Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 104 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Algemeen nieuws Disneyland Paris 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4877
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
Kom de film "Frozen 2" ontdekken tijdens een exclusieve vertoning op zondag 8 december!

Afbeelding

Reservering voor houders van een Infinity Annual Pass, uitsluitend online op het Infinity platform vanaf woensdag 27 november om 11.00 uur, onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Studio Theater, Walt Disney Studios Park.
Sessies in het Frans en 2D versie.Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Ma 25 Nov 2019, 17:50
Bericht 91 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4877
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
Disneyland Parijs wordt geëerd met een Europese Marktplaats Award tijdens de Disability Matters Europe Conference.

Afbeelding

Het aanbieden van een optimale kwaliteitservaring aan alle bezoekers met een handicap is een prioriteit voor Disneyland Parijs. Het resort heeft onlangs een Europe Marketplace Award ontvangen van Springboard Consulting - een erkende expertstichting voor de integratie van gehandicapten op de werkplek - als onderdeel van de 7e Disability Matters Europe Conference & Awards.

"Het bevorderen van een gastvrije, positieve en inclusieve omgeving is diep geworteld in ons DNA, zowel als baken voor het Disney-merk als als favoriete werkgever! "Eric Cosset, directeur van Operations Operations Operations Operations Integration & Development Park, Disneyland Parijs.Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Di 03 Dec 2019, 18:13
Bericht 92 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 149
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
Wat leuk dat ze deze prijs hebben gekregen, echt verdiend!Afbeelding


Wo 04 Dec 2019, 21:00
Bericht 93 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4877
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
Disneyland Parijs Attracties en Ervaringen Erkend voor UitmuntendheidIn Disneyland Parijs - en in alle Disney Parks - staat het leveren van uitzonderlijke ervaringen en het overtreffen van de verwachtingen van de gasten centraal in alles wat we doen. Wij zijn de bestemming waar gasten de magie van geliefde Disney-verhalen en fantastische franchises kunnen ervaren, van Frozen tot Star Wars tot Marvel en meer.

Als erkenning voor deze inzet werd Disneyland Parijs onlangs geëerd met Family Traveller Excellence Awards voor Star Wars Hyperspace Mountain, Marvel Season of Super Heroes en Villages Nature Paris, geselecteerd door meer dan 100.000 kiezers uit de top 50 van uitzonderlijke familie-ervaringen over de hele wereld. Deze prijzen zijn rechtstreeks afkomstig van onze gasten en het publiek en worden beschouwd als een van onze hoogste onderscheidingen, wat ons inspireert om harder te werken om te blijven voldoen aan nog hogere verwachtingen voor uitmuntendheid!

We werden voor het tweede achtereenvolgende jaar ook uitgeroepen tot 's werelds meest toonaangevende Themaparkresort door World Travel Awards, die de uitmuntendheid in de wereldwijde reis- en toerisme-industrie vieren.

Daarnaast ontving Disneyland Parijs de titel van 2019 Best Family Park in Europa door de European Star Awards als erkenning voor ondernemerschap, moed en innovatie binnen de Europese themaparkindustrie. Vier attracties werden gerangschikt in de Top 10 van Beste Dark rides in Europa - Ratatouille: The Adventure, Pirates of the Caribbean, The Twilight Zone Tower of Terror en Phantom Manor.

En van de Parksmania Awards, werd The Lion King & Jungle Festival uitgeroepen tot European Top Attraction na de première in het resort deze zomer. Als je het nog niet gehoord hebt, dit avontuurlijke seizoen keert in 2020 terug naar het resort!

Achter de magie kreeg Disneyland Parijs in 2019 de Disneyland Paris een Disability Matters Europe Marketplace Award en Villages Nature Paris kreeg een Silver Award van de World Travel Market Responsible Tourism Awards. Het is een grote eer om erkend te worden door onze collega's in deze sector, omdat we ons blijven inzetten om de best mogelijke ervaring voor alle gasten te bieden en tegelijkertijd op zoek te gaan naar innovatieve oplossingen die onze impact op het milieu minimaliseren.Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Vr 13 Dec 2019, 20:44
Bericht 94 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4877
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
De geheimen achter de kostuums met Chantal Thomass

Afbeelding

Met meer dan 80 shows gecreëerd sinds de opening in 1992 - attracties zoals Phantom Manor, Pirates of the Caribbean en "it's a small world" met veel indrukwekkende Audio-Animatronics en zelfs winkelpoppen waar Mickey Mouse en zijn vrienden gekleed zijn door Disneyland Paris naaiprofessionals - stel je eens voor hoeveel kostuums de teams in Europa's nummer één toeristische bestemming hebben geproduceerd en wat een wonderen er achter de coulissen staan.

In Disneyland Parijs is een team van ongeveer 100 mensen grotendeels verantwoordelijk voor de kunst van het kostuum maken, en is gewijd aan het creëren van de outfits die gedragen worden door Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Daisy Duck en hun vrienden, maar ook door dansers in shows, paradeartiesten en, natuurlijk, alle attracties, winkels, restaurants en Disney Hotels en Disney Nature Resorts Cast Members.

Veel beroepen zijn verantwoordelijk voor het ontwerpen van een kostuum, of het nu voor het podium is of voor operationele banen. Enerzijds bestaat het Design team - dat de creaties visualiseert en ontwerpt - uit kostuumontwerpers, kostuumontwerpers, assistenten, grafisch ontwerpers en ook een team van cosmetologische creatieve experts. En aan de andere kant bestaat de naaiatelier - waar de productie van concepten tot leven komt - uit ongeveer 50 kleermakers, hoedenmakers, patroonmakers, kleermakers en zelfs een pruikenmaker. Het is een echte veelheid van talenten, met elke persoon een meester van detail en precisie, werken aan het creëren van elk van de kostuums die Disneyland Parijs gasten kunnen bewonderen op een dagelijkse basis.

Welkom bij de naaiatelier

Deze grote workshop is natuurlijk een droom die uitkomt voor kinderen en volwassenen, fans van onze shows en attracties en modeontwerpers, zoals Chantal Thomass. Tijdens haar laatste bezoek, tijdens Disney's Betoverde Kerstmis, zei de beroemde Franse modeontwerpster dat haar grootste wens was om de Disneyland Paris Sewing Workshop te zien en te praten met de teams die elke dag werken om deze prachtige outfits te maken. Een grote wens - net als degene die Assepoester's Fee Godmother graag inwilligt.


Disneyland Parijs Kostuumering in nummers

Om indruk te maken op uw familie en vrienden op uw volgende bezoek aan Disneyland Parijs, zijn hier een heleboel weetjes die u een Disney kostuums kenner zullen maken!

Geschat wordt dat Mickey Mouse meer dan 200 kostuums heeft. Met shows, parades, seizoensgebonden evenementen en speciale feesten, is er een mogelijkheid voor Mickey om een speciaal kostuum te dragen bij alle gelegenheden. En natuurlijk is hij niet de enige ster met een grote kleedkamer. Stelt u zich eens voor hoeveel kostuums er achter de schermen van Disneyland Parijs zijn.

Minnie Mouse heeft ook een ongelooflijke garderobe met maar liefst 150 speciaal voor haar gemaakte outfits. Met ontwerpen voor de lente, de Russische winter, Parijs en sport - en zelfs een haute couture jurk gemaakt door Alber Elbaz in 2013 - kan dit mode-icoon haar outfit naar eigen goeddunken veranderen.

Ongeveer 60.000 kostuums worden gebruikt voor Disneyland Paris shows.

Voor een show als The Lion King: Rhytms of the Pride Land, werden meer dan 400 kostuums gemaakt in een periode van twee jaar. Om nog preciezer te zijn, dat wil zeggen ongeveer 30 kostuumontwerpen, 50 dagen voor montage en aanpassingen, 1.876 kostuums, 2.541 meter prachtige stof en 112 paar op maat gemaakte schoenen.

Voor de prestaties van The Jungle Book Jive reisden de creatieve teams naar Rajasthan in India om te zien hoe de traditionele juwelen en kostuums de show nog meer indrukwekkend maakten. Niet minder dan 46 verschillende ontwerpen waren nodig voor de show, waar 2000 juwelen uit Rajasthan in zijn verwerkt.

Voor Timon's Matadance - een show die ook voor The Lion King en Jungle Festival werd gecreëerd - waren 4.500 geschilderde kralen nodig en werden 859 kostuums ontwikkeld.

Disney's Christmas Parade is samengesteld met 51 ontwerpen en 5.025 kostuum items voor de parade met 98 Disney kunstenaars en personages.

Voor Mickey's Big Band Christmas waren 31 ontwerpen en 2.145 kostuums nodig.

Alleen al in 2019 bestelden de teams 29.000 meter stof.

Tot slot worden ongeveer 8.000 Cast Members in operationele functies gekleed door Disneyland Paris Costuming teams, met 692 kostuumontwerpen gemaakt sinds 1992.

Het enige wat je hoeft te doen is deze cijfers te leren en het belangrijkste is dat je niet in de war raakt zoals Mickey!

Met meer dan 80 shows gecreëerd sinds de opening in 1992, moet je je eens voorstellen hoeveel kostuums gemaakt zijn door de Disneyland Paris teams! Mickey en Minnie Mouse hebben samen zo'n 350 verschillende looks - en ze zijn verre van de enige die gekleed zijn door de artiesten die achter de schermen werken. Ontwerpers, kostuumontwerpers, assistenten, kleermakers, hoedenmakers, patroonontwerpers, kleermakers - zoveel ongelofelijk talent, met ieder mens een meester in detail en precisie, die werkt aan het creëren van elk van de kostuums die je dagelijks kunt bewonderen.

Dit videoverslag laat je achter de schermen van Disneyland Paris kostuums kijken, samen met de Franse modeontwerper Chantal Thomass.
Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Di 17 Dec 2019, 18:45
Bericht 95 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 8974
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
Waar magie tot leven komt ✨ Disneyland Paris commercial 2020 – Volledige versie


AfbeeldingOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Wo 19 Feb 2020, 18:02
Bericht 96 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 113
Woonplaats: Sint-Niklaas
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
Mooie reclame . Met Spiderman .


Do 20 Feb 2020, 21:36
Bericht 97 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4877
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
Women behind the magic : Ontmoet Suzan Surrel, senior manager van Ateliers SpectaclesOntdek het portret van een inspirerend Cast Member met een bijzondere carrière. Suzan Surrel vertelt ons haar verhaal, van Irak tot Disneyland Parijs, van vertaler tot senior manager van Ateliers Spectacles, met meer dan 80 mensen onder haar verantwoordelijkheid.Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Zo 01 Mrt 2020, 11:36
Bericht 98 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 8974
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
Een onderhoudsmedewerker van Disneyland Paris heeft positief getest op het nieuwe coronavirus. De Cast Member heeft geen direct contact gehad met de bezoekers omdat de onderhoudsteams vooral snachts werken.
De parken zijn en blijven momenteel open en er is geen reden tot paniek.
http://www.leparisien.fr/seine-et-marne-77/coronavirus-un-salarie-de-la-maintenance-a-disneyland-paris-diagnostique-positif-09-03-2020-8275584.php

AfbeeldingOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Ma 09 Mrt 2020, 10:18
Bericht 99 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 8974
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
Vanaf vandaag zijn er terug wat aanpassingen in Disneyland Paris als gevolg van het coronavirus!
* The Princess Pavilion is gesloten en wordt vervangen door een dagelijkse Princess Cavalcade
* De prinsessen in Auberge de Cendrillon worden vervangen andere figuren, deze morgen waren er Suzy, Perla, Mickey en Minnie
Voor de rest zijn er hier en daar extra voorzorgsmaatregelen om besmetting tegen te gaan.
De parken blijven nog steeds open.
Bron @DLPReport

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

AfbeeldingOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Di 10 Mrt 2020, 09:02
Bericht 100 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 8974
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
Vanaf vandaag zijn er terug wat aanpassingen in Disneyland Paris als gevolg van het coronavirus!
* The Princess Pavilion is gesloten en wordt vervangen door een dagelijkse Princess Cavalcade
* De prinsessen in Auberge de Cendrillon worden vervangen andere figuren, deze morgen waren er Suzy, Perla, Mickey en Minnie
Voor de rest zijn er hier en daar extra voorzorgsmaatregelen om besmetting tegen te gaan.
De parken blijven nog steeds open.

Bron Twitter DLPReport


Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

AfbeeldingOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Di 10 Mrt 2020, 09:03
Bericht 101 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 617
Woonplaats: Leusden
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
Mickey, Minnie, Goofy, Suzy en Perla zijn aanwezig bij een alternatieve versie van de lunch bij Auberge de Cendrillon die vanaf vandaag van start gaat.

Bron: DLPreportAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 7 met TapatalkAfbeelding
38x Disneyland Paris, 18x Disney On Ice, 1x Mediterranean Cruise Disney Magic

Afbeelding


Di 10 Mrt 2020, 14:45
Bericht 102 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 8974
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
De nieuwe Princess Cavalcade, als vervanging van the Princess Pavilion dat tijdelijk gesloten is als voorzorg voor het coronavirus.
Deze is 3 keer per dag te zien langs de paraderoute 11:30 / 12:30 / 15:35.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Op zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Wo 11 Mrt 2020, 19:44
Bericht 103 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 113
Woonplaats: Sint-Niklaas
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemeen nieuws Disneyland Paris
Dit noem ik nu eens een mooie creatieve oplossing.


Do 12 Mrt 2020, 08:10
Bericht 104 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 104 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2020 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB