Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 86 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende
[Vervallen] Forumleden bieden korting aan 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 1434
Woonplaats: Brugge
   Reageer met citaat
Bericht [Vervallen] Forumleden bieden korting aan
Helaas is het sinds 2 april 2019 niet meer mogelijk om korting te geven op jaarkaarten


Ben je van plan een jaarkaart aan te kopen voor Disneyland Parijs of heb je er één en wil je korting geven kom dan zeker langs in dit topic en lees alles over Peterschap!!! Vraag of iemand je korting kan geven of zeg wanneer je zelf korting kan geven !!

Afbeelding

Peterschap

Voor het aanbrengen van 3 nieuwe Jaarpaspoorthouders ontvangt de Jaarpaspoorthouder 6 maanden extra gratis*. Nieuwe Jaarpaspoorthouders krijgen 10% korting op het Jaarpaspoort van hun keuze.

Voordeel voor bestaande EN nieuwe Jaarpaspoorthouders!

Voordeel voor de bestaande Jaarpaspoorthouder

3 personen aangebracht = 6 MAANDEN GRATIS Jaarpaspoort*!

Voordeel voor de nieuwe Jaarpaspoorthouders

10% korting op het Jaarpaspoort van je keuze*

Hoe werkt het?

Peterschap in 3 stappen:
Nieuwe Jaarpaspoorthouders en bestaande Jaarpaspoorthouder: vul de gevraagde informatie in op het peterschap-formulier dat je hier kunt downloaden (2MB, PDF).

Nieuwe Jaarpaspoorthouders:
*ga samen met de bestaande Jaarpaspoorthouder naar de loketten bij de ingang van de Disney Parken en lever de kortingsbon in om te profiteren van 10% korting bij aankoop van een Jaarpaspoort. Ga dan met de bestaande Jaarpaspoorthouder naar het Jaarpaspoortenbureau en wissel je tijdelijke Jaarpaspoort in voor een definitief Jaarpaspoort.
*Of de nieuwe jaarkaarthouder kan online een dagticket aankopen en zo moet je niet aanschuiven aan de kassa van de Disney parken. Je kan dan meteen afspreken met een bestaande jaarkaarthouder in het park en samen naar het jaarkaartbureau gaan! (Eerst krijg je dan 10% korting en daarna wordt de prijs van het dagticket ook van de prijs afgetrokken) Online dagtickets kopen kan hier.

Bestaande Jaarpaspoorthouder: laat je kaart afstempelen bij het aanmaken van het definitieve Jaarpaspoort van de door jou aangebrachte nieuwe Jaarpaspoorthouder.

Vervolgens kan je op twee manieren je 6 extra maanden gratis krijgen:
Schriftelijk: stuur je gevalideerde peterschap-formulier in de maand voordat je Jaarpaspoort afloopt samen met je geldige Jaarpaspoort naar het Jaarpaspoortenbureau.
In het Disneyland Park: ga in de maand voordat je Jaarpaspoort afloopt naar het Jaarpaspoortenbureau met het gevalideerde peterschap-formulier.

Algemene voorwaarden voor de peterschap-aanbieding

De bestaande Jaarpaspoorthouder is verantwoordelijk voor het peterschap-formulier. Zowel de bestaande als de nieuwe Jaarpaspoorthouder(s) moet(en) fysiek aanwezig zijn om van het aanbod gebruik te kunnen maken.
Het Jaarpaspoortenbureau is niet verantwoordelijk in geval van verlies of diefstal van het peterschap-formulier.
Het Jaarpaspoortenbureau kan voor een gedeeltelijk of geheel kwijtgeraakt of gestolen peterschap-formulier geen vervangend formulier verstrekken.
Een Jaarpaspoorthouder kan maximaal 3 nieuwe Jaarpaspoorthouders aanbrengen. Elke Jaarpaspoorthouder kan zijn of haar nieuwe Jaarpaspoorthouders daarmee laten profiteren van 10% korting. Na het aanbrengen van 3 nieuwe Jaarpaspoorthouders kan de Jaarpaspoorthouder (behalve wanneer het een gratis verstrekt Jaarpaspoort betreft) profiteren van een jaar verlenging van zijn of haar Jaarpaspoort (met uitzondering van de parkeeroptie voor het Classic Jaarpaspoort).
Het aan het aanbrengen van nieuwe Jaarpaspoorthouders gekoppelde voordeel is persoonsgebonden en uitsluitend bestemd voor degene die als aanbrenger op het peterschap-formulier vermeld staat. Het voordeel is niet overdraagbaar op een andere persoon.
De peterschap-aanbieding is niet met terugwerkende kracht geldig en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. De peterschap-aanbieding is enkel geldig wanneer de gegevens op het peterschap-formulier duidelijk zijn genoteerd en wanneer elke peterschap door het Jaarpaspoortenbureau met een stempel is gevalideerd.

Voor de Jaarpaspoorthouder
Om nieuwe Jaarpaspoorthouders aan te kunnen brengen, moet de Jaarpaspoorthouder informatie over zichzelf invullen op het peterschap-formulier.

Als de Jaarpaspoorthouder minderjarig is, moet het peterschap-formulier worden ondertekend door een van de ouders of de wettelijke voogd.
Alleen Jaarpaspoorthouders met een Jaarpaspoort dat al minstens 1 maand geldig is kunnen profiteren van deze peterschap-aanbieding.
Om in aanmerking te komen voor de maanden verlenging moet de bestaande Jaarpaspoorthouder 3 nieuwe Jaarpaspoorthouders aanbrengen die minimaal twee jaar geen Jaarpaspoort hebben gehad en dient hij of zij in de maand voordat zijn of haar Jaarpaspoort afloopt bij het Jaarpaspoortenbureau langs te gaan om er het ingevulde en door het Jaarpaspoortenbureau gestempelde formulier in te leveren. Na deze maand kan er geen aanspraak meer worden gemaakt op de verlenging van 12 maanden. Het formulier kan ook worden ingevuld en in de maand voordat het Jaarpaspoort afloopt samen met het geldige Jaarpaspoort worden opgestuurd naar het volgende adres:
Disneyland Paris – Passeport Annuel par correspondance – 77777 Marne-La-Vallée, Cedex 4 - Frankrijk.
Het Jaarpaspoort wordt dan per post toegestuurd (geen bezorgkosten; reken op ongeveer twee weken vanaf ontvangst van het formulier door het Jaarpaspoortenbureau, plus de levertijd van de posterijen). Let op: onvolledig ingevulde aanvragen worden niet in behandeling genomen.

De verlenging van 6 maanden verlengt de geldigheidsduur van het bestaande Jaarpaspoort van de Jaarpaspoorthouder (met uitzondering van de parkeeroptie voor het Classic Jaarpaspoort) en gaat in op de dag na de vervaldatum van het Jaarpaspoort. In de verlengingsmaanden van het Jaarpaspoort gelden de voorwaarden die op de dag van de aanvraag tot verlenging voor het betreffende type Jaarpaspoort geldig waren. De verlenging van de geldigheidsduur van het Jaarpaspoort wordt beschouwd en behandeld als een verlenging van het oorspronkelijke Jaarpaspoort (had de Jaarpaspoorthouder bijvoorbeeld een Dream Jaarpaspoort, dan gelden de toegekende 12 extra maanden ook voor een Dream Jaarpaspoort).

Het Jaarpaspoortenbureau behoudt zich het recht voor om peterschaps te weigeren wanneer is vastgesteld dat de nieuw aangebrachte Jaarpaspoorthouder(s) binnen de Disney Parken en in overtreding met de huisregels van Disneyland Paris zijn geworven.

Let op: De 3 stempels moeten worden verzameld in een tijdspanne van +/- 6 maanden. De periodes waarin de stempels verzameld kunnen worden lopen van april tot november en van november tot april. Dit betekent dat wanneer de eerste 2 stempels zijn verkregen in september en de 3e wordt verkregen in december de jaarpas niet gratis verlengd kan worden, de eerste 2 zijn namelijk vervallen doordat het formulier maar tot november geldig is.

Voor de nieuwe Jaarpaspoorthouder
Om van deze aanbieding gebruik te maken, mag de nieuwe Jaarpaspoorthouder in de afgelopen twee jaar geen Jaarpaspoort hebben gehad. Ook moet bij de aanschaf en bij het inwisselen voor het definitieve Jaarpaspoort de bestaande Jaarpaspoorthouder aanwezig zijn. De korting voor nieuwe Jaarpaspoorthouders is alleen geldig bij aankoop van een Jaarpaspoort bij de ingang van de Disney Parken of bij het Jaarpaspoortenbureau.

Als de nieuwe Jaarpaspoorthouder minderjarig is, moet het peterschap-formulier worden ondertekend door een van de ouders of de wettelijke voogd. Als de nieuwe Jaarpaspoorthouder minderjarig is, moet de betaling worden verricht door een van de ouders of de wettelijke voogd.

De nieuwe Jaarpaspoorthouder moet samen met de bestaande Jaarpaspoorthouder dit tijdelijke Jaarpaspoort op de dag van het eerste bezoek en binnen de aangegeven termijn inwisselen voor een definitief Jaarpaspoort bij het Jaarpaspoortenbureau in het Disneyland Park.


Voor gezinnen van 5 geldt dat de 20% familiekorting niet te combineren valt met het peterschap. Deze gezinnen kunnen dus niet nog eens 10% korting bovenop de familiekorting krijgen.

Hieronder een overzicht van de kortingen die aangeboden of gevraagd worden:

Korting Aangeboden:

Sarap : 23 maart, 8 en 9 april, 27 april, 30 en 31 mei, 29 juni t/m 6 juli, 20 juli, 4 en 5 augustus, 14 september, 19 oktober, 2 november, 23 t/m 25 december
Tigrou89 : 23 en 24 maart, 2 t/m 4 april, 13 en 14 april, 24 en 25 april
NickySacred : 22 maart
Sulley84 : 20 t/m 23 maart
Jeroen Driessens : 27 maart
Minnie1978 : 29 en 30 maart
Minnie1978 : 30 en 31 maart
Jerry2215 : 30 en 31 maart
Tinkerbelletje : 17 t/m 21 maart
Yvetje88 : 1 april (of 31 maart of 2 april, 3 t/m 7 juni
Belindawalweek : 3 t/m 5 april
Minnie1979 : 20 en 21 april
Fiddler : 20 t/m 22 april
Amaris : 10 t/m 17 mei
Moorhunhe : 30 juni of 1 juli
FrankC80 : 5 t/m 8 juli
Korting gevraagd:

Ibootsma : 1 april
Vaness82 : 24 april
Dorien0506 : 30 mei


Wanneer je geen vaste data hebt waarop je korting kan aanbieden, maar data wel bespreekbaar zijn met mensen die korting zoeken, zal je niet in bovenstaande lijst worden vermeld. Je kan uiteraard wel een bericht plaatsen die zes maanden zal blijven staan. Na zes maanden wordt het bericht alsnog verwijderd en indien je nog steeds korting aanbied zonder daarbij een aantal vaste data te kunnen geven, kan je opnieuw een bericht plaatsen. We willen het forum graag schoon en up-to-date houden.

Let op: Vermeld niet je persoonlijke gegevens, zoals bijvoorbeeld een e-mailadres, wanneer je korting aanbiedt of vraagt in dit topic. Stuur deze alleen in een persoonlijk bericht naar iemand anders toe.Places of Magic: Walt Disney World (1998 + 2010) - Disneyland California (2011) - Disneyland Paris (1996 + 2007 - ...) - Disney Cruise Line (2013)

"Think, Believe, Dream, Dare" ~ Walt Disney


Ma 12 Mrt 2012, 12:29
Bericht 1 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 89
   Reageer met citaat
Bericht Re: Forumleden bieden korting aan
Minnie1979 schreef:
olafLover schreef:
Hebben jullie de openingstijden van bureau passport annuel gecontroleerd? Dacht dat ze meestal om 8 uur al dicht zijn :)


ik heb het ook al gezegd dat het nipt zal zijn

ik dacht zelfs dat ze al gesloten waren rond 18 u maar zal verkeerd geweest zijn


Dit staat op hun website, ik was het ook even aan het checken omdat wij onze jaarkaart ook nog moeten gaan ophalen.
Q.
Wat zijn de openingstijden van het Jaarpaspoortenbureau ?
A.
Het Jaarpaspoortenbureau in het Disneyland Park is de hele week van 10.00 tot 17.00 geopend. (Openingstijden kunnen veranderen, vraag ons om precieze informatie)
Het hele team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te informeren over de slimme tips van het moment.Afbeelding


Afbeelding


Di 13 Jun 2017, 09:13
Bericht 2 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 610
Woonplaats: Leusden
   Reageer met citaat
Bericht Re: Forumleden bieden korting aan
Beste Café Mickey leden,

Wij willen jullie er op wijzen dat het plaatsen van e-mailadressen op fora niet echt verstandig is.
Wanneer bots op jullie e-mailadressen botsen, kan dit leiden tot onaangename verrassingen.
Wij willen jullie vragen om de e-mailadressen niet in de berichten te plaatsen.
Andere leden kunnen makkelijk contact met jullie zoeken via pm.

Wij danken jullie voor de medewerking.
Vriendelijke groeten van het gehele Café Mickey team.Afbeelding
38x Disneyland Paris, 18x Disney On Ice, 1x Mediterranean Cruise Disney Magic

Afbeelding


Do 18 Jan 2018, 22:44
Bericht 3 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 6
   Reageer met citaat
Bericht Re: Forumleden bieden korting aan
Hi allemaal,
Tot 2016 hebben wij een jaarkaart gehad. Ook verkregen met korting via andere jaarkaarthouders. Nu twijfelen we om in de zomervakantie wederom een jaarkaart aan te schaffen en wij vragen ons af of wij deze weer aan zouden kunnen schaffen met korting via een andere jaarkaarthouder. Heeft een van jullie een idee of dit mogelijk is ?


Do 25 Jan 2018, 22:09
Bericht 4 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 87
   Reageer met citaat
Bericht Re: Forumleden bieden korting aan
Nee dat is niet morgelijk. Je moet dan twee jaar geen jaarkaart hebben gehad.2004, 2005, 2006 ibis hotel
2008 2014 hotel santa fe
2013, 2018 cheyenne
2015, 2017, 2018 magic circus
2015 kyriad
2015, 2016 newport bay
2017 sequoia lodge
2017 B&B
2016 dream castle
2019 Npbc,Disneyland hotel, explores, cheyenne


Vr 26 Jan 2018, 00:19
Bericht 5 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 1390
Woonplaats: Zevenaar
   Reageer met citaat
Bericht Re: Forumleden bieden korting aan
Wij zijn van 17 t/m 21 maart in Disneyland Paris en kunnen nog aan 5 mensen 10% korting geven op een jaarkaart.
Mocht je interesse hebben, kun je me een berichtje sturen:DAfbeelding

Afbeelding
DLRP 30x ~ WDW 2013 ~ DCL Magic 2015 ~ WDW 2016


Ma 10 Dec 2018, 06:20
Bericht 6 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 31
   Reageer met citaat
Bericht Re: Forumleden bieden korting aan
Ik ben er ook weer 22 maart (de dagen ervoor erna weet ik nog niet precies)31 Oktober - 1 November Halloween Soirée
6 - 7 December Mickey Mouse Birthday Party AP Event
31 December - 2 Januari New Years Eve
October - November 2019 First time Walt Disney World


Wo 12 Dec 2018, 20:49
Bericht 7 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 11
   Reageer met citaat
Bericht Re: Forumleden bieden korting aan
Op zaterdag 23 februari zijn wij weer in Disneyland en kunnen nog mensen van 10% korting voorzienDisneyland Parijs, heeel vaak geweest
Disneyland California 1 keer
Walt Disney World 1 keer


Za 15 Dec 2018, 18:51
Bericht 8 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 48
Woonplaats: Utrecht
   Reageer met citaat
Bericht Re: Forumleden bieden korting aan
13 - 15 maart aanwezig voor korting! (3 personen)


Vr 04 Jan 2019, 19:31
Bericht 9 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 6
   Reageer met citaat
Bericht Re: Forumleden bieden korting aan
Wij zijn van donderdag 21-februari tot en met zondag 24-februari in DLRP en kunnen dan korting geven.
Ik verneem het wel als er mensen zijn die deze korting dan kunnen gebruiken...


Ma 07 Jan 2019, 11:25
Bericht 10 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 4
   Reageer met citaat
Bericht Re: Forumleden bieden korting aan
Hallo allemaal. Ik ben nieuw op dit forum, ik werd getipt door iemand dat het mogelijk is via dit forum oop een mooie manier aan tickets te komen. Ik ga met mijn gezinnetje, drie kids En mijn man en ik tussen 6 en 9 maart naar Disney. We hebben nog geen tickets. Zijn er mensen met een abonnement die in dezelfde periode gaan?
Ik hoor het graag


Vr 11 Jan 2019, 21:59
Bericht 11 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 446
Woonplaats: Kortrijk
   Reageer met citaat
Bericht Re: Forumleden bieden korting aan
Desiree schreef:
Hallo allemaal. Ik ben nieuw op dit forum, ik werd getipt door iemand dat het mogelijk is via dit forum oop een mooie manier aan tickets te komen. Ik ga met mijn gezinnetje, drie kids En mijn man en ik tussen 6 en 9 maart naar Disney. We hebben nog geen tickets. Zijn er mensen met een abonnement die in dezelfde periode gaan?
Ik hoor het graag

Hallo wij zijn er 9 maart. En willen je met plezier korting geven.

Je mag altijd pb sturen bij interesse.

GrtsAfbeelding

Afbeelding


Vr 11 Jan 2019, 22:27
Bericht 12 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 446
Woonplaats: Kortrijk
   Reageer met citaat
Bericht Re: Forumleden bieden korting aan
Minnie1979 schreef:
Desiree schreef:
Hallo allemaal. Ik ben nieuw op dit forum, ik werd getipt door iemand dat het mogelijk is via dit forum oop een mooie manier aan tickets te komen. Ik ga met mijn gezinnetje, drie kids En mijn man en ik tussen 6 en 9 maart naar Disney. We hebben nog geen tickets. Zijn er mensen met een abonnement die in dezelfde periode gaan?
Ik hoor het graag

Hallo wij zijn er 9 maart. En willen je met plezier korting geven.

Je mag altijd pb sturen bij interesse.

Grts


Sorry was verkeerd zijn vrijdag 8 en zaterdag 9 maart aanwezig voor korting.Afbeelding

Afbeelding


Za 12 Jan 2019, 12:29
Bericht 13 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 128
Woonplaats: Maasmechelen
   Reageer met citaat
Bericht Re: Forumleden bieden korting aan
Ik ben 2 en 3 februari, 5 t.e.m. 8 juli in de parken. Kan aan 3 personen korting geven. Andere data volgen nog.

Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met TapatalkDLP 19 - DLC 1 - WDW mei 2019

Volg me op INSTAGRAM: disneylandparisstories


Zo 13 Jan 2019, 09:45
Bericht 14 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 21
   Reageer met citaat
Bericht Re: Forumleden bieden korting aan
Goedemiddag,

Wij zijn weer van 20 t/m 23 maart in Disney en kunnen 6 mensen korting geven. Mocht je interesse hebben hoor ik het graag en anders kun je ook een pb'tje doen

Groetjes


Laatst gewijzigd door Sulley84 op Zo 13 Jan 2019, 18:42, in totaal 1 keer gewijzigd.Zo 13 Jan 2019, 13:15
Bericht 15 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 86 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2019 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB