Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 123 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Uitbreidingen voor Hong Kong Disneyland 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4871
   Reageer met citaat
Bericht Re: Uitbreidingen voor Hong Kong Disneyland
Hong Kong Disneyland Transformation Inclusief Castle of Magical Dreams, Nieuw ‘Frozen’ gebied met Coaster, Frozen Ever After Attraction

Afbeelding

Als onderdeel van zijn meerjarige transformatie wordt het iconische kasteel van Hong Kong Disneyland Castle of Magical Dreams. Bovendien komen twee spannende attracties naar een nieuw, meeslepend "Frozen" -thema in het resort!

Disney parken, ervaringen en producten Voorzitter Bob Chapek deelde verschillende nieuwe updates over de voortdurende uitbreiding van Hong Kong Disneyland op D23 Expo 2019, inclusief een spectaculaire eerste blik op het getransformeerde kasteel.

Castle of Magical Dreams zal staan ​​als een lichtend baken van moed, hoop en mogelijkheden, is geïnspireerd op 13 geliefde Disney-verhalen met prinsessen en heldinnen. De structuur zal versieringen bevatten zoals de appel van Sneeuwwitje, de koets van Assepoester en de roos van Belle, evenals originele kunstwerken en sculpturen.

En het kasteel wordt een canvas voor nieuw entertainment, inclusief een show overdag en nachtelijk spektakel en huisvest een nieuwe Bibbidi Bobbidi Boutique.


Afbeelding

Ook in Hong Kong Disneyland kunnen gasten de wereld van "Frozen" ervaren als nooit tevoren - genieten van de bezienswaardigheden, geluiden, keukens en tradities. Het nieuwe "Frozen" gebied zal een unieke achtbaan hebben met de naam Wandering Oaken's Sliding Sleighs die gasten meeneemt op een bochtige reis door Arendelle. Elke ervaring met Sliding Sleighs van Wandering Oaken begint wanneer je de beruchte winkel van Oaken bezoekt. Vervolgens helpen Olaf en Sven je slee naar de top van de lift te trekken voordat ze je op weg sturen.

Frozen Ever After - de populaire attractie in Epcot - zal ook worden geopend in het nieuwe 'Frozen'-gebied van het resort. Frozen Ever After neemt gasten mee op een avontuurlijke reis door het koninkrijk van Arendelle. En tijdens bezoeken krijgen gasten de kans om Elsa een prachtige "winter-in-zomer" -dag te zien creëren.

Bron: Disney Parks-blogKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Wo 28 Aug 2019, 09:29
Bericht 121 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4871
   Reageer met citaat
Bericht Re: Uitbreidingen voor Hong Kong Disneyland
De regering van Hongkong denkt dat Disneyland de huisvestingscrisis in de stad kan helpen verlichten door schrappen van expansie.

Afbeelding

Hong Kong Disneyland, dat in 2005 werd geopend, is het kleinste Disney-themapark. Ambtenaren van Hong Kong vragen Disney om in plaats daarvan een stuk land dat bestemd is voor uitbreiding, te gebruiken voor huisvesting.

De leiders van Hong Kong, geconfronteerd met maandenlange protesten en enkele van de meest onbetaalbare woningen ter wereld, zijn op zoek naar de "Happiest Place on Earth" om de spanningen te helpen verlichten.

De minister van Transport en Huisvesting van Hong Kong drong er maandag bij de exploitanten van Hong Kong Disneyland op aan om een stuk land vrij te geven dat bestemd is voor de toekomstige uitbreiding van het park. Frank Chan zei dat het beter kan worden gebruikt als een plaats voor overgangshuizen voor mensen op de lange wachtlijst van de stad voor volkshuisvesting.

De leiders van de overheid hebben gehandhaafd dat de economische kwesties-hoge kosten van levensonderhoud en een gebrek aan opwaartse sociale mobiliteit-zijn om van de ontevredenheid te beschuldigen. Het jaarlijkse beleidsadres van de regering, dat ongeveer vier maanden na het begin van de protesten wordt gegeven, richtte zich op het verlichten van het woningtekort in de stad. Het verstrekken van 10.000 tijdelijke woningen was een van de doelstellingen.

De protesten begonnen in antwoord op een controversiële uitleveringswet die voortvluchtigen zou hebben toegestaan om naar het vasteland van China te worden gestuurd.De beweging verbreedde zich snel tot een oproep voor het recht om de leider van het grondgebied te kiezen en voor meer autonomie vanuit Peking.

Hong Kong begint nieuwjaar met meer protesten
Sprekend met wetgevers in een legislatuurvergadering, erkende Chan dat de plaats momenteel niet voor woondoeleinden kan worden gebruikt, volgens het landcontract.

"Maar we hopen dat Disneyland zijn sociale verantwoordelijkheid kan overwegen en een vrijstelling kan toestaan, zodat de site kan worden gebruikt voor overgangshuisvesting," zei Chan.

Het terrein van 148 hectare is gereserveerd voor een tweede fase van de ontwikkeling van het themapark, die in 2005 werd geopend. Er zijn al eerder suggesties gedaan om het tracé om te bouwen tot woningen.

Een woordvoerder van Hong Kong Disneyland vertelde de South China Morning Post dat de kwestie van de ontwikkeling van het park "een kwestie van discussie is tussen de twee aandeelhouders - de regering van Hong Kong en de Walt Disney Company". Vertegenwoordigers van Disney reageerden niet op TIME dinsdag.


Hongkong is voor het negende achtereenvolgende jaar de minst betaalbare woningmarkt ter wereld, volgens Demographia's International Housing Affordability Study van 2019. De mediane woning in Hongkong kost 21 keer het mediane inkomen. In San Jose, Californië, de meest onbetaalbare stad van de VS, kost een huis 9,4 keer het gemiddelde inkomen.

Bijna de helft van de bevolking van Hong Kong, 7,5 miljoen mensen, woont in een openbare woning, die een gemiddelde wachttijd van meer dan vijf jaar heeft om een appartement te krijgen. Meer dan 200.000 mensen wonen in onderverdeelde flats die zijn uitgehakt uit walk-up appartementen, waarvan sommige illegaal zijn, waar de bewoners worden blootgesteld aan brandveiligheidsrisico's en milieu- en hygiënerisico's, volgens een wetgevingsverslag uit 2018.

Het Hong Kong Disneyland is het kleinste Disney park en heeft sinds de opening meer dan tien jaar geleden verliezen geleden. Vorig jaar boekte het voor het vierde achtereenvolgende jaar een tekort. Voortdurende protesten vormen een verdere uitdaging.

De bezoekersaantallen van Hongkong zijn in december met bijna 60% gedaald, de scherpste daling sinds de demonstraties - die vaak zijn uitgemond in gewelddadige confrontaties met de politie - begonnen zeven maanden geleden.

Walt Disney's Chief Financial Officer Christine McCarthy zei dat het bedrijfsinkomen in het park met ongeveer $275 miljoen zou kunnen dalen in het fiscale jaar dat eindigt in september 2020 als de onrust voortduurt. Het heeft al meer dan $55 miljoen verloren, volgens de cijfers van november.

Bron: TimeKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Di 07 Jan 2020, 18:02
Bericht 122 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4851
   Reageer met citaat
Bericht Re: Uitbreidingen voor Hong Kong Disneyland
Hong Kong Disneyland “Castle of Magical Dreams” bouwupdate

Na enkele maanden gesloten te zijn geweest heropende Hong Kong Disneyland vandaag haar deuren. Dit geeft ons uiteraard de mogelijkheid te zien hoe ver de vorderingen zijn van de uitbreidingsplannen.

Afbeelding
Foto: TDR Explorer

Het nieuwe kasteel van Hong Kong Disneyland, Castle of Magical Dreams staat al mooi te schitteren in het hart van het park en oogt al bijna af.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

De transformatie van het kasteel maakt deel uit van het meerjaren uitbreidingsplan wat eind 2017 is gepubliceerd. Het kasteel is een samensmelting van de verhalen van 13 Disney prinsessen en heldinnen. De opening van het nieuwe kasteel in Hong Kong Disneyland staat momenteel gepland voor 5 september 2020.

Foto's: Disney Magical Kingdom Blog en TDR ExplorerVolg onze avonturen op instagram


Do 18 Jun 2020, 09:58
Bericht 123 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 123 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2020 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB