Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 17 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende
35e Verjaardag Tokyo Disneyland 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 419
Woonplaats: Amersfoort
   Reageer met citaat
Bericht 35e Verjaardag Tokyo Disneyland
In 2018 is het dan zo ver Tokyo Disneyland bestaat 35 jaar en dat moet gevierd worden. Van 15 April 2018 tot met 25 Maart 2019 in zowel Tokyo Disneyland als Tokyo DisneySEA


Zijn viering markeert 35 jaar sinds de opening van het Tokyo Disneyland Park in 1983. Tokyo Disney Resort viert het hele jaar door met een aantal nieuwe aanbiedingen voor iedereen! Om de feest op 15 april 2018 af te openen, zien we de première van de nieuwe dagparade Dreaming Up! En de heropening van 'It's a Small World' in Tokyo Disneyland.

Met de recente aankondiging met 'Once upon a Time' tot een einde komt het onvermijdelijk dat een nieuwe show plaatsvindt. Hoewel we de naam van de show nog niet kennen, wordt het op grotere schaal gezien dan elke show die we in het park hebben gezien. Cinderella Castle is getransformeerd met Mickey Mouse als muziekdirigent met een spektakel van licht en muziek.

Gedurende het de viering zijn er speciale elementen van de verjaardag in zowel Tokyo Disneyland als Tokyo DisneySea. Zoals altijd zijn er een aantal limited edition merchandise en speciale menu's beschikbaar.Het nieuwe entertainment is in een schema hieronder te vinden:

- April 15, 2018: Daytime Parade “Dreaming Up!” at Tokyo Disneyland
Features characters and images from Fantasia, Beauty and the Beast, Peter Pan, Big Hero Six, and more.
- April 15, 2018: Re-opening of “it’s a small world” in Fantasyland
Features around 40 new characters from various Disney films (Frozen, Alice in Wonderland, Cinderella, Peter Pan, Tangled, Mulan, Aladdin, and The Lion King) This attraction will offer the Disney FastPass
- April 15, 2018, to March 25, 2019: Special 35th Anniversary Greeting on the harbor at Tokyo DisneySea
- July 10, 2018: New nighttime projection show “Celebrate! Tokyo Disneyland” debuts at Cinderella Castle at Tokyo Disneyland
- July 10, 2018: A brand new show debuts at Theater Orleans at Tokyo Disneyland. Replacement for “Minnie Oh! Minnie” that ends March 19, 2018
- July 10, 2018: A brand new show debuts at Dockside Stage at Tokyo DisneySea Replaces the current show “Steps to Shine” which ends March 19, 2018
- January 11, 2019, to March 25, 2019: Tokyo Disney Resort 35th “Happiest Celebration!” Grand Finale

De Happiness is Here parade die voor het 30e jaar ontworpen is zal op 9 april 2018 zijn laatste rit maken.


Ook zijn de seizoenen en speciale events al bekend gemaakt:

- Disney’s Easter: March 27 to June 6, 2018. Tokyo DisneySea Only (there’s no Easter event at Tokyo Disneyland)
- Disney Tanabata Days: June 7 to July 7, 2018, at both parks
- Disney Natsu Matsuri: July 10 to September 2, 2018, at Tokyo Disneyland
- Disney Pirates Summer: July 10 to September 2, 2018, at Tokyo DisneySea
- Disney’s Halloween: September 11 to October 31, 2018, at both park.s
- Tokyo Disneyland gets a brand new theme.
- Tokyo DisneySea once again offers the Villains theme.
- Tower of Terror at Tokyo DisneySea gets a special version (no word if this is Level 13 or not)
- Disney Christmas: November 8 to December 25, 2018, at both parks.
- A new theme for Christmas at Tokyo DisneySea.
- Storybook theme at Tokyo Disneyland (same as Christmas 2017)
- New Year’s Program: January 1 to 6, 2019, at both parks
- Disney Pixar Event: January 11 to March 25, 2019, at Tokyo DisneySea
- Duffy-related program at Tokyo DisneySea (no dates of name given)

Sommige van de evenementen zijn dit jaar langer dan voorgaande jaren. Zo zal Easter eerder beginnen dan normaal.


Do 21 Sep 2017, 16:18
Bericht 1 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4854
   Reageer met citaat
Bericht Re: 35e Verjaardag Tokyo Disneyland
Nog meer details over Tokyo Disney's 35th Happiest Celebration

Afbeelding

Tokyo Disneyland Park wordt volgend jaar 35 jaar en Disney viert het met the Tokyo Disney Resort 35th ‘Happiest Celebration!’, van 15 April 2018 tot 25 maart 2019

Disneyland Park gaat van start met de gloednieuwe “Dreaming Up!,” parade met floats van Fantasia, Peter Pan, Beauty and the Beast, Big Hero 6,en meer (“Happiness is Here,” de huidige parade eindigt op 9 april 2018)

“it’s a small world” gaat na een grootse refurbishment heropenen met 40 nieuwe poppen vanuit de Disney classic films. Maar ook de muziek zal veranderen, zo zal de muziek van de Disney classics gemixt worden met de originele iconische muziek van “it’s a small world” Nieuwe poppen van Frozen, Mulan, Cinderella, Tangled, Alice in Wonderland, Peter Pan, Aladdin, and The Lion King zullen te zien zijn.

Later zal in de zomer “Celebrate! Tokyo Disneyland” in premiere gaan, net als de nieuwe spectaculaire avondshow aan Cinderella's castle. De show zal gebruik maken van nieuwe effecten zoals fonteinen en en nog meer licht effecten die de hemel zullen verlichten.Mickey Mouse zal persoonlijk op het podium komen om de show te starten en een magische toverspreuk uit te spreken over Cinderella's Castle voor een wereld van verbeelding te creëren

Zowel Disneyland Park als Tokyo Disney Sea zullen unieke decoraties en activiteiten organiseren voor Pasen, Halloween en kerst te vieren. En natuurlijk zal er ook unieke merchandise en voedsel verkocht worden exclusief voor de verjaardag in de Disney winkels.

Nog meer details en aankondigingen over de seizoens feestelijkheden zullen later dat jaar nog verschijnen
voor Tokyo Disney Resort 35th ‘Happiest Celebration!’.

bron: wdwntKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Do 28 Sep 2017, 18:24
Bericht 2 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4854
   Reageer met citaat
Bericht Re: 35e Verjaardag Tokyo Disneyland
Happy 35th Anniversary Tokyo Disney Resort

Afbeelding

Konnichiwa, Op 15 april 1983 opende Tokyo Disneyland zijn poorten als het eerste Disney-themapark dat buiten de VS werd gebouwd en groeide uit tot de populairste bestemming van Japan. vanaf april word je verwelkomd bij het vieren van het 35-jarig jubileum tijdens de 'Happiest Celebration!'

Afbeelding

De festiviteiten vinden plaats van 15 april 2018 tot 25 maart 2019 en beide parken zullen voor de gelegenheid worden gedecoreerd. In Tokio Disneyland wordt de World Bazaar omgetoverd tot Celebration Street. Je kunt ook genieten van een nieuwe parade overdag, "Dreaming Up!" En een glimp opvangen van de nieuwe spectaculaire avondshow 'Celebrate! Tokyo Disneyland "bij Cinderella's Castle.

Afbeelding

Je kunt met Donald Duck, Jose Carioca, Mickey Mouse en vrienden meedoen tijdens "Let's Party Gras" in Theatre Orleans en naar de pas heropende "it's a small world" met tientallen nieuwe figuren lopen, gebaseerd op personages uit Disney-films.

AfbeeldingAfbeelding

Vaar ook naar Tokyo DisneySea om getuige te zijn van de 'Happiest Celebration on the Sea', een gloednieuwe watershow met Mickey, Duffy en Friends. Bezoek dan The Big Apple tijdens een nieuwe show op de Dockside Stage, "Hello, New York!" Vergeet niet om ook "hallo" te zeggen tegen Duffy en ShellieMay op de Greeting Place Village in hun nieuwe kostuums.

Gasten kunnen genieten van de Happiest Mickey Spots - met 35 speciale Mickey-beelden, om precies te zijn. Ze zijn de perfecte plek om een ​​foto te maken en het jubileum in het resort te vieren. Als je een Happiest Memory Maker hebt, zeggen de beelden misschien wel hallo terug!

Afbeelding

speciale gerechten voor het jubileum en speciale snacks zijn ook beschikbaar. Ik raad aan om de jubileum churros te proberen - ze zien er geweldig uit en smaken nog beter dan ooit tevoren. En de Pastry Palace in Tokyo Disneyland zal worden omgetoverd om er de fan-favoriete Chocolate Crunch te verschaffen.

bron: Disney Parks BlogKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Di 23 Jan 2018, 20:18
Bericht 3 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 18
   Reageer met citaat
Bericht Re: 35e Verjaardag Tokyo Disneyland
Jaaaaa, wij zijn dan precies in Japan en ik was al van plan een bezoek te brengen!


Do 25 Jan 2018, 22:59
Bericht 4 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4854
   Reageer met citaat
Bericht Re: 35e Verjaardag Tokyo Disneyland
Tokyo Disney Resort viert 35-jarig jubileum met Nieuwe Chocolate Crunch Shops

Afbeelding

We zijn minder dan twee maanden verwijderd van het 35-jarig jubileum "Happiest Celebration!" Van Tokyo Disney Resort en vandaag hebben we een heerlijke update speciaal voor jou. Vanaf 15 april zullen er twee nieuwe Chocolate Crunch-themawinkels openen op de Wereldbazaar van Tokyo Disneyland: Pastry Palace en Ice Cream Cone!

Afbeelding

Voor degenen onder u die het nog niet wisten, Chocolate Crunch zorgt voor het ideale souvenir sinds de introductie in 1986. Nu kunnen gasten genieten van twee gloednieuwe locaties die zijn gewijd aan de smakelijke traktatie.

Afbeelding


Bij Pastry Palace kunnen gasten hun eigen Chocolate Crunch-container bouwen, gevuld met nieuwe smaken zoals Strawberry Shortcake en Caramel-smaak, die alleen beschikbaar zijn tot 7 juli. Exclusieve souvenirs zullen ook te koop zijn, inclusief een DIY Chocolate Crunch-kit.

Afbeelding

Bij Ice Cream Cone zullen twee nieuwe desserts met Chocolate Crunch te koop zijn, geïnspireerd door Donald Duck en Daisy Duck. Donald zal eruit zien alsof hij een duik heeft gemaakt in de pot om het vanille-ijs te proeven, en Daisy's wordt een softijs besprenkeld met haar kenmerkende paarse strikjes. Beide hebben genoeg Chocolate Crunch-verrassingen in petto!


Onnodig te zeggen dat het 35-jarig jubileum van Tokyo Disney Resort net een heel stuk zoeter is geworden.

Bron: DisneyparksblogKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Vr 23 Feb 2018, 18:05
Bericht 5 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12209
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: 35e Verjaardag Tokyo Disneyland
"Happiest Celebration! Tokyo Disney resort 35 years of Magic
Za 24 Mrt 2018, 11:28
Bericht 6 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12209
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: 35e Verjaardag Tokyo Disneyland
Tokyo Disneyland’s 35th song, BRAND NEW DAY, with lyrics!Bron : @ShowcaseWishes


Za 24 Mrt 2018, 11:34
Bericht 7 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4854
   Reageer met citaat
Bericht Re: 35e Verjaardag Tokyo Disneyland
Disney's Paasfeest geeft het startschot voor Tokyo Disney Resort 35e 'Happiest Celebration'

Afbeelding

Met de 35ste verjaardag "Happiest Celebration!" Net om de hoek, kunnen de gasten van Tokyo Disney Resort nu genieten van het eerste lente-aanbod tijdens Disney's Easter in Tokyo DisneySea, inclusief een sneak peek van het themalied voor de viering.

Kleurrijke decoraties, entertainment, speciale menu's en exclusieve merchandise brengen dit seizoen tot leven in het resort. Tokyo DisneySea organiseert dit jaar voor het eerst een eierenzoektocht en gasten die de eieren vinden met Disney-personages, ontvangen een exclusieve clip van Bunny Ears.

Afbeelding

In de haven van de Middellandse Zee worden Mickey en Minnie vergezeld door Disney-figuren om op te treden in de vernieuwde Modieuze paashow die de komst van de lente viert. Spannende pyrotechniek en de première van het themalied voor de "Happiest Celebration!" Maken deze show ééntje om niet te missen. In het Waterfront Park zijn leden van de Tokyo DisneySea Maritime Band ook gekleed in nieuwe kostuums ter ere van het seizoen.

Easter Merchandise van Tokyo Disney Resort Eten en drinken met Paas-thema in het Tokyo Disney Resort
De eerste Tokyo Disney Resort 35th Anniversary-merchandise is nu te koop naast tientallen nieuwe paasontwerpen, waaronder de fan-favoriete Bunny Ears Headbands en Easter "Bunny" -mutsen. Heerlijke nieuw eten en drinken items is verkrijgbaar bij Café Portofino, New York Deli, Barnacle Bill's, Sebastian's Calypso Kitchen en Tropic Al's.

Disney's Pasen gaat door tot 6 juni in het resort en de "Happiest Celebration!" Begint op 15 april. Blijf op de hoogte voor meer updates van Tokyo Disney Resort!Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Do 29 Mrt 2018, 14:59
Bericht 8 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4854
   Reageer met citaat
Bericht Re: 35e Verjaardag Tokyo Disneyland
Wat je allemaal kan beleven tijdens Tokyo Disneyland 35th 'Happiest Celebration'

Afbeelding

Het speciale jubileumevenement, "Tokyo Disney Resort 35e 'Happiest Celebration!'" Vindt plaats van 15 april 2018 tot 25 maart 2019.

Dreaming up!

Afbeelding
Locatie: Paraderoute - Tokyo Disneyland

Het Tokyo Disney Resort 35th 'Happiest Celebration!' markeert de première van deze grootse parade. Mickey Mouse en zijn Disney-vrienden nemen gasten mee naar een wereld van fantasie en verbeelding.

Celebrate! Tokyo Disneyland

Afbeelding
Locatie: Cinderella Castle (Castle Forecourt and Plaza) - Tokyo Disneyland

In de zomer (vanaf 10 juli 2018) biedt de nieuwe spectaculaire nighttime-technologie ultramoderne projectietechnologie, lasers, waterkanonnen en veel meer voor een optreden op een grotere schaal dan ooit tevoren in het park. Met Cinderella Castle als podium neemt Mickey Mouse gasten mee op een magische, muzikale reis door Tokyo Disneyland.

'It's A Small World'

Afbeelding
locatie: Tokyo Disneyland

Een favoriet bij gasten van alle leeftijden, deze attractie zal opnieuw worden geopend in een nieuwe verbeterde versie als onderdeel van het 35-jarig jubileumfeest. Tot de verbeteringen behoren de toevoeging van bijna 40 nieuwe figuren op basis van personages uit Disney-films en de remix van de iconische soundtrack met muziek die memorabele scènes uit Disney-films oproept.

meer over It's A Small World vind je hier

Pop-up shop Chocolate Crunch in 'Pastry Palace en Icecream Cone'

Afbeelding
locatie: Tokyo Disneyland

Chocolate Crunch is nog steeds een populair souvenir in Tokyo Disney Resort sinds het voor het eerst werd gelanceerd in 1986 en alleen voor de jubileumperiode wordy Pastry Palace en Ice Cream Cones omgetoverd tot winkels die gespecialiseerd zijn in deze zoetwaren. Beide locaties hebben versieringen, merchandise en menu's met als thema de Duck Family Chocolate Competition.

"Happiest Celebration on the Sea"

Afbeelding
Locatie: Mediterranean Harbor - Tokyo DisneySea

Bij Mediterranean Harbor is een gloednieuwe show, "Happiest Celebration on the Sea", gepresenteerd tijdens de "Tokyo Disney Resort 35th 'Happiest Celebration!'" Evenementperiode. Gekleed in hun speciale kostuums voor het 35-jarig jubileum, zullen Mickey Mouse en andere Disney-personages, inclusief Duffy en vrienden, gasten begroeten aan boord van een speciale boot op de wateren van de haven van de Middellandse Zee. De begroeting vindt plaats op de muziek van het themalied van de 35e verjaardag.

