Amerikaanse Disney Parken Algemeen

Gebruikersavatar
D-Tekenaar
Member
Member
Berichten: 12207
Lid geworden op: 17 okt 2013, 19:49
Echte naam: Bert
Locatie: Heusden-Zolder veel te ver van DLP

Gerucht : Stopt Disney met zijn character handtekeningen ?

Afbeelding

Op de wdwinfo verscheen een interessant artikel van Lauren Bruce.
Deze blogger schreef een artikel waarin zij vertelde over haar laats bezoek aan Walt Disney world.


Hier viel haar op dat nog maar heel weinig characters een handtekening geven die vroeger wel vrolijk iets in je boekje krabbelde. En dit ondanks het feit dat Disney wel nog steeds handtekeningen boeken en pennen verkoopt.

Zo viel het haar op dat de Green Army Men niet instaat waren om het handtekeningen boekje te tekenenen van een jonge gast. En dit terwijl ze zelf een aantal jaren ervoor een handtekening kreeg. Ook kregen ze geen handtekening van Olaf en dit ondanks het feit dat dit volgens de website wel kan.

Verder viel het haar ook op dat je bij de Storybook Dining een geprint handtekeningen kaartje kreeg met handtekeningen van Sneeuwwitje, Stoetel , Grumpy en de Koningin.En dit zou gasten weerhouden om een handtekening te vragen. Volgens de blogger verdwijnt op deze manier een persoonlijk touch aan jou Disney herinneringen.

bron : WDWinfo
Gebruikersavatar
calimero
Member
Member
Berichten: 1016
Lid geworden op: 15 sep 2010, 20:15
Echte naam: Anoeschka

Afgelopen september in anaheim en okt/nov in Wdw geweest en in beide parken weer heel veel charathera gewoon handtekeningen zien zettenenheb er zelf ook veel nieuwe bij gescoord. Ja er zijn bepaalde figuren die niet kunnen tekenen en een kaart geven. Of waar je niks krijgt zoals bij Baymax, die geeft helemaal niks. Olaf kan al. Anaf dag 1 niet handtekenimg zetten omdat hij niet kan lezen en schrijven. Hij tekend als hij dat doet met een tekening van zn hoofd.
Wat dining en zo betreft doen ze daar inderdaad vaak een kaart geven met alle handtekningen er op. Dit is omdat de vharathers heel veel tafels in een korte tijd moeten bezoeken domweg omdat amerikanen niet gewent zijn lang te dineren of te lunchen zoals wij. Regelmatig meegemaakt dat we de charathers 2 en soms zelfs 3 x aan tafel kregen omdat we zo lekker lang zaten te genieten van eten drinken en even uitrusten. Amerikanen doen hap slik weg en dus moeten de charathers snel snel over al langs dan nemen handtekenimgen veel tijd in beslag. Dus die handtekeningen zullen niet snel verdwijnen hoor wees daad niet bang voor.
Gebruikersavatar
D-Tekenaar
Member
Member
Berichten: 12207
Lid geworden op: 17 okt 2013, 19:49
Echte naam: Bert
Locatie: Heusden-Zolder veel te ver van DLP

Deze films werden opgenomen in een Disney Park

Afbeelding

Momenteel kan iedereen die wilt, genieten van The Further Adventures of Walt's Frozen Head. Deze film werd stiekem opgenomen in Walt Disney World. En een paar jaar geleden kregen we Disneyland te zien in Saving Mr Banks. Maar wist je dat er nog meer films werden opgenomen in onze favoriete Disney Parken ?

40 pounds of trouble

Deze film is van de grote Disney rivaal Universal en maar liefst 20 minuten van de film spelen zich af in Disneyland Anaheim. Volgens insiders zou Universal al 20 keer gevraagde hebben voor te mogen filmen in Disneyland. Het is niet duidelijk waarom Walt wel ja zei tegen 40 pounds of trouble.

Marvins Room

In Marvins Room zien we Meryl Streep en Diane Keaton in een drama over leukemie.
Enkele scènes van de film werden opgenomen in Walt Disney World. Maar ondanks dat deze opgenomen zijn op de meest leuke plek ter wereld. Zijn de scènes toch zwaar beladen.

The Florida Project

In the Florida Project volgen we het verhaal van de 6 jaar oude Moonee.
Dit meisje woont samen met haar vriendinnen op een boogscheut van Walt Disney World.
En de maker van de film wou vooral duidelijk maken wat er zich afspeelde rond het magische walt Disney World. De laatste 5 minuten van de film spelen zich af in the Magic Kingdom.
Gebruikersavatar
D-Tekenaar
Member
Member
Berichten: 12207
Lid geworden op: 17 okt 2013, 19:49
Echte naam: Bert
Locatie: Heusden-Zolder veel te ver van DLP

Gerucht ! Krijgt Frozen 2 een attractie ?

Afbeelding

Volgens recente geruchten komt er in het najaar een VR attractie rond Frozen in Disney Springs in het Walt Disney World Resort en in het Downtown Disney gedeelte van het Disneyland Resort.

De VR ervaring zou je volledig transporteren naar de wereld van Frozen. En je krijgt echt de kans om rond te lopen in het geliefde Arendelle met Anna en Elsa aan je zeide.

Het is niet de eerste keer dat de Disney parken VR attracties brengen in Disney Springs en Downtown Disney. Eerder waren er ook al attracties rond Star Wars en Wreck it ralph.

bron : WDW news today
Gebruikersavatar
Japperboy
Moderator
Moderator
Berichten: 4962
Lid geworden op: 11 mar 2015, 19:44
Echte naam: Jasper D'Haeseleer

Know before you go - Tips voor uw volgende bezoek aan WDW en DLR

Afbeelding

Het is die tijd van het jaar waarin veel gezinnen gretig aftellen naar hun volgende Disney-vakantie. Met zoveel opwindende nieuwe aanbiedingen naar Walt Disney World Resort en Disneyland Resort in 2019 en daarna, is er zoveel om naar uit te kijken terwijl u uw volgende bezoek plant.

Houd bij het plannen rekening met de regels voor elke bestemming, die eenvoudig beschikbaar zijn op DisneyWorld.com/Rules en Disneyland.com/Rules. Deze pagina's zijn een uitstekende planningsbron en bieden gedetailleerde informatie over verschillende beleidsterreinen voor de parken, hotels in Disney Resort en daarbuiten.

Hoewel je misschien bekend bent met de regels, lees je ze best voor je volgende bezoek, want Walt Disney World en Disneyland veranderen ze van tijd tot tijd, waaronder het verwijderen van rookruimtes in parken en het aanpassen van het park beleid met betrekking tot de afmetingen van de wandelwagen, kinderwagens en los ijs.

Hier zijn een paar tips om te zorgen voor een soepele aankomst tijdens uw volgende bezoek.

KINDERWAGENS
Gezinnen met kleintjes kennen kinderwagens, ze zijn dan ook een belangrijk onderdeel van de vakantie. Het is de slaapplaats, de opslagplaats en de plek voor vermoeide benen om te rusten terwijl ze de magie ervaren.

Vanaf 1 mei passen we onze richtlijnen voor wandelwagenformaten aan, waardoor deze niet groter dan 31 "(79 cm) breed en 52" (132 cm) lang mogen zijn. Het goede nieuws - veel kinderwagens op de markt, waaronder veel dubbele joggingkarretjes, passen binnen deze richtlijnen voor afmetingen. Vergeet ook niet dat de andere wagens niet zijn toegestaan ​​in onze parken. Vanaf 1 mei zijn de kinderwagens dan ook niet meer toegestaan. Deze updates zijn ontworpen voor guest flow te verbeteren en drukte te verminderen, waardoor de parken voor iedereen aangenamer worden.

TIP: hoe kleiner uw wandelwagen, hoe eenvoudiger het is om door de parken te navigeren en te manoeuvreren. "Mijn nummer één is een kinderwagen huren bij Disney", legt Disney Parks Moms Panelist Tabitha uit. "Bij Walt Disney World Resort kun je een enkele of dubbele wandelwagen huren zodra je aankomt, en ze kunnen elke dag worden gehuurd of je kunt kiezen voor een verblijfsduur." Terwijl Walt Disney World al een dubbele kinderwagenverhuur aanbiedt, biedt Disneyland Resort deze binnenkort ook aan!

ROKEN

Vanaf 1 mei zullen rookruimtes niet langer aanwezig zijn in Walt Disney World of themaparken van Disneyland, waterparken, ESPN Wide World of Sports Complex of Downtown Disney District in Californië.

TIP: Aangewezen rookruimtes zijn beschikbaar buiten de ingangen van de bovengenoemde gebieden en in Disney Springs in Florida. Voor gasten die een kamer- of dinerreservering hebben, zijn er ook rookruimtes beschikbaar in de Disney Resort-hotels.

LOS IJS

Vanaf vandaag, als je van plan bent om een ​​cooler of coolbox mee te nemen om snacks en drankjes op te bergen voor pretparken of waterpret, is het belangrijk om te weten dat los of droog ijs niet meer is toegestaan ​​in onze parken.

TIP: We raden u aan om uw artikelen ijzig te houden met herbruikbare ijspakjes. "Je kunt elke Quick-Service-locatie bezoeken voor gratis kopjes ijs voor je koeler (je kunt ook gratis kopjes ijswater aanvragen om gehydrateerd te blijven!)", Beveelt Disney Parks Moms Panelist Linda aan.

Voor meer informatie over deze updates bezoekt u onze veelgestelde vragen op DisneyWorld.com/RulesFAQ en Disneyland.com/RulesFAQ.

Afbeelding

Boek nu je verblijf voor Walt Disney World 2019 of Disneyland Resort Anaheim en geniet van de aanbiedingen!


Bron: Disney Parks Blog
Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!
Gebruikersavatar
D-Tekenaar
Member
Member
Berichten: 12207
Lid geworden op: 17 okt 2013, 19:49
Echte naam: Bert
Locatie: Heusden-Zolder veel te ver van DLP

Disney verbant roken in alle Amerikaanse parken

Afbeelding

Rokers die binnenkort een bezoekje brengen aan Walt Disney World of Disneyland Anaheim. Kunnen beter hun pakje sigaretten thuis laten.Disney heeft namelijk laten weten dat roken verboden wordt binnen de parken.

Roken is niet alleen schadelijk en storend. Maar past ook niet binnen de magische wereld van Disney. De enige plekken waar je als roker wel nog terecht kan is in Downtown Disney en Disney Springs. En aan de ingang van de parken.

Het is niet bekend of Disneyland Paris ook gaat volgen in deze regel.
Momenteel mag je hier enkel nog roken binnen de bekende zones. Maar het is algemeen bekend dat sommige gasten hier geen rekening mee houden. Momenteel werken veel Europese aan regels rond roken.

bron : Fox29
Gebruikersavatar
D-Tekenaar
Member
Member
Berichten: 12207
Lid geworden op: 17 okt 2013, 19:49
Echte naam: Bert
Locatie: Heusden-Zolder veel te ver van DLP

Er valt heel wat lekkers te ontdekken in de Disney Parks

Afbeelding

Wie een bezoekje brengt aan Disneyland Anaheim of Walt Disney World. Kan zich deze maand verheugen op heel wat lekkers. En de gerechtjes zijn niet alleen heel erg lekker. Maar ook perfect voor op social media.


In het assortiment vind je ondermeer verschillende toetjes in het rose gold thema.
En er zijn ook toetjes die het lente gevoel helemaal naar boven brengen. Fans van Tinkerbell en Herbie kunnen hun geluk ook niet op met twee prachtige cupcakes.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Gebruikersavatar
D-Tekenaar
Member
Member
Berichten: 12207
Lid geworden op: 17 okt 2013, 19:49
Echte naam: Bert
Locatie: Heusden-Zolder veel te ver van DLP

Dit zijn de 9 meest exclusieve Disney plekken

Afbeelding

Disney is een plek waar je altijd plezier kan beleven. Je wordt er ondergedompeld in de meest sprookjesachtige sferen. En voor sommige mensen met een mooi budget. wordt de magie nog groter dankzij enkele exclusieve plekken.


De Cinderella Castle Suite

Wil je eens slapen zoals een echte Disney prinses ? Dan is de Cinderella Castle Suite perfect voor jou. De exclusieve kamer bevind zich in het topje van de Cinderella suite. Enkele gelukkige gasten kregen al de kans om er te slapen dankzij wedstrijden. Wil je zeker zijn van een nacht ? Dan betaal je hier voor $40,000 voor een nachtje. Wie er een nachtje slaapt kan zeggen dat ze in het zelfde bed sliepen als Tom Cruise en Mariah Carey.


Het Imagineer Dinner

Wil je alles weten over de Disney imagineering ? Dan is het Imagineer Dinner wat voor jou.
Tijdens een exclusief diner krijg je de kans om alles te vragen aan een echte Disney Imageneer.
Het enige nadeel is dat je niet weet bij wie je de avond gaat doorbrengen. Je moet dus al veel geluk hebben om bijvoorbeeld te eten bij Tony Baxter. Het viergangen diner in het Grand Floridian Resort kost $89.

Eten bij Victoria and Albert’s

Het Victoria and Albert’s restaurant in het Grand Floridian Resort is ongetwijfeld één van de meest exclusieve restaurants in Walt Disney World. Het restaurant heeft slechts 18 tafeltjes. En wie er wil eten is verplicht om in gala te gaan. De 11 gangen menu is ongelofelijk delicieus en kost $250.
Wie wil kan ook een privé ruimte voor 8 personen reserveren.

Morimoto Asia

Het Morimoto Asia bevind zich in Disney Springs. En is eigendom van de Japanse chef Masaharu Morimoto. Het restaurant is gespecialiseerd in pan Aziatishe keuken.En serveert ondermeer een Japanse Wagyu beef. Wie er gaat eten kan zicht verwachten aan een rekening van minstens $75

De Bibbidi Bobbidi Boutique

Wil je je kind extra verassen tijdens een Disney trip ? Dan moet je echt een bezoek brengen aan de Bibbidi Bobbidi Boutique. Op deze magische plek kunnen kinderen tussen de 3 en 12 jaar terecht voor een heuse make over. Heb je een ridder in huis ? Dan kan je van geluk spreken. Ridders betalen namelijk maar $80 voor een volledige make over. Prinsessen daarentegen betalen maar liefst $450. hiervoor krijgen ze een kapster, manicure , jurk en tiara. Wie ook schoenen wil zal hiervoor nog eens extra moeten betalen.

Afbeelding

De Golden Oak Residences

Wie dichtbij de magie wil wonen is beslist de koning te rijk in de Golden Oak Residences. De huizen zijn volledig ingericht in de Disney stijl. En zijn voorzien van de grootste comfort. Wie er wil wonen moet echter wel diep in de buidel tassen. Een huis kost gemiddeld $2.3 miljoen.


Club 33

Deze exclusieve club in Disneyland Anaheim was lang een geheime plek voor veel mensen. Maar is inmiddels goed gekend bij de Disney fans. Helaas hebben nog maar weinig mensen echt een bezoekje kunnen brengen aan de club. Club 33 bevind zich al sinds 1967 in de New Orleans Square. Wie er een paar uurtjes wil doorbrengen betaalt tussen de $25,000 en $100,000. Club 33 was lang de enige plek binnen Disneyland waar er alcohol te vinden was.

De Lilly Belle Trein

Iedere bezoeker kan een ritje maken op één van de treinen van de Disneyland's railroad. En heel soms heb je het geluk dat je een ritje kan maken op de Lilly Belle.
Deze trein werd vernoemd naar Lillian de vrouw van Walt Disney. En is de laatst overblijvende trein uit 1955 ( opening jaar ). De eerste 14 personen aan boord zijn volledig gratis. Ben je iets minder snel ? Dan betaal je $85.

Walt Disney's Apartment

Toen Disneyland in 1954 gebouwd werd. Was er ook een plekje gereserveerd voor een Appartement van Walt Disney. Hier kon Walt uitrusten en genieten van zijn eigen Disneyland. Helaas kan je er als fan niet gaan slapen. Maar wie wil kan Walt Disney's Apartment voor $109 per person. Dit is de unieke kans om echt in Walts voetstappen te staan.bron : businessinsider
Gebruikersavatar
D-Tekenaar
Member
Member
Berichten: 12207
Lid geworden op: 17 okt 2013, 19:49
Echte naam: Bert
Locatie: Heusden-Zolder veel te ver van DLP

Disney VoluntEARS Celebrate Family Volunteer Service

Gebruikersavatar
Prins Adam
Beheerder
Beheerder
Berichten: 9205
Lid geworden op: 26 mei 2010, 08:40
Locatie: Lede

Trump legt vliegverkeer vanaf Europa naar Amerika praktisch helemaal stil

Vanaf vrijdag 13 maart 2020 om middernacht is het niet meer mogelijk om de komende 30 dagen vanuit Europa naar Amerika te vliegen. Er wordt enkel een uitzondering gemaakt voor het Verenigd Koninkrijk en Amerikanen die de juiste testen hebben ondergaan en niet besmet zijn. Deze maatregel houdt dus in dat mensen die een vakantie naar Walt Disney World of Disneyland in Anaheim gepland hebben staan voor de komende periode helaas niet naar Amerika kunnen afreizen.
Afbeelding
Op zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding
Plaats reactie

Terug naar “Overige Info Amerikaanse Disney Parken”