[HKDL] Castle of Magical Dreams

Alle algemene informatie over het HKD Resort
Gebruikersavatar
Mama van prinsesjes
Moderator
Moderator
Berichten: 4990
Lid geworden op: 29 jun 2015, 19:52
Echte naam: Kitty

[HKDL]Castle of Magical Dreams

Tijdens de viering van de 15e verjaardag van Hong Kong Disneyland werd een nieuw kasteel onthuld in Hong Kong Disneyland. The Castle of Magical Dreams symboliseert moed, hoop en mogelijkheden en is geïnspireerd door 13 Disney prinsessen en koninginnen. Dit is de eerste keer in een Disney-themapark dat een kasteel is veranderd van slechts één prinses naar meerdere heldinnen, wat de diversiteit van hun unieke personages en hun verhalen benadrukt.

Afbeelding

Staande als een lichtend baken van moed, hoop en mogelijkheden, is The Castle of Magical Dreams een eerbetoon aan dertien inspirerende verhalen van prinsessen en koninginnen die tegenslag overwonnen om hun eigen dromen te laten uitkomen en iedereen inspireert die groot durft te dromen. Het centrale, verhoogde platform voor het kasteel zal het hele jaar door het podium zijn voor een verscheidenheid aan shows met favoriete Disney-personages en verhalen, die de gasten moeten vermaken met zang en dans.


Afbeelding

Een eerbetoon aan Disney Prinsessen en Koninginnen
Met heldinnen van over de hele wereld, dient dit kasteel als een mozaïek van verschillende culturen met architectonische inspiratie uit Europa, China en zelfs Zuidoost-Azië. Hoewel gasten geen volledige afbeelding van het beeld van de prinses of koningin zullen zien, zijn interpretaties van elk te vinden in verschillende architectonische elementen.

Afbeelding

Een viering van diversiteit en inclusie
Als je de hoge torens goed bekijkt, zie je misschien de appel van Sneeuwwitje, Abu, Mushu en Merida's pijl en boog. Bovendien zijn er in het gebied muurschilderingen te vinden van elke prinses en koningin die hun passies nastreven, die elk een diepgaand onderzoek weerspiegelen naar de tijdsperioden waar de heldinnen vandaan komen. Assepoester is bijvoorbeeld te zien tijdens een ballonvaart over haar koninkrijk, Aurora is bezig met valkerij en Ariel trotseert de zeeën op een zeilboot om haar onderwaterfamilie te bezoeken.

Afbeelding

Royal Reception Hall
Binnen in het volledig getransformeerde kasteel, vinden we The Royal Reception Hall. Ontmoet je favoriete Disney prinsessen en koninginnen hier in een vorstelijk ingericht kasteel interieur.

Afbeelding

Enchanted Treasures
Ontdek een breed scala aan glinsterende ornamenten ontworpen en vervaardigd door koninklijke ambachtslieden by Enchanted Treasures. Een weelderige juwelierszaak waar ambachtslieden van CHOW TAI FOOK officieel worden aangesteld als de koninklijke juweliers voor alle souvenirs en schatten van het koninkrijk.

Afbeelding

Magical Dream Cards
Als onderdeel van de magische transformatie van het kasteel nodigde het resort gasten, cast members, partners en Disney-vrienden, waaronder Mickey Mouse, uit om hun eigen dromen en wensen te delen op 'magical dream cards'. Deze kaarten werden verzameld in een schatkist en naar de top van de hoogste toren van het kasteel getild - zodat het hart van het resort altijd gevuld zal zijn met hoop en dromen.


Afbeelding
Volg onze avonturen op instagram
Plaats reactie

Terug naar “Hong Kong Disneyland Resort”