Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 64 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5
Algemene Info Disneyland Park 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 1010
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemene Info Disneyland Park
timheidi schreef:
Was mij de laatste keer ook opgevallen, en heel veel deuren die zelfs gewoon niet meer dicht gaan, omdat de deur scheef hangt en niet meer voorbij het slot geraakt.


Ja dat probleem zaterdagavond tijdens halloween feest ook weer tegen gekomen. Nieuwe wc lok bij begin frontierland. Met geen mogelijkheid deur op slot te krijgen en mega rij wachtende dames. En dan tuurlijk een deur die je net met topje van je vingers dicht weet te drukken terwijl je op wc zit. Grrrrrr. Gelukkig wapperde hij niet ook nog open uit zich zelf. Zou niet moeten bij wc blok wat nog niet heel oud is.[url=https://www.magicalkingdoms.com/timers/]Afbeelding[/u


Ma 28 Okt 2019, 20:51
Bericht 61 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 101
Woonplaats: sint-niklaas
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemene Info Disneyland Park
timheidi schreef:
Was mij de laatste keer ook opgevallen, en heel veel deuren die zelfs gewoon niet meer dicht gaan, omdat de deur scheef hangt en niet meer voorbij het slot geraakt.


dit is me ook opgevallen scheven deuren, ben al blij dat ik niet alleen over denkt en dit moeten ze toch bij disney al door gekregen hebben.
heb van de week via twitter een bericht gestuurd van de wc deuren dat niet op slot gingen ben eens benieuwd of ze de feedback door geven........


Zo 03 Nov 2019, 10:35
Bericht 62 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4947
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemene Info Disneyland Park
Disneyland Parijs krijgt volgend kerstseizoen een geheel nieuwe nocturne kerstparade + een gloednieuwe parade voor 2022 , volgens Entertainment Operational Director Bruno Chastain.

Afbeelding


De innovatieve productie is volledig "night ready", met high-tech verlichtingskostuums!

De nieuwe kostuums van de nieuwe nachtelijke kerstparade die volgend seizoen in Disneyland Parijs zal plaatsvinden zullen niet worden uitgerust met grote lampen zoals de Fantillusion Parade, maar in plaats daarvan zullen kleine LED's worden aangesloten op batterijen ter grootte van een mobiele telefoon.

Zoals verwacht zal in 2022, Disneyland Paris ook een gloednieuwe dagparade krijgen voor haar 30ste verjaardag die zo'n 5 jaar zal lopen.Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Za 18 Jan 2020, 16:24
Bericht 63 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4947
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemene Info Disneyland Park
Vierwielers schitteren in Disneyland Parijs - Deel 1Afbeelding


In Disneyland Parijs vindt u alle transportmiddelen - van paardentrams tot ruimteschepen tot auto's, die een bijzondere plaats innemen in ons resort. Laten we eens kijken naar de meest iconische auto's op onze bestemming, te beginnen met Disneyland Park.

Main Street, U.S.A. heeft een bijzonder rijke collectie voertuigen.


Afbeelding

Het verhaal gaat dat de trambaan die in het begin van de 20e eeuw werd gebruikt, rijke klanten bediende van het nieuw gebouwde station tot het Plaza Gardens Restaurant. Zo investeerde de Main Street Transportation Company in dubbeldekker Omnibussen, met behoud van de door paarden getrokken trams die het monopolie hadden op het vervoer in deze stad.

Afbeelding


De openbare diensten zijn uitgerust met een Paddy Wagon en een gemotoriseerde Fire Truck.

Hieraan werden de privé-auto's van de rijkste inwoners toegevoegd: elegante limousine, luxueuze Mercer 35R en de Curved Dash, de kleine slee die niet ver van New Century Notions - Flora's Unique Boutique - lijkt te staan.Al deze voertuigen werden voor het park gebouwd door Engelse ambachtslieden onder toezicht van Imagineers Eddie Sotto en Ed Johnson, en de keuze van elk model werd beïnvloed door het verhaal dat ze wilden vertellen. De Mercer werd gekozen vanwege de gelijkenis in de film The Happiest Millionaire (1967). De Paddy Wagon werd gemaakt volgens een model van Walt Disney World als souvenir van een alternatieve versie van Main Street, U.S.A., bedacht tijdens de conceptie van Disneyland Parijs, die niet rond de eeuwwisseling maar in de jaren 1920-1930 was. Dit concept is geïnspireerd op de jazz en de stomme films die Europa destijds ontdekte, en in het bijzonder de films van de Keystone Cops. De woorden "Keystone Precinct" op de auto verwijzen naar deze personages en deze versie van Main Street, U.S.A.


Wat de Fire Truck betreft, het is een kopie van die in Disneyland Resort die Walt Disney speciaal had gemaakt om in het Park te plaatsen.Avontuur roept!


Afbeelding

De voertuigen van Adventureland die door Imagineer Chris Tietz worden geassembleerd nodigen uit om te reizen, zelfs als het vaak hectisch is! De eerste staat voor de winkel van La Girafe Curieuse (Tout pour le Safari). Het is een Land Rover "Station Wagon" uit 1969 die onvermijdelijk het avontuur oproept zoals in de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw in de Daktari-serie. Volgens de legende behoorde dit voertuig toe aan een koopman die door de Afrikaanse woestijn reisde. Een giraffe was zo geïntrigeerd door dit terreinvoertuig dat het in het midden van de baan bleef staan en een ongeluk veroorzaakte voor een vervallen gebouw. De koopman besloot uiteindelijk zijn winkel daar te vestigen en sindsdien heeft de 4x4 deze locatie niet meer verlaten. Dit model werd in 1988 in een verlaten tuin in het zuiden van Californië gespot door Bethann Brody, die het onmiddellijk kocht. Het voertuig werd toen gethematiseerd door het logo van de winkel op de deuren te zetten, een geïmproviseerd bagagerek, en allerlei sporen van slijtage en eerdere ongelukken, zoals het gat veroorzaakt door de hoorn van een boze neushoorn, gerepareerd door een blikje dat de koopman zou hebben platgedrukt door er op te springen! Op een gegeven moment werd het zelfs beschouwd als een verkooppunt, als een verlengstuk van de winkel.


Afbeelding

Afbeelding


Verderop waren voor de opgravingscampagne in de Verloren Stad Indiana Jones en de Tempel of Doom verschillende voertuigen nodig om mannen en materieel te vervoeren. Een Jeep Willys werd gebruikt om archeologen naar de site te brengen, terwijl de vrachtwagen met zijn capuchon en indrukwekkende hoorn werd gebruikt om artefacten die ter plaatse werden ontdekt te vervoeren. Deze voertuigen dateren uit de Tweede Wereldoorlog en werden door Imagineers Bethann Brody, John Gizienski en Pat Burke aangepast om te lijken op de voertuigen die gebruikt werden in Raiders of the Lost Ark (1981), met name de vrachtwagen die de Arch of Alliance vervoert. Wie weet welke schatten er vandaag de dag binnenin verborgen liggen?


Snelwegen van de toekomst


Afbeelding


Met Autopia kunnen jong en oud het stuur overnemen en hun auto van de toekomst besturen. De "astro-coupé" van de attractie heeft een retro-futuristisch design, geïnspireerd op zowel de Disneyland Resort attractie als de Disney cartoon Magic Highway USA uit 1958. Technisch gezien is dit "Autopia Mark VII", de zevende versie van de auto die sinds de oorspronkelijke versie in 1955 voor dit type attractie is ontwikkeld. Hij bestaat uit een sportieve carrosserie die is gegoten in een enkel stuk glasvezel dat een stalen buisframe bedekt. Op deze futuristische snelwegen staat de veiligheid centraal dankzij stalen bumpers die op veren zijn gemonteerd, gepolsterde hoofdsteunen en dashboards.In het kader van een uitgebreid renovatieprogramma dat in 2010 van start ging, zijn de meeste voertuigen uitgerust met hybride motoren. Het thermische gedeelte maakt het mogelijk de batterijen op te laden en de auto's een karakteristiek geluid te laten maken dat door de ouders wordt aanbeden.


Wat het elektrische gedeelte betreft, maakt het brandstofbesparing en minder koolstofuitstoot mogelijk. Deze vooruitgang is des te belangrijker als u weet dat elke Autopia-auto tot 2000 km per dag kan afleggen!Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Ma 06 Jul 2020, 13:56
Bericht 64 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 64 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 8 gasten


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2020 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB