Café Mickey
https://www.cafemickey.com/forum/

Geldwaarde Premium Vouchers
https://www.cafemickey.com/forum/viewtopic.php?f=97&t=4100
Pagina 1 van 1

Auteur:  Andastra [ Za 30 Nov 2019, 11:13 ]
Titel:  Geldwaarde Premium Vouchers

We zijn momenteel in Disney en hebben halfpension premium. Gisteren zijn we naar Inventions geweest en voor vanavond hadden we dat weer op het programma, maar we vonden het precies niet waw.

We zouden dus vanavond ergens anders willen gaan, maar aangezien alles voor premium vouchers al volzet is, zouden we graag naar Annette’s gaan, waar je eigenlijk maar plus vouchers voor nodig hebt.

Nu vroegen wij ons af hoe dat dan gaat, we zijn met 2 volwassenen en 2 kinderen. Kiezen we dan gewoon het plus menu en zijn we de extra waarde kwijt? Of kunnen we de vouchers voor hun geldwaarde gebruiken en dus kiezen wat we willen van de kaart? En waar vinden we de geldwaarde van de vouchers?

En nog een laatste vraagje, stel dat je gewoon de geldwaarde mag gebruiken en het is 59€ is en een voucher voor een volwassene heeft een waarde van 40€ en die van een kind van 20€, mag je dan gewoon betalen met 2 vouchers of ben je ze sowieso allevier kwijt omdat je met vier bent gaan eten?

Sorry voor de vele vragen, we hebben nog nooit halfpension gehad.

Auteur:  Mich€l [ Za 30 Nov 2019, 17:50 ]
Titel:  Re: Geldwaarde Premium Vouchers

Je verliest waarde als je het gebruikt in een 'niet premium' restaurant. Het is niet dat je zomaar de waarde mag opmaken. En per persoon lever je een coupon in, dus je kunt niet met twee personen één coupon gebruiken. Dus als je niet in een 'premium'- restaurant eet verlies je in feite altijd waarde.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn UTC + 1 uur
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/