Decoratie

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding


Tijdens het jubileumjaar wordt de hoofdstraat van de Word Bazaar in Tokyo Disneyland omgevormd tot Celebration Street, waar elke gast die het park binnenkomt de feeststemming kan ervaren. Binnen de ingang van Tokyo wordt Disneyland een fotolocatie met de Disney-vrienden die een rode loper uitrollen om gasten te begroeten.
In Tokyo DisneySea vindt u de decoratie die de 35e verjaardag viert bij de hoofdingang van het park en bij de ingang van Passaggio MiraCosta.

bron: Tokyo DisneyKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Wo 18 Apr 2018, 21:14
Bericht 9 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4854
   Reageer met citaat
Bericht Re: 35e Verjaardag Tokyo Disneyland
【Official】 Let's celebrate your birthday! (30 seconden) | Tokyo Disney Resort / TokyoDisneyResort
Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Di 01 Mei 2018, 10:47
Bericht 10 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4812
   Reageer met citaat
Bericht Re: 35e Verjaardag Tokyo Disneyland
Speciaal voor de 35ste verjaardag van Tokyo Disneyland Resort heeft JAL (Japan Airlines) deze vliegtuig laten ontwerpen.

Afbeelding

Het is The Happiest Celebration.

Bron: Tokyo Disneyland ResortVolg onze avonturen op instagram


Wo 30 Mei 2018, 17:39
Bericht 11 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4854
   Reageer met citaat
Bericht Re: 35e Verjaardag Tokyo Disneyland
Celebrate Tokyo Disneyland
Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Do 28 Jun 2018, 21:11
Bericht 12 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4854
   Reageer met citaat
Bericht Re: 35e Verjaardag Tokyo Disneyland
Preview van Celebrate! Tokyo Disneyland, het nieuwe avondspektakel

Afbeelding

Als je houdt van Happily Ever After en Once upon a Time in Walt Disney World's Magic Kingdom, dan zal je genieten van Tokyo Disneyland's nieuwste productie met zijn aanstaande Celebrate! Tokyo Disneyland-show, in premiere op 10 juli.

 
De nieuwste nieuwe show ter ere van het 35-jarig jubileum van het resort, Celebrate! Tokyo Disneyland vertelt het verhaal van Tokyo Disneyland, onder leiding van Mickey Mouse, die een magische dirigeerstok hanteert om het kasteel van Assepoester tot leven te brengen. Met behulp van projectiemapping, pyrotechniek en het toevoegen van gecoördineerde fonteinen, combineert Tokyo Disneyland c technologie die Disney heeft gebruikt in nachtelijke spektakels van andere parken over de hele wereld, waaronder bij Walt Disney World in Florida en Disneyland in Californië.

Disney heeft een korte making-of-video uitgebracht die een deel van de nieuwe productie belicht, inclusief de opname van het themalied.Eerder dit jaar debuteerde Tokyo Disneyland haar 35-jarige parade, Dreaming Up! Het 35-jarig jubileum "Happiest Celebration" loopt tot en met 25 maart 2019. Het volgende jaar zal het park beginnen met het openen van nieuwe attracties die deel uitmaken van het grote uitbreidingsproject, waaronder nieuwe attracties op basis van Beauty and the Beast en Big Hero 6.

Bron: Tokyo DisneylandKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Ma 02 Jul 2018, 08:07
Bericht 13 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4854
   Reageer met citaat
Bericht Re: 35e Verjaardag Tokyo Disneyland
Celebrate! Tokyo Disneyland
Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Di 10 Jul 2018, 13:45
Bericht 14 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4854
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemene informatie over Tokyo Disneyland
Op 10 juli startte het leukste festival Let's · party! | Tokyo Disneyland
Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Wo 11 Jul 2018, 22:22
Bericht 15 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 17 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2020 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB