Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 86 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6
Algemeen nieuws Disneyland Paris 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4565
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
Ontdek @DlpInstaGuide

Afbeelding

Gericht op bezoekers die op zoek zijn naar inspiratie (en die misschien niet elke hoek van ons resort kennen, evenals Disney-fans zoals jij!), Biedt dit account een reeks foto's, gegroepeerd op thema's, om foto's te maken origineel in Instagram-codes. Bij de commentaar kunnen bezoekers tips vinden voor het maken van beelden, evenals suggesties voor hashtags bij hun publicaties.

AfbeeldingKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Za 18 Mei 2019, 11:07
Bericht 76 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4565
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
Gelukkige 85ste verjaardag Donald Duck

AfbeeldingBoos, zelfs chagrijnig, grillig, onhandig, lui ... Donald heeft veel fouten. Maar de meest beroemde eend van Hollywood, weet ons naast zijn vele escapades echt te vertederen en dat is waarom we hem geweldig vinden!


Op 9 juni 1934 verscheen Donald voor het eerst op het grote scherm. 85 jaar later heeft hij nog steeds een sterk karakter! Deze jubileumdag is een gelegenheid om enkele evenementen uit de carrière van een eend opnieuw te beleven ... die niet bang is om nat te worden!

 'the wise little Duck'

In zijn eerste cartoon, de "Silly Symphony" The Wise Little Hen, is Donald slechts een secundair personage, waar hij al de aandacht naar zich trok. Niet door heldhaftigheid of vriendelijkheid, maar door zijn luiheid en kwade trouw. Hij doet alsof hij een fictieve buikpijn heeft en weigert een mooie hen te helpen haar koren te planten om meer plezier te beleven met zijn vriend Peter Pig. Uiteindelijk zal het kleine kippetje de twee handlangers beantwoorden, door ze vieze siroop aan te bieden, verondersteld om de buikpijn te genezen, in plaats van te feesten om de oogst van haar maïs!

Afbeelding

Van film tot film, geniet het publiek van de ellende van de eend en herkent het zichzelf op vele manieren. Hij groeit snel uit tot een ster, zowel in de bioscoop als in de stripverhalen, parallel met Mickey wiens avonturen hij vaak deelt (inclusief de oogverblindende Clock Cleaners in 1937), en wiens show hij vaak probeert te stelen. Men denkt in het bijzonder aan zijn ongewenste interventies in de "Mickey Mouse March", de beroemde generieke tv-show The Mickey Mouse Club, geïnitieerd in 1955, waar hij zichzelf probeert op te dringen door zijn eigen naam te schreeuwen telkens wanneer het koor zingt "Mickey Mouse! "

Afbeelding

Hij zal er nog steeds in slagen om alleen (of bijna) de voorkant van de scène te winnen in cartoons als The Three Caballeros (1945) en in strips, vooral die van de grote Carl Barks.

Na een filmpauze in de jaren 1960-1970 keert hij vanaf 1983 terug naar het scherm met zijn vrienden, zoals in Mickey's Christmas Carol of Mickey, Donald, Goofy: The Three Musketeers, soms met zijn familie zoals in Ducktales (1987). Breekt hij het scherm in Who Framed Roger Rabbit'(1988) in een totaal gekke pianoscene, tegen Daffy Duck, en in Fantasia 2000, met de epische en romantische reeks "Pump and Circumstances". Een tv-serie, Quack Pack(1996), zal zelfs gewijd zijn aan zijn tegenslagen met zijn neefjes, die tieners zijn geworden.

Vandaag, na het wereldwijde succes van Mickey's Club House en Mickey en zijn vrienden - Have a Laugh, Kunnen we Donald terugvinden in de nieuwe versie van Ducktales of in de uitstekende serie Mickey Mouse getekend door Paul Rudish.

Een paradijsvogel

Sinds de opening van Disneyland Parijs in 1992 is Donald duidelijk een sleutelfiguur in het park. Het is van nature op een goede plaats te vinden tijdens de meeste mijlpalen van de bestemming, te beginnen met de grote verjaardagen.


AfbeeldingNet als in tekenfilms, deelt hij graag avonturen met zijn oude vrienden, Mickey, Minnie, Goofy en alle anderen. In de parades, hier is hij, in hun gezelschap, afwisselend op zoek naar de toekomst in de "steampunk" openingsfloat van de Disney Stars on Parade, goochelaar in Disney Magic Parade of "dromer van de verbeelding" In The Disney Dream Parade. We herinneren ons ook de Disney ImagiNations-parade, waarin Mickey en zijn vrienden vertegenwoordigd werden in de vorm van reusachtige float van bijna 11 meter hoog, geïnspireerd door de vijf continenten, en die van Donald was een levendig eerbetoon aan Zuid-Amerika. Zuid - een echte "Caballero"!


Afbeelding


Bij de shows, in 1997, vervoegde hij Mickey in Mickey et la Magie de l’Hiver in Chaparral Theatre met zijn vele escapades in de rotsachtige bergen die zorgden voor veel gags en gelach! Hij hielp zijn vrienden ook bij La Colonie de Vacances de Dingo (2009), in Chaparral Theatre of om de verjaardag van Minnie te organiseren, in de attractie Disney Junior Live on Stage!

Afbeelding


Donald kan het niet laten om in de schijnwerper te treden. Zijn nieuwsgierigheid neemt de overhand en hij leent Mickey's magische hoed in Mickey's Philharmonic Orchestra om het orkest zelf te leiden. Hij volgt een episch avontuur, waarhij opduikt in scenes van verschillende grote animatie klassiekers waarbij hij onhandige hun habitat verstoort.

Afbeelding

Hij probeerde ook zichzelf te bewijzen in het tekenen, in Animagique(2002). Op zoek naar inspiratie, ging hij de Cinémathèque binnen waar Disney tekenfilms bewaard worden. Daar ontmoette hij personages uit Dumbo, Pinocchio, The Little Mermaid, The Jungle Book of The Lion King in kleurrijke nummers verlicht door blacklight.

Afbeelding

Maar niets is leuker voor Donald dan een leuke meet'n greet! Hij ontmoet graag fans, ondertekent handtekeningen en poseert met hen in Main Street, USA, niet ver van Casey's Corner. Voor Halloween 2018 creëerde hij een ongelooflijk kostuum van Maleficent om te dragen. En voor Kerstmis van hetzelfde jaar was hij de eregast in Studio Theatre un Noël Ding, Dang Dong, in Walt Disney Studios Park, waar hij feestelijke deuntjes zong vergezeld door een echte bigband.

Afbeelding

Voor zijn 70e verjaardag gaf modeontwerper Karl Lagerfeld hem een ​​zeer persoonlijk eerbetoon door het maken van een T-shirt waarop hij zichzelf had getekend in de gedaante van onze eend. Voor zijn 60 jaar had hij zelfs zijn eigen parade. Waarbij hij naadt zijn plaats op de floats vergezeld werd door een hele troep eenden die graag samen met hem naar Main Street USA afdaalden!

Afbeelding

En vandaag, wanneer Disneyland Parijs zijn nieuwste advertentiecampagne toont, raad eens wie de ster is, van wie een schattig eendje droomt ooit te ontmoeten? ...

 

 Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Zo 09 Jun 2019, 21:40
Bericht 77 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Online

Berichten: 1481
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
Stukje geschiedenis verdwenen

In Plaza Boutique is een stukje Disneyland geschiedenis verdwenen, de originele plattegrond die hier hing is omgewisseld voor het nieuwe exemplaar wat je kan kopen in de winkeltjes.

Afbeelding


Wo 26 Jun 2019, 12:20
Bericht 78 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4565
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
Bezoekers ervaren Disneyland Paris in het hart van de zomer.


Disneyland Paris slaapt nooit en dag en nacht onderneemt m'n actie, gedurende de zomer, om de ervaring van zijn bezoekers te verbeteren. Renovaties van attracties, nieuwe initiatieven, verbeteringen van de werking van de bestaande,wij nodigen u uit voor een overzicht van de evoluties die gaande zijn binnen de bestemming.

Bij aankomst kunnen bezoekers al de eerste wijzigingen zien die hun oriëntatie in de bezoekersparking zullen vergemakkelijken. Naast nieuwe dynamische displays op de parking, is er een nieuwe bewegwijzering geïnstalleerd in de rijen met parkeerplaatsen, waarin letters en Disney-figuren worden gecombineerd.

Afbeelding

Op de esplanade wordt momenteel gewerkt aan de stroomlijning van de toegang tot Disney Parken, inclusief een toename van de capaciteit van de tassencontrole wachtrijen. Fase 1 van dit langetermijnproject omvat de toevoeging van 4 bedieningswachtrijen die de wachttijd voor onze bezoekers zullen verkorten en de werkomgeving voor Cast Members zullen verbeteren. Een nieuwe bewegwijzering ontwikkeld met Walt Disney Imagineering Creative Paris zorgt voor een duidelijker pad en stelt Cast Members in staat bezoekers gemakkelijker om te leiden. Bij aankomst op de loopbanden van de bezoekersparking worden bezoekers op de hoogte gebracht van komende controles en kunnen ze anticiperen op hun doorgang door hun tassen en bagage klaar te houden. Dit project is het resultaat van de samenwerking tussen de teams F.A.M., veiligheid en creativiteit van Disneyland Parijs.

Rond Disney Lake in Disney Village is al enkele maanden een groot project gaande om de wandelroute die onze bezoekers naar hun Disney Hotels & Resorts maken opnieuw vorm te geven.

Afbeelding


In onze parken zullen onze bezoekers een nieuw team van Cast Members hebben opgemerkt, gekleed in blauw. Het Guest Experience Team is opgericht tijdens het zomerseizoen om onze bezoekers op hun dag te helpen en bij te staan, vooral degenen voor wie het de eerste keer is. Ze streven ernaar om hun ervaring zodra ze aankomen in onze twee Disney-parken te optimaliseren en te interreageren met Cast Members om te voldoen aan hun behoeften!

Afbeelding

Een intern programma genaamd "Brush & Roll" is gelanceerd om bepaalde gebieden die vaker worden bezocht, regelmatiger te onderhouden. Onder de verantwoordelijkheid van de centrale werkplaatsen is een toegewijd en versterkt team verantwoordelijk voor het bijna dagelijks repareren en opnieuw schilderen van sommige elementen die gemakkelijk door de bezoekers worden beïnvloed (lage gevels, deuren, barrières, accessoires, enz.).

Afbeelding

Afbeelding

In Fantasyland hervat Dumbo The Flying Elephant zijn vluchten na vier maanden van een ingrijpende renovatie waarbij verschillende teams uit Disneyland Parijs betrokken waren. Alle mechanismen die de rotatie van de vliegende olifanten mogelijk maken zijn veranderd met behulp van onze Centrale Workshops, al het licht van de attractie is veranderd in LED. Vooral de voertuigen en hun structuren zijn vervangen. Tuinders in de afdeling Tuinbouw hebben ook de bloembakken, landschappen en topiary's rondom de attractie opgefrist. Tijdens de renovatie konden bezoekers grappige foto's maken, de constructie muren werden versierd met visuals waarmee ze met Dumbo konden mee vliegen!

 Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Wo 31 Jul 2019, 19:09
Bericht 79 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Online

Berichten: 8847
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
Top, doorgeven van toegangskaartjes binnenkort niet meer mogelijk!

Afbeelding

Bron: https://twitter.com/CuriousAxelOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Wo 07 Aug 2019, 08:55
Bericht 80 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4565
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
Nieuwe automatische toegangspoorten worden getest bij het Walt Disney Studios Park

Afbeelding

Deze nieuwe poortjes moeten het scannen van tickets en jaarpassen makkelijker maken. Waardoor frustratie bij het inscannen wegvalt, alsook het lang aanschuiven. Enkele Castmembers zullen hierbij ook overbodig worden en ingeschakeld worden bij het 'Guest Experience Team' om gasten nog meer te kunnen helpen.

De nieuwe technologie zal werken met gezichtsherkenning, waardoor het doorgeven van toegangskaarten en jaarpassen onmogelijk wordt. De foto's worden voor 24uur opgeslaan in het systeem.

De toegangspoortjes zijn momenteel nog in testfase, maar het duurt vast niet lang meer voor iedereen door deze automatische poortjes stapt en 'Welcome!' hoort weerklinken.Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Wo 07 Aug 2019, 15:35
Bericht 81 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 11
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
Update aangaande de poortjes:
De test is afgelopen en was succesvol volgens een castmember die ik gisteren sprak.

De poortjes zijn nu buiten gebruik en men wacht nu de resultaten / evaluatie af. Maar deze lijkt dus positief.

Afbeelding


Do 15 Aug 2019, 07:31
Bericht 82 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 11
   Reageer met citaat
Bericht Algemeen nieuws Disneyland Paris
Macamba schreef:
Update aangaande de poortjes:
De test is afgelopen en was succesvol volgens een castmember die ik gisteren sprak.

De poortjes zijn nu buiten gebruik en men wacht nu de resultaten / evaluatie af. Maar deze lijkt dus positief.

Afbeelding


Update: vandaag zijn ze weer open, meestal enkel in de ochtend piek tot max 12u

Ze werken inderdaad veel beter en sneller!


Do 15 Aug 2019, 10:18
Bericht 83 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4729
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
Beleef de zonsopgang in Disneyland Paris mee via Youtube

De ochtendstond heeft goud in de mond, de belofte van de morgen was tot nu toe voorbehouden aan teams die hard aan het werk waren om de opening van het park voor te bereiden. Voor het eerst kan het grote publiek live op YouTube meegenieten. De uitzending zal het Disneyland Park ontdekken terwijl de schaduwen verdwijnen en laten zien waar de eerste stralen van de zon het Sleeping Beauty kasteel afdekken met een gouden licht. Een magisch en romantisch moment, begeleid door zoete ontwakende muziek

Afbeelding

Een zeldzaam moment, exclusief op het YouTube-kanaal van Disneyland Parijs, op 6 september om 06.00 uur.Volg onze avonturen op instagram


Do 05 Sep 2019, 12:23
Bericht 84 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4565
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
Zo ver gaat de cast van Disneyland Paris om je verblijf sprookjesachtig te maken

Afbeelding

Lang niet alleen de adembenemende attracties en Disney figuren maken een bezoek aan Disneyland Paris magisch. Ook de cast die in de parken werkt, gaat tot het uiterste om elke gast een onvergetelijke tijd te bezorgen. Hoe zij dat doen? De volgende verhalen lichten een tipje van de sluier.


Er was eens … een Disney prinses
“Toen ik nog aan de balie van City Hall werkte, kwam er op een dag een Spaanse familie met een dochtertje van 5 naar me toe. Het meisje was blind”, vertelt Disney Communication Assistant Ulysse Cuvelier.
“Het was haar droom om een echte Disney prinses te ontmoeten en een knuffel te geven. Helaas was het gezin er maar één dag en waren ze al te laat om naar Princess Pavilion te gaan of de parade bij te wonen. Ze vroegen of wij iets konden regelen.” Omdat Disneyland Paris een grote organisatie is, is het moeilijk om de planningen die nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd door elkaar te halen. “We belden naar de verantwoordelijke van de parade, maar helaas was het niet haalbaar om een privémoment met een van de prinsessen te regelen. We geven echter nooit op! We wilden de droom van het meisje dolgraag waarmaken. Heel wat telefoontjes later lukte het toch. Doornroosje kwam naar City Hall zodat het meisje haar in een van de privéruimtes kon ontmoeten. Toen Doornroosje haar omhelsde, kregen de ouders tranen van geluk in de ogen. En verschillende castmembers ook.”

Er was eens … een huwelijksaanzoek

“Ook het huwelijksaanzoek van een Britse man zal me altijd bijblijven”, vervolgt Ulysse. “Maanden voor hij met zijn aanstaande naar Disneyland Paris kwam, had hij al contact opgenomen met onze dienst Disney Special Activities. Die zorgt voor extra toeters en bellen om een aanzoek nog mooier te maken. Alles was tot in de puntjes geregeld, het enige wat de man moest doen was ons de ring overhandigen. Wij zouden die op een mooi kussentje binden en op le moment suprême tevoorschijn toveren. Alleen lukte het hem maar niet om ongemerkt naar ons toe te komen. Urenlang hebben we stiekem berichtjes naar elkaar gestuurd. Ik ben het koppel samen met een collega zelfs gaan schaduwen! Het was duidelijk dat de man steeds nerveuzer werd. Gelukkig moest zijn vriendin ein-de-lijk eens naar het toilet, zodat hij ons de ring kon toestoppen. ’s Avonds hebben wij hen vlak voor de Disney Illuminations Show begon met een excuus uitgenodigd in een private VIP-zone voor het Kasteel van Doornroosje. Zodra de show losbarstte, ging hij op één knie zitten om haar onder luid applaus en gejoel ten huwelijk te vragen en droegen wij de ring aan. Onvergetelijk.”

Er was eens … een klein Assepoestertje

“Ik was bij de ingang van Disneyland Park aan het werk, toen ik een meisje zag binnenkomen in een Assepoesterkostuum”, vertelt Disney Ambassador Giona Prevete. “Plots viel haar schoentje uit! Ze had haar vaders hand vast, maar hij had niets gemerkt en bleef gewoon doorlopen. Terwijl ze wegliep, keek ze verdrietig achterom naar haar Assepoesterschoen. Ik raapte die op en liep het gezin achterna terwijl ik riep dat ze moesten blijven staan. Net zoals in de film ben ik toen op een knie gaan zitten om het schoentje aan de voet van het ontroerde meisje te passen. Grappig hoe zo’n iconische filmscène plots werkelijkheid kan worden.”

Er was eens … een land waar iedereen danst

“Ook de vijfentwintigste verjaardag van Disneyland Paris zal ik nooit vergeten”, vult Giona aan. “Enkele maanden voor het grote feest kreeg ik een uitnodiging om mee te dansen in een flashmob tijdens de openingsceremonie. Elke medewerker van het park mocht deelnemen, zelfs als je job niets met show of dans te maken had. Geweldig! Ik stelde me meteen kandidaat. De toenmalige president François Hollande was aanwezig op de grote dag. Tijdens de speeches weerklonk er plots muziek en begonnen wij met honderden castmembers te dansen aan de trappen van het Kasteel van Doornroosje. De duizenden bezoekers hadden de flashmob absoluut niet zien aankomen en genoten met volle teugen. Net als wij.”


Er was eens … een unieke verjaardagsbadge

“Ik was enquêtes aan het afnemen van bezoekers in Disneyland Paris toen ik opeens zélf een vraag kreeg van een gezin uit het Verenigd Koninkrijk”, vertelt Disney Consumer Insight-medewerker Shirley Vanhaelewijck. “Hun dochtertje was jarig en daarom waren ze bij het servicepunt een verjaardagsbadge gaan vragen. Die kan je opspelden, waarna je van iedereen in het park gelukwensen krijgt. Maar de badges waren op… Het toeval wil dat ik enkele jaren geleden zelf mijn verjaardag had gevierd in het Disneyland Resort in California. Ik had dus een eigen verjaardagsbadge, die in ons kantoor lag. Ik ben met de badge naar het gezin gegaan en heb hem cadeau gegeven aan het meisje. Haar glimlach was goud waard.”

Bron: hlnKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Di 17 Sep 2019, 17:41
Bericht 85 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4565
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
Onlangs werd Disneyland Park bekroond met "Europa's beste familiepark" van de European Star Award 2019. Bovendien ontvingen vier van onze attracties de prijs "Europa's beste Dark Rides".

Afbeelding

AfbeeldingKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Wo 09 Okt 2019, 18:28
Bericht 86 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 86 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2019 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB