The Little Mermaid Live-action remake

Alles over de Live-action films.
BUTTON_POST_REPLY
Gebruikers-avatar
Japperboy
Moderator
Moderator
BerichtenCOLON 4962
GeregistreerdCOLON 11 Mrt 2015, 19:44

Live action versie van The Little Mermaid krijgt kleurrijke personages

Afbeelding

Walt Disney Studios heeft veel succes verkregen met hun live-action adaptaties van hun klassieke animatiefilms met meer dan $ 4,5 miljard opbrengst wereldwijd. Het zou dus geen verrassing moeten zijn dat Disney hard aan het werken is aan een live-action film van De kleine zeemeermin. Zo memorabel als de personages uit de animatiefilm zijn, gaat Disney misschien een nieuwe richting in met deze film.

Onze bron in de buurt van het productiehuis heeft ons laten weten dat Disney naar mensen met een andere huiskleur zoekt voor verschillende rollen, waaronder Ariel, Eric en Triton.

AfbeeldingAfbeelding Afbeelding

Een naam waar Disney op een gegeven moment belangstelling voor had, is Keke Palmer, maar het is niet bekend of Disney enige vorm van overleg heeft gehad met Palmer.Een andere naam is inderdaad Zendaya.

We weten dat Ariana Grande, ook een populaire naam is onder vele fans, maar deze wordt op dit moment niet overwogen.Alan Menken en Lin-Manuel Miranda gaan samenwerken om de muziek voor de film samen te stellen en om nieuwe nummers aan de film toe te voegen.

Regisseur Rob Marshall, regisseur van Mary Poppins, is aangesteld om de film te regisseren, naar een scenario van Jane Goldman (X-Men: Days Of Future Past).

De productie van The Little Mermaid zal naar verwachting plaatsvinden in Puerto Rico en Kaapstad Afrika. Voor nu is er nog geen releasedatum voor de film bekend.

Bron: Disney Film Facts
Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!
Gebruikers-avatar
Japperboy
Moderator
Moderator
BerichtenCOLON 4962
GeregistreerdCOLON 11 Mrt 2015, 19:44

Disney's Original 'The Little Mermaid' Ster Jodi Benson gelooft dat de remake "ongelooflijk" zal zijn
Afbeelding

Disney heeft enorm veel successen behaald met hun reeks live-action remakes, dus het is geen verrassing dat de studio hard aan het werken is aan een live-action-adaptatie van The Little Mermaid, waarbij Lin-Manuel Miranda en Alan Menken samenwerken aan de muziek.

Er zijn heel veel speculaties geweest (waarop we zo dadelijk zullen komen) die mensen enthousiast hebben gemaakt voor deze nieuwe film. We zijn echter niet de enigen met opwinding. Jodi Benson de stem van Ariel in de geanimeerde klassieker van 1989 ging onlangs op ComicBook.com zitten en vertelde haar gedachten over de film.
Ik denk dat het ongelooflijk zal zijn. Wanneer we het hebben over het concept en het team van mensen dat genoemd werd voor deze specifieke live-actionfilm, klinkt alles heel magisch. En ik denk dat het voor Alan [Menken] om samen te werken met Lin-Manuel fenomenaal gaat worden en als we in feite Robbie Marshall hebben, als dat het geval is, als regisseur en John DeLuca als executive producent. Mary Poppins Returns was, denk ik, gewoon een fantastische film, dus ik weet dat Robbie een fantastische regisseur is met een goed oog. Ik denk dat hij het aankan. Ik denk dat het kan worden afgeleverd op een manier die heel speciaal zal zijn. Ik weet niet precies hoe ze het allemaal uit de kast zullen trekken, maar ik weet zeker dat het geweldig zal zijn.
Mary Poppins regisseur Rob Marshall circuleert nu al meer dan een jaar rond het project maar is tot nu toe nog niet officieel aangesloten. Er wordt gespeculeerd dat de rol van Ariel in de remake werd aangeboden aan Zendaya en muzieksuperster Lady Gaga hoog op de verlanglijstje van Disney staat voor een rol in de film. Hoogstwaarschijnlijk de rol van Ursula.

Voor nu is er nog geen releasedatum voor de film. We verwachten dit jaar meer nieuws te horen over dit project tijdens de tweejaarlijkse D23 Expo van Disney in augustus.

Bron: Comicbook/DisInsider
Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!
Gebruikers-avatar
D-Tekenaar
Member
Member
BerichtenCOLON 12207
GeregistreerdCOLON 17 Okt 2013, 19:49

Live Action ‘The Little Mermaid’ krijgt nieuwe liedjes

Afbeelding

Ondanks het feit dat we de komende jaren al volop kunnen gaan genieten van de Disney klassiekers in een live action jasje. Wordt er nu toch al volop gedacht aan de toekomst. En één van de toekomstige pareltjes wordt The Little Mermaid.

Voor The Little Mermaid wordt er beroep gedaan op Rob Marshall. We kennen Marshall natuurlijk van zijn fantastische werk bij Mary Poppins Returns. En tijdens een interview met ComicBook.com. Vertelde de regisseur dat hij meer liedjes wou in de aankomende film.

Ariel heeft namelijk maar één eigen nummer en dit moeten er volgens Marshall meer worden. Voor de muziek wil Marshall beroep doen op Alan Menken. Hij maakte ook de muziek voor de originele ‘The Little Mermaid’ en maakte ook al nieuwe muziek voor Beauty and the Beast en Aladdin.

bron : Digitalspy
Gebruikers-avatar
Japperboy
Moderator
Moderator
BerichtenCOLON 4962
GeregistreerdCOLON 11 Mrt 2015, 19:44

Halle Bailey gecast als Ariel in Live-Action Remake van The Little Mermaid
Afbeelding

Halle Bailey is klaar om de onbekende waters te verkennen. Vandaag heeft Walt Disney Studios de actrice aangekondigd, vooral bekend om haar rol in de Freeform-serie grown-ish, voor de rol van Ariel in Disney's aanstaande live-action remake, waarbij ze The Little Mermaid opnieuw tot leven brengen. De film wordt geregisseerd door Rob Marshall en geproduceerd door Marshall, John DeLuca, Marc Platt en Lin-Manuel Miranda. De film bevat populaire nummers van de geanimeerde klassieker van Alan Menken en Howard Ashman, evenals nieuwe nummers van Menken (muziek) en Miranda (tekst).

"Na een uitgebreide zoektocht was het overduidelijk dat Halle die zeldzame combinatie van geest, hart, jeugd, onschuld en inhoud-plus een glorieuze zangstem heeft - alle intrinsieke kwaliteiten die nodig zijn om deze iconische rol te spelen", zegt Marshall.

Naar verwachting begint de productie begin 2020.

Bijkomende aankondigingen met betrekking tot De kleine zeemeermin worden verwacht in de komende weken.
Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!
Gebruikers-avatar
Annabelle
Member
Member
BerichtenCOLON 127
GeregistreerdCOLON 07 Apr 2018, 10:40

Wel... Ik ben teleurgesteld.
Ik snap niet waarom Disney plots de personages een andere huidskleur wilt geven.
Bij andere live-action remakes hebben ze wel een goede keuze gemaakt qua acteurs.
Emma Watson heeft de uiterlijke kenmerken van Belle, in Aladdin hebben ze goede acteurs gekozen en hebben ze een goede verklaring gegeven waarom Geest er meestal niet blauw uit zag.
Voor Mulan lijken ze ook een goede actrice gekozen te hebben, ...

Dus ik weet niet wat hun bedoeling is, maar als ze van plan zijn om de actrice een blanke huidskleur te geven en haar rood haar te geven zou ik het ook vreemd vinden.
Moest iemand weten wat hun bedoeling is, kan je me het uitleggen?
Gebruikers-avatar
Japperboy
Moderator
Moderator
BerichtenCOLON 4962
GeregistreerdCOLON 11 Mrt 2015, 19:44

Harry Styles speelt misschien Prince Eric naast Halle Bailey's Ariel in live-action remake "The Little Mermaid"

Afbeelding

Hollywood gaat diep in de zee door ... of in ieder geval een deel van Hollywood. Het internet gonst van de gesprekken rondom wie de hoofdrollen zou moeten spelen in de aankomende remake van 'The Little Mermaid' van Disney, en er wordt gefluisterd dat Harry Styles Prince Eric kon spelen.

Volgens The Hollywood Reporter zijn verschillende acteurs in gesprek om de iconische personages te spelen in de komende film "The Little Mermaid". Namelijk, Harry Styles, bekend om zijn One Direction boy-band roem en getalenteerde muziekvaardigheden, is in gesprek voor Prince Eric, de geliefde van Ariel en een van de personages die het verhaal aandrijven. Styles maakte zijn acteerdebuut in 2017 'Duinkerken', dat ongelooflijk succesvol was, en naar verluidt wilde hij al een tijdje aan een nieuw acteerproject werken. Gezien zijn charmante persoonlijkheid, goede uiterlijk en ongelooflijke zang, is hij misschien de perfecte fit voor Eric.

Styles die de rol van Eric zou spelen naast Halle Bailey's Ariel zou een vrij grote zet zijn voor Disney. De twee sterren zijn om goede redenen succesvolle muzikanten en zouden een nieuw niveau van vocaal talent kunnen brengen voor Disney-films van vandaag. In het verleden castte Disney acteurs met zangtalenten in rollen in remake van live-action films(Emma Watson, bijvoorbeeld, was niet precies bekend om haar zangstem toen ze werd gegoten om Belle te spelen in de live-action versie van Beauty and the Beast "een paar jaar geleden). Dus de beslissing om Halle Bailey te casten, een geweldige zangeres, voor de rol van Ariel en de overweging van Harry Styles voor de rol van Eric, toont aan dat geweldige muziek een prioriteit is voor het team achter de live-action versie van "The Little Mermaid." al wisten we dat we geweldige deuntjes voor de film kregen met de creatieve genieën van Alan Menken en Lin-Manuel Miranda in teamverband. Dus als Disney ook acteurs met geweldige zangstemmen wil, zijn we misschien meer enthousiast over deze remake van live-action dan ooit tevoren.


AfbeeldingNet als met de rest van deze casting-geruchten, moet Disney nog bevestigen of Styles eigenlijk de rol van Prince Eric vervult, en we weten niet wanneer we meer informatie zullen vinden over de cast van "The Little Mermaid. "Voor nu, zullen we de originele soundtrack uit 1989 grijsdraaien en wachten op meer details.

Denk je dat Harry Styles goed past bij Prins Eric? Laat het ons weten hieronder!

bron: ITM
Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!
Gebruikers-avatar
Japperboy
Moderator
Moderator
BerichtenCOLON 4962
GeregistreerdCOLON 11 Mrt 2015, 19:44

Harry Styles heeft zich officieel aangemeld om Prince Eric te spelen in ‘The Little Mermaid’ Live-action Remake

Afbeelding

Een paar weken geleden doken er rapporten op dat Harry Styles in gesprek was om met Halle Bailey te spelen in The Little Mermaid live-action remake als Prins Eric. De DisInsider is onlangs geïnformeerd dat Styles zich officieel heeft aangemeld bij het project.

Harry Styles staat bekend om zijn tijd in de populaire boyband One Direction en hij speelde ook een ondergeschikte rol in het oorlogsdrama van Christopher Nolan, Duinkerken als Alex. Hij was onlangs ook in gesprek om Elvis te spelen voor de biopic Elvis van de Baz Luhrmann, maar Austin Butler kreeg uiteindelijk de rol .

Alan Menken remastert zijn originele "The Little Mermaid" -score voor de film en schrijft een lied met Moana-componist Lin-Manuel Miranda. Hoewel Prince Eric geen nummers heeft in de originele The Little Mermaid, is de zanger die bij Bailey komt, een sterk teken dat dit zal veranderen in de remake. Styles en Bailey zijn ongelooflijke zangers die de geremastered Little Mermaid-nummers van Alan Menken zullen spelen en ook enkele nieuwe.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales-ster Javier Bardem is ook in gesprek om deel te nemen als Ariel's vader King Triton. Melissa McCarthy, Jacob Tremblay en Awkwafina zijn mogelijke kanshebbers voor Ursula, Ariel's beste vriend Flounder en Scuttle.

De kleine zeemeermin wordt geregisseerd door Rob Marshall en de productie begint naar verwachting in januari in het Caribisch gebied. Verwacht wordt dat we volgende week meer nieuws over het project zullen horen met de tweejaarlijkse D23-expo!

bron: DisInsider
Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!
Gebruikers-avatar
Japperboy
Moderator
Moderator
BerichtenCOLON 4962
GeregistreerdCOLON 11 Mrt 2015, 19:44

Japperboy schreefCOLONHarry Styles heeft zich officieel aangemeld om Prince Eric te spelen in ‘The Little Mermaid’ Live-action Remake

Afbeelding

Een paar weken geleden doken er rapporten op dat Harry Styles in gesprek was om met Halle Bailey te spelen in The Little Mermaid live-action remake als Prins Eric. De DisInsider is onlangs geïnformeerd dat Styles zich officieel heeft aangemeld bij het project.

Harry Styles staat bekend om zijn tijd in de populaire boyband One Direction en hij speelde ook een ondergeschikte rol in het oorlogsdrama van Christopher Nolan, Duinkerken als Alex. Hij was onlangs ook in gesprek om Elvis te spelen voor de biopic Elvis van de Baz Luhrmann, maar Austin Butler kreeg uiteindelijk de rol .

Alan Menken remastert zijn originele "The Little Mermaid" -score voor de film en schrijft een lied met Moana-componist Lin-Manuel Miranda. Hoewel Prince Eric geen nummers heeft in de originele The Little Mermaid, is de zanger die bij Bailey komt, een sterk teken dat dit zal veranderen in de remake. Styles en Bailey zijn ongelooflijke zangers die de geremastered Little Mermaid-nummers van Alan Menken zullen spelen en ook enkele nieuwe.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales-ster Javier Bardem is ook in gesprek om deel te nemen als Ariel's vader King Triton. Melissa McCarthy, Jacob Tremblay en Awkwafina zijn mogelijke kanshebbers voor Ursula, Ariel's beste vriend Flounder en Scuttle.

De kleine zeemeermin wordt geregisseerd door Rob Marshall en de productie begint naar verwachting in januari in het Caribisch gebied. Verwacht wordt dat we volgende week meer nieuws over het project zullen horen met de tweejaarlijkse D23-expo!

bron: DisInsider
UPDATE: Hij heeft uiteindelijk de rol geweigerd.
Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!
fionna
Member
Member
BerichtenCOLON 3
GeregistreerdCOLON 29 Mrt 2022, 20:45

Dit hele verhaal met de kleine zeemeermin geeft me zin om een zeemeerminnenstaart aan te trekken en meteen naar Atlantis te rennen!

Afbeelding
BUTTON_POST_REPLY

Terug naar