Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 33 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3
Live-action Dumbo 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 11985
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Live-action Dumbo
countdown: 11 dagen tot live action Dumbo

Dumbo geeft een levensles

Afbeelding

Binnen een paar weken kunnen we in de bioscoop gaan genieten van Dumbo in de bioscopen. En de Dumbo van 2019 wordt een heel andere belevenis. Het enige wat hetzelfde blijft is het hoofdfiguur en de boodschap over het feit dat je moet geloven in jezelf.

Tijdens een gesprek tussen de mensen van Oh My Disney en de cast van Dumbo kwam er één ding steeds boven. De cast vertelde steeds over de zelfde belangrijke levensles die in de film zit. Het maakt niet uit wie je bent of wat ze zeggen van jou. Je bent wie je bent en je dromen kunnen echt uitkomen.

Naast de levensles gaat Dumbo natuurlijk ook voor de nodige vreugde zorgen. En je gaat ook zeker je zakdoekjes nodig hebben.
Dumbo is bij ons te zien vanaf 27 Maart. En werd geregisseerd door de visionair Tim Burton. In de cast zien we ondermeer Danny Devito en Michael Keaton.

Bron : Oh My Disney


Vr 15 Mrt 2019, 11:27
Bericht 31 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4101
   Reageer met citaat
Bericht Re: Live-action Dumbo
.Countdown: 9 dagen tot Live-action Dumbo

Dumbo en de andere dieren zullen geen sprekende rol hebben

Afbeelding

Dumbo is tot op de dag van vandaag het enige hoofdpersonage dat niet kan spreken in een Disney film en deze film is geen uitzondering. In de film uit 1941 zijn er echter genoeg sprekende dieren om zich heen om de stilte goed te maken, inclusief Timothy Q. Mouse, Mr. Stork, Mrs Jumbo, de andere olifanten en de kraaien. Om echter de betrokkenheid van de live-action versie tot een bepaald niveau van realisme te handhaven, zijn er geen sprekende dieren in de nieuwe film. Er zijn andere dieren, waarvan de meeste computer-gegenereerd zijn, en sommige hebben een persoonlijkheid en kostuums en dergelijke, maar geen van hen spreekt een woord.

"Van alle dieren die zijn gemaakt, is Dumbo de enige die magische kwaliteiten heeft", gaf Springer toe. "Er zijn geen pratende dieren in de film. Geen zingende dieren. Alle andere dieren zijn bedoeld om in een echte wereld te zijn. Real-world re-creaties van dieren die echt bestaan. Het is gewoon eenvoudiger om op die manier met hen samen te werken, om ze in CG te maken voor wat we doen. Maar het is niet omdat ze een of ander magisch attribuut hebben dat ze in CG zouden moeten zijn. "

Afbeelding

Producer Derek Frey voegde eraan toe dat er in de film niet zoveel andere dieren zijn, echt of CG. "We willen ons concentreren op de olifant en ons circus. Wanneer we hen ontmoeten, is het een wat moeilijke tijd, dus ze hebben veel van hun dieren moeten verkopen. Maar we hebben poedels, paarden, een duif, wat reptielen, kleine dingen waarmee je makkelijker kunt werken. De [andere] olifanten zullen met de computer worden gegenereerd. "Er is ook een python in de film die een mix van real en CG is.

Afbeelding

"We hebben een aap die een visueel effect heeft. We hebben kleine muizen die visuele effecten hebben. We hebben Dumbo ... Waarvoor ik ook kleding heb gemaakt, "kostuumontwerper Colleen Atwood over haar werk voor deze CG-dieren.

"We maken een soort gerafeld soort deken voor [Mrs. Jumbo]. We hebben de babymuts voor [Dumbo] gemaakt en er is een deken in een actiescebe die we hebben gemaakt en harnassen en zo. '

Bron: FandangoKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Ma 18 Mrt 2019, 07:30
Bericht 32 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4101
   Reageer met citaat
Bericht Re: Live-action Dumbo
Countdown: nog 8 dagen tot Live-action Dumbo

Disney-achtig thema park te zien in Dumbo

Afbeelding

Vandevere, de villain uit Dumbo, gespeeld door Michael Keaton heeft een themapark genaamd 'Dreamland'. Een themapark dat enigszins op Walt Disney World lijkt, al is Dreamland echter veel donkerder en kouder en flitsender dan de gezinsvriendelijke realiteit van Disney's parken. De afzonderlijke landen die werden gecreëerd zijn "het Colosseum", "Solar Odyssey", "Jollyopolis", "Land of Lore", "Midway Mania" en "Mysterioso" .


Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

"Misschien is een deel van het parkspecifieke materiaal opzettelijk een hommage aan de Disney parken", legt Springer uit, "terwijl het andere deel de creatie is van een modern pretparkconcept in de vroege jaren 1900, dat was voordat Walt Disney Disneyland in Californië opende. De gedachtegang en ideeën van de vooruitgang en kijken in de toekomst zoals de carrousel of progress past binnen het verhaal van de film.

Afbeelding

Natuurlijk, mochten enkele van de attracties van Dreamland hun weg vinden naar de Disney-parken, zou dat leuk meegenomen zijn. "Ik hoop dat sommige van de [Disney] -imagineers dit soort dingen meenemen en een nieuwe Dumbo-wereld bouwen omdat we ze een hele wereld cadeau hebben gegeven die ze kunnen bouwen," voegde Frey eraan toe. "[Of], update gewoon de Dumbo-attractie".

Afbeelding

Bron: FandangoKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Di 19 Mrt 2019, 07:14
Bericht 33 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 33 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2019 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB