Klik hier voor meer aanbiedingen

Aanmelden

Switch to full style
Alles over het Walt Disney Studios Park.
Plaats een reactie

[2018] Rendez-vous Gourmand Walt Disney Studios

Di 15 Mei 2018, 12:27

Rendez-vous Gourmand komt in September 2018 terug naar de Walt Disney Studios

Afbeelding

Het Disneyland jazz-evenement (29 september) zal samen gaan met de laatste dag van Rendez-Vous Gourmand. Het thema van deze Rendez - Vous gourmand is "the best of European food and wine"

bron: ED92

Re: [2018] Rendez-vous Gourmand Walt Disney Studios

Vr 18 Mei 2018, 08:43

Oeh! Dit zie ik nu pas! Ik ben benieuwd!

Re: [2018] Rendez-vous Gourmand Walt Disney Studios

Zo 20 Mei 2018, 09:42

Rendez-vous Gourmand wordt groter en grootser dit jaar

Afbeelding
Fotobron: Disney Gazette

Rendez-vous Gourmand (de Franse versie van het 'Food & Wine festival komt terug naar de Walt Disney Studios, dit keer voor een langere peride van 27 juli tot 30 september 2018.

Het evenement waarbij je vorig jaar allerlei lekkere hapjes en drankjes van verschillende Franse regio's kon proeven, breidt zich nu uit met 6 nieuwe eet-en drankstalletjes, met landen zoal België, Spanje, de Antillen en Italië.

Bron: insidEARS

Re: [2018] Rendez-vous Gourmand Walt Disney Studios

Do 24 Mei 2018, 08:54

whoop whoop, deze keer gaan we er zijn in die periode !

Re: [2018] Rendez-vous Gourmand Walt Disney Studios

Di 10 Jul 2018, 16:47

Le Rendez-vous Gourmand de Disneyland Paris

Van 27 juli t/m 30 september komt het "Le Rendez-vous Gourmand de Disneyland Paris" foodfestival terug in het Walt Disney Studios Park! Dit jaar kan je eten en drinken proeven uit Frankrijk, België, Italië en Spanje!Afbeelding

Re: [2018] Rendez-vous Gourmand Walt Disney Studios

Di 10 Jul 2018, 17:57

Oh yaay, dit was ik alweer vergeten!

Verstuurd vanaf mijn CLT-L29 met Tapatalk

Re: [2018] Rendez-vous Gourmand Walt Disney Studios

Di 10 Jul 2018, 20:24

Hey wat leuk... Laat ik nou net (27,) 28 en 29 juli gepland hebben.... Zag er vorig jaar erg leuk (en lekker) uit

Re: [2018] Rendez-vous Gourmand Walt Disney Studios

Wo 11 Jul 2018, 14:42

Disneyland Parijs viert Europese gastronomie

Afbeelding

Voor de eerste keer zijn Italië, Spanje en België naast de Franse regio's vertegenwoodigd met ook enkele veganistische gerechten tijdens de 2de editie van "Le Rendez-Vous Gourmand" in het Walt Disney Studios park.


Welke betere plek om de gastronomische wonderen van de Franse en Europese regio's te ontdekken dan de nummer 1 toeristische bestemming van Europa in Disneyland Parijs?

Met "Le Rendez-Vous Gourmand" krijgen bezoekers van het Walt Disney Studios Park de kans om te duiken in het hart van de mooiste Franse regio's en te genieten van hun beste specialiteiten.


Afbeelding
bron ED92

Alsace, Savoie, Bretagne, le Sud Ouest, de Provence of de Antillen zullen in de schijnwerper staan voor deze unieke smaakervaring met een selectie van recepten en de beste regionale producten: zuurkool, vissoep, terrine van foie gras, tartiflette , socca niçoise of beignets zullen beschikbaar zijn voor te proeven in 6 challets versiert met het wapenschild van elke regio in rue de Paris, vlakbij Place de Remy, waar ook de bistro Chez Remy huist dat helemaal gewijd is aan de Franse gastronomie.

zoete gerechten, maar ook onvermijdelijk desserts, zoals pain d’épice, le kouign-amann, les cannelés of kokos vla, geserveerd met de beste regionale wijnen en ciders zullen de bezoekers kunnen genieten van deze wonderen . Geserveerd in porties om mee te nemen kan je meteen ervan genieten of ervoor kiezen om de ervaring uit te breiden door een aantal van deze regionale producten die in het park worden verkocht mee naar huis te nemen.

De nieuwigheid van deze editie "Le Rendez-Vous Gourmand" is de integratie van een Europese culinaire reis op Hollywood Boulevard in het Walt Disney Studios, waarbij Spanje, Italië, België en een selectie van vegetarische recepten uit van alle Europese landen voor de eerste keer zal worden gepresenteerd.

AfbeeldingAfbeelding
AfbeeldingAfbeelding


Met Paella, tortilla, lasagne of falafel, churros, panna cotta, en de Catalaans crème niet te vergetende, prachtige Luikse wafel, heeft Disneyland Paris ervoor gekozen om de smaakpapillen van de bezoekers naar de mooiste Europese bestemmingen te laten reizen. En om al deze gerechten en traditionele desserts te sublimeren, zal een challet volledig gewijd zijn aan Franse en Europese sterke dranken: wijnen uit alle regio's, ciders of bieren.

Met de tweede editie "Le Rendez-Vous Gourmand" wil Disneyland Parijs bezoekers aanmoedigen nieuwe smaken te ontdekken en een unieke ervaring te beleven in de pretparken!

Praktische informatie:
Waar? Walt Disney Studios Park, Hollywood & Paris Street
Wanneer? Van 27 juli tot 30 september 2018
Tijd? van 10 tot 18 uur op weekdagen en van 10 tot 20 uur in het weekend


Bron menu @ED92Live

Re: [2018] Rendez-vous Gourmand Walt Disney Studios

Di 24 Jul 2018, 14:40

"Rendez-Vous Gourmand" van Disneyland Parijs is terug!

Afbeelding

Disneyland Parijs verwent je smaakpapillen met de 2e editie van "Rendez-Vous Gourmand" van 27 juli tot 30 september 2018 in het Walt Disney Studios Park.
Disneyland Parijs viert de Franse en Europese keuken en verwelkomt zo voor de eerste keer ook Italië, Spanje en België naast de Franse regio's en de veganistische cultuur van "Le Rendez-Vous Gourmand" in het Walt Disney Studios Park.


Welke betere plek om de gastronomische wonderen van de Franse en Europese regio's te ontdekken dan Disneyland Paris, de nummer één toeristische bestemming Europa?

Met "Le Rendez-Vous Gourmand" krijgen bezoekers van het Walt Disney Studios Park de kans om te duiken in het hart van de mooiste Franse regio's en te genieten van hun beste specialiteiten.

Alsace, Savoie, Bretagne, de Sud Ouest, de Provence of de Antillen (nieuw in 2018) zullen zorgen voor smaak ervaringen met een selectie van recepten en de beste regionale producten: zuurkool, galettes, cassoulet, tartiflette, of accras zullen beschikbaar zijn om te proeven in 6 chalets versierd met het schild van elke regio gevestigd in rue de Paris, vlakbij Place de Remy, De attractie en de Bistro chez Remy, die helemaal gewijd zijn aan de Franse gastronomie.

zoete gerechten, maar ook overheerlijke nagerechten zoals tulband de Kouign-Amann, de Tropéziennes of ananas cake, kan m'n wegspoelen met de beste regionale wijnen en ciders. De bezoekers zullen kunnen genieten van deze wonderen geserveerd in porties om mee te nemen en / of kiezen voor de ervaring uit te breiden naar een aantal van deze regionale producten die verkocht wirden in de chalets om mee naar huis te nemen.

De belangrijkste nieuwigheid van deze editie "Le Rendez-Vous Gourmand" is de integratie van een Europese culinaire reis op Hollywood Boulevard in de Walt Disney Studios, waarbij Spanje, Italië, België en een selectie van veganistische recepten voor de eerste keer aangeboden worden.

Met Paella, frikandellen, lasagne of falafel, churros, tiramisu, om de Catalaans crème niet te vergeten en de overheerlijke Luikse wafel, heeft Disneyland Paris besloten om de smaakpapillen van de bezoekers te laten reizen naar het mooie iconische Europa. En al deze gerechten en traditionele desserts zullen vergezeld worden van een chalet volledig gewijd aan de Franse en Europese sterke dranken: wijnen uit alle regio's, champagne of bier.Met de tweede editie "Le Rendez-Vous Gourmand" wil Disneyland Parijs bezoekers aanmoedigen nieuwe smaken te ontdekken en een unieke ervaring te beleven in de parken!

Bezoekers zullen ook dit jaar het huisje "La Petite Boutique" kunnen ontdekken, dat een scala aan exclusieve souvenirproducten zal aanbieden in verband met "Le Rendez-Vous Gourmand". Mok, kommen, schorten, glazen, botervloten, en meer, er zal voor elk wat wils zijn!

Bij deze gelegenheid kunnen bezoekers ook het La Petite Boutique-chalet ontdekken dat een scala aan exclusieve souvenirproducten biedt in verband met "Le Rendez-Vous Gourmand". Zo werden speciaal voor dit evenement een keukenschort en een mok met lepel ontwikkeld. Een pin met de kleuren van het evenement zal ook verkrijgbaar zijn bij Chez Marianne (Souvenirs de Paris).

Andere exclusieve producten van Disneyland Parijs, met de beroemde kleine chef-kok Rémy, uit de speelfilm Disney / Pixar Ratatouille, zal ook worden aangeboden. Deze producten zijn een eerbetoon aan de Franse keuken en vieren Parijs.
Een scala aan serviesgoed, zoals botervlootjes, snoepschaal, beker en verschillende soorten glazen, zal ook deel uitmaken van het assortiment dat beschikbaar is in La Petite Boutique, allemaal rond het thema koken in Disneyland Parijs en de "Rendez-vous". Vous Gourmand ». Al deze items, glas, kunnen worden gepersonaliseerd door deze direct op de site te graveren (extra kosten), genoeg om onze bezoekers met een uniek object te laten vertrekken!
... en een limited edition-pin!
Tot slot zullen drie pinnen met iconische scènes van Disney-klassiekers die de Franse keuken vieren, exclusief worden uitgebracht in de boetiek van Chez Marianne (Souvenirs de Paris) in Walt Disney Studios Park op 3 augustus. Deze pinnen worden aangeboden in een gelimiteerde oplage van 500 exemplaren.
Sommige items zijn ook beschikbaar via verkoop op afstand.

Neem hiervoor telefonisch contact op met onze klantenservice op 01.64.74.20.85 of 01.64.74.41.57 of per e-mail: dlp.mail.order@disney.com
Vind bijgevoegde de verschillende voorgestelde herinneringen.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding


Praktische informatie Rendez-Vous Gourmands:
Waar? Walt Disney Studios Park, Hollywood & Paris Street
Wanneer? Van 27 juli tot 30 september 2018
Hours? van 10 tot 18 uur op weekdagen en van 10 tot 20 uur in het weekend

Re: [2018] Rendez-vous Gourmand Walt Disney Studios

Wo 25 Jul 2018, 17:04

Ontdek hier al enkele prijslijsten en chalets tijdens Rendez-vous Gourmand

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

NIEUW! Veganistische en Europese gerechten op Hollywood Boulevard

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Eet aan deze charmante tafels met leuke opschriften

Afbeelding Afbeelding

Afbeelding Afbeelding

Afbeelding Afbeelding

Afbeelding

Re: [2018] Rendez-vous Gourmand - Walt Disney Studios

Wo 25 Jul 2018, 18:41

Alle menukaarten van Rendez-vous Gourmand in de Walt Disney Studios

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Re: [2018] Rendez-vous Gourmand Walt Disney Studios

Wo 25 Jul 2018, 22:11

Overmorgen begint het Rendez-Vous Gourmand, met deze plattegrond kun je alvast je route bepalen langs de chaletjes.

Afbeelding

[2018] Rendez-vous Gourmand Walt Disney Studios

Za 28 Jul 2018, 14:42

Zo heerlijk is Rendez-vous Gourmand.

Heerlijkheden uit de Franse regios.
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Re: [2018] Rendez-vous Gourmand Walt Disney Studios

Za 28 Jul 2018, 14:53

Dit jaar is er ook een vegan chalet.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

[2018] Rendez-vous Gourmand Walt Disney Studios

Za 28 Jul 2018, 14:57

België, Spanje, Italië en de Antillen zijn ook goed vertegenwoordigd.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Plaats een reactie