Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 96 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Star Wars Land in WDW en DLC 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12367
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Star Wars Land in WDW en DLC
First Guests Land at Star Wars: Galaxy’s Edge in Disneyland ParkZo 16 Jun 2019, 14:01
Bericht 91 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12367
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Star Wars Land in WDW en DLC
Ashley Eckstein Has the Best Day Ever at Star Wars: Galaxy's Edge | DisneyZa 22 Jun 2019, 10:47
Bericht 92 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4587
   Reageer met citaat
Bericht Re: Star Wars Land in WDW en DLC
Opening Star Wars: Rise of the Resistance aangekondigd

Afbeelding

We hebben opwindend nieuws om vandaag te delen met de Melkweg. We openen Star Wars: Rise of the Resistance 5 december in het Walt Disney World Resort. Als deze datum bekend klinkt, zullen veel van onze fans het als Walt Disney's verjaardag herkennen. Wat is een betere manier om de ultieme verhalenverteller te eren dan door de meest meeslepende en geavanceerde attractie ooit in een Disney Park te introduceren.


Wanneer het wordt geopend, vervaagt Star Wars: Rise of the Resistance de lijnen tussen fantasie en werkelijkheid en zullen gasten midden in een climaxstrijd tussen de Eerste Orde en het Verzet staan. Gasten worden gerekruteerd om op geheime basis lid te worden van Rey en General Organa. Onderweg zullen ze worden gevangen door een First Order Star Destroyer. Met de hulp van enkele helden van het Verzet, breken ze uit en moeten ze ontsnappen aan de Star Destroyer, de geheime basis beschermen en Kylo Ren een stapje voor blijven.

Zodra het werk is voltooid bij Walt Disney World, gaan Imagineers terug naar Californië om hun missie te voltooien in Disneyland Resort, waar Star Wars: Rise of the Resistance op vrijdag 17 januari wordt geopend.

Bron:
Disney Parks BlogKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Do 11 Jul 2019, 19:25
Bericht 93 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4587
   Reageer met citaat
Bericht Re: Star Wars Land in WDW en DLC
Gelekte foto's tonen Stormtroopers en grote Hangar in The Rise of the Resistance Attractie

Afbeelding


Een foto werd gelekt die naar verluidt de meer dan 50 Stormtroopers toont die we tegenkomen in een enkele scène van de attractie Rise of the Resistance. Disney heeft aangekondigd dat de attractie op 5 december voor het eerst geopend zal worden in Disney's Hollywood Studios. De attractie heeft te maken gehad met niet-gespecificeerde vertragingen, zowel in Walt Disney World als in Disneyland, wat heeft geleid tot het niet openen met de rest van Star Wars: Galaxy's Edge.

De rit is naar verluidt het meest ambitieuze project ooit ondernomen door The Walt Disney Company, en belooft de grenzen te verleggen van alles wat je ooit eerder hebt meegemaakt. Met de aankondiging heeft Disney ook hun website bijgewerkt en een langere beschrijving van de rit gegeven dan in het verleden:

Star Wars: Rise of the Resistance is een enorme, multi-platform, nieuwe attractie die anders is dan alles wat je ooit hebt meegemaakt in Walt Disney World Resort ... of waar dan ook in de Melkweg!

Het verzet heeft jouw hulp nodig! Verborgen in het bos buiten Black Spire Outpost, verzamelt het verzet rekruten voor een geheime missie.

Met de Eerste Orde wanhopig om de vonk van het Verzet te doven, zal de missie onvermijdelijke onverwachte wendingen hebben. Wanneer je transport wordt gevangen door een imposante First Order Star Destroyer-met Kylo Ren aan boord-heb je alle hulp nodig die je kunt krijgen. Gelukkig staat een heimelijk team van verzetsstrijders klaar om je een vechtkans te geven om te ontsnappen - en een kans voor het verzet om te heersen.

Onderweg voegen de favoriete Star Wars-personages - waaronder Rey, Finn, Poe Dameron en BB-8 - zich er graag bij!


Afbeelding


Als je je afvraagt ​​waar in de attractie deze foto is genomen, kunnen we terugblikken op de concept-art die Disney heeft vrijgegeven van de enorme hangarscene aan boord van de Star Destroyer die ons schip vangt. Niet alleen stemmen de Stormtroopers overeen met de kunst, maar dat geldt ook voor het enorme scherm van 100 voet breed dat we net achter hen kunnen zien.De attractie begint in het Resistance-bos, met gasten die onder een kanon de wachtrij binnengaan en in een buitenwachtrij die tussen bomen en rotstekeningen slingert voordat ze een grottenstelsel betreden.


Gasten zullen door tunnels gaan die zijn gebeeldhouwd door een oude beschaving met oud houtsnijwerk. In de grotten passeren gasten ook munitiebenodigdheden voordat ze persoonlijk het schip van Poe bezoeken en uiteindelijk aan boord gaan van het Transportschip van het Verzets Intersysteem. Voordat de gasten aan boord gaan, begroet BB-8 gasten in de Ready Room. Rey zal dan verschijnen als een hologram die gasten vraagt ​​om zich bij het Verzet aan te sluiten en de Eerste Orde te bestrijden tijdens een gevaarlijke missie. De wingman voor de missie buiten de planeet zal Resistance piloot Poe Dameron zijn. Het transportschip wordt bestuurd door een audio-animatronic Nien Nunb die in de cockpit gaat zitten. Het schip wordt vervolgens vrijgemaakt voor de start wanneer de transportdeuren sluiten. Tijdens het uitvoeren van de missie voor het verzet, wordt het schip en alle gasten aan boord gevangen door een Star Destroyer.

Poe vertrekt om back-up te krijgen, maar terwijl hij dat doet, word je gegijzeld door de Eerste Orde. Een enorme hangar met een 100 voet breed scherm van de ruimte dat zal je onderdompelen in een zeer bekende Star Wars-scène. Je bevindt je uiteindelijk in een holdingcel en je bedenkt een plan om te ontsnappen.

AfbeeldingJe gaat aan boord van een attractievoertuig van de First Order Fleet Transport om door verschillende scènes te fietsen terwijl je probeert terug te keren naar een vriendelijk schip dat je kan helpen veilig terug te keren naar Batuu. Poe komt precies op tijd met andere verzetsstrijders om je te helpen ontsnappen en terug te keren naar Black Spire Outpost.

De hele ervaring zal culmineren in een van de meest ambitieuze en meeslepende attracties die ooit door Imagineering zijn gebouwd.

Slechts een paar waarschuwingen:

Volgens Disney zal Rise of the Resistance in de voetsporen treden van Smugglers Run en het zal geen FastPasses bieden wanneer het wordt geopend. Dit geldt voor zowel de Disneyland- als de Walt Disney World-versie van de attracties, omdat het antwoord te zien is in elk van de respectieve FAQ-secties.
Rise of the Resistance heeft een minimale vereiste hoogte van 40 ".

bron: BlogMickey.comKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Wo 17 Jul 2019, 19:51
Bericht 94 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4587
   Reageer met citaat
Bericht Re: Star Wars Land in WDW en DLC
Eerste blik op Star Wars: Rise of the Resistance bij Star Wars: Galaxy’s Edge

Afbeelding

Zoals we eerder hebben gedeeld, opent de langverwachte attractie Star Wars: Rise of the Resistance bij Star Wars: Galaxy’s Edge op 5 december 2019 in Disney's Hollywood Studios in Florida en 17 januari 2020 in Disneyland Park in Californië.

Wanneer het wordt geopend, zal dit aangrijpende avontuur de lijnen tussen fantasie en realiteit vervagen en je midden in een klimatologische strijd plaatsen tussen de Eerste Orde en het Verzet. Je sluit je aan bij het verzet en vertrekt vanuit Batuu in een transportschip om generaal Leia Organa te ontmoeten op een geheim ontmoetingspunt. Onderweg wordt u echter gevangen genomen door een First Order Star Destroyer. De actie kent een hoogtepunt als je probeert te ontsnappen aan de klauwen van Kylo Ren en de Eerste Orde - met de hulp van enkele helden van het verzet. Vandaag zijn we verheugd om deze eerste blik van de attractie te delen!

Star Wars: Rise of the Resistance wordt een van de meest ambitieuze, geavanceerde en meeslepende ervaringen ooit ondernomen door Walt Disney Imagineering. De attractie is ook een van de grootste Disney ooit gemaakt. Het enorme showgebouw is een wereld op zich, met twee full-size AT-AT walkers en een Star Destroyer hangar bay - compleet met een TIE-fighter en een garnizoen van Stormtroopers - plus nog meer spanning en verrassingen.

bron: Disney Parks BlogKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Wo 28 Aug 2019, 10:30
Bericht 95 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4587
   Reageer met citaat
Bericht Re: Star Wars Land in WDW en DLC
Eerste blik op de attractie 'Star Wars: Rise of the Resistance' in 'Galaxy's Edge'
Net toen je dacht dat "Galaxy’s Edge" in Disneyland en Walt Disney World niet beter kon worden, is er later dit jaar een nieuwe attractie voor fans in petto!

Als je er ooit van gedroomd hebt om lid te worden van het verzet, is dit je kans met een nieuwe innovatieve attractie genaamd "Star Wars: Rise of the Resistance".


"Good Morning America" ​​ging naar Disney's Hollywood Studios in Walt Disney World in Orlando, Florida, voor een exclusieve blik op de nieuwe attractie.

Op "Rise of the Resistance" zullen gasten hun reis beginnen door aan boord van een ITS-schip te gaan om naar de hangar-baai van een star destructor te gaan en een verbluffende nieuwe wereld te betreden.

Dankzij de verhaallijn van de attractie kunnen gasten oog in oog komen te staan ​​met enkele van hun favoriete "Star Wars" -personages, waaronder Resistance-helden zoals Rey, Poe en Finn, evenals Storm Troopers, Kylo Ren en General Hux van the First Order .


Walt Disney Imagineering gebruikte ook meerdere ritssystemen om een ​​simulatorervaring te creëren voor gasten te brengen naar a Galaxy far far away.

"Star Wars: Rise of the Resistance" wordt geopend in Walt Disney World in Orlando, Florida, op 5 december 2019, en in Disneyland Park in Anaheim, Californië, op 17 januari 2020.

Bron: ABC News.Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Do 26 Sep 2019, 18:24
Bericht 96 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 96 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2019 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB