Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 115 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Volgende
‘Disney Illuminations’ avondspektakel 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 43
   Reageer met citaat
Bericht ‘Disney Illuminations’ avondspektakel
De spectaculaire en sprankelende show Disney Illuminations

Bewonder de feestelijke verlichting van het Kasteel van Doornroosje, waar Mickey je bij de hand neemt doorheen duizelingwekkende, klassieke en nieuwe Disney verhalen. Show begint op de tijd waarop het Park sluit.

Afbeelding

Een avondshow om nooit te vergeten

Magie en special effects brengen de Disney verhalen tot leven op het Kasteel van Doornroosje. Hou je adem in en laat je betoveren wanneer het vuurwerk in de nachtelijke hemel flitst, en zijn kleurenpracht over Kasteel van Doornroosje doet uiteenspatten. Vuur en water werken perfect samen om je zintuigen te verwennen met een onverwachte pracht. En al die tijd heeft Mickey de tijd van zijn leven, en neemt hij je mee op een reis doorheen indrukwekkende projecties van de oude en nieuwe bekende Disney verhalen.

Een verbazingwekkend huwelijk van klassieke en nieuwe Disney verhalen
Met Mickey aan je zijde zal je je verbazen over de beroemde Disney verhalen die de lucht boven het Disneyland® Park een speciale fonkeling geven. Ervaar van op de eerste rij hoe Elsa een wervelwind van Ijskoud plezier aanvoert, beleef een eeuwenoud sprookje met de scènes van Beauty and the Beast, brul als een trotse Lion King en bekijk voor de allereerste keer Star Wars, Pirates of the Caribbean en The Little Mermaid in al hun glorie op het Kasteel van Doornroosje.Do 07 Mei 2015, 08:43
Bericht 1 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 617
Woonplaats: Leusden
   Reageer met citaat
Bericht Re: 25 jaar Disneyland Parijs!
Een officiële visual voor de nieuwe show Illuminations

Afbeelding

Bron: DisneylandBerryAfbeelding
38x Disneyland Paris, 18x Disney On Ice, 1x Mediterranean Cruise Disney Magic

Afbeelding


Za 22 Okt 2016, 19:39
Bericht 2 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12208
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: 25 jaar Disneyland Parijs!
Michelle schreef:
Een officiële visual voor de nieuwe show Illuminations

Afbeelding

Bron: DisneylandBerry


Wauw dat ziet er zo gaaaaaaaf uit !!!! :o


Zo 23 Okt 2016, 06:38
Bericht 3 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 170
Woonplaats: Oost-Vlaanderen
   Reageer met citaat
Bericht Re: 25 jaar Disneyland Parijs!
jep jep jep

Ik kan niet wachten tot het augustus is.
bah nog zo lang :(
eerst dan nog maar naar Dreams gaan zien in februari.


Ma 24 Okt 2016, 21:12
Bericht 4 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12208
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: 25 jaar Disneyland Parijs!
Weer een nieuwe officiële visual voor de show Illuminations

Afbeelding

bron : DisneylandBerry


Di 25 Okt 2016, 10:25
Bericht 5 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12208
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Iluminations : Een nieuw laat avond spektakel !!!
Vanaf 26 maart ontdek je iedere avond een nieuwe magische avondshow: Disney Illuminations

Vanaf 26 maart zorgt Disney Illuminations, de nieuwe avondshow voor de 25e verjaardag van Disneyland Paris, voor een spectaculair einde van je magische dag!
Deze show, met gloednieuwe technologiën zoals projecties, lichteffecten, special effecten en vuurwerk tovert het Kasteel van Doornroosje om in een gigantisch scherm.
Iedere avond neemt Mickey je mee op een reis naar een land vol dromen, waar hij wordt vergezeld door de helden uit je favoriete animatiefilms. Voor de allereerste keer zullen in deze show ook beelden van live-action films geprojecteerd worden!
In Disney Illuminations is de beroemde muis de ceremoniemeester, hij leidt ons door het land vol dromen…


Afbeelding
We gaan het verhaal van de show nog niet verklappen, maar we kunnen je wel vertellen dat het geïnspireerd is op de grote Disney en Pixar klassiekers uit de laatste 25 jaar. Eerst zien we onze held onder de sterren van de savanne van De Leeuwenkoning, vervolgens duikt hij samen met zijn vrienden van de Kleine Zeemeermin de oceaan in en surft hij over de Oost-Australische stroom zoals je zag in Finding Nemo…

Afbeelding

…en in deze rij van grote animatiefilms mag een ijzige verschijning van Frozen natuurlijk niet ontbreken! In de show zie je opnieuw de bekende nummers uit de film, een mix van romantiek en actie die gasten van alle leeftijden zal verbazen.

Afbeelding

Ter gelegenheid van onze 25e verjaardag hebben we, voor het eerst, ook projecties van live-action films toegevoegd in onze avondshow! Je bent getuige van een zeeslag met kanonschoten van de Black Pearl, het schip van kapitein Jack Sparrow. Ten slotte staan er epische sterren op het programma, Star Wars fans gaan genieten!
Dankzij de 3D mapping technologie, die ervoor zorgt dat video’s kunnen worden geprojecteerd op grote oppervlaktes, wordt deze show schitterend voor jong en oud.


Do 02 Feb 2017, 08:13
Bericht 6 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Online

Berichten: 8975
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Iluminations : Een nieuw laat avond spektakel !!!
25e verjaardag van Disneyland Paris – In the spotlights: Disney Illuminations

Afbeelding

DISNEY ILLUMINATIONS EEN NIEUWE SHOW TER ERE VAN DE 25STE VERJAARDAG VAN DISNEYLAND PARIS

Vanaf 26 maart 2017 presenteert het Disneyland Park de nieuwe avondshow Disney Illuminations, die speciaal ter gelegenheid van de 25e verjaardag van Disneyland Paris gecreëerd werd. Deze show is een technisch hoogstandje boordevol projecties, lichteffecten, fonteinen, speciale effecten en vuurwerk. Het Kasteel van Doornroosje wordt dagelijks omgetoverd tot een adembenedemde setting. Elke avond neemt Mickey de bezoekers mee op een reis naar het land vol dromen, in aanwezigheid van de helden van de geanimeerde meesterwerken. Voor de allereerste keer toont deze show ook projecties van “live action” filmbeelden.

MICKEY NEEMT ONS MEE OP EEN REIS NAAR HET LAND VAN DISNEY EN PIXAR FILMS

Mickey, die recht uit Walt Disney’s verbeelding stapt, is de perfecte gids voor deze dromerige reis. « Ik wil graag teruggaan naar de roots van deze ietwat onhandige held met een enorm groot hart. Het maakt deel uit van onze kindertijd die we allemaal delen. Daarom is het net zo gemakkelijk om ons met hem te identificeren », legt Show Director Katy Harris uit. Tijdens Disney Illuminations, is het aan de bekende muis om de deuren te openen en ons mee te nemen naar het land vol dromen. « In deze show laten we ons meevoeren door de grootste Disney en Pixar klassiekers van de laatste 25 jaar », onthult Katy Harris. Zonder het verhaal achter de show te onthullen, gaat onze held allereerst op zoek naar liefde onder de sterren van de savanne van De Leeuwenkoning. Daarna duikt hij diep in de oceaan samen met de helden van De Kleine Zeemeermin en surft hij mee op de Oost-Australische stroming van Finding Nemo. En uiteraard mag ook de stormachtige verschijning van Frozen niet ontbreken in dit lijstje vol prachtige animatiefilms. De show zit boordevol spectaculaire muzikale opvoeringen met een mix van romantiek en actie, die jong en oud zal verbazen.

VOOR HET EERST : PROJECTIES VAN “LIVE ACTION” FILMBEELDEN
« Ter gelegenheid van de 25e verjaardag hebben we voor de allereerste keer beelden van “live action” films geïntegreerd in deze avondshow in het Disneyland Park, » zegt Katy Harris met trots. Zo zullen bezoekers getuige zijn van een ongelooflijke zeeslag inclusief kanonschoten afgevuurd door de Black Pearl, het legendarische schip van Jack Sparrow. « Deze innovatie was nodig voor een project dat ook gekoppeld is aan onze geschiedenis. Het is inderdaad het jaar van de nieuwe Pirates of the Carribean film en de 50e verjaardag van de Pirates of the Caribbean attractie, die de inspiratie achter de film vormde ». Tot slot kan elke Star Wars fan genieten van een opeenvolging van “live action beelden” met de Millennium Falcon, TIE Fighters en Stormtroopers. Katy Harris zegt dat « een epische strijd het hele sterrenstelsel zal doen oplaaien »

Afbeelding

HOOGSTAANDE TECHNOLOGIE TOVERT HET KASTEEL VAN DOORNROOSJE OM IN EEN SCHERM WAAR DROMEN WERKELIJKHEID WORDEN

« Walt Disney zei altijd dat heel Disneyland één groot podium was en deze uitdrukking inspireert ons vandaag nog altijd, » legt Katy Harris uit. « Voortaan vinden de shows in Disneyland Paris niet enkel plaats in theaterzalen, hoe prachtig deze ook zijn, maar gewoonweg overal. » Tijdens Disney Illuminations, is het Kasteel van Doornroosje niet enkel een decor, « het is een scherm waarop we de wildste dromen projecteren en die we maar al te graag delen met onze bezoekers ».

“Mapping”, de technologie die het mogelijk maakt om beelden of video’s op grote oppervlakken te projecteren, was vijf jaar geleden een echte revolutie. « Vandaag de dag blijft het evolueren en stelt het ons in staat om verder te gaan in de creatie van levensechte, helder bewegende fresco’s op het Kasteel ». Geluiden, lichten, laser effecten, vuurwerk en fonteinen : alle mogelijke technieken worden gebruikt door de Entertainment en Imagineering1 teams. John Lasseter, de visionair achter de Disney en Pixar successen, zegt dat « kunst de technologie uitdaagt en technologie de kunst inspireert ». Katy Haris concludeert : « We blijven in de eerste plaats storytellers ».

Tijdens de 25e verjaardag beloofd Disney Illuminations elke avond een spectaculair einde van een dag vol plezier in het Disneyland Park.

Boek nu je verblijf en krijg -35% op jouw verblijf + €100 CADEAU : http://www.cafemickey.com/forum/promoBE.phpOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Vr 03 Feb 2017, 12:52
Bericht 7 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 15
   Reageer met citaat
Bericht Re: Iluminations : Een nieuw laat avond spektakel !!!
Gaaf elke avond! Ben erg benieuwd naar de tijden daarvan.


Do 02 Mrt 2017, 23:36
Bericht 8 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 552
Woonplaats: Engeland
   Reageer met citaat
Bericht Re: Iluminations : Een nieuw laatavond spektakel !!!
Tijden? Lijkt me dat dat hetzelfde blijft gelijk nu, bij sluiting.


Vr 03 Mrt 2017, 10:26
Bericht 9 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 21
   Reageer met citaat
Bericht Re: Iluminations : Een nieuw laatavond spektakel !!!
De avant-première ;-)
Afbeelding


Vr 03 Mrt 2017, 14:31
Bericht 10 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 247
   Reageer met citaat
Bericht Re: Iluminations : Een nieuw laatavond spektakel !!!
Dus een kopie van ignite the dream in shangai.

Dit is natuurlijk maar een voorbeeld op een maquette ën zonder vuurwerk enzo.judge doom van roger rabbit ontmoet op mijn avatar :D


Vr 03 Mrt 2017, 16:08
Bericht 11 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 1417
Woonplaats: Cuijk
   Reageer met citaat
Bericht Re: Iluminations : Een nieuw laatavond spektakel !!!
Ik ben zo blij dat ik zelden tot nooit shows uit andere parken kijk, voor mij is alles origineel


Vr 03 Mrt 2017, 22:14
Bericht 12 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Online

Berichten: 8975
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Iluminations : Een nieuw laatavond spektakel !!!
Annet schreef:
Ik ben zo blij dat ik zelden tot nooit shows uit andere parken kijk, voor mij is alles origineel

Dat dacht ik ook. En ga toch niet meteen naar Tokyo [WINKING FACE]Op zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Za 04 Mrt 2017, 07:59
Bericht 13 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Online

Berichten: 8975
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Iluminations : Een nieuw laatavond spektakel !!!
Exclusieve preview: De openingsscène van ‘Disney Illuminations’

EEN NIEUWE SHOW TER ERE VAN DE 25STE VERJAARDAG VAN DISNEYLAND PARIS
Nog slechts enkele weken en dan viert Disneyland Paris haar 25e verjaardag! Vandaag nodigen we je uit voor een exclusieve preview van de openingsscène van de nieuwe, spectaculaire avondshow Disney Illuminations. Bekijk de test die is gedaan op een model van het Kasteel van Doornroosje. Alsof je een kijkje neemt achter de schermen…Vanaf 26 maart 2017 presenteert het Disneyland Park de nieuwe avondshow Disney Illuminations, die speciaal ter gelegenheid van de 25e verjaardag van Disneyland Paris gecreëerd werd. Deze show is een technisch hoogstandje boordevol projecties, lichteffecten, fonteinen, speciale effecten en vuurwerk. Het Kasteel van Doornroosje wordt dagelijks omgetoverd tot een adembenemende setting. Elke avond neemt Mickey de bezoekers mee op een reis naar het land vol dromen, in aanwezigheid van de helden van de geanimeerde meesterwerken. Voor de allereerste keer toont deze show ook projecties van “live action” filmbeelden.

Afbeelding

MICKEY NEEMT ONS MEE OP EEN REIS NAAR HET LAND VAN DISNEY EN PIXAR FILMS
Mickey, die recht uit Walt Disney’s verbeelding stapt, is de perfecte gids voor deze dromerige reis. « Ik wil graag teruggaan naar de roots van deze ietwat onhandige held met een enorm groot hart. Het maakt deel uit van onze kindertijd die we allemaal delen. Daarom is het net zo gemakkelijk om ons met hem te identificeren », legt Show Director Katy Harris uit. Tijdens Disney Illuminations, is het aan de bekende muis om de deuren te openen en ons mee te nemen naar het land vol dromen. « In deze show laten we ons meevoeren door de grootste Disney en Pixar klassiekers van de laatste 25 jaar », onthult Katy Harris. Zonder het verhaal achter de show te onthullen, gaat onze held allereerst op zoek naar liefde onder de sterren van de savanne van De Leeuwenkoning. Daarna duikt hij diep in de oceaan samen met de helden van De Kleine Zeemeermin en surft hij mee op de Oost-Australische stroming van Finding Nemo. En uiteraard mag ook de stormachtige verschijning van Frozen niet ontbreken in dit lijstje vol prachtige animatiefilms. De show zit boordevol spectaculaire muzikale opvoeringen met een mix van romantiek en actie, die jong en oud zal verbazen.

Afbeelding

VOOR HET EERST : PROJECTIES VAN “LIVE ACTION” FILMBEELDEN
« Ter gelegenheid van de 25e verjaardag hebben we voor de allereerste keer beelden van “live action” films geïntegreerd in deze avondshow in het Disneyland Park, » zegt Katy Harris met trots. Zo zullen bezoekers getuige zijn van een ongelooflijke zeeslag inclusief kanonschoten afgevuurd door de Black Pearl, het legendarische schip van Jack Sparrow. « Deze innovatie was nodig voor een project dat ook gekoppeld is aan onze geschiedenis. Het is inderdaad het jaar van de nieuwe Pirates of the Carribean film en de 50e verjaardag van de Pirates of the Caribbean attractie, die de inspiratie achter de film vormde ». Tot slot kan elke Star Wars fan genieten van een opeenvolging van “live action beelden” met de Millennium Falcon, TIE Fighters en Stormtroopers. Katy Harris zegt dat « een epische strijd het hele sterrenstelsel zal doen oplaaien »

Afbeelding

HOOGSTAANDE TECHNOLOGIE TOVERT HET KASTEEL VAN DOORNROOSJE OM IN EEN SCHERM WAAR DROMEN WERKELIJKHEID WORDEN
« Walt Disney zei altijd dat heel Disneyland één groot podium was en deze uitdrukking inspireert ons vandaag nog altijd, » legt Katy Harris uit. « Voortaan vinden de shows in Disneyland Paris niet enkel plaats in theaterzalen, hoe prachtig deze ook zijn, maar gewoonweg overal. » Tijdens Disney Illuminations, is het Kasteel van Doornroosje niet enkel een decor, « het is een scherm waarop we de wildste dromen projecteren en die we maar al te graag delen met onze bezoekers ».

“Mapping”, de technologie die het mogelijk maakt om beelden of video’s op grote oppervlakken te projecteren, was vijf jaar geleden een echte revolutie. « Vandaag de dag blijft het evolueren en stelt het ons in staat om verder te gaan in de creatie van levensechte, helder bewegende fresco’s op het Kasteel ». Geluiden, lichten, laser effecten, vuurwerk en fonteinen : alle mogelijke technieken worden gebruikt door de Entertainment en Imagineering1 teams. John Lasseter, de visionair achter de Disney en Pixar successen, zegt dat « kunst de technologie uitdaagt en technologie de kunst inspireert ». Katy Haris concludeert : « We blijven in de eerste plaats storytellers ».

Tijdens de 25e verjaardag beloofd Disney Illuminations elke avond een spectaculair einde van een dag vol plezier in het Disneyland Park.

Wil je ook graag de 25ste verjaardag van Disneyland Paris vieren? Bekijk nu hier de aanbiedingen!Op zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Do 09 Mrt 2017, 19:05
Bericht 14 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 2
   Reageer met citaat
Bericht Re: NIEUW! ‘Disney Illuminations’ avondspektakel
Ik ga in April, ben zo benieuwd! :D Hopelijk kan ik een beetje mooie plaatjes schieten :sorc:Afbeelding


Ma 13 Mrt 2017, 09:39
Bericht 15 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 115 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Volgende

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Amaris en 11 gasten


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2020 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB