Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 83 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6
Algemeen nieuws Disneyland Paris 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4427
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
Ontdek @DlpInstaGuide

Afbeelding

Gericht op bezoekers die op zoek zijn naar inspiratie (en die misschien niet elke hoek van ons resort kennen, evenals Disney-fans zoals jij!), Biedt dit account een reeks foto's, gegroepeerd op thema's, om foto's te maken origineel in Instagram-codes. Bij de commentaar kunnen bezoekers tips vinden voor het maken van beelden, evenals suggesties voor hashtags bij hun publicaties.

AfbeeldingKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Za 18 Mei 2019, 11:07
Bericht 76 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4427
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
Gelukkige 85ste verjaardag Donald Duck

AfbeeldingBoos, zelfs chagrijnig, grillig, onhandig, lui ... Donald heeft veel fouten. Maar de meest beroemde eend van Hollywood, weet ons naast zijn vele escapades echt te vertederen en dat is waarom we hem geweldig vinden!


Op 9 juni 1934 verscheen Donald voor het eerst op het grote scherm. 85 jaar later heeft hij nog steeds een sterk karakter! Deze jubileumdag is een gelegenheid om enkele evenementen uit de carrière van een eend opnieuw te beleven ... die niet bang is om nat te worden!

 'the wise little Duck'

In zijn eerste cartoon, de "Silly Symphony" The Wise Little Hen, is Donald slechts een secundair personage, waar hij al de aandacht naar zich trok. Niet door heldhaftigheid of vriendelijkheid, maar door zijn luiheid en kwade trouw. Hij doet alsof hij een fictieve buikpijn heeft en weigert een mooie hen te helpen haar koren te planten om meer plezier te beleven met zijn vriend Peter Pig. Uiteindelijk zal het kleine kippetje de twee handlangers beantwoorden, door ze vieze siroop aan te bieden, verondersteld om de buikpijn te genezen, in plaats van te feesten om de oogst van haar maïs!

Afbeelding

Van film tot film, geniet het publiek van de ellende van de eend en herkent het zichzelf op vele manieren. Hij groeit snel uit tot een ster, zowel in de bioscoop als in de stripverhalen, parallel met Mickey wiens avonturen hij vaak deelt (inclusief de oogverblindende Clock Cleaners in 1937), en wiens show hij vaak probeert te stelen. Men denkt in het bijzonder aan zijn ongewenste interventies in de "Mickey Mouse March", de beroemde generieke tv-show The Mickey Mouse Club, geïnitieerd in 1955, waar hij zichzelf probeert op te dringen door zijn eigen naam te schreeuwen telkens wanneer het koor zingt "Mickey Mouse! "

Afbeelding

Hij zal er nog steeds in slagen om alleen (of bijna) de voorkant van de scène te winnen in cartoons als The Three Caballeros (1945) en in strips, vooral die van de grote Carl Barks.

Na een filmpauze in de jaren 1960-1970 keert hij vanaf 1983 terug naar het scherm met zijn vrienden, zoals in Mickey's Christmas Carol of Mickey, Donald, Goofy: The Three Musketeers, soms met zijn familie zoals in Ducktales (1987). Breekt hij het scherm in Who Framed Roger Rabbit'(1988) in een totaal gekke pianoscene, tegen Daffy Duck, en in Fantasia 2000, met de epische en romantische reeks "Pump and Circumstances". Een tv-serie, Quack Pack(1996), zal zelfs gewijd zijn aan zijn tegenslagen met zijn neefjes, die tieners zijn geworden.

Vandaag, na het wereldwijde succes van Mickey's Club House en Mickey en zijn vrienden - Have a Laugh, Kunnen we Donald terugvinden in de nieuwe versie van Ducktales of in de uitstekende serie Mickey Mouse getekend door Paul Rudish.

Een paradijsvogel

Sinds de opening van Disneyland Parijs in 1992 is Donald duidelijk een sleutelfiguur in het park. Het is van nature op een goede plaats te vinden tijdens de meeste mijlpalen van de bestemming, te beginnen met de grote verjaardagen.


AfbeeldingNet als in tekenfilms, deelt hij graag avonturen met zijn oude vrienden, Mickey, Minnie, Goofy en alle anderen. In de parades, hier is hij, in hun gezelschap, afwisselend op zoek naar de toekomst in de "steampunk" openingsfloat van de Disney Stars on Parade, goochelaar in Disney Magic Parade of "dromer van de verbeelding" In The Disney Dream Parade. We herinneren ons ook de Disney ImagiNations-parade, waarin Mickey en zijn vrienden vertegenwoordigd werden in de vorm van reusachtige float van bijna 11 meter hoog, geïnspireerd door de vijf continenten, en die van Donald was een levendig eerbetoon aan Zuid-Amerika. Zuid - een echte "Caballero"!


Afbeelding


Bij de shows, in 1997, vervoegde hij Mickey in Mickey et la Magie de l’Hiver in Chaparral Theatre met zijn vele escapades in de rotsachtige bergen die zorgden voor veel gags en gelach! Hij hielp zijn vrienden ook bij La Colonie de Vacances de Dingo (2009), in Chaparral Theatre of om de verjaardag van Minnie te organiseren, in de attractie Disney Junior Live on Stage!

Afbeelding


Donald kan het niet laten om in de schijnwerper te treden. Zijn nieuwsgierigheid neemt de overhand en hij leent Mickey's magische hoed in Mickey's Philharmonic Orchestra om het orkest zelf te leiden. Hij volgt een episch avontuur, waarhij opduikt in scenes van verschillende grote animatie klassiekers waarbij hij onhandige hun habitat verstoort.

Afbeelding

Hij probeerde ook zichzelf te bewijzen in het tekenen, in Animagique(2002). Op zoek naar inspiratie, ging hij de Cinémathèque binnen waar Disney tekenfilms bewaard worden. Daar ontmoette hij personages uit Dumbo, Pinocchio, The Little Mermaid, The Jungle Book of The Lion King in kleurrijke nummers verlicht door blacklight.

Afbeelding

Maar niets is leuker voor Donald dan een leuke meet'n greet! Hij ontmoet graag fans, ondertekent handtekeningen en poseert met hen in Main Street, USA, niet ver van Casey's Corner. Voor Halloween 2018 creëerde hij een ongelooflijk kostuum van Maleficent om te dragen. En voor Kerstmis van hetzelfde jaar was hij de eregast in Studio Theatre un Noël Ding, Dang Dong, in Walt Disney Studios Park, waar hij feestelijke deuntjes zong vergezeld door een echte bigband.

Afbeelding

Voor zijn 70e verjaardag gaf modeontwerper Karl Lagerfeld hem een ​​zeer persoonlijk eerbetoon door het maken van een T-shirt waarop hij zichzelf had getekend in de gedaante van onze eend. Voor zijn 60 jaar had hij zelfs zijn eigen parade. Waarbij hij naadt zijn plaats op de floats vergezeld werd door een hele troep eenden die graag samen met hem naar Main Street USA afdaalden!

Afbeelding

En vandaag, wanneer Disneyland Parijs zijn nieuwste advertentiecampagne toont, raad eens wie de ster is, van wie een schattig eendje droomt ooit te ontmoeten? ...

 

 Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Zo 09 Jun 2019, 21:40
Bericht 77 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 1449
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
Stukje geschiedenis verdwenen

In Plaza Boutique is een stukje Disneyland geschiedenis verdwenen, de originele plattegrond die hier hing is omgewisseld voor het nieuwe exemplaar wat je kan kopen in de winkeltjes.

Afbeelding


Wo 26 Jun 2019, 12:20
Bericht 78 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4427
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
Bezoekers ervaren Disneyland Paris in het hart van de zomer.


Disneyland Paris slaapt nooit en dag en nacht onderneemt m'n actie, gedurende de zomer, om de ervaring van zijn bezoekers te verbeteren. Renovaties van attracties, nieuwe initiatieven, verbeteringen van de werking van de bestaande,wij nodigen u uit voor een overzicht van de evoluties die gaande zijn binnen de bestemming.

Bij aankomst kunnen bezoekers al de eerste wijzigingen zien die hun oriëntatie in de bezoekersparking zullen vergemakkelijken. Naast nieuwe dynamische displays op de parking, is er een nieuwe bewegwijzering geïnstalleerd in de rijen met parkeerplaatsen, waarin letters en Disney-figuren worden gecombineerd.

Afbeelding

Op de esplanade wordt momenteel gewerkt aan de stroomlijning van de toegang tot Disney Parken, inclusief een toename van de capaciteit van de tassencontrole wachtrijen. Fase 1 van dit langetermijnproject omvat de toevoeging van 4 bedieningswachtrijen die de wachttijd voor onze bezoekers zullen verkorten en de werkomgeving voor Cast Members zullen verbeteren. Een nieuwe bewegwijzering ontwikkeld met Walt Disney Imagineering Creative Paris zorgt voor een duidelijker pad en stelt Cast Members in staat bezoekers gemakkelijker om te leiden. Bij aankomst op de loopbanden van de bezoekersparking worden bezoekers op de hoogte gebracht van komende controles en kunnen ze anticiperen op hun doorgang door hun tassen en bagage klaar te houden. Dit project is het resultaat van de samenwerking tussen de teams F.A.M., veiligheid en creativiteit van Disneyland Parijs.

Rond Disney Lake in Disney Village is al enkele maanden een groot project gaande om de wandelroute die onze bezoekers naar hun Disney Hotels & Resorts maken opnieuw vorm te geven.

Afbeelding


In onze parken zullen onze bezoekers een nieuw team van Cast Members hebben opgemerkt, gekleed in blauw. Het Guest Experience Team is opgericht tijdens het zomerseizoen om onze bezoekers op hun dag te helpen en bij te staan, vooral degenen voor wie het de eerste keer is. Ze streven ernaar om hun ervaring zodra ze aankomen in onze twee Disney-parken te optimaliseren en te interreageren met Cast Members om te voldoen aan hun behoeften!

Afbeelding

Een intern programma genaamd "Brush & Roll" is gelanceerd om bepaalde gebieden die vaker worden bezocht, regelmatiger te onderhouden. Onder de verantwoordelijkheid van de centrale werkplaatsen is een toegewijd en versterkt team verantwoordelijk voor het bijna dagelijks repareren en opnieuw schilderen van sommige elementen die gemakkelijk door de bezoekers worden beïnvloed (lage gevels, deuren, barrières, accessoires, enz.).

Afbeelding

Afbeelding

In Fantasyland hervat Dumbo The Flying Elephant zijn vluchten na vier maanden van een ingrijpende renovatie waarbij verschillende teams uit Disneyland Parijs betrokken waren. Alle mechanismen die de rotatie van de vliegende olifanten mogelijk maken zijn veranderd met behulp van onze Centrale Workshops, al het licht van de attractie is veranderd in LED. Vooral de voertuigen en hun structuren zijn vervangen. Tuinders in de afdeling Tuinbouw hebben ook de bloembakken, landschappen en topiary's rondom de attractie opgefrist. Tijdens de renovatie konden bezoekers grappige foto's maken, de constructie muren werden versierd met visuals waarmee ze met Dumbo konden mee vliegen!

 Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Wo 31 Jul 2019, 19:09
Bericht 79 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 8815
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
Top, doorgeven van toegangskaartjes binnenkort niet meer mogelijk!

Afbeelding

Bron: https://twitter.com/CuriousAxelOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Wo 07 Aug 2019, 08:55
Bericht 80 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4427
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
Nieuwe automatische toegangspoorten worden getest bij het Walt Disney Studios Park

Afbeelding

Deze nieuwe poortjes moeten het scannen van tickets en jaarpassen makkelijker maken. Waardoor frustratie bij het inscannen wegvalt, alsook het lang aanschuiven. Enkele Castmembers zullen hierbij ook overbodig worden en ingeschakeld worden bij het 'Guest Experience Team' om gasten nog meer te kunnen helpen.

De nieuwe technologie zal werken met gezichtsherkenning, waardoor het doorgeven van toegangskaarten en jaarpassen onmogelijk wordt. De foto's worden voor 24uur opgeslaan in het systeem.

De toegangspoortjes zijn momenteel nog in testfase, maar het duurt vast niet lang meer voor iedereen door deze automatische poortjes stapt en 'Welcome!' hoort weerklinken.Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Wo 07 Aug 2019, 15:35
Bericht 81 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 10
Woonplaats: Lanaken
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
Update aangaande de poortjes:
De test is afgelopen en was succesvol volgens een castmember die ik gisteren sprak.

De poortjes zijn nu buiten gebruik en men wacht nu de resultaten / evaluatie af. Maar deze lijkt dus positief.

Afbeelding


Do 15 Aug 2019, 07:31
Bericht 82 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 10
Woonplaats: Lanaken
   Reageer met citaat
Bericht Algemeen nieuws Disneyland Paris
Macamba schreef:
Update aangaande de poortjes:
De test is afgelopen en was succesvol volgens een castmember die ik gisteren sprak.

De poortjes zijn nu buiten gebruik en men wacht nu de resultaten / evaluatie af. Maar deze lijkt dus positief.

Afbeelding


Update: vandaag zijn ze weer open, meestal enkel in de ochtend piek tot max 12u

Ze werken inderdaad veel beter en sneller!


Do 15 Aug 2019, 10:18
Bericht 83 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 83 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Esther10 en 0 gasten


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2019 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB