Klik hier voor meer aanbiedingen

Aanmelden

Switch to full style
Alles over het Disneyland Park.
Plaats een reactie

Star Tours: The Adventures Continue

Ma 30 Jul 2012, 19:12

Star Tours: The Adventures Continue*

Voel de Force in deze reis door de Star Wars galaxy.

Afbeelding

Voel de Force van Star Wars
Bereid je voor op nog meer intergalactische avonturen met Star Tours: The Adventures Continue* in Discoveryland. Voor het eerst sinds lange tijd gaan rebellen van alle leeftijden aan boord van een Starspeeder 1000 voor een spannende 3D-reis naar verbazingwekkende sterren en door oorlog verscheurde werelden, van Jakku en Hoth tot Tatooine en zelfs de gevreesde Death Star

Deze attractie boordevol nieuwe technologie en met meer dan 60 missiecombinaties is zelfs voor de meest ervaren Jedi’s uit de galaxy een fantastisch spannend avontuur.

Pre-boarding briefing
Baan je een weg door de bruisende spaceport en ontmoet C-3PO, sleutelend aan een Starspeeder 1000 omgeven door duizenden projectieschermen en scanners. Hiermee word je vervoerd naar de kosmische ruimte. Maar voordat je aan boord gaat volg je best de instructies op de vertrekmonitor.

Word de held van de rebellen!
Tijdens de voorbereiding op het vertrek gaat het mis; je ruimteschip wordt plots gelanceerd en C-3PO neemt de controle over. Het wordt nog spannender als je ruimteschip onderschept wordt door de Imperial Forces die jagen op spionnen van de rebellen. C-3PO probeert te ontsnappen naar Hyperspace en zorgt voor een spannend avontuur in de verste uithoeken van het heelal. Kan jij ontkomen aan de klauwen van de Empire en veilig terugkeren? May the Force be with you.

Afbeelding

Unieke avonturen
Met meer dan 60 mogelijke missiecombinaties is vrijwel elke rit in Star Tours: The Adventures Continue* uniek.
Net als in de Star Wars saga films word je in Star Tours: The Adventures Continue* meegenomen naar verschillende avonturen en bestemmingen in de Star Wars galaxy. Met al deze verschillende verhaallijnen, weet je nooit waar je terecht komt en wie je onderweg ontmoet.Ontdek ver afgelegen bestemmingen
Duik in de onderwaterwereld van Naboo, zigzag door de bruisende stadsplaneet Coruscant, ga de confrontatie aan met de beruchte Death Star en veel meer.

Ontmoet bekende personages
Kruis het pad met Darth Vader, Boba Fett, Admiral Ackbar en andere Star Wars helden en slechteriken: de Force ontwaakt.

Geniet van een verbluffend spektakel geïnspireerd op Star Wars: The Last Jedi
Star Tours: The Adventures Continue* is een ervaring die geen enkele Jedi wil missen. Geniet van een een verbluffende scène, rechtstreeks geïnspireerd op Star Wars: The Last Jedi.

*Star Tours : l’Aventure Continue

Afbeelding

Gebaseerd op de beroemde Saga
Star Wars, bedacht, geschreven en geregisseerd door Georges Lucas, was al meteen een hit wanneer hij op 25 mei 1977 de wereld werd ingestuurd. De filmsaga vertelt het verhaal van de opkomst, ondergang en de uiteindelijke redding van Jedi Knight, Anakin Skywalker. Dankzij de onvergetelijke Star Wars figuren, planetaire sferen, levendige speciale effecten en mythologische thema's, blijven de films wereldwijd generaties inspireren.

Disneyland® Park
Discoveryland
Minimumlengte
1,02 m
Leeftijden
Kinderen, Jonge tieners, Tieners, Volwassenen

Disney FASTPASS Service

Afbeelding

Toegankelijkheid & andere informatie

Attractie met zeer slecht verlichte gebieden
Geschikt voor blinde gasten
Geschikt voor gasten die lijden aan een uitputtende ziekte
Geschikt voor gasten die niet lang kunnen staan
Geschikt voor slechthorende gasten
Geschikt voor verstandelijk gehandicapte gasten
Geschikt voor visueel gehandicapte gasten
Overstappen vanaf rolstoel of ECV vereist
Vanwege het type attractie zijn hulphonden niet toegestaan.

Interesses

Fastpass, Extreme Sensaties

Gastenbeleid

WAARSCHUWING!
Uit veiligheidsoverwegingen dien je in goede gezondheid te zijn, geen hoge bloeddruk, hart-, rug- of nekklachten te hebben, geen last te hebben van wagenziekte of andere beperkingen die door deze attractie zouden kunnen verergeren.
Houd altijd toezicht op je kinderen.
Voor deze attractie moet je minstens 1m02 groot zijn.
Gasten met leermoeilijkheden, met een verstandelijke handicap, gedragsstoornissen of autisme worden als groep toegelaten in de attractie mits aanwezigheid van minstens 1 begeleider : 1
Deze attractie is verboden voor zwangere vrouwen.
Toestemming voor toegang tot de attractie is afhankelijk van de soort beperking. Gasten worden gevraagd dit te controleren met een Cast Member in City Hall of Studio Services.

Re: Algemene Info Disneyland Park

Di 31 Jul 2012, 08:33

De meesten weten wel over welke reling het gaat, voor diegenen die het niet echt weten hier een foto...

Afbeelding


En een backstage filmpje van Star Tours, daar zie je dat de trap omhoog klapt!!

Star Tours

Di 14 Jan 2014, 07:31

Een filmpje van de hele attractie inc on ride POV

Re: Star Tours

Do 27 Feb 2014, 19:19

Weet iemand waar deze kamer voor gebruikt word ?

Re: Star Tours

Zo 01 Mrt 2015, 23:02

Deze attractie heeft heel veel heringeringen opgedaan. Jammer dat hij verbouwd word.

Re: Star Tours

Di 10 Mrt 2015, 21:04

Star Tours in Disneyland Parijs achter de schermen!

Re: Star Tours

Wo 16 Dec 2015, 16:29

Het verhaal van Star Tours : De echte Star Wars beleving

Voor heel veel fans is de langverwachte dag eindelijk aangebroken !
The Force Awakens komt vandaag in de bioscopen. En dit 2 dagen voor de Amerikaanse premiere . Sinds 1992 heeft Disneyland Paris een ongelofelijke beleving die de gasten meeneemt naar de wereld van Star Wars .We nemen je nu mee naar de wereld van Star Tours.


Afbeelding

Star Tours werd gebaseerd op de originele trilogie van Star Wars door George Lucas . En was de 4de attractie die opende in een Disney park .De eerste was in het Tomorrowland van van Disneyland California in 1987.
Twee jaar later opende de attractie in Tokyo en 1989 kreeg de Disney’s Hollywood Studios in Walt Disney World Resort in Florida nog een eigen versie en was er een update Disneyland California. En uiteindelijk kwam er dan ook een Star Tours in Disneyland Paris op 12 April 1992.

Een nieuwe technologie

In 1987 was Star Tours in het Disneyland Park de eerste attractie over heel de wereld die gebruik maakte van de flight simulation technologie . De Starspeeder 3000 is een echte simulator die gebruikt wordt voor de opleiding van gewone en militaire piloten . Voor de Star Wars ervaring werden de bewegingen gesynchroniseerd met een 70 mm film , speciale effecten ,robots en attributen uit de films die te vinden zijn in de simulatie cabine . Bij Lucasfilm, Ltc produceerde speciale effecten voor de Star tours film .
Een speciale 70 mm projector werd onder de cabine geplaatst en gericht op een speciaal windscreen .
Echte fans herkennen misschien één van de ILM’s visual effects model makers die de rol van een X-wing pilot speelt in the Death Star scene .

Afbeelding

Een echte Star Wars beleving

Gasten hebben in Star Tours echt het gevoel dat ze in het immense Star Wars universum zijn . Dit is ook de rede dat de attractie zo populair is . Star Tours in Disneyland paris heeft zijn eigen achtergrond verhaal . De Cast Members zijn in deze attractie Astro-Stewards van de Star Tours company . In en rond Star Tours hoor je de muziek en geluidseffecten van Star Wars. Maar de realistische ervaring begint pas wanneer de gasten in de wachtrij komen . Dit is een unieke ervaring waarbij je oog in oog komt te staan me originele film attributen . Zo vind je in Parijs ondermeer een speeder bike uit de films . In Californië zijn zelfs de echte droids R2-D2 en C-3PO aanwezig . Speciaal voor deze attractie sprak de acteur Anthony Daniels ( C-3PO ) zelfs nieuwe dialogen in . Deze zijn in alle Star Tours attracties te horen . En voor Disneyland Paris deed hij zelfs enkele zinnen in het Frans .

Afbeelding

bron : http://disneylandparis-news.com

Re: Star Tours

Vr 01 Jan 2016, 20:07

Ik ben ontzettend benieuwd naar wat ze er van gaan maken! :D
Mijn vriend & ik zijn zo'n fan van Star Wars, maar worden echt beide stront ziek van simulators.
(Vooral mijn vriend wordt er echt niet goed van). Maar! Afgelopen september beide erin geweest (ik had hem al gedaan jaren terug, voor mn vriend was het de eerste keer). Volgende keer gaan we gewoon weer :p hehe

Re: Star Tours

Di 05 Jan 2016, 15:34

Laatste vlucht Star Tours !

Afbeelding

Aandacht aan alle passagiers voor de vluchten richting Endor .
Door vernieuwingen aan onze Starspeeder 3000 worden alle vluchten vanaf 16 Maart gecanceld .
Bedankt voor jullie aandacht !

bron : ED92

Re: Star Tours

Ma 29 Feb 2016, 18:30

De laatste vlucht van Star Tours : info voor shareholders

Afbeelding

Op woensdag 16 Maart zullen er exclusieve vluchten zijn van Star Tours voor de leden van de Shareholders club . Deze zullen plaats vinden van 20:00 uur tot 23:45 uur . Hierna zal deze legendarische attractie voor renovatie sluiten . En dit gedurende voor 1 jaar .

Van 19:15 uur tot 20:00 worden de leden verwacht aan Donald Desk ( vlakbij Salon Mickey ) Hier kunnen zij hun registratie bevestigen .

Vanaf 20:00 uur starten de laatste vluchten richting Endor met de Starspeeder 3000 . Vanaf dat moment kan je ook enkel aan boord komen met een pasje dat je ontvangt bij de registratie aan Donald Desk .

Naast de laatste vlucht zijn er ook tal van exclusive animaties voorzien tijdens deze speciale avond . Zo komt er een 45 minuten durende presentatie over Star Tours , meet en greets met Star Wars figuren , Verkoop van exclusive merchandise en nog zoveel meer .

Shareholders kunnen zich inschreven door te klikken en te registreren op de onderstaande link voor 11 Maart .

http://corporate.disneylandparis.com/sh ... ndex.xhtml

Re: Star Tours

Di 01 Mrt 2016, 09:28

Jammer dat dit ook niet voor jaarkaarthouders is. Heb nog maar net mijn aandelen en dus nog geen Shareholderspas...

Re: Star Tours

Di 01 Mrt 2016, 17:02

D-Tekenaar schreef:De laatste vlucht van Star Tours : info voor shareholders

Afbeelding

Op woensdag 16 Maart zullen er exclusieve vluchten zijn van Star Tours voor de leden van de Shareholders club . Deze zullen plaats vinden van 20:00 uur tot 23:45 uur . Hierna zal deze legendarische attractie voor renovatie sluiten . En dit gedurende voor 1 jaar .

Van 19:15 uur tot 20:00 worden de leden verwacht aan Donald Desk ( vlakbij Salon Mickey ) Hier kunnen zij hun registratie bevestigen .

Vanaf 20:00 uur starten de laatste vluchten richting Endor met de Starspeeder 3000 . Vanaf dat moment kan je ook enkel aan boord komen met een pasje dat je ontvangt bij de registratie aan Donald Desk .

Naast de laatste vlucht zijn er ook tal van exclusive animaties voorzien tijdens deze speciale avond . Zo komt er een 45 minuten durende presentatie over Star Tours , meet en greets met Star Wars figuren , Verkoop van exclusive merchandise en nog zoveel meer .

Shareholders kunnen zich inschreven door te klikken en te registreren op de onderstaande link voor 11 Maart .

http://corporate.disneylandparis.com/sh ... ndex.xhtml


En wij zullen erbij zijn!!!

Re: Star Tours

Vr 04 Mrt 2016, 08:25

Weeral zo'n lange sluiting tot april 2017 .
Sorry maar duurt dat onderhoud dan zo lang, er zijn al zovele attracties voor een redelijk lange tijd gesloten en dan ook nog deze?
:evil: :evil:

Re: Star Tours

Vr 04 Mrt 2016, 08:53

Ze geven je gewoon een reden om volgend jaar zeker te gaan.
Wat we dus ook al weer van plan zijn (belofte aan jongste zoon).

Re: Star Tours

Vr 04 Mrt 2016, 09:45

Deze wordt geupdate naar een nieuwe versie toch? Dat duurt wel ff.
Plaats een reactie