Klik hier voor meer aanbiedingen

Aanmelden

Switch to full style
Alles over het Walt Disney Studios Park.
Plaats een reactie

[2019] Rendez-vous Gourmand Walt Disney Studios

Vr 14 Jun 2019, 17:15

Derde editie van Rendez-vous Gourmand aangekondigd voor oktober 2019!

Afbeelding

Van 10 juli t/m 13 oktober kan je weer genieten van de derde editie van het Rendez-Vous Gourmand foodfestival in het Walt Disney Studios Park!

Bron: Disneyland Paris

Re: [2019] Rendez-vous Gourmand Walt Disney Studios

Za 15 Jun 2019, 19:20

Rendez-Vous Gourmand van Disneyland Parijs keert deze zomer terug

Afbeelding

Disneyland Parijs blaast magie in de smaakpapillen met de 3e editie van "Rendez-Vous Gourmand" van 10 juli tot 13 oktober 2019 in het Walt Disney Studios Park.


Met "Le Rendez-Vous Gourmand" krijgen bezoekers van het Walt Disney Studios Park de kans om te duiken in het hart van een selectie van de beste Franse en Europese landen en regio's om te genieten van hun beste culinaire specialiteiten en dranken.

Dit jaar maken chalets en hun kenmerkende gerechten die in voorgaande jaren werden geprezen door bezoekers, hun comeback. Aan de kant van Frankrijk, zullen we het Savoy en zijn populaire broodje raclette en ham, Bretagne en pannenkoeken en cider, de Elzas en zuurkool en de Caribische zon met een heerlijke kip Colombo kunnen vinden.

Europa wordt vertegenwoordigd door België en zijn populaire fricadellen en verse friet, Spanje en zijn paella, Italië en zijn tiramisu. Veganistische gerechten worden opnieuw aangeboden in een speciale chalet met een aanbod zoals Buddha Bowl en falafels. Bezoekers zullen genieten van een selectie van bieren in de Bistrot de l'été.

Onder de nieuwigheden, zal een huisje opgedragen aan Griekenland Griekse salade of moussaka worden aangeboden. Patissiefhebbers zullen genieten van het chalet Éclairs en Gourmandises en een nieuwe wijnbar biedt een selectie van Franse biologische wijnen vergezeld van kaas-, ham- en worstenbroodjes

Muziekgroepen, een accordeonist en de groente- en fruitbeeldhouwer zullen deze culinaire reis voltooien met een feestelijke en zomerse sfeer die alle zintuigen van onze bezoekers zal verrukken.

 

Re: [2019] Rendez-vous Gourmand Walt Disney Studios

Di 18 Jun 2019, 07:36

Een mooie zaak voor het studio's park :thumbs: :sorc:

Re: [2019] Rendez-vous Gourmand Walt Disney Studios

Ma 01 Jul 2019, 08:07

De eerste challets staan klaar voor de derde editie van Rendez-vous Gourmand

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Re: [2019] Rendez-vous Gourmand Walt Disney Studios

Di 02 Jul 2019, 07:08

Jammer dat ik erzelf niet kan bijzijn en van genieten :cry: :cry: :sorc:

Re: [2019] Rendez-vous Gourmand Walt Disney Studios

Wo 03 Jul 2019, 08:18

Jammer dat het pas 10 juli start en nu al voor een deel staat. Je zou denken dat het met Electroland dit komende weekend handig is om open te doen.

Re: [2019] Rendez-vous Gourmand Walt Disney Studios

Do 04 Jul 2019, 13:40

Op elk moment pauzeren met de derde editie van Rendez-Vous Gourmand

Afbeelding

Op bezoek bij de gastronomische wonderen van de Franse regio's en Europa

The Walt Disney Studios is niet overgelaten aan elk wat wils met de derde editie van Rendez-vous Gourmand van 10 juli - 13 oktober 2019. Disneyland Parijs viert de Franse en Europese gerechten met de Franse regio's Italië, Spanje, België en voor het eerst Griekenland en veganistische cultuur in het Walt Disney Studios Park, evenals een chalet met internationale bieren en kirs. Twee nieuwe Franse chalets verschijnen: "Eclair et Gourmandise" en "Le Bar à Vin".

Franse regio's ontdekken

Met "Le Rendez-Vous Gourmand" zullen bezoekers van het Walt Disney Studios Park de kans krijgen om te duiken in het hart van de mooiste Franse regio's en te genieten van hun beste specialiteiten. Alsace, Savoie, Bretagne, het zuidwesten, de Provence of de Antillen zal gericht zijn op smaakervaringen met een selectie van recepten en de beste regionale producten: zuurkool, cake, stamppot, tartiflette, kleine gevulde Creole worstjes zal men kunnen proeven in de zes chalets versierd met het wapenschild van elke regio in rue de Paris, vlakbij Place de Remy,waar de attractie Ratatouille en Remy Bistro zich bevinden. Zoete gerechten, maar ook onvermijdelijk desserts, zoals tulband de Kouign-Amann, de Tropéziennes of ananas cake zullen weggespoeld kunnen worden met de beste regionale wijnen en ciders. De bezoekers kunnen genieten van deze wonderen geserveerd in porties om meteen te benuttigen of ervoor kiezen om de ervaring uit te breiden door een aantal van deze regionale producten mee naar huis te nemen.

Een rondleiding door de landen van Europa

Met Paella, gehaktbal, lasagne of falafel, churros, tiramisu, Catalaans crème en niet te vergeten de prachtige Luikse wafel, heeft Disneyland Paris besloten om de smaakpapillen van de bezoekers te laten reizen door ons iconische en mooie Europa. Voor de eerste keer zal er ook een Grieks chalet worden ingericht met Moussaka of Griekse salade, zoete deegwaren en verse druiven. En om al deze gerechten en traditionele desserts te laten wegzakken, zal een cottage volledig gewijd zijn aan Franse en Europese sterke dranken: wijnen uit alle regio's, champagne of bier.

Afbeelding


Een Rendez-Vous van muziek

De Ratatouille Band en Silly Kitchen Band komen weer terug om de bezoekers te laten luisteren naar Gypsy jazz muziek, musette Paris en de Jazz en Blues van New Orleans. Voor de eerste keer dit jaar, zal Francky de accordeonist vijf keer per dag spelen in het Walt Disney Studios park en zal ook een groentensculpteur zijn talent laten bewonderen.

Re: [2019] Rendez-vous Gourmand Walt Disney Studios

Do 04 Jul 2019, 16:53

ben er vanaf de 14/7 voor een weekje en kan eens uit testen

Re: [2019] Rendez-vous Gourmand Walt Disney Studios

Wo 10 Jul 2019, 18:52

(Op locatie) bij de lancering van de Rendez-vous Gourmand van Disneyland Parijs, vintage 2019

Afbeelding


Sinds vanmorgen - onder een heerlijke zonneschijn - en tot 13 oktober 2019, host het Walt Disney Studios Park de Rendez-vous Gourmand van Disneyland Parijs: een culinaire reis voorbij onze grenzen, die naast Franse gastronomie ook Belgische, Spaanse of Italiaanse specialiteiten serveert...

Afbeelding


Onder de nieuwigheden die al zeer succesvol zijn bij onze bezoekers: een huisje gewijd aan Griekenland dat Griekse salade of moussaka biedt. Liefhebbers van gebak kunnen zich tegoed doen aan Chalet Éclair en Gourmandise, een nieuwe Bar à Vin die een selectie van Franse biologische wijnen aanbiedt vergezeld door kaaspunten, ham en worst.

Afbeelding

Elke dag kunnen onze bezoekers niet alleen genieten van de heerlijke specialiteiten die in de verschillende chalets worden aangeboden, maar ook Minnie ontmoeten in een "So Parisian!" outfit en dans mee op de deuntjes van de verschillende muziekgroepen die op de Place de Rémy en de Hollywood Boulevard voorkomen.

Afbeelding

Maak je klaar om je smaakpapillen te testen!

Afbeelding

Re: [2019] Rendez-vous Gourmand Walt Disney Studios

Do 11 Jul 2019, 07:39

Ziet er heel goed en vooral lekker uit :thumbs: :thumbs: :sorc:

Re: [2019] Rendez-vous Gourmand Walt Disney Studios

Do 11 Jul 2019, 09:46

We zullen het volgebde maand eens uit gaan testen

Re: [2019] Rendez-vous Gourmand Walt Disney Studios

Wo 17 Jul 2019, 20:31

Jaarkaarthouders krijgen 10% korting bij Rendez-vous Gourmand in het Walt Disney Studios park (excl. alcohol)

Afbeelding

Vorige week kondigde Disneyland Paris reeds aan dat jaarkaarthouders 10% korting krijgen bij de chalets van Rendez-vous Gourmand. De korting met een jaarpas is van toepassing op drankjes en eten die je in de chalet gebruikt. De korting is niet beschikbaar voor afhaalmaaltijden en alcoholische dranken.

ondanks de mededeling van Disneyland Paris lijkt het echter dat vele castmembers niet op de hoogte zijn van deze jaarkaart korting, waardoor enkele gasten beweerden dat hun jaarkaart geweigerd werd bij de chalets. Dit gaat waarschijnlijk over een miscommunicatie die Disneyland Paris snel zal verhelpen.

Afbeelding

Re: [2019] Rendez-vous Gourmand Walt Disney Studios

Do 18 Jul 2019, 17:18

Rendez-Vous Gourmand: Een rondleiding door Europa

Afbeelding

Sinds vorig jaar kun je naast de heerlijke gerechten van de Franse streken, ook genieten van Europese traktaties waaronder Italië, Spanje, België en voor de eerste keer ook Griekenland. Ontdek in detail van welke gerechten je kan genieten ter plaatse of meenemen uit het ruime Take-away - assortiment.

Afbeelding

Bij het vertoon van je jaarkaart krijg je 10% korting op de gerechten en non-alcoholische dranken, uitgezonderd alcohol en take-away.

Italië/Italia

Afbeelding

Mamma Mia! Geniet van heerlijke Italiaanse pizza (€6) of een portie Tomaat - mozarella (€5) . Zoetekauwen kunnen dan weer smullen van een Panna Cotta met aardbeien coulis of Tiramisu (€6). buon appetito!

Afbeelding

Afbeelding

Het take-away aanbod biedt enkel amaretti-koekjes (€4) aan of een zakje Italiaans bereide pasta (€5).

Afbeelding

Afbeelding

Spanje/España

Afbeelding

si señor, van Paëlla(€6), Gazpacho(€4) tot Tortilla de Patatas(€5) kan je terecht in deze Spaanse Chalet. Maar ook verscheidene churros (met of zonder Nutella) of die andere Spaanse specialiteit 'Catalaanse creme' (€4) kan je hier proeven.

Afbeelding

Houd een siësta met een glaasje Sangria of Italiaans wijntje in de hand(€4)

Afbeelding

Afbeelding

België/Belgique

Afbeelding

We kunnen niet ontkennen dat Belgen houden van bier en friet. Maar bij deze chalet voelt zowel Belg als Nederlander zich thuis. Friet met frikandel (€7) of een heerlijke garnaal- of kaaskroket (€5)(uit de muur) staan op het menu, alsook de typische Luikse wafel, die niet mag ontbreken.

Afbeelding


Afbeelding

Afbeelding

Ook een pakje speculoos (€6) en de heerlijkste 'rode neuzekes' cuberdons (€13) zijn verkrijgbaar voor Take Away.

Afbeelding

Griekenland/ελλάδα

Afbeelding
Zorba! In deze nieuwe Chalet van Griekenland, dit jaar kan je genieten van Gyros(€6) Moussaka(€6) of een Griekse Salade(€5), alsook verse druiven of gebak

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Re: [2019] Rendez-vous Gourmand Walt Disney Studios

Vr 19 Jul 2019, 06:06

Rendez-Vous Gourmand: Ontdek de Franse Regio's

Afbeelding

Duik in het hart van de mooiste Franse regio's om te genieten van hun beste specialiteiten. Alsace, Savoie, Bretagne, het zuidwesten, de Provence of de Antillen is gericht op smaakervaringen met een selectie van recepten en de beste regionale producten.

Afbeelding


Région Savoie

Afbeelding

Afbeelding

Region Alsace

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Les Antilles

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Bretagne

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

éclaire et Gourmandise

Afbeelding

Afbeelding

Wijnbar

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Re: [2019] Rendez-vous Gourmand Walt Disney Studios

Vr 19 Jul 2019, 06:10

Le Bistrot de l'été en de Vegan Kitchen

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Plaats een reactie