Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 63 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5  Volgende
Algemene Info Disneyland Park 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12208
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Frontierland: Het verhaal op de beschutting
In Disneyland Paris is er een verhaal achter ieder detail .
Zelfs wanneer bijna alles achter een hek zit voor constructie zijn er mensen van het imagineering team bezig om een verhaal te vertellen rond die bepaalde zone . De Imagineers gebruiken nu de beschutting rond de Big Thunder Mountain als uithangbord voor hun creaties zodat de legende rond Frontierland ook zichtbaar blijft .


Afbeelding

“No prospectors! No visitors!”, “Western River Line announces that all river traffic has been halted due to low water” staat er op borden rond de Rivers of the Far West . de imagineers gebruiken de borden om een beetje humor te brengen en om de banden tussen de Phantom Manor , Big Thunder Mountain en zelfs Cottonwood Creek Ranch te onderstrepen . Een team werkte 2 maanden aan dit project onder leiding van artistiek directrice Tracy Eck .
Het meer zal verschillende maanden verscholen zitten achter een schutting .
Het heeft dus zeker zin om deze beschutting op te fleuren met deze borden .
De borden zullen helpen voor de gasten af te leiden van de vele verbouwingen .


De teksten voor de borden werden gecreëerd in het Engels ( Dit is natuurlijk de belangrijkste taal in Frontierland ) . Van deze creaties kwamen er ook vertalingen in het frans . Wanneer de teksten in beide talen klaar waren kreeg David Goebel die graphic Designer is de taak om de woorden om te zetten in mooie borden met een eigen lettertype en bijpassende tekeningen te maken .
Voor deze opdracht haalde hij zijn inspiratie in documentatie over het wilde westen van de 19de eeuw.


Ik maakte ook bewerkingen op graphics die al langer te vinden zijn in Disneyland Paris zoals die van de Phantom Manor . David kreeg al goede reacties op zijn werk door gasten en fans . En dan zijn de definitieve versies nog niet geïnstalleerd . Momenteel wordt er ook gesproken over borden waar de gasten voor kunnen gaan staan voor een originele foto . David zelf is nu al bezig aan een doek die tussen nu en de kerstvakantie het Main Street Station bedekken zal .

bron : http://disneylandparis-news.com


Do 10 Dec 2015, 20:48
Bericht 3 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12208
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht SAVE OUR STONES
De colega’s van dein-dlrp.de maakte deze petitie voor een kostbaar stukje Disneyland Paris niet verloren te laten gaan .

Afbeelding

SOS - Save our Stones !

Volgens geruchten die rondgaan op het internet heet Disneyland Paris plannen om de gepersonaliseerde tegels te verwijderen . Deze tegels liggen rond de Fantasia Gardens en de zone voor de Walt Disney Studios .
Fans en Gasten konden een tegel huren tussen 1990 en 2000 . Wij erkennen volledig dat Euro Disney SCA het recht heeft om de tegels te verwijderen na een huur periode van 10 jaar . Maar deze tegels zijn meer als ‘gewone tegels’ .
Het zijn waardevolle herinneringen geworden voor hun “eigenaars” . En tevens ook een manier om hun liefde voor Disneyland Paris te tonen . Daarom willen we aan Euro Disney SCA de volgende voorstellen doen :

Behoud de tegels op hun originele plek en zorg dat ze hun mooi staat blijven behouden .

Wanneer de kosten te hoog zouden zijn in contrast met de verdiensten na 10 jaar huurgeld hebben we ook een ander voorstel .

Voorzie een tijdelijk aanbod voor de originele eigenaars om hun tegel te kopen .
Hierdoor kunnen ze hem meenemen naar hun huis als verzamel object .

Torsten Schneider
dein-dlrp.de / German Guidebook aan Disneyland Paris

Klik hier voor de petitie te tekenen


Di 19 Jan 2016, 18:51
Bericht 4 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12208
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Disneyland verwelkomt de award ceremonie voor HANDIDON
Disneyland verwelkomt de award ceremonie voor HANDIDON : ASSOCIATION DES PARALYSÉS DE FRANCE

Afbeelding

Het toegankelijk maken van al onze bestemingen is een prioriteit voor Disneyland® Paris . Het was een hele eer voor ons om de Association des Paralysés de France te verwelkomen op Woensdag 20 Januari voor de grote finale van de HandiDon campagne . Deze gigantische solidariteit’s dag gaf 300 kinderen en hun familie die ingeschreven waren bij APF de kans om een dag te genieten in onze Disney Parken .Deze magische dag werd volledig geleid door onze Disney VoluntEARS .
We hadden een gesprek met de voorzitter van de associatie ‘Alain Rocho’


Kan je ons meer vertellen over de Association des Paralysés de France en de HandiDon campagne ?

We zijn gestart in 1933 werden erkend als algemeen belang .
De Association des Paralysés de France (APF) is een organisatie die zich bezighoud bij mensen die aan een handicap lijden en hun familie’s . We hebben zo een 23,600 leden , 30,000 gebruikers , 25,000 vrijwilligers en 14,100 betaalde werknemers . Het APF vecht voor gelijke rechten als inwoner ,sociale participatie en een vrije levensstijl keuze voor mensen met een handicap en hun families . Tussen 1 September en 1 December heeft HandiDon een benefiet campagne waarbij je voor een bijdrage een ticket verkrijgt die je de kans geeft om mooie prijzen te winnen . Dankzij de grote steun van onze leden , partners en de het volk werd de campagne een groot succes met een paar honderd duizend deelnemers die geld inzamelde voor het financieren van lokale initiatieven voor mensen met een handicap in Frankrijk . Disneyland Paris zorgde voor een gigantische financiële steun .


Welke inzet bied Disneyland Paris voor Association des Paralysés de France ?

Disneyland Paris stelde zelf voor om het APF te steunen tijdens onze eerste HandiDon Campagne in 2014 . En ik hier wil Disneyland Paris heel hartelijk voor bedanken . Ze boden ons gratis inkom tickets aan . Dit jaar gaat hun samenwerking nog verder . Ze bieden namelijk ook nog een 2 daags verblijf aan voor vier personen . En doneerde al honderden tickets aan HandiDon .
En alsof dat niet genoeg was organiseerde ze ook nog de fantastische solidariteit’s dag op Woensdag 20 Januari . Hierop konden ontelbare mindervalide kinderen een dag genieten van alle attracties en shows die Disneyland paris te bieden heeft . Dit maakt Disneyland Paris een echte gouden partner voor het APF . Disneyland Paris is zonder twijfel één van van de meest genereuze partners in de HandiDon Campagne .


Waarom kozen jullie Disneyland Paris uit voor de privé ceremonie van de HandiDon Campagne ?

Disneyland Paris gaf ons de gelegenheid om ons uitnodigen voor de grote solidariteit’s dag . Die De kinderen en families een onvergetelijke dag gaven op een magische plek . We besloten om de HandiDon awards de zelfde dag uit te reiken . De APF awards werden om 3 uur uitgereikt in het Bella Notte restaurant . Ik wil Disneyland Paris ongelofelijk hard bedanken voor de grote hulp die zij ons boden . Zij hielpen ons echt om een een groot succes te maken van de HandiDon campagne door hun partnerschap . En Disneyland Paris demonstreert ook al jaren zijn kennis voor de behoeftes van mindervalide personen .

bron : http://disneylandparis-news.com


Vr 22 Jan 2016, 13:37
Bericht 5 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4817
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemene Info Disneyland Park
Love Locks in Disneyland Parijs

Parijs, hoofdstad van de liefde. Deze titel heeft zij mede dankzij het beroemde "Pont des Arts", waar geliefden hun liefde bezegelen door er een hangslot op te hangen. In Februari 2017 zal Disneyland Parijs deze traditie terug brengen.

Afbeelding

Het Love Locks project werd afgelopen november door Daniel Delcourt naar buiten gebracht in een interview met een Belgische krant. Maar tot nog toe was er nog geen officiële informatie beschikbaar over de hangslotjes.

In samenwerking met “Arribas” wordt vanaf 14 februari Love Locks verkocht in Harrington’s Fine China And Porcelains in Mainstreet USA en in Merlin l’Enchanteur in het Sleeping Beauty kasteel.

Afbeelding

Met de liefdesslotjes kunnen stelletjes hun liefde voor elkaar bezegelen, door de sleutels in de put te gooien bij l’Auberge de Cendrillon achter het kasteel. De slotjes kunnen gepersonaliseerd worden met de namen van de geliefden en zijn er in 2 romantische uitvoeringen. De hangslotjes kosten € 9,99 zonder inscriptie, € 14,99 met gravering en € 24,99 met 2 etsen.

Afbeelding

Bron: dlrpexpress.frVolg onze avonturen op instagram


Di 07 Feb 2017, 11:21
Bericht 6 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4817
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemene Info Disneyland Park
Mochten we ooit de neiging krijgen om zoiets te doen, zou ik persoonlijk meer voor de rozen met slotje onder de stolp gaan, dan hebben we toch onze liefde voor elkaar bezegeld en de stolp thuis een mooi plekje geven.

AfbeeldingVolg onze avonturen op instagram


Di 07 Feb 2017, 12:53
Bericht 7 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12208
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemene Info Disneyland Park
DISNEYLAND PARIS IS DE BESTE WERKGEVER !!!

Afbeelding

Capital magazine heeft voor de derde keer op rij een lijst gepubliceerd met de beste werkgevers in Frankrijk .
In de lijst van onderzochte bedrijven vind je alles van cosmetische sector tot autobouwers .
En voor de derde keer op rij staat Disneyland Paris op de eerste plek in de categorien (Hotel , Tourisme en Receptionisme)


Statistic institute stuurde tijdens de herfst van 2016 een online enquête naar 20,000 personen die werken in een bedrijf met meer dan 500 personeelsleden . In de enquête waren er ondermeer vragen over hun salaris , de werk omgeving en de gelijkheid tussen man en vrouw .

bron : http://disneylandparis-news.com/en/disneyland-paris-named-best-employer-2017-by-capital-magazine/


Ma 13 Feb 2017, 13:27
Bericht 8 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12208
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemene Info Disneyland Park
Vind Disneyland Paris nu ook op Snapchat !!!!

Afbeelding


Za 25 Mrt 2017, 09:42
Bericht 9 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12208
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemene Info Disneyland Park
Disneyland Paris Park Tour with Tony BaxterDi 04 Apr 2017, 08:55
Bericht 10 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12208
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemene Info Disneyland Park
Tony Baxter - Memories of Disneyland ParisWo 03 Mei 2017, 18:06
Bericht 11 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12208
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemene Info Disneyland Park
Cyriel zorgt vandaag weer in het Disneyland Park voor de mooiste fruit kunst :)

Afbeelding

bron : ED92


Wo 07 Jun 2017, 12:10
Bericht 12 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12208
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemene Info Disneyland Park
Vandaag staan er 25 jaar Disneyland paris meloenen op het menu !!!

Afbeelding

bron : ED92


Vr 16 Jun 2017, 12:04
Bericht 13 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 8938
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemene Info Disneyland Park
Euro Disneyland Concept tekening van Disneyland Paris!

AfbeeldingOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Wo 28 Jun 2017, 11:09
Bericht 14 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12208
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemene Info Disneyland Park
Koop vanaf nu jou Disney Churos bij deze food truck in Disneyland Paris !!!


Afbeelding

Afbeelding

Bron :Ed92


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk


Zo 30 Jul 2017, 12:14
Bericht 15 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 63 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 9 gasten


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2020 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB