Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 88 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende
The Twilight Zone Tower of Terror 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
   Reageer met citaat
Bericht The Twilight Zone Tower of Terror
The Twilight Zone Tower of Terror™– A New Dimension of Chills

Afbeelding


Op 28 september 2019 gaat de vernieuwde, extra griezelige lift open – nét op tijd voor Halloween! Brrr ...
Ben jij stoer genoeg om The Twilight Zone Tower of TerrorTM – A New Dimension of Chills te bezoeken en daar de drie nieuwe angstaanjagende ervaringen te beleven: ‘The Malevolent Machine, The Shaft Creatures en The 5th Dimension’? Smeer alvast je stembanden want je gilt het uit zodra je begint aan je afdaling in de duisternis. Brrr...!

Drie nieuwe angstaanjagende ervaringen

The Malevolent Machine
Er spookt een jong meisje in deze lift. Maar dat is het minste van je zorgen. Want zodra je hebt plaatsgenomen heeft deze kwaadaardige machine maar één doel voor ogen: je gevangen te houden in z’n mechanische cel en je gek te maken met katapultbewegingen op en neer terwijl je het metaal hoort knarsen en schuren. Het enige dat je kunt doen is je goed vasthouden. En gillen!

The Shaft Creatures
“Ze weten dat je hier bent. Wat je ook doet, gil niet!” Enkele wezens hebben de lift in hun controle en ze voeden zich met het gegil van hun menselijke gevangenen – met elke schreeuw om hulp worden ze machtiger. Kun jij je stil houden terwijl je 13 verdiepingen naar beneden stort?

the 5th Dimension
Verlies jezelf niet in deze dimensie! Een duistere geest heeft de vijfde dimensie geopend om jouw ziel daarheen te lokken. Zorg dat je stevig in je schoenen staat, want niets is wat het lijkt in deze psychedelische reis in tijd en ruimte.The Twilight Zone Tower of Terror: Een grootse heropening

Bezoek het beruchte Hollywood Tower Hotel, ooit de thuishaven van de 'rich and famous' van Tinseltown totdat het in 1939 de deuren moest sluiten na een geheimzinnig ongeluk. Slenter door het smeedijzeren hek van het verlaten verblijf en stap de stoffige lobby binnen waar het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan.

Loop de donkere bibliotheek met vreemde spulletjes binnen. Een bliksemflits verlicht de kamer, een televisie springt ineens aan en Rod Sterling heet je welkom in de Twilight Zone.

Vanuit een geheime gang kom je in het vervallen ketelhuis waar machines staan te ratelen en waar je vervoer naar de vijfde dimensie klaarstaat: de dienstlift. Stap in de gammele lift en doe je gordels om, boven je gaan lampen spookachtig aan en uit.

Naar boven?

Afbeelding

Gezeten in de lift schiet je omhoog de duisternis in totdat de roestige deuren opengaan en je een lange gang ontwaart, bevolkt met vreemde hotelgasten uit 1939. Terwijl ze je wenken om bij ze te komen, vervagen de schepsels en zet je reis naar boven zich voort.

Eerste halte, the Looking Glass
Op weg naar de dertiende verdieping komt de lift rammelend tot stilstand en de gaan de deuren krakend open. Je kunt duidelijk je spiegelbeeld zien in de versierde spiegel in de gang. Maar dan, na een bliksemflits en wat spookachtige gebeurtenissen vervaagt je reflectie en is er in de lift geen levende ziel meer te bekennen. Zit je in een andere dimensie?

Naar beneden!
Schreeuw het uit van angst als de lift door de lege liftschacht naar beneden valt en dan onverwachts van richting verandert en terug het hotel ingaat. Staar naar buiten door een gat in de muur op dertien hoog terwijl de deuren zich onverklaarbaar openen en sluiten en het hotelterrein zichtbaar wordt. De lift lijkt bezeten door een onzichtbare geest en valt naar beneden en schiet weer omhoog, keer op keer, op en neer, terwijl kabels knappen en je het geluid van staal op staal boven je hoort...

Ga je het redden om in de bewoonde wereld terug te komen... of blijf je voorgoed in de Twilight Zone?

Het mysterie van het Hollywood Tower Hotel

Afbeelding

Op een stormachtige Halloweenavond in 1939 verdwenen vijf ongelukkigen uit de vervloekte lift van het Hollywood Tower Hotel.
Oude sterren van het witte doek kwamen voor rust en ontspanning naar het Hollywood Tower Hotel in het gouden tijdperk van Hollywood. Op een duistere Halloweenavond stonden vier hotelgasten en een kruier in de lift toen het gebouw door de bliksem werd getroffen... ze werden nooit meer gezien.
Wat er met ze gebeurd is blijft tot op de dag van vandaag een mysterie. Het hotel werd die avond gesloten en stond vanaf die dag leeg.
Vandaag
Je bent uitgenodigd voor een rondleiding door het Hollywood Tower Hotel en om gebruik te maken van een van de weinige nog werkende dienstliften, op een stormachtige avond vergelijkbaar met die avond in 1939. Word verwelkomd door Rod Sterling terwijl je naar de vijfde dimensie afreist.

Gebaseerd op de televisieserie

Afbeelding

De Twilight Zone Tower of Terror is gebaseerd op de populaire televisieserie die voor het eerst van 1959 tot 1964 werd utgezonden. De bekroonde serie werd bedacht, geschreven en tevens gepresenteerd door Rod Serling en was, mede dankzij zijn innovatieve verhaallijnen en onverwachte eindes, mateloos polulair.

The Twilight Zone® is een geregistreerd handelsmerk van CBS, Inc. en worden onder licentie van CBS, Inc gebruikt.


Walt Disney Studios® Park
Production Courtyard
Minimumlengte
1,02 m
Leeftijden
Jonge tieners, Tieners, Volwassenen

Disney FASTPASS Service


AfbeeldingToegankelijkheid & andere informatie

Geschikt voor blinde gasten
Geschikt voor gasten die lijden aan een uitputtende ziekte
Geschikt voor gasten die niet lang kunnen staan
Geschikt voor gasten met autisme
Geschikt voor gasten met een amputatie
Geschikt voor gasten met een ziekte
Geschikt voor gasten met leerproblemen
Geschikt voor slechthorende gasten
Geschikt voor verstandelijk gehandicapte gasten
Geschikt voor visueel gehandicapte gasten
Overstappen vanaf rolstoel of ECV vereist
Vanwege het type attractie zijn hulphonden niet toegestaan.

Interesses

Fastpass, Extreme Sensaties, Niet te missen

Gastenbeleid

WAARSCHUWING!
Uit veiligheidsoverwegingen dien je in goede gezondheid te zijn, geen hoge bloeddruk, hart-, rug- of nekklachten te hebben, geen last te hebben van wagenziekte of andere beperkingen die door deze attractie zouden kunnen verergeren.
Houd altijd toezicht op je kinderen.
Voor deze attractie moet je minstens 1m02 groot zijn.
Gasten met leermoeilijkheden, met een verstandelijke handicap, gedragsstoornissen of autisme worden als groep toegelaten in de attractie mits aanwezigheid van minstens 1 begeleider : 1
Deze attractie kan kinderen beangstigen.
Deze attractie is verboden voor zwangere vrouwen.
Deze attractie kan sommige gasten schrik aanjagen.
Bij deze attractie zijn slecht belichte zones en special effects.


