to be king", "Can you feel the love tonight", de meezinger "Hakuna Matata" en nog veel meer. Zangers, dansers, acrobaten en percussionisten zullen het Trotse Land een nieuw leven geven met choreografieën en originele kostuums vervaardigd in Disneyland Parijs. De show zal ook elk weekend "tolken" in Franse gebarentaal.

"The Rhythm of the Jungle" met Baloo & Louie

Afbeelding

Deze andere originele creatie viert The Jungle Book in het hart van Disneyland Park. Stel je een reis vol kleuren en ontdekkingen voor, door de Indiase jungle. De show "The Rhythm of the Jungle" loopt door de vier hoeken van het park. Maak je klaar voor de lol met Baloo en King Louie, enkele grote dieren, maar ook Mickey en zijn vrienden die de ontdekkingsreizigers van het seizoen worden. Vergezeld door vele artiesten laten ze je dansen op de ritmes van de jungle. Bereid je voor om terug te keren naar de kindertijd met de gekende meezing-liedjes "the bare necessities" of "I wanna be like you". Het zal er swingen!

Dans met Timon en Pumbaa met Timon's "MataDance"

De onderdompeling stopt hier niet ... Disneyland Parijs bereidt ook andere verrassingen voor om je onder te dompelen in het hart van deze films. Timon het stokstaartje en Pumba het wrattenzwij wachten je op in Adventureland om je kennis te laten maken met hun levensmotto door je te laten deelnemen aan Timon's "MataDance".

Een dorp gewijd aan de Lion King en het Jungle Book

Afbeelding

Eindelijk kunt u het dorp "Djembe Joy" verkennen om een ​​nieuwe meeslepende en interactieve ervaring te beleven die is gewijd aan deze twee geweldige Disney-klassiekers. De iconische aap Rafiki van de Leeuwenkoning, of Koning Louie, de mythische orang-oetan van the Junglebook, wachten op je om een ​​onvergetelijk moment te beleven. Het dorp "Djembe Joy" biedt je ook andere verrassingen ...
Een winkelbelevenis gewijd aan de Lion King en Jungle Festival


The Lion King en Jungle Festival zullen ook de gelegenheid bieden om verschillende merchandise te ontdekken die speciaal zijn ontwikkeld voor Disneyland Parijs. Een reeks producten gewijd aan de show "The Lion King and Rhythms of the Earth" zal worden voorgesteld, evenals een reeks van mode en lifestyle gericht op de wereld van de Lion King en zijn karakteristieke personage Simba.

De Lion King en Jungle Festival heten je van 30 juni tot 22 september 2019 welkom in Disneyland Parijs.

Wil je er graag bij zijn? Bekijk nu de beste aanbieding hier.Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Vr 25 Jan 2019, 20:10
Bericht 5 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Online

Berichten: 8971
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: [2019] The Lion King & Jungle Festival
Disneyland Paris kondigt een swingende zomer aan in het teken van The Lion King en The Jungle Book

Afbeelding

Deze zomer brengt Disneyland Paris twee meesterwerken van Disney, die in heel Europa geprezen worden, tot leven met een nog nooit eerder vertoond seizoen. Wees voorbereid op The Lion King & Jungle Festival van 30 juni tot en met 22 september 2019.

Twee Disney klassiekers tot leven gebracht in Disneyland Paris
Om de beruchte Scar te citeren: “wees voorbereid” om de ritmes van de Afrikaanse savanne en de Indiase jungle te beleven met gloednieuwe shows, ontmoetingen en unieke ervaringen. Het is tijd om het programma van dit unieke seizoen te onthullen

‘The Lion King: Rhythms of the Pride Lands’, een originele Disneyland Paris creatie
Het verhaal van The Lion King zal in ‘The Lion King: Rhythms of the Pride Lands’ in Disneyland Paris tot leven komen met de bekende liedjes die in een vernieuwde versie de beroemde legende van Simba, Nala, Rafiki, Mufasa, Scar, Timon en Pumbaa vertellen. Emoties zullen loskomen met nieuwe spectaculaire scenes van ‘Circle of Life’, ‘I Just Can’t Wait to be King’, ‘Can You Feel the Love Tonight’, het iconische ‘Hakuna Matata’ en meer. Zangers, dansers, acrobaten en drummers zullen de Pride Lands nieuw leven inblazen met een indrukwekkende choreografie en originele kostuums die door Disneyland Paris zijn ontworpen.

‘The Jungle Book Jive’ met Baloe en zijn vrienden
‘The Jungle Book Jive’ viert The Jungle Book in het hart van Disneyland Paris. Stel je een reis voor door de Indiase jungle gevuld met kleuren en ontdekkingen. De ‘Jungle Book Jive’ show zal van alle kanten in het Disneyland Park komen. Maak je klaar om plezier te hebben met Baloe en Koning Lowietje en Mickey Mouse en zijn vrienden die zich voor dit seizoen zullen ontpoppen tot echte ontdekkingsreizigers. Samen met verschillende artiesten nodigen zij de gasten uit om te dansen op het ritme van de jungle. Door nummers als ‘The Bear Necessities’ en ‘I Wan’na Be Like You’ zullen de gasten mee terug worden genomen naar hun kindertijd. Het is tijd om te swingen!

Afbeelding

Dans mee met Timon’s ‘MataDance’
Timon en Pumbaa wachten de gasten op in Adventureland om ze hun filosofie te leren door te dansen met Timon’s ‘MataDance’.

‘Djembe Joy’ dorp
In het Disneyland Park kunnen de gasten het ‘Djembe Joy’ dorp ontdekken, waar zij worden meegevoerd door vrolijke meeslepende drumbeats en interactieve muzikale animaties. De onvergetelijke Rafiki uit The Lion King en de iconische Koning Lowietje uit The Jungle Book onthalen de gasten voor een onvergetelijke ervaring. Daarnaast zullen er in het ‘Djembe Joy’ dorp nog meer verrassingen voor de gasten zijn.

Afbeelding

Winkelbelevenis
Tijdens The Lion King & Jungle Festival kunnen de gasten nieuwe merchandise ontdekken die speciaal is ontwikkeld voor Disneyland Paris. Er zullen producten van de show ‘The Lion King: Rhythms of the Pride Lands’ verkrijgbaar zijn en kleding en lifestyle producten geïnspireerd op The Lion King en Simba, het symbolische Disney Figuur.


The Lion King & Jungle Festival is te beleven in Disneyland Paris van 30 juni tot en met 22 september
2019.

Boek nu je verblijf met onze aanbieding

Nu ook optioneel bij te boeken: The Lion King Signature Experience pakket

Afbeelding

Beleef The Lion King & Jungle Festival als een koning! (Meer info over dit nieuwe seizoen in Disneyland Paris vind je hier)

Voor € 99 per persoon krijg je al deze vorstelijke extra's:
– De beste zitplaatsen voor de show The Lion King: Rhythms of the Pride Lands.
– Een drumsessie
– Een privé ontmoeting met Minnie in haar speciale Jungle Jive outfit
– Een lunch in gezelschap van Rafiki en Mickey in Restaurant Hakuna Matata
– Een collector's beker van The Lion King als souvenir, gevuld met een speciale drank
– Een cadeaubon van € 15 per persoon, inwisselbaar in de winkels en restaurants van de Disney Parken
– Een verrassend bericht van Simba in eigen persoon

Deze extra's zijn elke dag maar in een beperkt aantal beschikbaar, dus boek ze meteen voordat ze op zijn.

Dit nieuwe pakket is te koop vanaf 4 maart 2019 via de website (Je kiest een aankomstdag tussen 30 juni en 20 september 2019, dan krijg je in de laatste stap de mogelijkheid het pakket bij te boeken) en de reserveringslijn. Heb je in deze periode al een Disney hotel geboekt? Dan kan je het alleen bijboeken door naar de reserveringslijn te bellen.
Het is beschikbaar tijdens The Lion King en Jungle Festival vanaf 30 juni t/m 20 september 2019.

AfbeeldingOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Vr 08 Feb 2019, 12:16
Bericht 6 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12208
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: [2019] The Lion King & Jungle Festival
De muziek van de Lion King ingeblikt

Afbeelding

De afgelopen dagen is er hard gewerkt in de Angel Recording Studios in Londen. Hier werd namelijk de muziek opgenomen voor The Lion King and Rhythms of the Earth.

Voor de muziek werd er beroep gedaan op de dirigent en internationale muziekproducent Steve Sidwell. Sidwwel werkte al samen met toppers als Annie Lenox en Tom Jones. En deed ook de muziek voor Bohemian Rhapsody. Voor Disneyland Paris werkte hij ook al aan de Disney’s Once Upon a Dream Parade. Ben je klaar om het Lion King en Jungle Festival te ontdekken?


Ma 18 Feb 2019, 18:03
Bericht 7 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4871
   Reageer met citaat
Bericht Re: [2019] The Lion King & Jungle Festival
The Lion King & Jungle Festival - First LookBron: ED92Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Di 19 Feb 2019, 07:22
Bericht 8 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12208
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: [2019] The Lion King & Jungle Festival
The Lion King: Rhythms of the Pride Lands wordt een pracht show

Afbeelding

Binnen enkele maanden mogen we Het Lion King en Jungle festival verwachten in Disneyland Paris.
En tijdens dit seizoen kunnen we gaan genieten van The Lion King: Rhythms of the Pride Lands.


The Lion King: Rhythms of the Pride Lands zal de 3de grote show rond The Lion King worden in Disneyland Paris. En zal een totaal nieuw spektakel zijn. De show gaat maar liefst 28 minuten duren. En in de show zal je ondermeer kunnen genieten van live zang, dansers , acrobaten en live muziekanten.

De show zal zich afspelen in het Frontierland Theatre.
Het Theater zal plaats bieden aan 1200 mensen. En The Lion King: Rhythms of the Pride Lands.
Belooft een show te worden zoals we nog nooit gezien hebben.

bron : ED92


Di 19 Feb 2019, 10:36
Bericht 9 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12208
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: [2019] The Lion King & Jungle Festival
Brul van plezier voor het nieuwe The Lion King & Jungle Festival en feest mee met de bekendste Figuren uit de beroemde verhalen.

Afbeelding

Laat je verleiden door de warme ritmes van de Pride Lands en de jungle, alleen in Disneyland Paris van 30 juni t/m 22 september 2019. Ontdek hoe de twee legendes tot leven komen tijdens nieuwe shows en interactieve ervaringen in het Disneyland Park.

NIEUW! Brul mee met de The Lion King: Rhythms of the Pride Lands

Afbeelding

Trek op expeditie naar de Pride Lands in Disneyland Paris en geniet met het hele gezin van de beroemde scenes uit The Lion King met een verrassende twist. Laat je betoveren door de meeslepende ritmes tijdens een exclusieve en gloednieuwe podiumshow. En spring, swing of brul mee met de zangers, dansers en acrobaten die verkleed als Rafiki, Simba, Timon, Pumbaa, Nala, Mufasa en Scar een feestje bouwen op de tonen van de beroemde liedjes van de Pride Rock.

NIEUW! Kroon jezelf tot koning van de swing tijdens de The Jungle Book Jive muziekshow

Afbeelding

Pak je rugzak in en vertrek op een kleurrijke ontdekkingsreis door de Indische jungle tijdens deze extravagante muziekshow. Denk je dat The Jungle Book je niet meer kan verrassen? Laat je dan overdonderen door vier nieuwe fantastische en nooit eerder vertoonde werelden die het klassieke Disney verhaal een verrassende wending geven. Volg het ritme van Baloe, Koning Lowietje en hun vrienden tijdens een vrolijke jungledans en help ontdekkingsreiziger Mickey op zijn mysterieuze tocht door een indrukwekkend dierenrijk.

NIEUW! Dans mee op het ritme van een Djembe Joy Village

Afbeelding

Vrolijkheid gegarandeerd als je de meeslepende drumbeats hoort en interactieve muzikale momenten beleeft in een typisch Afrikaans dorp. Grijp je kans om te leren drummen op een traditionele Afrikaanse djembé met de hulp van de Djembé Academy, en te springen, swingen en shaken op de fantastische beats van de Hakuna Matamtams. Dans jij een uitbundige jungledans met Koning Lowietje? Of spaar je je beste moves voor leuke momenten met Rafiki?

NIEUW! Dans mee op het meeslepende ritme van Timon's ‘MataDance’

Afbeelding

Swing naar Adventureland en leer samen met Timon, Pumbaa en de anderen de juiste passen voor Timon’s ‘MataDance’. In een vrolijke festivalsfeer oefen je je danspassen terwijl Pumbaa zijn beste flauwe grappen vertelt. Kun jij je lach inhouden en je vrienden verbazen met je eigen geweldige moves?

Maak de magie compleet en ontmoet Figuren uit de klassieke Disney verhalen

Afbeelding

Hou je ogen wijd open en kijk uit naar de beroemde gezichten uit The Lion King en The Jungle Book in het Disneyland Park. Breng een magisch moment door met je favoriete Disney Figuren. Schud de hand van de wijze Rafiki of zing mee met Koning Lowietje, de enige echte ‘Koning van de Swing’. Ze willen je dolgraag ontmoeten!

De spectaculaire en sprankelende show Disney Illuminations

Afbeelding

Laat je betoveren bij het Kasteel van Doornroosje wanneer Mickey je ’s avonds door de duizelingwekkende Disney Illuminations show leidt. Klassieke Disney sprookjes en nieuwe verhalen zoals Star Wars, Frozen en Pirates of the Caribbean komen tot leven met schitterend vuurwerk, ongelooflijke lichtprojecties en verbluffende speciale effecten. Deze show verlicht het Disneyland Park het hele jaar door.

Meer info, of boeken kijk hier


Wo 20 Feb 2019, 09:31
Bericht 10 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4871
   Reageer met citaat
Bericht Re: [2019] The Lion King & Jungle Festival
Spaanse reclame voor the Lion King & Jungle Festival
Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Do 21 Feb 2019, 22:01
Bericht 11 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 6
   Reageer met citaat
Bericht Re: [2019] The Lion King & Jungle Festival
Hier moet ik gewoon bijzijn. Als grote Lion King fan. We hadden al plannen om in juli te gaan en toen ik zag dat er een The Lion King & jungle festival was werd ik helemaal gek. Echt heel toevallig als we gaan dat dit festival plaats neemt. Van mij mag het rap juli zijn.


Zo 03 Mrt 2019, 11:07
Bericht 12 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 550
Woonplaats: Engeland
   Reageer met citaat
Bericht Re: [2019] The Lion King & Jungle Festival
Juliedc schreef:
Hier moet ik gewoon bijzijn. Als grote Lion King fan. We hadden al plannen om in juli te gaan en toen ik zag dat er een The Lion King & jungle festival was werd ik helemaal gek. Echt heel toevallig als we gaan dat dit festival plaats neemt. Van mij mag het rap juli zijn.


Voor ons hetzelfde. Ik heb mijn vriend in 2005 dankzij Lion King leren kennen ^^


Zo 03 Mrt 2019, 13:58
Bericht 13 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 6
   Reageer met citaat
Bericht Re: [2019] The Lion King & Jungle Festival
moorhunhe schreef:
Juliedc schreef:
Hier moet ik gewoon bijzijn. Als grote Lion King fan. We hadden al plannen om in juli te gaan en toen ik zag dat er een The Lion King & jungle festival was werd ik helemaal gek. Echt heel toevallig als we gaan dat dit festival plaats neemt. Van mij mag het rap juli zijn.


Voor ons hetzelfde. Ik heb mijn vriend in 2005 dankzij Lion King leren kennen ^^


Hoe leuk! Ga je ook naar disneyland tijdens het festival?


Zo 03 Mrt 2019, 14:32
Bericht 14 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 550
Woonplaats: Engeland
   Reageer met citaat
Bericht Re: [2019] The Lion King & Jungle Festival
Ja, wij hebben in januari al geboekt. Komen 30 juni aan, en vertrekken 6 juli.
Ook de eerste keer vanuit Engeland vertrekken, dus dat wordt wat. Speciaal 2 dagen extra moeten boeken vanwege het reizen -_-
(ik ben naar Engeland verhuisd afgelopen oktober)


Zo 03 Mrt 2019, 17:51
Bericht 15 Top
Profiel WWW   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 76 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2020 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB