Café Mickey Nieuwsbrief

Alle informatie over Café Mickey vind je hier.
Gebruikersavatar
Prins Adam
Beheerder
Beheerder
Berichten: 9212
Lid geworden op: 26 mei 2010, 08:40
Locatie: Lede

Mailing 1 - 2019

Hallo Disneyfans,

De eerste maand van het nieuwe jaar zit er weer op. De eerste maand is al het nodige gebeurd in Disneyland Paris. Star Wars keerde terug naar de parken met Legends of the Force en ook de Piraten en Prinsessen zijn weer van de partij met een vroeg Piraten en Prinsessen Festival. Dit jaar belooft dan ook een prachtig Disneyjaar te worden met veel terugkerende en nieuwe seizoenen en evenementen in Disneyland Paris. Wat 2019 voor magisch gaat brengen? Je leest het allemaal in de eerste Café Mickey nieuwsbrief van 2019.

Disneynieuws

De beste aanbiedingen
Een nieuw jaar, dus weer tijd om nieuwe tripjes naar Disneyland Paris te boeken. Wil je niks van de volgende seizoenen missen? Ontdek alle Disneyland Paris aanbiedingen voor de komende maanden op ons forum.

https://www.cafemickey.com/forum/viewforum.php?f=180
Lees meer

Mickey and the Magician
Na een korte pauze kunnen we van 2 februari tot en met 30 september 2019 weer opnieuw genieten van Mickey and the Magician in het Walt Disney Studios Park. Deze magische show komt weer terug en we kijken er al naar uit. Wie kan er nog meer niet wachten?
Lees meer

Electroland
Na het succes van voorgaande jaren kun je ook dit jaar weer genieten van Electroland. Dompel jezelf onder in een unieke wereld waar magie en muziek één zijn. Wereldberoemde dj's zorgen voor een onvergetelijke sfeer in het Walt Disney Studios Park met hun muziek en spectaculaire vertoningen op het Hollywood Tower Hotel. Electroland, where music meets magic.
Lees meer

Art of Disney Animation
Het is al lang aangekondigd, helaas was het op zondag 6 januari toch echt zo ver. Art of Disney Animation is sindsdien definitief gesloten. Art of Disney Animation bood ons vele jaren een kijk op hoe een Disneyklassieker werd gemaakt en daarnaast kon je er ook zelf aan de slag. De afgelopen jaren hebben hier ook afwisselend diverse characters een vaste meet en greet plek gehad. Geniet op ons forum nog eenmaal van de studio.
Lees meer

Winter Gourmand in Disneyland Paris
Na het succes van de herfsteditie van dit culinaire evenement, kunnen we nu tot 17 maart genieten van de wintereditie, Winter Gourmand. Vijf thematische chalets bieden in the Walt Disney Studios een selectie regionale en seizoensgebonden specialiteiten om ter plaatse van te genieten of om mee te nemen. Nieuwsgierig wat er zoal te koop is? Kijk dan snel op ons forum.
Lees meer

Legends of the Force: A Celebration of Star Wars
Voel de Force van Star Wars in beide Disney Parken, nog tot en met 17 maart 2019 geniet je tijdens Legends of the Force: A Celebration of Star Wars. Beroemde attracties, galactische shows en nieuwe characters brengen de Star Wars saga nu meer dan ooit tot leven. Beleef de beroemdste scènes uit de galaxy met nieuwe en oude shows en ontmoet je favoriete Star Wars characters.
Lees meer

Piraten & Prinsessen Festival
Het Piraten en Prinsessen Festival is terug. Kies je kamp deze winter in Disneyland Paris. Ben je een piraat of een prinses? Beleef een sprookje als Prinses of zeil af onder zeeroversvlag als Piraat, nog tot en met tot en met 17 maart 2019 beleef je dit spectaculair, interactief feest met Disney Prinsen, Prinsessen en Schurken.
Lees meer

The Season of Super Heroes
Het seizoen van Marvel Super Heroes komt terug van 23 maart tot 16 juni 2019, voor een tweede epische editie in het Walt Disney Studios Park. In 2019 zullen nieuwe Super Heroes zich aansluiten bij de Avengers, zoals Groot, die de Guardians zal komen helpen de 'galaxy' te redden en om de release van haar film te vieren, zal Captain Marvel voor de eerste keer landen in Disneyland Paris, als onderdeel van het Marvel Super Heroes Season. De epische verhalen van het Marvel-universum ontplooien zich en komen tot leven in Disneyland Parijs met shows en memorabele ervaringen naast Spider-Man, Iron Man, Captain America, Star-Lord, Gamora en andere Marvel Super Heroes.
Lees meer

The Lion King & Jungle Festival
Deze zomer maak je een feestelijke en exotische reis tijdens het Festival van de Lion King en Jungle Book, het nieuwe kleurrijke seizoen in Disneyland Parijs. Van 30 juni tot en met 22 september dompel je jezelf onder in een weelderige natuur en beleef je een meeslepende ervaring in een razendsnel tempo! Baloo, Simba, Timon, Pumbaa en hun vrienden wachten je op om mee te swingen op het ritme van de tam-tams! Meer over dit nieuwe festival vind je op ons forum.
Lees meer

Afscheid van Disney's Hotel New York
Zaterdag 5 en zondag 6 januari waren de laatste dagen dat je nog kon verblijven in Disney's Hotel New York. Na lang aangekondigd te zijn geweest, is het hotel vanaf heden gesloten voor renovatie en herthematisering. Neem op ons forum nog een laatste kijkje in het hotel en ontdek alles wat we tot nog toe weten over het nieuwe Disney's Hotel New York, The art of Marvel.
Lees meer

Voordelen van een Disneyhotel
Verblijf jij wel eens in een Disney Hotel of Disney Nature Resort? Of gaat je voorkeur uit naar een partnerhotel? Voor wie geen keuze kan maken hebben wij alle voordelen op een rijtje gezet. Ontdek dus snel de voordelen van een Disneyland Paris arrangement op ons forum.
Lees meer

Nieuw ontbijt in Auberge de Cendrillon
Goed nieuws voor de Disney prinsessenfans. Van 12 februari tot en met 19 april kun je ontbijten bij Assepoester in Auberge de Cendrillon. 's Morgensvroeg kun je dus al genieten van een heerlijk broodje terwijl je een praatje maakt met de liefste prinsessen. Benieuwd naar deze nieuwe characterbeleving? Op ons forum vind je de details.
Lees meer

Speciale aanbieding: Ticket volwassene aan kinderprijs!
Een bekende en geliefde aanbieding. Nog tot en met 1 april geniet je online van de speciale aanbieding. Een entreekaartje voor volwassenen aan kinderprijs is al snel een korting van 35 euro. Details over deze actie vind je op ons forum.
Lees meer

Alle informatie jaarkaarten
Overweeg je een jaarkaart te kopen? Dan kun je vast wel wat hulp gebruiken. Disneyland Paris kent namelijk wel 4 jaarkaarten. Het is zeer persoonsgebonden welke jaarkaart het meeste bij jou past. Het loont dan ook om je hier goed in te verdiepen. Alle info over de jaarkaarten vind je gewoon op ons forum.
Lees meer

Met de trein naar Disneyland Paris
Op 31 maart reis je met de trein rechtstreeks naar Disneyland Paris vanuit Groot Brittannië, Nederland en België. Stap dus op de trein in je eigen land en stap weer uit in het hartje van de magie. Ontdek alles over deze treinreizen op ons forum.
Lees meer

Magical Pride in Disneyland Paris
Op 1 juni 2019 hult Disneyland Paris zich wederom in alle kleuren van de regenboog en nodigt iedereen uit om uitbundig mee te feesten tijdens de Magical Pride. Trek dus je mooiste feestkledij aan en kom mee diversiteit in de bloemetjes zetten in het speciaal voor deze gelegenheid geprivatiseerde Walt Disney Studios Park.
Lees meer

Disney Loves Jazz, de Jazzavond in Disneyland Paris
Het Walt Disney Studios Park staat zaterdag 15 juni 2019 van 20.00 tot 02.00 helemaal in het teken van Disney Loves Jazz, de Jazzavond in Disneyland Paris! Geniet van een geweldige avond met tal van muzikanten die het Park vullen met swingende jazz en bezoek het Jazz Loves Disney concert in Disneyland Paris, met internationaal bekende artiesten.
Lees meer


Wist je dat...
- Doornroosje afgelopen maand haar 60ste jubileum vierde?

- We daarom wat leuke kasteel-weetjes voor je hebben?

- Het Kasteel in Disneyland Paris 43 meter hoog (141 voet) is?

- De hoogste toren 16,8 meter hoog (55 voet) is en 15 ton weegt?

- Om het Kasteel te schilderen men de toenmalige grootste kraan in Europa nodig had? De kraan was 91 meter hoog (bijna 300 voet).

- Toen het Disneyland Park openging, de Draak onder het Kasteel de grootste AudioAnimatronic ter wereld was?

- De draak 3 meter hoog (10 voet), 24,07 meter lang (79 voet) is en 2.250 kilo (5.000 pond) weegt?

- Sleeping Beauty Castle (de vertaling van Château de la Belle au Bois Dormant ) is?

- Dit ook de naam van de kastelen in Disneyland Anaheim en Hong Kong Disneyland is?

- De kastelen van Magic Kingdom in Walt Disney World in Florida en Tokyo Disneyland Cinderella Castle (vertaling van Château de Cendrillon) heten?

- Le Château de la Belle au Bois Dormant gericht is op het noorden, zoals alle Disney-kastelen?

- Hierdoor de zon nooit achter het kasteel verdwijnt en bezoekers er een foto van kunnen maken vanaf Main Street, U.S.A.?

Tot binnenkort! Het Café Mickey Team
Op zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding
Gebruikersavatar
Prins Adam
Beheerder
Beheerder
Berichten: 9212
Lid geworden op: 26 mei 2010, 08:40
Locatie: Lede

Mailing 2 - 2019

Hallo Disneyfans,

Vandaag is het 18 februari en we vieren het heuglijke feit dat Café Mickey 10 jaar bestaat. Al 10 jaar brengen de teamleden van Café Mickey met veel plezier dagelijks het meest magische nieuws naar jullie. Zo ook vandaag met deze nieuwsbrief. Bedankt aan al onze leden en volgers voor jullie jarenlang support, we hopen nog vele jaren de plek te zijn voor iedere Disneygek.

Disneynieuws

10 jaar Café Mickey
Wij, het Café Mickey team, kijken met veel plezier terug op de afgelopen 10 jareyn. In de afgelopen jaren is er veel gebeurd. Wij zijn van een klein Disneyforumpje uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandstalige Disneycommunities met een gezellig forum, trouwe volgers op Youtube, Facebook, Twitter en Instagram en een snel groeiende Facebookgroep. Wil je meer weten over Café Mickey, lees dan snel ons jubileumtopic.
Lees meer

Café Mickey meeting
Afgelopen weekend hebben we al een beetje feest mogen vieren. Dit in de vorm van de 2e Café Mickey Disney Quiz en Bowling meeting in Sint Niklaas in België. Na een spannende wedstrijd, werd het feest voortgezet bij het bowlingcentrum. Bedankt aan alle aanwezigen voor jullie sportiviteit en de gezelligheid. Wil je nog nagenieten, of heb je het gemist en zou je graag willen weten hoe de meeting is geweest, kijk dan snel op ons forum.
Lees meer

Star Wars Experience +
In het Walt Disney Studios Park is Legends of the Force: A Celebration of Star Wars volop aan de gang. Speciaal hiervoor is vanaf heden tot 17 maart een speciaal Star Wars Experience + pakket bij te boeken voor je bezoek aan Disneyland Paris. Ga je tijdens dit intergalactische seizoen naar Disneyland Paris, ontdek op ons forum wat dit pakket jou te bieden heeft.
Lees meer

Phantom Manor
Enkele weken geleden gingen er geruchten de wereld rond dat Phantom Manor op 11 mei weer haar deuren zal openen na een intensieve en lange periode van onderhoud. Helaas heeft Disneyland Paris zelf de geruchten weer terug geroepen en willen zij melden dat er nog geen datum bekend is voor de heropening. Hoe het verder verloopt met de verbouwing? Je vindt al het nieuws over Phantom Manor op ons forum.
Lees meer

Ontbijt met Disney Prinsessen
Op de vroege morgen ontbijten met Disney Prinsessen? Dat kan vanaf nu tot 1 april bij Auberge de Cendrillon in Fantasyland. Op deze magische locatie kun je 's morgens genieten van een uitgebreid ontbijt en ondertussen een babbeltje maken met je favoriete prinses. Hoe het ontbijt eruit ziet vind je op ons forum. Natuurlijk vind je er ook alle informatie over deze magische ontmoeting.
Lees meer

Nieuw: Hip Hop Live Experience
Op 7 en 8 juni verzamelen een groot aantal zangers, graffitikunstenaars, dansers en vele andere artiesten die zich verplaatsen in het hiphop-universum in het Walt Disney Studios Park voor de eerste Hip Hop Live Experience. Het wordt een uitzonderlijk concert met de grootste Franse rappers, hiphoppers en RnB-zangers van het moment. De Hop Hop Live Experience belooft een mooie toevoeging te worden in de lijst van evenementen in Disneyland Paris.
Lees meer

Naar Disneyland Paris met de Thalys
Zoals je in de vorige nieuwsbrief hebt kunnen lezen, zal vanaf 31 maart de Thalys vanuit Nederland, via België naar Disneyland Paris rijden. Om dit heuglijke feit te vieren, komen zowel een Nederlandse, als een Belgische krant met een winactie. Voor de Nederlandse winactie, klik je hier.

Voor de Belgische winactie .

Meer nieuws over de nieuwe treinverbinding vind je uiteraard op ons forum.
[url=https://www.cafemickey.com/forum/viewtopic.php?p=141678#p141678]Lees meer


Te verschijnen films 2019
2019 worden wij Disneyfans ook thuis in ons eigen land weer goed verwend. Disney komt met Live action versies van Dombo, Aladdin en de Lion King. Marvel brengt ons Captain Marvel en Avengers: Endgame. Pixar komt met het vierde deel van onze speelgoedvrienden in Toy Story 4. Artemis Fowl zorgt dit jaar voor de nodige magie in de filmzalen. Het langverwachte vervolg op de geliefde Frozen film komt eindelijk in de bioscopen en we sluiten het jaar af met Star Wars IX.
Lees meer

Veel gestelde vragen en antwoorden
Dagelijks ontvangen we veel vragen op ons forum en op de facebookgroep. Vele mensen zitten met dezelfde vraag in hun maag. Speciaal voor onze leden en volgers hebben wij daarom een topic geopend met alle veelgestelde vragen en antwoorden. Deze vind je uiteraard op onze facebookgroep en gewoon op ons forum.
Lees meer


Wist je dat...
- Café Mickey op Facebook al meer dan 18.000 likes heeft?

- Er sinds kort ook een Facebook groep is van Café Mickey? 

- Café Mickey elk seizoen een nieuwe achtergrond heeft?

- Café Mickey ook een webradio heeft? Luister thuis naar de leukste Disney Muziek: klik hier

- Café Mickey al 10 jaar lang Disney Magie verspreidt? 

- Het Café Mickey team uit 11 moderators bestaat?

- Het Café Mickey team zich dagelijks hard inspant om jullie het leukste Disneynieuws te brengen?

Tot binnenkort! Het Café Mickey Team
Op zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding
Gebruikersavatar
Prins Adam
Beheerder
Beheerder
Berichten: 9212
Lid geworden op: 26 mei 2010, 08:40
Locatie: Lede

Mailing 4 - 2019

Hallo Disneyfans,

Wat gaat de tijd toch snel, de winter is alweer voorbij, de lente is alweer begonnen en dit weekend wordt de klok een uurtje vooruit gezet voor de zomertijd. Afgelopen maanden hebben we in Disneyland Paris mogen genieten van Legends of the Force en het Piraten en Prinsessen festival. Dit laatste werd ook nog eens afgesloten met een feestelijke avond. Deze lente genieten we er van het Marvel Superhelden seizoen, wat reeds is gestart. Maar dat is natuurlijk niet alles, dit jaar staat nog veel meer Disney magie op de planning, wil je weten wat? Lees dan snel met ons mee.

Disneynieuws

Pirates & Princesses Soiree
Op vrijdag 22 maart was het eindelijk zover! De Pirates & Princesses Soiree heeft op deze avond plaats gevonden. Velen waren verkleed als Piraat of Prinses. Bij binnenkomst moest je een kamp kiezen en werd je voorzien van een gekleurd tasje met het logo van je kamp en het programma!

Links: Kamp Princesses, hier werd een wit tasje, met een wit opgerold programma uitgedeeld.

Rechts: Kamp Pirates, hier werd een zwart tasje, met een zwart opgerold programma uitgedeeld.

Tijdens de avond werden beide kampen goed verdedigd en er werd een spetterende laatste finale confrontatie met vuurwerk gegeven!

Wil je nog nagenieten, of heb je het gemist en zou je graag willen weten hoe de Soiree is geweest? Kijk dan snel op ons forum.
Lees meer

The Season of Superheroes
Afgelopen weekend is The Season of Superheroes van start gegaan! Vanaf 23 maart t/m 16 juni 2019 kun je gaan genieten van al je favoriete Marvel superhelden. Er is van alles te beleven in het Walt Disney Studio's park. Van shows tot fotolocaties en van merchandise tot snacks van al je favoriete superhelden zijn er te vinden!

Benieuwd wat er zoal is? Kijk dan snel op ons forum voor een uitgebreid programma met informatie over the Season of Superheroes.
Lees meer

Superhelden aanbieding
Wil je een verblijf boeken bij Disneyland Paris? Dan is deze aanbieding wellicht iets voor jou. Boek voor 25 april 2019 en ontvang 30% korting op je verblijf en gratis verblijf voor kleine helden tot en met 11 jaar. De aanbieding geldt voor aankomsten van 2 april tot en met 28 juni en is te boeken via ons forum.
Lees meer

Opening Ant-man and the Wasp attractie in Hong Kong Disneyland
31 maart opent in Hong Kong Disneyland de nieuwe Marvel attractie, Ant-man and the Wasp: Nano Battle! en iedereen is uitgenodigd deel te nemen aan de strijd. Naast Paul Rudd en Evangeline Lilly, die in de nieuwe attractie zullen verschijnen, zullen we kennis maken met een nieuw Marvel character. Leslie Lam, vertolkt door actrice Jessica Hsuan, Chief Engineer of S.H.I.E.L.D. Science and Technology Pavilion neemt je mee door de attractie en zorgt de hele rit dat je de meest recente informatie hebt om Armin Zola te verslaan
Lees meer

Prijsverhoging Jaarkaarten
Disneyland Paris heeft besloten om de prijzen van zijn jaarpassen te verhogen per 2 april. Desalniettemin blijven de jaarkaarten van Disneyland Paris de meest voordelige optie om te genieten van de nieuwe shows en seizoenen gedurende het hele jaar.

Meer weten over de prijzen? Kijk een hierop ons forum!

Ben je van plan binnenkort jaarkaarten aan te schaffen? Via ons forum kun je online de jaarkaarten aanschaffen tegen de huidige prijs. Je ontvangt dan een voucher waarmee je binnen 6 maanden je kaarten af kunt halen in de parken. De looptijd van je jaarkaart gaat dan pas in.
Lees meer

Prijsverhoging toegangstickets
Niet alleen de prijzen van de jaarkaarten worden verhoogd. Vanaf 2 april stijgen ook de prijzen van de toegangstickets aan de kassa van Disneyland Paris. Online de toegangstickets aanschaffen is altijd het voordeligste, deze vind je hier.

Op ons forum houden we je op de hoogte van alle prijsontwikkelingen.
Lees meer

Evenementen in Disney Village
Ook dit jaar kunnen we genieten van verschillende evenementen in de Disney Village. In maart vierden we daar St David's Welsh weekend en St. Patricks day en in april kunnen we extra festiviteiten verwachten voor Pasen en een heus Country en Western Jamboree Festival. Meer weten over de evenementen in Disney Village?
Lees meer

Magical Pride in Disneyland Paris
Op 1 juni 2019 hult Disneyland Paris zich in alle kleuren van de regenboog en nodigt iedereen uit om uitbundig mee te feesten tijdens de Magical Pride. Trek dus je mooiste feestkledij aan en kom mee diversiteit in de bloemetjes zetten in het speciaal voor deze gelegenheid geprivatiseerde Walt Disney Studios Park. Ontdek alvast het verbluffende programma op ons forum.
Lees meer

Disney Loves Jazz 2019
Na het succes van de eerste editie keert "Disney Loves Jazz" terug op 15 juni 2019 voor een uitzonderlijke avond. Dit jaar is het Thomas Dutronc, een emblematische figuur van Franse zigeunerjazz die de show in het hart van het Walt Disney Studios Park zal stelen. Maar ook China Moses en Hugh Coltman zullen van de partij zijn. Andere grote namen zullen snel aangekondigd worden.
Lees meer

Electroland '' Enter the Jungle''
Nadat Disneyland Paris vorige zomer 16.000 muziekliefhebbers mocht verwelkomen, is Electroland terug voor een derde editie in 2019. Dit jaar keert het festival van electro dance-muziek terug met drie data die bezoekers zullen verwelkomen in een wereld waar muziek en magie één zijn. Het thema van dit jaar "Enter the Jungle" is geïnspireerd door de Lion King en het Jungle Festival. Bezoekers die de jungle ingaan, zullen meebrullen met de DJ-sets van onder meer Steve Aoki, Alesso en Armin Van Buuren .
Lees meer

Sluiting Armageddon: Les Effets Spéciaux
Binnenkort moeten we officieel afscheid nemen van Armageddon-Les Effets Spéciaux. Deze attractie gaf ons sinds het openingsjaar het gevoel dat we op de set stonden van de Hollywood klassieker. Maar nu is het binnenkort voorbij. Speciaal voor de Infinity Annual Pass wordt er een heuse afscheidsceremonie georganiseerd. Helaas is het event al volgeboekt, maar op ons forum vind je alle informatie over deze attractie.
Lees meer

Live-action Dumbo
Disney komt met een volledig nieuwe versie van Dumbo. In de film die geregisseerd wordt door Tim Burton, zien we onder meer Colin Farrell, Danny DeVito, Eva Green en Michael Keaton.

In de film zien we Holt Farrier (Farrell), een oude ster uit het circus, wiens leven op zijn kop staat na een terugkeer uit de oorlog. Max Medici (DeVito) vraagt aan Holt om zorg te dragen voor de pasgeboren Dumbo, een olifant met veel te grote oren, die daarom door iedereen wordt uitgelachen. Maar wanneer de kinderen van Holt ontdekken dat Dumbo kan vliegen, wil V.A. Vandevere (Keaton), een ondernemer, de olifant veranderen in een ster.

De live-action Dumbo film is vanaf 27 maart te zien in de bioscopen! Meer over Dumbo en terugkijken op onze countdown kan hier.

Voor de Disneyfans is er in 2019 nog wel veel meer filmnieuws! Nieuwsgierig geworden?

Kijk op ons forum welke films er nog meer verschijnen in 2019!
Lees meer

Disney Cruise Line Startersgids
Deze Disney Cruise Line Startergids is speciaal gemaakt voor mensen die nog nooit een Disney Cruise gedaan of geboekt hebben. Met deze handige startersgids kun je stap voor stap lezen hoe je zo'n cruise moet boeken, welke schepen en bestemmingen er zijn, wat er allemaal is inbegrepen in zo'n Disney Cruise en nog veel meer! Wil je dus een Disney Cruise boeken, maar je hebt geen idee waar te beginnen? Kijk dan snel op ons forum voor de handige Disney Cruise Line Startersgids!
Lees meer

Café Mickey zomer meeting
Op zaterdag 10 augustus komt er een zomer meeting in Phantasialand in Duitsland. Wil je er graag bij zijn? Geef je dan snel op door je gegevens naar info@cafemickey.com te mailen. Meer informatie over de meeting vind je op ons forum.
Lees meer


Wist je dat...
- het Marvel Superheroes seizoen nog duurt tot 16 juni?

- je het hele seizoen kan genieten van Marvel shows, meet en greets met Marvel superhelden, extra Marvel merchandise en superhelden snacks, drankjes en menu's?

- dit jaar Groot en Captain Marvel ook aanwezig zijn in Disneyland Paris?

- we dit jaar ook in de bioscopen volop kunnen genieten van Marvel films?

- wij speciaal voor deze gelegenheid de achtergrond van ons forum weer hebben aangepast?

Tot binnenkort! Het Café Mickey Team
Op zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding
Gebruikersavatar
Prins Adam
Beheerder
Beheerder
Berichten: 9212
Lid geworden op: 26 mei 2010, 08:40
Locatie: Lede

Mailing 6 - 2019

Hallo Disneyfans

April doet wat hij wilt en dit jaar heeft april zich maar weer goed bewezen met het wisselvallige weer. Toch hebben we enkele heerlijke zomerse dagen gehad, maar ook regenachtig, bijna stormachtig weer. Uit onze laatste poll op onze Facebookpagina is gebleken dat een beetje regen ons Disneyfans niet zal weerhouden van ons geliefde park te genieten. In april kregen we veel nieuws te horen en vierden we diverse leuke evenementen in Disneyland. Ben je benieuwd wat voor magische gebeurtenissen ons nog meer te wachten staan? Lees dan snel verder.

Disneynieuws

12 april 2019
Joyeux anniversaire Disneyland Paris. Op 12 april 2019 was het alweer 27 jaar geleden dat Disneyland Paris haar deuren opende. Nadat de 25ste verjaardag uitgebreid is gevierd, ging de 27ste verjaardag nagenoeg ongemerkt voorbij. Wij van Café Mickey willen het uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan en blikken graag terug.
Lees meer

Phantom Manor opent haar deuren op 3 mei
Het heeft ruim 15 maanden geduurd, maar eindelijk gaan de deuren van Phantom Manor weer open. Op 3 mei is het dan eindelijk zo ver en heropent de attractie na de belangrijkste renovatie van zijn geschiedenis. Disneyland Paris heeft de nodige verrassingen voor zijn bezoekers! Alles over de nieuwe Phantom Manor vind je hier. Op 30 april is een feestelijk Jaarkaarthouders evenement gepland, kun je er niet bij zijn? Je vindt alles op ons forum.
Lees meer

Earth Month
In april vierde Disneyland Paris de maand van de Aarde. Niet alleen werden er speciale Disney nature projecties getoond als voorshow van Illuminations, ook zijn er een aantal milieumaatregelen genomen. Zo krijg je echt sinds kort geen plastic tassen meer, maar kun je voor een kleine vergoeding herbruikbare tassen aanschaffen. Daarnaast zijn ook de plastic rietjes vervangen door een papieren versie. Verder is aangekondigd dat vanaf juni de kleine douchegel en shampoo flesjes uit de hotels vervangen zullen worden door nieuwe herbruikbare flessen. Wij nemen je deze Earth Month ook graag mee op speurtocht door de natuur en ontdekken graag met jullie de biodiversiteit op het Disneyland Paris Resort. Nieuwsgierig? Je vindt alles op ons forum.
Lees meer

May the 4th be with you
Ja, het is alweer bijna 4 mei, May the 4th be with you. Oftewel, een hele dag in het teken van Star Wars. Dit jaar wordt Discoveryland opnieuw een intergalactische basis met vele activiteiten, ontmoetingen en mogelijkheden om deze unieke dag te vieren. Meer over deze bijzondere dag vind je op ons forum.
Lees meer

Toy Story Play Days
In juni verschijnt de vierde Toy Story film in de bioscopen en dit wordt in Disneyland Paris gevierd met een nieuw evenement. De Toy Story Play Days zijn van 18 tot en met 28 juni en beloven nu al een groot feest te worden. Disneyland Paris wordt omgetoverd tot één groot speelplein waar je je favoriete Toy Story helden kunt ontmoeten, een virtuele speurtocht kunt doen naar Forky en natuurlijk geniet je ook van een eerste blik op Toy Story 4.
Lees meer

De nieuwe Disneyland Paris app
Onlangs lanceerde Disneyland Paris een nieuwe versie van de bekende Disneyland Paris app. De nieuwe app belooft meer gebruiksvriendelijkheid, nieuwe functies en vormgeving en is verkrijgbaar in meer talen. Bekijk wachttijden voor attracties, showtijden, de interactieve plattegrond en nog veel meer. Heb jij deze nieuwe app al?
Lees meer

Komende evenementen Disneyland Paris
Zoals we in eerdere nieuwsbrieven hebben gemeld, worden er dit jaar en aantal muzikale evenementen gehouden. Helaas heeft Disneyland Paris onlangs aangekondigd dat de Hip Hop Experience niet door zal gaan, maar er blijven nog genoeg evenementen over om naar uit te kijken. Zo vieren we op 1 juni diversiteit tijdens de de Magical pride. Wat we kunnen verwachten van deze feestelijke avond vind je hier. Op zaterdag 15 juni klinkt de Jazzmuziek weer in Disneyland, deze avond wordt het Disney Loves Jazz festival gehouden. Meer informatie over dit evenement vind je hier. Tijdens het eerste weekend van juli vieren we feest tijdens Electroland. De line up en meer informatie over dit evenement vind je hier.

Voor alle drie de evenementen zijn nog tickets beschikbaar via de Disneyland website. Klik op de website bij "speciale evenementen" en boek snel je tickets.
Lees meer

The Lion King & Jungle Festival
Van 30 juni tot en met 22 september vieren we in Disneyland Paris The Lion King & Jungle Festival. Zing mee van 'Oobee Doo', schud mee in een strorokje en voel het ritme van frisse nieuwe shows en meeslepende nieuwe ervaringen. Als je houdt van feestelijk plezier en avontuur, dan is dit nieuwe all-swingende, all-dansende betoverende seizoen perfect voor jou. Dit seizoen ontmoet je je vrienden uit The Lion King en The jungle Book, zoals Timon en Pumbaa, Baloo en Koning Louie.
Lees meer

Zomeraanbieding
Geniet nog meer van The Lion King en Jungle Festival met de beste aanbieding van dit moment. De zomeraanbieding is beschikbaar voor de periode van 29 juni t/m 30 september 2019 (aankomstdatum) en is te boeken tot en met 10 juli. Deze zomer ontvang je tot 30% korting op jouw verblijf, bovendien verblijven kinderen tot en met 11 jaar gratis.
Lees meer

Beste aanbieding Walt Disney World 2020
Altijd al naar Walt Disney World willen gaan? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Café Mickey helpt graag en daarom hebben wij een Walt Disney World startersgids speciaal voor de newbies op ons forum gezet. Deze vind je . Bovendien is er momenteel een mooie aanbieding voor 2020, je krijgt nu namelijk de maaltijden gratis, 14 dagen ticket voor de prijs van 7, $200 om uit te geven in Walt Disney World en een Memory Maker (ter waarde van $199). Dit is de beste deal die je kunt krijgen voor 2020. Kijk dus snel op ons forum voor meer informatie.
[url=https://www.cafemickey.com/forum/viewtopic.php?p=143992#p143992]Lees meerWist je dat...
- de live action film van Dumbo nog steeds te zien is in de bioscopen?

- superheldin Captain Marvel ook nog te zien is?

- Avengers Endgame in de laatste week van april alle records heeft gebroken tijdens zijn lancering?

- We eind mei mogen genieten van de live action versie van Aladdin?

- De vierde Toy Story film in juni in de bioscopen komt?

- Spider-Man in juli de bioscopen inslingert?

- We in juli ook mogen genieten van de Live action film van de Lion King?

- In augustus Artemis Fowl voor een magische noot gaat zorgen in de bioscopen?

- Frozen II dit jaar afsluit voor wat betreft Disneyfilms en deze vanaf november in de bioscopen te zien is?

Tot binnenkort! Het Café Mickey Team
Op zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding
Gebruikersavatar
Prins Adam
Beheerder
Beheerder
Berichten: 9212
Lid geworden op: 26 mei 2010, 08:40
Locatie: Lede

Mailing 7 - 2019

Hallo Disneyfans,

2019 is al enkele maanden onderweg en wij vinden het nu al een magisch mooi jaar. Hebben jullie ook zo'n zin in de zomer? Het belooft namelijk een magische Disneyzomer te worden. Langzaam begint Disneyland Paris zich op te maken voor een swingende zomer met veel muzikale evenementen en het nieuwe seizoen: Lion King and Jungle Festival. Maar Disney heeft dit jaar nog veel meer voor ons in petto, in de parken en daar buiten. Lees snel met ons mee wat we allemaal nog kunnen verwachten.

Disneynieuws

Opening Phantom Manor
Afgelopen maand was het dan eindelijk zover! Na 18 maanden gesloten te zijn geweest voor het publiek, werd Phantom Manor weer geopend vanaf 3 mei. Echter was er op 30 april al een openingsnacht voor de Infinity Jaarpashouders. De avond was een waar spektakel zowel binnen als buiten het Phantom Manor. Ontdek op ons forum foto's & video's van deze avond en zelfs info over het vernieuwde Phantom Manor.
Lees meer

Magical Pride
Voor het eerst in de geschiedenis van het resort viert Disneyland Paris Magical Pride. Kom en geniet van dit speciale 3-daags arrangement. Het belooft een schitterend spektakel te worden. Vier de diversiteit op de plaats waar dromen werkelijkheid worden. Dit exclusieve feest vindt plaats op zaterdag 1 juni in het Walt Disney Studios® Park van 20.00 uur tot 02.00 uur. Wat je tijdens deze Magical Pride feestavond allemaal kunt verwachten? Kijk snel op ons forum voor het antwoord.
Lees meer

Disney Loves Jazz
De ultieme Disney-jazzervaring is terug in Disneyland Parijs. Na het succes van de eerste editie keert "Disney Loves Jazz" terug op 15 juni 2019 voor een uitzonderlijke avond. Dit jaar zal Thomas Dutronc, muziekmaker van Franse zigeunerjazz de show stelen in het hart van het Walt Disney Studios Park.
Lees meer

Toy Story Play Days
In juli zien we onze speelgoedvrienden terug in de bioscopen met de lancering van Toy Story 4. Deze release wordt in Disneyland Paris grootser dan ooit gevierd met tal van leuke activiteiten. Van 18 tot en met 28 juni vinden de "Toy Story Play Days” plaats in het Walt Disney Studios Park. Tijdens de "Toy Story Play Days” verandert het Walt Disney Studios Park in een speelplaats. Je beleeft Toy Story als nooit te voren dankzij de ontmoetingen met Woody, Buzz Lightyear, en Jessie en nog vele leuke activiteiten.
Lees meer

Elektroland
Dit jaar organiseert het Walt Disney Studios Park het Elektrolandfestival voor drie avonden. Op 5, 6 en 7 juli zullen DJ's van wereldklasse hun sets spelen onder de lichtprojecties van The Twilight Zone Tower of Terror. Tijdens deze avond zijn een aantal attracties exclusief voor Electroland bezoekers geopend waardoor je supersnel de attracties kunt bezoeken. Meer over dit evenement lees je op ons forum.
Lees meer

The Lion King & Jungle Festival
Maak je klaar voor een feestelijke en exotische reis tijdens The Lion King & Jungle Festival, het nieuwe kleurrijke seizoen in Disneyland Parijs. Van 30 juni tot en met 22 september 2019 dompel je jezelf onder in een weelderige natuur en beleef je een meeslepende ervaring in een razend tempo. Baloo, Simba, Timon, Pumbaa en hun vrienden wachten je op om mee te swingen op het ritme van de tam-tams. Kun jij de roep van de jungle weerstaan?
Lees meer

Zomeraanbieding Disneyland Paris
Wil je ook genieten van The Lion King & Jungle Festival? Kijk eens bij de zomeraanbieding van Disneyland Paris. Als je boekt vóór 10 juli 2019, voor een verblijf met aankomst van 29 juni tot en met 30 september 2019 ontvang je tot 30% korting en gratis verblijf voor kinderen tot en met 11 jaar. Ben jij al klaar voor de zomer?
Lees meer

Run Disney
Run Disney komst steeds dichterbij, ben jij al begonnen met trainen? Op ons forum hebben wij voor zowel de 5K, 10K, Half-Marathon, 31K & 36K Challenges trainingsschema's. Volg via Cafe Mickey verschillende trainingsprogramma's zodat je helemaal fit bent voor de volgende Run Disney in Disneyland Parijs, die plaatsvindt van 20 tot met 22 september dit jaar. Kom je ook gezellig je voortgang delen?
Lees meer

The Night of Disney Characters
De volgende Disneyland Paris jaarpashoudersavond is bekend, The Night of Disney Characters zal plaatsvinden op vrijdag 13 september 2019 van 22.00 tot 03.00 uur. In elk land van het Disneyland Park kun je Disneyfiguren ontmoeten, meer dan 100 figuren zullen er deze avond aanwezig zijn. Maak je klaar voor de meest magische avond van het jaar. De tickets zijn exclusief beschikbaar voor Magic Plus en Infinity Jaarpashouders. Alles over de Jaarpashoudersavonden vind je op ons forum.
Lees meer

Café Mickey Zomermeeting
Wil je graag mede Disneygekken ontmoeten? Op zaterdag 10 augustus komt er weer een meeting voor Cafe Mickey leden in Phantasialand. Wil je er graag bij zijn? Mail dan je gegevens naar info@cafemickey.com (naam, adres, telefoonnr, aantal personen en kinderen + leeftijd). De meeting wordt weer als vanouds gezellig. Nog nooit geweest? Lees op ons forum alles wat je moet weten over onze meeting.
Lees meer

Bioscoop update
Terwijl we momenteel in de bioscopen nog kunnen genieten van Avengers; Endgame en de live action film Aladdin, staan de volgende films al weer klaar om ons te verrassen. Want het is nog heel even wachten maar op 22 juni kunnen we eindelijk naar Toy Stoy 4. Waar Buzz Lightyear en Woody nieuwe vrienden maken en oude terug zien. Nieuwsgierig? Lees alles over Toy Story 4 in dit topic. Van Marvel kunnen we deze zomer ook weer een nieuwe film verwachten en wel van Spider-Man. Spider-Man: Far from Home slingert in juli onze bioscopen in. Kun je daar niet op wachten? Bekijk de trailer en veel meer op ons forum. In juli kunnen we ons ook opmaken voor de live action remake van The Lion King. Just can't wait? In dit topic vind je alle informatie over The Lion King.

Disney kondigde onlangs aan dat de tweede Maleficent film, Maleficent, Mistress of Evil vervroegd uitgebracht gaat worden. Oorspronkelijk zou de film, met Angelina Jolie en Elle Fanning, pas in maart 2020 te zien zijn. Maar Disney heeft onlangs besloten dat we onze geliefde schurk in oktober alweer mogen verwachten in de bioscopen.
Lees meer

Nieuwe Buttons
Ben jij net zoals wij, gek op de Café Mickey Buttons? Zoals jullie van ons gewend zijn, hebben we ook voor het nieuwe seizoen buttons ontworpen en gemaakt. Bestel snel je eigen exclusieve The Lion King en Jungle Festival Button op ons forum.
Lees meer


Wist je dat...
Wist je dat:

- we met The Lion King & Jungle festival deze zomer een nieuw seizoen in Disneyland Paris krijgen?

- The Lion King & Jungle book het thema zijn van dit nieuwe seizoen?

- we nieuwe shows kunnen verwachten voor dit swingende festival?

- Disneyland Paris speciaal voor The Lion King & Jungle Festival speciaal een Lion King Signature pakket heeft samen gesteld?

- we met dit festival een swingende zomer tegemoet gaan?

Tot binnenkort! Het Café Mickey Team
Op zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding
Gebruikersavatar
Boomerke
Beheerder
Beheerder
Berichten: 201
Lid geworden op: 26 mei 2010, 08:40
Echte naam: Kenny De Boe
Locatie: Lede, België

Mailing 8 - 2019

Hallo Disneyfans,

Naaaaants Ingonyama...Deze zomer staat Disneyland Paris helemaal in het teken van The Lion King & Jungle Festival. Wij zijn alvast op verkenning gegaan naar alle nieuwigheden. Deze vond je afgelopen maand al op ons forum terug. Hebben jullie al genoten van alle feestelijkheden? Lees snel met ons mee wat we er allemaal te beleven is.

Disneynieuws

Lion King & Jungle Festival
Ontdek nog tot 22 september wat volgens sommigen het meest complete seizoen van Disneyland Paris is. Op ons forum vind je het volledige food-, merchandise- en entertainmentsaanbod.
Lees meer

The Lion King Signature Experience, nu ook te boeken zonder verblijf
Sinds kort kan je voor €99 (of € 89 met de Magic Plus Jaarkaart /€84 met de Infinity Annual Pass) bij City Hall en Studio services The Lion King Signature Experience boeken. Zodat iedereen de kans krijgt te genieten van deze ongekende ervaring.
Lees meer

Photopass- fotografen en Magic Shot
Gedurende de zomer, ter gelegenheid van het Lion King en Jungle Festival, vind je Disney PhotoPass ™ fotografen in Main Street U.S.A, Adventureland en vóór de Disney Stars on Parade! Poseer en beleef in Adventureland de "magic shot' waarbij Simba, Timon en Pumbaa als bij toverslag op je foto verschijnen!
Lees meer

Rendez-Vous Gourmand
Disneyland Paris blaast magie in de smaakpapillen met de 3e editie van "Rendez-Vous Gourmand" van 10 juli tot 13 oktober 2019 in het Walt Disney Studios Park. Ontdek al het voedsel, drinken, merchandise en entertainment van dit event. Jaarkaarthouders genieten van 10% van enkele RVG aanbiedingen.
Lees meer

Disney's Halloween Festival van 28 september t/m 3 november 2019
Deze Halloween heeft Ursala je in haar macht met haar tentakels. Ontdek dit seizoen een gloednieuwe show en tal van entertainment en vernieuwde attracties. Kunnen jullie ook niet wachten tot het zo ver is?
Lees meer

Twilight zone Tower of terror
Disneyland Paris blijft ook vernieuwen aan de bestaande attracties. Vanaf dit Halloween seizoen krijgt Tower of Terror permanent een toevoeging aan zijn verhaal, met random drops en nieuwe audio-visuele effecten.
Lees meer

Phantom Manor: The Decrypted Attraction - Te koop 31 juli 2019
Na het prachtige boek over de attractie Pirates of the Caribbean is nu aan de buurt van Phantom Manor. Het nieuwe boek over Phantom Manor richt zich op de geheimen van de meest beroemde Haunted Mansions en is vanaf vandaag te koop in Disneyland Paris en Shopdisney.
Lees meer

Walt Disney Studios expansie
De verbouwingen in het Walt Disney Studios park zijn in volle gang en langzaam maar zeker beginnen de plannen ook vorm te krijgen. Zo zijn er enkele nieuwe ontwikkelingen bekend geraakt over de Spiderman Sling-shot ride. Bekijk de concept-art hier.
Lees meer

Bioscoopnieuws
Zomermaanden betekent weer blockbuster seizoen met films zoals Toy Story 4, The Lion King, Aladdin, Spiderman: Far From Home. Bij warme of regenachtige dagen zit je dus goed in de Nederlandse of Belgische bioscopen.
Lees meer

Aankondigingen San Diego Comic con
Nog geen 2 weken geleden ging de jaarlijkse Comic-con in San Diego door, waar vaak nieuwe onthullingen gedaan worden. Zo maakte de Marvel crew o.l.v Kevin Feige de films bekend voor Fase 4 van Marvel. Wil je weten wat er is onthuld? Kijk dan snel op ons forum.

Ook het Ducktales Panel zorgde voor enkele verrassingen met de aankondiging van het 3de seizoen en enkele oude bekende gezichten van het Disney Festival. Voorlopig is het nog tot 23 augustus wachten tot het D23 event, voor nog meer Disney onthullingen.
[url=https://www.cafemickey.com/forum/viewtopic.php?p=146336#p146336]Lees meerWist je dat...
- Russi Taylor "Stem van Minnie Mouse' zaterdag 26/07 stierf op 75 jarige leeftijd?

- ze naast de stem van Minnie Mouse ook veel ander stemwerk deed zoal Huey, Dewey & Louis, Martin Prince en de tweeling Sherri en Terri van The Simpsons?

- ze getrouwd was met Wayne Allwine 'de stem van Mickey Mouse' van 1986 tot zijn dood in 2009?

- Russi Taylor 30 jaar de stem was van Minnie Mouse?

- Marjorie Ralston de allereerste vrouwelijke stemactrice was die Minnie Mouse vertolkte? Ze deed dit echter voor 3 afleveringen.

- Marcellite Garner vervolgens de stem van Minnie overnam? Ze stierf net als Russi Taylor op 26/07 (in 1993).

Tot binnenkort! Het Café Mickey Team
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. ~Walt Disney
Gebruikersavatar
Prins Adam
Beheerder
Beheerder
Berichten: 9212
Lid geworden op: 26 mei 2010, 08:40
Locatie: Lede

Mailing 9 - 2019

Hallo iedereen

De zomer is weer voorbij en we merken dat het weer kouder wordt. Met de herfst in aantocht moeten we helaas afscheid nemen van nieuwe, zomerse The Lion King and Jungle Festival, hebben jullie hier ook zo van genoten? Wat zullen we dit feest en de zomer missen. Maar wees niet getreurd, herfst betekent ook dat Halloween er aan komt, we uit kunnen kijken naar de kerst en nog veel meer magische evenementen. Wat we de komende tijd kunnen verwachten van Disney?
We hebben alles op een rijtje gezet.

Disneynieuws

RunDisney
Ben je ook al volop aan het trainen? Nog maar enkele dagen en dan begint het Run Disney weekend weer in Disneyland Paris. De vierde editie van dit sportieve evenement belooft een waar avontuur te worden. Op ons forum houden we je uiteraard op de hoogte van alles wat er tijdens dit weekend gaat gebeuren. Volg het topic klik hier

Ben je in het weekend van 20 tot 21 september in Disneyland Paris en vind je het leuk om even langs te komen voor wat Disney-gezelligheid? Op vrijdag en zaterdag hebben wij de gelegenheid gecreëerd om elkaar te ontmoeten.
Lees Meer

Enchanted Christmas
Vanaf 9 november wordt Disneyland Paris weer in kerstsferen ondergedompeld voor maar liefst twee maanden lang. De bezoekers kunnen weer gaan genieten van de verlichting, de prachtige Disney Christmas Parade en de characters, die op hun kerstbest op je wachten. Naast dat er verschillende dingen zijn te herbeleven, zullen er ook nieuwe feestelijkheden zijn om te ontdekken. Op ons forum kan je op de hoogte blijven van het kerstseizoen.
Lees meer

Najaarsaanbieding Disneyland Paris
Op dit moment is er een speciale najaarsaanbieding voor Disneyland Paris. Krijg tot 35% korting op jouw verblijf + verblijf CADEAU voor kinderen t/m 11 jaar. Boek vóór 3 oktober 2019 met aankomsten van 1 oktober 2019 t/m 5 januari 2020. Wacht niet te lang om te boeken, want de kortingen zijn beperkt per hotel.
Lees meer

Frozen Celebration
Beleef een onvergetelijke reis met Elsa, Anna en hun vrienden in Disneyland Paris! Neem van 11 januari tot 3 mei 2020 deel aan de Frozen Celebration en ervaar magische momenten die je voor altijd bij zullen blijven. Maak je klaar voor een hartverwarmend feest!
Lees meer

Electroland keert terug in 2020
Na het succes van dit jaar, zal Electroland in 2020 weer terugkeren. Deze vierde editie zal terugkomen in het weekend van 4 juli. Dit jaar was het thema ‘Enter the Jungle’, geïnspireerd door The Lion King & Jungle Festival en konden bezoekers genieten van DJ-sets van Steve Aoki, Alesso, Armin Van Buuren en vele anderen. Op ons forum blijf je op de hoogte van de vierde editie van Electroland en kan je terugkijken op de geslaagde editie van dit jaar.
Lees meer

Update Uitbreidingen Walt Disney Studios
Zoals de meesten wel hebben gezien wordt er in de Walt Disney Studios al hard gewerkt aan de uitbreidingen. Mondjesmaat brengt Disneyland Paris ook steeds nieuws naar buiten om ons al nieuwsgierig te maken naar het resultaat. Zo maakten ze onlangs concept tekeningen van de nieuwe Marvel- en Frozen gebieden bekend. Ook kwamen ze al met details over nieuwe attracties en het nieuwe meer in de Walt Disney Studios. Wil je ook weten wat we allemaal de komende jaren kunnen verwachten van de uitbreidingen?
Lees meer

The Twilight Zone Tower of Terror - A New Dimension of Sensations
Beleef de nieuwe Twilight Zone Tower of Terror. 3 nieuwe angstaanjagende belevenissen wachten je op. Eenmaal voorbij de bekende gangen van het hotel, direct ondergedompeld in de verontrustende sfeer van een aflevering van de Twilight zone, zullen bezoekers van het Hollywood Tower Hotel aan één van de liften beginnen... om een nieuw verhaal te beleven, verfraaid met nieuw geluid en visuele effecten, allemaal onderbroken door nieuwe dropsequences die alles nog indrukwekkender maken!
Lees meer

Sluiting Rock 'n' Roller Coaster starring Aerosmith
Op 1 september 2019 was het helaas dan zover, het doek voor Rock 'N' Rollercoaster is gevallen. Wij waren erbij en hebben de laatste rit van deze geweldige achtbaan beleefd, neem snel een kijkje op ons forum voor de foto's en beleef deze attractie nogmaals.
Lees meer

Art of Disney Animation wordt Animation Celebration
The Art of Disney Animation wordt momenteel verbouwd naar Animation Celebration, waarbij bezoekers meegenomen gaan worden door de helden uit Frozen. De show zal bestaan uit twee delen, waarbij bezoekers eerst een aantal bekende liedjes mee kunnen zingen met Anna en Kristoff en in het tweede deel neemt Elsa ze mee in haar verhaal. De opening staat gepland op 17 november 2019. Op ons forum kan je alvast de eerste beelden zien.
Lees meer

Project Firefly komt naar Disney Village
Onlangs heeft Disneyland Paris aangekondigd dat Disney Village een complete makeover krijgt. Het renovatie en uitbreidingsplan bevat een volledig nieuw ontwerp om Disney Village te verbeteren voor de gasten. Blijf via ons forum op de hoogte blijven van alle nieuwtjes over Disney Village.
Lees meer

Disney Wish Cruiseship
Eindelijk is er iets meer informatie vrijgegeven over één van de nieuwe Disney Cruise Line schepen. Het 5e Disney Cruiseschip heeft de naam Disney Wish gekregen. De Disney Wish wordt eind 2021 geleverd en zal vanaf januari 2022 gaan varen. Blijf via ons forum op de hoogte van alle ontwikkelingen.
Lees meer

Uitbreidingen Hong Kong Disneyland
Als onderdeel van het meerjarige uitbreidingsplan wordt het iconische kasteel van Hong Kong Disneyland getransformeerd tot Castle of Magical Dreams. Bovendien is bekend gemaakt dat er twee spannende attracties komen naar een nieuw, meeslepend "Frozen" -themagebied in het resort.
Lees meer

Disney +
Op 12 november 2019 gaat de tegenhanger van Netflix en Videoland wereldwijd online. Echter mogen mensen in Nederland (alleen in Nederland) al gebruik maken van Disney+ om het systeem te testen. Er staat al heel wat content online, maar er gaat nog een hoop komen. Nieuwsgierig?
Lees meer


Wist je dat...
- dit weekend de vierde editie van Run Disney in Disneyland Paris plaatst vindt?
- er nu al testen zijn voor random drops bij Tower of Terror?
- eind deze maand het Halloweenseizoen start in Disneyland Paris?
- er dit jaar twee Halloween Parties gehouden worden?
- het dit jaar weer extra lang kerst is in Disneyland Paris? Je kunt namelijk al vanaf 9 november van de kerstsfeer genieten.
- komende januari Legends of the Force terugkeert?
- we in januari ook een nieuw seizoen gaan vieren, namelijk Frozen Celebration?
- zowel het Marvel Super heroes season als The Lion King and Jungle Festival in 2020 terugkeren?
- we in 2020 ook weer kunnen genieten van Electroland en Magical Pride?
- er in mei 2020 een heuse Disney Princess run wordt gehouden?
- Team Café Mickey iedereen een magisch Disney seizoen wenst in 2019-2020?

Tot binnenkort! Het Café Mickey Team
Op zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding
Gebruikersavatar
Prins Adam
Beheerder
Beheerder
Berichten: 9212
Lid geworden op: 26 mei 2010, 08:40
Locatie: Lede

Mailing 11 - 2019

Hallo Disneyfans

De herfst is reeds begonnen en dat hebben we al gemerkt, wat een regen hebben we deze maand gezien. Zit je ook al lekker binnen met een warme kop chocola te genieten van een Disneyfilm? Of ga je heerlijk genieten van alle Halloween activiteiten in Disneyland Paris? Misschien ga je wel naar één van de twee Halloween Parties. Wat je plannen ook zijn, ook dit najaar wordt Disneymagisch. Disney heeft dit najaar namelijk weer veel voor ons in petto, niet alleen in de parken wereldwijd, maar ook gewoon dicht bij huis in ons eigen land. Benieuwd naar wat we zoal kunnen verwachten? Lees dan snel mee in deze nieuwsbrief.

Disneynieuws

Wedstrijd: Disney On Ice Magisch IJsfestival
Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival. Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Geniet met de hele familie van een magische mix van koninklijke supersterren en Disney Prinsessen in een winters wonderland!

Afbeelding

Praktisch:
Van 11 t/m 29 december 2019 in Rotterdam en Utrecht.
Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl
Rotterdam: vanaf € 16,50, Family Packs vanaf € 71,00
Utrecht: vanaf € 18,50, Family Packs vanaf € 80,00

Win een Meet & Greet met jouw Disneyhelden!
Café Mickey mag van Disney On Ice 4 tickets en een Meet & Greet weggeven voor de show op zaterdag 21 december om 15:30 in de Jaarbeurs Utrecht. Geniet dus samen van de de magische show en ontmoet na de show enkele van je Disneyhelden.
Vul snel het wedstrijdformulier in en waag je kans!
Lees meer

Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris
Hebben jullie de Halloween decoratie al gezien? Of de nieuwe shows? Halloween is in Disneyland Paris namelijk al in volle gang. Er is weer volop merchandise te koop, griezelig lekkers te eten en dagelijks zijn er weer shows om van te genieten. Op ons forum hebben wij hier een apart deel ingericht waar je kunt genieten van de Halloween sfeer.
Lees meer

*Nieuw Hotel* Aparthotel Staycity
Vorige maand opende een nieuw aparthotel in de buurt van Disneyland Paris. Dit luxe 4 sterren appartementencomplex beschikt over een studio voor 4 personen of een 2 kamerappartement voor 5 personen. Het complex is 2 september geopend en ligt op ca. 5 à 10 minuten rijden van de Disney Parken in het plaatsje Bailly Romainvilliers. Er rijdt in de ochtend en in de avond een gratis shuttlebus van en naar de parken.

Bekijk de aanbieding voor dit nieuwe hotel zeker...
Lees meer

Disney's Enchanted Christmas
Ook dit jaar kunnen we weer extra lang genieten van de kerst in Disneyland Paris. Tijdens Disney's Enchanted Christmas worden de parken weer ondergedompeld in de magie van het magische seizoen van het jaar. Dit jaar worden zijn er weer nieuwe en reeds bekende shows te zien en ook zal er weer de nodige Merchandise en lekkernijen te koop zijn. Wij hebben al zin in Disney's Enchanted Christmas en hebben dus ook een apart deel ingericht op ons forum.
Lees meer

Najaarsaanbieding Disneyland Paris
Wil je graag Halloween of kerst vieren in Disneyland Paris? Momenteel is er een leuke najaarsaanbieding. Je ontvangt tot 25% korting op je verblijf in een Disneyland hotel of Disney Nature resort. Maar dat is niet alles, je ontvangt ook nog een giftcard van €100 die je kunt besteden in de beide Disney parken en in Disney Village.
Lees meer

Halloween in Walt Disney World
In Walt Disney World worden op diverse avonden tussen 16 augustus en 1 november, Halloween parties gehouden. De Mickey's not-so-scary Halloween Parties zijn ook zeer populair en worden veel bezocht. Voor het eerst in 14 jaar introduceert Walt Disney World een gloednieuw Halloween-vuurwerkspektakel voor Mickey's not-so-scary Halloween-party in Magic Kingdom Park. Trick or treat mee op ons forum.
Lees meer

Halloween in Shanghai Disney Resort
September markeerde het begin van het Gouden Seizoen om Shanghai Disney Resort te bezoeken, met geweldig herfstweer, minder drukte en een ongelooflijke reeks nieuwe ervaringen, activiteiten en promoties, waardoor dit de perfecte tijd is om onvergetelijke herinneringen te creëren.

Ontdek alles over Halloween in Shanghai op ons forum.
Lees meer

Halloween in Hong Kong Disneyland Resort
Een kwade wind huilt, een donkere mist sluipt erin en sinistere krachten werpen een schaduw over Disneyland in Hong Kong. De schurken uit de klassieke Disney-verhalen zijn terug en ze willen het Halloween-feest van dit jaar graag vieren. Vier het met hen voor een onvergetelijke Halloween gevuld met Disney-plezier zowel overdag als 's nachts nog tot 31 oktober. Het is zeker een griezelig goede tijd!

Ontdek er alles over op ons forum.
Lees meer

Halloween in Tokyo Disneyland Resort
Gasten kunnen dit jaar opnieuw de rillingen en sensaties ervaren van de "spookversie van Tokyo Disneyland". Mickey Mouse en Minnie Mouse verschijnen in nieuwe kostuums voor de "Spooky‘ Boo! "-Parade. Ze worden vergezeld door hun Disney-vrienden om spookachtig plezier naar het Park te brengen.
Lees meer

Wist je dat...
- The Twilight Zone Tower of Terror de eerste attractie was die in Disneyland Paris openbleef tijdens de renovatie?

- elke liftschacht na elkaar werd gesloten om de gloednieuwe effecten te implementeren?

- dankzij een uniek mechanisme twee liften dezelfde as delen? Wanneer gasten aan boord gaan van een lift, neemt de andere de inzittenden mee naar de Twilight Zone.

Tot binnenkort! Het Café Mickey Team
Op zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding
Gebruikersavatar
Prins Adam
Beheerder
Beheerder
Berichten: 9212
Lid geworden op: 26 mei 2010, 08:40
Locatie: Lede

Mailing 1 - 2020

Disneyland Paris gaat weer open!

Afgelopen maart op vrijdag de 13e sloot aan het einde van de dag Disneyland Paris haar deuren als gevolg van de genomen maatregelen tegen COVID-19. In de dagen daarna gevolgd door Disney Village en de resorthotels. Maar na lang wachten is het moment daar: Disneyland Paris gaat weer open en wel op 15 juli 2020!

Afbeelding

Disneynieuws

Hoe gaat de heropening van het resort gebeuren?
Natuurlijk is de heropening van Disneyland Paris goed nieuws, maar de heropening gaat gepaard met de nodige maatregelen. Voordat je helemaal door het dolle in de auto springt om naar het zuiden af te reizen is het goed om even de onderstaande opsomming goed door te lezen, zodat je voorbereid bent op de nieuwe situatie.

* Gefaseerde heropening van het resort

Het resort opent haar deuren in fases. Om te beginnen openen zowel het Disneyland Park als het Walt Disney Studios Park, samen met Disney Village en Disney’s Newport Bay Club. Disney’s Hotel Cheyenne opent op 20 juli, gevolgd door Disney’s Hotel Santa Fe op 3 augustus. Het Disneyland Hotel zal weer gasten ontvangen vanaf 7 september. Disney’s Sequoia Lodge en Disney’s Davy Crockett Ranch blijven de gehele zomer gesloten en de heropeningsdata zullen op een later tijdstip bekend gemaakt worden. Voor Dsiney's Hotel New York - The Art of Marvel is op dit moment nog geen nieuwe openingsdatum bekend. Wanneer de werkzaamheden worden hervat en er een nieuwe planning is zal een nieuwe openingsdatum bekend gemaakt worden.

* Extra veiligheidsmaatregelen
De gezondheid en veiligheid van zowel de gasten als Cast Members is de topprioriteit van Disneyland Paris. Om de heropening mogelijk te maken zullen er dus aanpassingen gedaan worden op vele punten in het resort. Denk hierbij aan een beperking op het aantal gasten, het dragen van mondmaskers, voldoende afstand van elkaar houden en extra schoonmaakmaatregelen, dit alles afgestemd met de Franse overheid en betrokken organisaties.

Afbeelding

* Reserveringssysteem en tickets
Daar Disneyland Paris niet zoveel gasten als normaal kan ontvangen is er een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar per dag. Afhankelijk van het soort ticket dat je hebt, heb je wel of geen reservering nodig.

Gasten met een dagticket zonder datum, jaarkaarthouders en gasten met een room-only boeking in een Disney Hotel hebben een reservering nodig voor de dag dat ze het park willen bezoeken. Gasten met een dagticket voor een specifieke datum of gasten die een arrangement hebben in één van de Disney Hotels hebben géén reservering nodig, aangezien de data in dit geval al vastgelegd zijn. Indien je verblijft in één van de partnerhotels én het verblijf met tickets geboekt hebt via de officiële kanalen van Disneyland Paris, heb je géén reservering nodig.

* Hoe kun je een reservering maken?
Begin juli zal er een nieuw online reserveringssysteem gelanceerd worden, zodat bezoekers die een reservering nodig hebben, hun bezoekdag kunnen reserveren.

* Hoe kun je tickets kopen of een arrangement boeken?
Momenteel kun je enkel online of via de telefoon tickets kopen of een arrangement boeken. Ter plaatse is het niet mogelijk om nog tickets aan te schaffen. Doe dit dus vooraf aan je bezoek!
Lees meer

10 manieren voor een magisch verblijf in Disneyland Paris.
Afbeelding

Disneyland Paris heeft bekend gemaakt dat vanaf 15 juli 2020 het resort in fases zal heropenen. Opnieuw zullen gasten kunnen genieten van onvergetelijke en magische momenten met vrienden en familie! Kijk mee naar wat je allemaal te wachten staat en haal het meeste uit je verblijf.
Lees meer

Wat als je een reservering hebt voor een hotel?
Afbeelding

Disney biedt je drie mogelijkheden, namelijk: - Behoud van aankomstdatum en omboeken naar een ander hotel of resort.
- Behoud van het oorspronkelijke hotel of resort en verplaatsen naar een latere aankomstdatum.
- Kosteloos annuleren van de boeking met een volledige terugbetaling.
Lees meer

Wat zijn de gevolgen voor Jaarkaarthouders?
Afbeelding

Het lang verwachte nieuws voor de jaarkaarthouders is daar! Lees hieronder meer over de automatisch verlenging van de geldigheidsduur van de jaarkaarten en het reserveren voor toegang tot het park.
Lees meer

Disneyland Paris bereidt zich voor op heropening 15 juli 2020!
Afbeelding

Momenteel is de ingang van de parking naar Disneyland Paris nog ontoegankelijk voor het publiek, maar daar komt vanaf 15 juli verandering in. We bekijken enkele markeringen en borden voor social distancing in het resort.
Lees meer

Boek nu met Zomervoordeel voor Disneyland Paris.
Geniet van de zomerdagen met jouw gezin tijdens een verblijf in de meest magische bestemming van Europa, Disneyland Paris.

Tot -30% op je verblijf + verblijf CADEAU voor kinderen t/m 11 jaar!
Lees meer

Disney’s Magische Vuurwerkfestival 2020.
Afbeelding

Geniet van een 3-daags arrangement in Disneyland® Paris tijdens Disney’s Magische Vuurwerkfestival en beleef een spectaculaire avond vol vuurwerk en special effects! De avondlucht wordt boven Lake Disney verlicht door een spectaculair vuurwerk begeleid door special effects en bijpassende muziek. Daarnaast kun je natuurlijk genieten van de meer dan 50 attracties, shows en parades in Disneyland Paris.
Lees meer

Disneyland Paris Voordeelaanbieding
Boek nu je verblijf in Disneyland® Paris inclusief 2 dagen entree voor beide Disney® Parken. Ook beschikbaar in de vakanties!
Lees meer

Afbeelding

Wist je dat...
- Disneyland Paris meer dan 20 kilometer aan grondstickers heeft gebruikt om ervoor te zorgen dat gasten weten hoeveel afstand ze moeten houden, bijvoorbeeld in de wachtrij van een attractie.
- Disneyland Paris iedere maand meer dan 50.000 liter handalcohol verbruikt in het hele resort.

- Disneyland Paris een nieuwe tv-spot genaamd "My Prince" gaat uitbrengen om de heropening van het resort bekend te maken. Hierin zijn dronebeelden van het kasteel bij nacht te zien en is er een opnieuw opgenomen versie van "Someday My Prince Will Come" te horen.

- Disneyland Paris voor de heropening een nieuwe name tag heeft ontworpen voor alle Cast Members met de nieuwe slogan "Jij maakt de magie!" (La magie n'existe pas sans vous !).

- Disneyland Paris momenteel een nieuwe hashtag gebruikt: #NoMagicWithoutYou.

- Disneyland Paris de hulp van Edna Mode en The Incredibles heeft ingeroepen om gasten bewust te maken van het nieuwe gezondheid- en veiligheidsplan?

Tot binnenkort! Het Café Mickey Team
Op zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding
Gebruikersavatar
Prins Adam
Beheerder
Beheerder
Berichten: 9212
Lid geworden op: 26 mei 2010, 08:40
Locatie: Lede

Mailing 2 - 2020

Hallo iedereen

Café Mickey wenst iedereen een vrolijk Kerstmis!
Er liggen vele pakjes onder de boom, maar jullie zijn ons mooiste kerstgeschenk. Zonder jullie zouden wij er niet zijn, bedankt! 2020 was een jaar waar we Disney enorm hebben moeten missen,
daarom zijn we de afgelopen tijd druk bezig geweest met het opzetten van een nieuwe website.
Graag heten we jullie van harte welkom op onze vernieuwde Café Mickey site waar we jullie nog meer Disneynieuws willen brengen.

Afbeelding

Disneynieuws

Sleeping Beauty Castle - Renovatie
Voor de eerste keer sinds de opening van Disneyland Paris in 1992, staat het iconische kasteel van Doornroosje op het punt een grote renovatie te ondergaan. De werkzaamheden zullen starten in januari 2021.
Lees meer

Buzz Lightyear Laser Blast - Renovatie
Na een jaar gesloten te zijn voor onderhoud, staat één van de meest populaire attracties in februari 2021 op het punt om zijn deuren te heropenen in het Disneyland Park!
Lees meer

Cars Route 66 Roadtrip
Één van de transformaties die in 2021 in het Walt Disney Studios Park zullen plaatsvinden, is de transformatie van de voormalige attractie Studio Tram Tour in een avontuur geïnspireerd op de films van Disney Pixar Cars.
Lees meer

Dream Factory show in het Studio D theater
Walt Disney Studios Park zet zijn voortdurende transformatie voort in 2021! Dit jaar staat in het teken van de lancering van een gloednieuwe familieshow, Disney Junior Dream Factory, exclusief in Disneyland Paris.
Lees meer

Disney Cruise Line “Wish” - nieuwe details bekend
"Disney Parks Magical Christmas Day Celebration" een slee vol Disney-magie uit, inclusief een gloednieuwe video van de Disney Wish, die in de zomer van 2022 vertrekt.
Lees meer

In januari te zien op Disney+
Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic én exclusieve Disney+ Originals. We hebben een handig overzichtje wat je mag verwachten begin 2021.
Lees meer

The Disney Store Key 2021
Vier 2021 in stijl met deze The Disney Store Key.
De sleutel is beschikbaar vanaf donderdag 31 december om 9 uur op ShopDisney.
Lees meer

Disneyland Paris Hotels prijskalender
Wil je graag Disneyland Paris bezoeken en je vraagt je af wanneer de goedkoopste periode is? Dan kan je gebruik maken van de nieuwe handige prijskalender.

Je kan momenteel een verblijf boeken tot maart 2022!
Lees meer

Flexibel boeken voor de beste prijs
Laat de magie extra lang duren met een verblijf in een Disney Hotel en geniet zorgeloos dankzij onze aangescherpte gezondheidsmaatregelen.
Momenteel kan je jouw boeking ook kosteloos annuleren of wijzigen* en kan je in termijnen betalen!
Lees meer

Steun Make A Wish met deze Mickey knuffel
Koop deze zachte Mickey knuffel nu en steun meteen 'Make A Wish'.
Disney geeft een deel van de opbrengst aan ernstig zieke kinderen hun wens uit laat komen.
Lees meer

Castle of Magical Dreams- Hong Kong Disneyland
Tijdens de viering van de 15e verjaardag van Hong Kong Disneyland werd een nieuw kasteel onthuld in Hong Kong Disneyland. The Castle of Magical Dreams symboliseert moed, hoop en mogelijkheden en is geïnspireerd door 13 Disney prinsessen en koninginnen.
Lees meer

Snow White’s Enchanted Wish komt naar Disneyland Resort (VS)
83 jaar na de première van Disney Animation's "Sneeuwwitje en de zeven dwergen" in het Carthay Circle Theatre in Los Angeles - zijn we verheugd te kunnen delen dat de attractie van Disneyland Park (Anaheim) opnieuw is vormgegeven en omgedoopt tot Snow White’s Enchanted Wish!
Lees meer


Wist je dat...
- Ons forum bestaat sinds 18 februari 2009, 3850 geregistreerde Disney fans en meer dan 100000 berichten over 2185 onderwerpen heeft.

- Café Mickey regelmatig meetings houdt.

- Disneyland Paris plannen heeft om te heropenen op zaterdag 13 februari (afhankelijk van verdere verloop van de huidige crisis kan deze dat nog wijzigen)

Tot binnenkort! Het Café Mickey Team
Op zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding
Gebruikersavatar
Prins Adam
Beheerder
Beheerder
Berichten: 9212
Lid geworden op: 26 mei 2010, 08:40
Locatie: Lede

Mailing 1 - 2021

Welkom in 2021

Allereerst en vooral willen we jullie een fantastisch 2021 wensen vol met Disney Magie!

Momenteel zit Disneyland Paris weer op slot en net als de meesten onder jullie tellen we af naar het einde van de sluiting van de parken. Wat zou het heerlijk zijn om daar weer te kunnen genieten en onze dromen te kunnen waarmaken.

Uiteraard staan wij ook in 2021 weer klaar om jullie alle nieuws te brengen wat met Disney te maken heeft. Graag heten we jullie daarvoor van harte welkom op onze vernieuwde Café Mickey site: www.cafemickey.com/news

Disneynieuws

We wensen dat in 2021 al jouw dromen uitkomen!
Een gloednieuw jaar betekent een gloednieuwe kans om al je dromen uit te laten komen! Ook Disneyland Paris wenst iedereen het allerbeste voor 2021.
Lees meer

Disneyland Parijs zet de deur open voor het vertrek van 1000 Cast Members
Het management en de grootste vakbonden van Disneyland Parijs hebben een akkoord bereikt en bieden de Cast Members een plan aan voor vrijwillig vertrek met vergoedingen die variëren van 15.000 euro tot 100.000 euro, afhankelijk van hun anciënniteit.
Lees meer

Inspiratie voor het Kasteel van Doornroosje - Sleeping Beauty Castle
De ster van het Disneyland Park, het Kasteel van Doornroosje, is het kenmerkende gebouw van onze bestemming. Ken je al haar geheimen? Hier zijn er een paar, verteld door de Ambassadeurs van Disneyland Paris!
Lees meer

Star komt naar Disney+ (ook in Nederland en Belgie)
Star is een nieuw algemeen merk voor entertainmentcontent van The Walt Disney Company, dat wordt toegevoegd aan de Disney+-streamingservice in bepaalde markten, waaronder Europa, Australië, Nieuw-Zeeland en Canada.
Lees meer

Grote Opening Euro Disney Resort
Al sinds de jaren 70 ontstonden plannen om een Disney park te bouwen in Europa. Het was echter pas nadat Tokyo Disneyland in 1983 als eerste park buiten Amerika de deuren opende dat de plannen vorm kregen.
Lees meer

Afscheid van Moteurs Action Stunt Show Spectacular
Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular of ook Lights, Motors, Action! Extreme Stunt Show genoemd was een stuntshow die in première ging met het Walt Disney Studios Park toen het in maart 2002 werd geopend.
Lees meer

Afscheid van Studio Tram Tour: Behind the Magic
Een jaar terug op zondag 5 januari 2020 konden de bezoekers van Walt Disney Studios Park nog een laatste blik kunnen werpen op Studio Tram Tour: Behind the Magic.
Lees meer

Shanghai Disney Resort onthult vijfde verjaardagslogo
Het Fifth Anniversary-logo toont het iconische Enchanted Storybook Castle van Shanghai Disneyland, afgetekend tegen een felgekleurd nummer vijf, met extra glitters om diepte, dimensie en een vleugje Disney-magie aan de festiviteiten te geven.
Lees meer

De eerste uitgave van Star Wars: The High Republic Land ligt in de rekken!
The Force is strong! De eerste uitgave van Star Wars: The High Republic, een gloednieuwe epische reeks boeken, romans en strips, is nu beschikbaar.
Lees meer

Stitch Crashes Disney
Verberg het zilver! Stitch heeft zichzelf uitgenodigd! Stitch valt voor deze eerste limited edition serie binnen in de Disney klassieker Beauty and the Beast met een nieuwe pin en een nieuwe pluche knuffel.
Lees meer

Heropening Disney Hotels
Disneyland Paris is door de coronacrisis en de maatregelen van de Franse overheid gesloten momenteel. Ze hopen opnieuw de deuren te kunnen openen op zaterdag 13 februari 2021, of dit zal lukken hangt af van de ontwikkeling van de huidige crisis.
Lees meer

Disney Classics
In onze reeks Disney Classics zetten we elke week een nieuwe film in de kijker, je kan nu al meer te weten komen over de eerste 6 Disney Classics.
Lees meer

Gastenservices in Disneyland Paris
Ontdek op onze website een nieuw overzicht van de diensten voor de bezoekers.
Lees meer

Disney Cruiseline
De Disney Cruise Line-schepen zijn geweldig, indrukwekkend en gezinsvriendelijk. Elk schip is een herinnering aan trans-Atlantische passagiersschepen met een op art-deco geïnspireerd decor
Lees meer


Wist je dat...
- Walt Disney een speciale Oscar ontving voor Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen?
- Pinokkio 2,6 miljoen Dollar gekost heeft om te maken?
- Walt Disney een speciaal geluidssysteem ontwikkelde voor Fantasia?
- Walt Disney Dombo ooit noemde als zijn favoriete eigen productie?
- er twee herten gehouden werden bij de Studio's tijdens de productie van Bambi?
- Saludos Amigos de kortste speelduur heeft van alle Disney Classics?
- je regelmatig meer te weten komt over de Disney Classics op onze website?

Tot binnenkort! Het Café Mickey Team
Op zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding
Plaats reactie

Terug naar “Algemene informatie over dit forum”