Wo 18 Feb 2009, 11:06
Bericht 1 Top
  
Gebruikers-avatar
   Reageer met citaat
Bericht Tower of Terror
Hij heeft het in elk spiel over oranje broeken.... Géén idee waarom :cool:Edited By Peter Pan on 1241812942


Vr 08 Mei 2009, 21:02
Bericht 2 Top
  
Gebruikers-avatar
   Reageer met citaat
Bericht Tower of Terror


Wo 22 Dec 2010, 19:55
Bericht 3 Top
  
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 321
Woonplaats: Merkelbeek
   Reageer met citaat
Bericht Tower of Terror
Tower Of Terror, the making of


Ma 24 Jan 2011, 12:58
Bericht 4 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 64
Woonplaats: spijkenisse
   Reageer met citaat
Bericht Tower of Terror
‘Jongen (12) verlamd door Disney-attractie’
vr 09 dec 2011, 12:25
‘Jongen (12) verlamd door Disney-attractie’ PARIJS - Een 12-jarige Argentijnse jongen heeft tijdens een bezoek aan Disneyland Parijs op mysterieuze wijze een dwarslaesie opgelopen.
Nadat Bautista Riera met zijn familie een ritje had gemaakt in de zogeheten Tower of Terror werd hij plotseling onwel. In de attractie maken bezoekers met ijzingwekkende snelheid een vrije val van tientallen meters. De vader van de jongen, die zelf arts is, bracht zijn zoon direct naar een medische hulppost in het park. Omdat zijn toestand razendsnel verslechterde en hij verlammingsverschijnselen begon te vertonen, werd daar besloten een ambulance te bellen

Inmiddels ligt Bautista in kritieke toestand op de intensive care. Röntgenonderzoek heeft uitgewezen dat zijn nekwervels zijn verschoven en dat hij daardoor een dwarslaesie heeft opgelopen. De jongen is vanaf zijn nek verlamd en het is hoogst onzeker of hij ooit weer zal kunnen lopen.

De Franse justitie heeft aangekondigd een onderzoek in te stellen naar de gang van zaken. Maar volgens een woordvoerder van Disneyland Parijs is er geen enkele aanwijzing dat er een verband is tussen de attracties in het park en het letsel van Bautista.

De Tower of Terror is niet onomstreden. Een Britse vrouw heeft Disney aangeklaagd nadat ze in 2005 Walt Disney World in Florida als 16-jarige een hartaanval en een beroerte zou hebben gekregen na een ritje in de attractie. Die zaak dient waarschijnlijk volgend jaar


Is dit echt zo'n gevaarlijke attractie? ik ben er nog nooit in geweest ook niet in space mountain omdat ze mij niet echt aan staan.. BTM vind ik al hard genoeg gaan.. maar het is het zoveelste "ongeval" momenteel in DLRP..DLRP:
mei 1996, mrt.1997, aug.1998, dec.1998, mrt.2000, aug.2001, feb.2004, okt.2004, mrt.2006,
mei 2008, mei 2009, mei 2010, mrt.2011, jun.2011, okt.2011, nov 2011
next trip april/mei 2012


Vr 09 Dec 2011, 14:16
Bericht 5 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 664
   Reageer met citaat
Bericht Re: Tower of Terror
De chicken exit bevind zich naast de lift deur, je kan het aan geven voordat de plaatsen worden aan gewezen voor dat je de lift in gaat, je mag dan bij de deur wachten totdat ze eruit komen.


Zo 06 Okt 2013, 17:22
Bericht 6 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 8938
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Tower of Terror
nide77 schreef:
de deur ingang lift is ook de deur uitgang lift? of zie ik dat verkeerd?


Dat is zo, er is wel een dubbele deur. Met een gang tussen, lang deze gang moet je naar buiten wandelen en dit is ook de chicken exit. Gewoon op het einde van de wachtrij, na de voorshow dus melden dat je ervan wilt gebruik maken en de cast member begeleid je wel!Op zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Di 08 Okt 2013, 20:32
Bericht 7 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 8938
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Tower of Terror
Prins Adam schreef:
Net gehoord dat er brand zou zijn in de Tower Of Terror en dat de studio's sluiten uit veiligheidsoverwegingen!!! Meer info volgt zeker.


Het park is terug open momenteel.
De brand was klein en backstage, later op de dag zou de TOT terug open gaan...Op zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Za 09 Nov 2013, 12:12
Bericht 8 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 8938
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Tower of Terror
Werken bij de Tower of Terror

Afbeelding

Afbeelding

Bron InsideDLParisOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Ma 03 Mrt 2014, 19:01
Bericht 9 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 1055
Woonplaats: B3621 Rekem België
   Reageer met citaat
Bericht Re: Tower of Terror
Moet ook soms eens gebeuren.


Di 04 Mrt 2014, 14:49
Bericht 10 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 8938
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Tower of Terror
The Twilight Zone Tower of Terror at Disneyland ParisBron DlrpfansOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Do 22 Mei 2014, 06:29
Bericht 11 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 1008
   Reageer met citaat
Bericht Re: Tower of Terror
Fijn dat je foto probeert te maken. Dat is zooooo irritant. ze zien dat in controle kamer, hangen meerdere camera's die met de liftkooi meebewegen zitten vast aan liftkooi. En dit soort domme acties zorgen er vaak voor dat werklicht aan gaat en ze vaak ride stilzetten of hij nu al naar boven is of niet. Al meerdere keren meegemaakt en het verpest ZO de gehele beleving voor de andere mensen in de lift. Het is gewoon absoluut verboden! Word ook duidelijk genoeg gezegd. Je hebt mazzel dat ze je niet betrapt hebben want je word bij uitstappen gewoon apart genomen en HEEL duidelijk verteld dat dat absoluut niet mag en je mensen er mee in gevaar hebt gebracht. Een losgeschoten camera komt hard aan als de g krachten. ineens omdraaien en alles wat zweefde ineens hard naar beneden komt zetten. En mag volgens rechten niet.[url=https://www.magicalkingdoms.com/timers/]Afbeelding[/u


Vr 18 Jul 2014, 17:55
Bericht 12 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 8938
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Tower of Terror
Ze zeggen het duidelijk voor vertrek in de lift dat heb ik meermaals gehoord
Of het zo erg is als je niet flitst en camera niet loslaat denk ik niet, wel is het zo dat de mensen de eerste keer de lift onderschatten denk ik. En dus het beter niet doen.Op zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Vr 18 Jul 2014, 21:56
Bericht 13 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 2596
Woonplaats: Assebroek, België
   Reageer met citaat
Bericht Re: Tower of Terror
marc schreef:
Een onderhoudsbeurt krijgen alle attracties , maar hij zegt niet wat een GROTE onderhouds beurt inhoud ?
Er worden zoveel geruchten verteld , hopenlijk wil hij dan ook aan ons zeggen van waar hij zijn informatie heeft.


DisneylandBerry is een hele goeie informatiebron op Twitter. Als hij iets zegt, dan mag je er 99% van uitgaan dat dit zo is. Het is dus ook meer dan een gerucht... En een groot onderhoud zal wel een groot onderhoud zijn (gesloten voor enkele maanden) om alles grondig na te kijken en dingen aan te passen indien nodig. En aangezien er al een tijdje veiligheidsnetten aan de TOT hangen is dit zeker geen overbodige luxe!DLP (°2007): +30X - WDW: 2X (mei 2010 en mei 2013) - DLC: 1X (juni 2011) - DCL: 1X (Bahamian cruise op de Magic, april 2013)


Zo 10 Aug 2014, 18:29
Bericht 14 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 221
   Reageer met citaat
Bericht Re: Tower of Terror
Ik zie een onderhoud voor deze attractie wel gebeuren .
Zeker omdat er veiligheidsnetten aan het gebouw hangen .
Zeer oud is de attractie niet echt maar ja hij heeft !

Maar toch de geruchten van tegenwoordig zijn niet meer op 1 hand te tellen .
Raar dat zij het eerst weten , zonder dat Disney zelf er iets over zegt .


Zo 10 Aug 2014, 22:52
Bericht 15 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 88 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 12 gasten


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2020 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB