Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 100 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Star Wars Land in WDW en DLC 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12208
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Star Wars Land in WDW en DLC
First Guests Land at Star Wars: Galaxy’s Edge in Disneyland ParkZo 16 Jun 2019, 14:01
Bericht 91 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12208
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Star Wars Land in WDW en DLC
Ashley Eckstein Has the Best Day Ever at Star Wars: Galaxy's Edge | DisneyZa 22 Jun 2019, 10:47
Bericht 92 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4876
   Reageer met citaat
Bericht Re: Star Wars Land in WDW en DLC
Opening Star Wars: Rise of the Resistance aangekondigd

Afbeelding

We hebben opwindend nieuws om vandaag te delen met de Melkweg. We openen Star Wars: Rise of the Resistance 5 december in het Walt Disney World Resort. Als deze datum bekend klinkt, zullen veel van onze fans het als Walt Disney's verjaardag herkennen. Wat is een betere manier om de ultieme verhalenverteller te eren dan door de meest meeslepende en geavanceerde attractie ooit in een Disney Park te introduceren.


Wanneer het wordt geopend, vervaagt Star Wars: Rise of the Resistance de lijnen tussen fantasie en werkelijkheid en zullen gasten midden in een climaxstrijd tussen de Eerste Orde en het Verzet staan. Gasten worden gerekruteerd om op geheime basis lid te worden van Rey en General Organa. Onderweg zullen ze worden gevangen door een First Order Star Destroyer. Met de hulp van enkele helden van het Verzet, breken ze uit en moeten ze ontsnappen aan de Star Destroyer, de geheime basis beschermen en Kylo Ren een stapje voor blijven.

Zodra het werk is voltooid bij Walt Disney World, gaan Imagineers terug naar Californië om hun missie te voltooien in Disneyland Resort, waar Star Wars: Rise of the Resistance op vrijdag 17 januari wordt geopend.

Bron:
Disney Parks BlogKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Do 11 Jul 2019, 19:25
Bericht 93 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4876
   Reageer met citaat
Bericht Re: Star Wars Land in WDW en DLC
Gelekte foto's tonen Stormtroopers en grote Hangar in The Rise of the Resistance Attractie

Afbeelding


Een foto werd gelekt die naar verluidt de meer dan 50 Stormtroopers toont die we tegenkomen in een enkele scène van de attractie Rise of the Resistance. Disney heeft aangekondigd dat de attractie op 5 december voor het eerst geopend zal worden in Disney's Hollywood Studios. De attractie heeft te maken gehad met niet-gespecificeerde vertragingen, zowel in Walt Disney World als in Disneyland, wat heeft geleid tot het niet openen met de rest van Star Wars: Galaxy's Edge.

De rit is naar verluidt het meest ambitieuze project ooit ondernomen door The Walt Disney Company, en belooft de grenzen te verleggen van alles wat je ooit eerder hebt meegemaakt. Met de aankondiging heeft Disney ook hun website bijgewerkt en een langere beschrijving van de rit gegeven dan in het verleden:

Star Wars: Rise of the Resistance is een enorme, multi-platform, nieuwe attractie die anders is dan alles wat je ooit hebt meegemaakt in Walt Disney World Resort ... of waar dan ook in de Melkweg!

Het verzet heeft jouw hulp nodig! Verborgen in het bos buiten Black Spire Outpost, verzamelt het verzet rekruten voor een geheime missie.

Met de Eerste Orde wanhopig om de vonk van het Verzet te doven, zal de missie onvermijdelijke onverwachte wendingen hebben. Wanneer je transport wordt gevangen door een imposante First Order Star Destroyer-met Kylo Ren aan boord-heb je alle hulp nodig die je kunt krijgen. Gelukkig staat een heimelijk team van verzetsstrijders klaar om je een vechtkans te geven om te ontsnappen - en een kans voor het verzet om te heersen.

Onderweg voegen de favoriete Star Wars-personages - waaronder Rey, Finn, Poe Dameron en BB-8 - zich er graag bij!


Afbeelding


Als je je afvraagt ​​waar in de attractie deze foto is genomen, kunnen we terugblikken op de concept-art die Disney heeft vrijgegeven van de enorme hangarscene aan boord van de Star Destroyer die ons schip vangt. Niet alleen stemmen de Stormtroopers overeen met de kunst, maar dat geldt ook voor het enorme scherm van 100 voet breed dat we net achter hen kunnen zien.De attractie begint in het Resistance-bos, met gasten die onder een kanon de wachtrij binnengaan en in een buitenwachtrij die tussen bomen en rotstekeningen slingert voordat ze een grottenstelsel betreden.


Gasten zullen door tunnels gaan die zijn gebeeldhouwd door een oude beschaving met oud houtsnijwerk. In de grotten passeren gasten ook munitiebenodigdheden voordat ze persoonlijk het schip van Poe bezoeken en uiteindelijk aan boord gaan van het Transportschip van het Verzets Intersysteem. Voordat de gasten aan boord gaan, begroet BB-8 gasten in de Ready Room. Rey zal dan verschijnen als een hologram die gasten vraagt ​​om zich bij het Verzet aan te sluiten en de Eerste Orde te bestrijden tijdens een gevaarlijke missie. De wingman voor de missie buiten de planeet zal Resistance piloot Poe Dameron zijn. Het transportschip wordt bestuurd door een audio-animatronic Nien Nunb die in de cockpit gaat zitten. Het schip wordt vervolgens vrijgemaakt voor de start wanneer de transportdeuren sluiten. Tijdens het uitvoeren van de missie voor het verzet, wordt het schip en alle gasten aan boord gevangen door een Star Destroyer.

Poe vertrekt om back-up te krijgen, maar terwijl hij dat doet, word je gegijzeld door de Eerste Orde. Een enorme hangar met een 100 voet breed scherm van de ruimte dat zal je onderdompelen in een zeer bekende Star Wars-scène. Je bevindt je uiteindelijk in een holdingcel en je bedenkt een plan om te ontsnappen.

AfbeeldingJe gaat aan boord van een attractievoertuig van de First Order Fleet Transport om door verschillende scènes te fietsen terwijl je probeert terug te keren naar een vriendelijk schip dat je kan helpen veilig terug te keren naar Batuu. Poe komt precies op tijd met andere verzetsstrijders om je te helpen ontsnappen en terug te keren naar Black Spire Outpost.

De hele ervaring zal culmineren in een van de meest ambitieuze en meeslepende attracties die ooit door Imagineering zijn gebouwd.

Slechts een paar waarschuwingen:

Volgens Disney zal Rise of the Resistance in de voetsporen treden van Smugglers Run en het zal geen FastPasses bieden wanneer het wordt geopend. Dit geldt voor zowel de Disneyland- als de Walt Disney World-versie van de attracties, omdat het antwoord te zien is in elk van de respectieve FAQ-secties.
Rise of the Resistance heeft een minimale vereiste hoogte van 40 ".

bron: BlogMickey.comKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Wo 17 Jul 2019, 19:51
Bericht 94 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4876
   Reageer met citaat
Bericht Re: Star Wars Land in WDW en DLC
Eerste blik op Star Wars: Rise of the Resistance bij Star Wars: Galaxy’s Edge

Afbeelding

Zoals we eerder hebben gedeeld, opent de langverwachte attractie Star Wars: Rise of the Resistance bij Star Wars: Galaxy’s Edge op 5 december 2019 in Disney's Hollywood Studios in Florida en 17 januari 2020 in Disneyland Park in Californië.

Wanneer het wordt geopend, zal dit aangrijpende avontuur de lijnen tussen fantasie en realiteit vervagen en je midden in een klimatologische strijd plaatsen tussen de Eerste Orde en het Verzet. Je sluit je aan bij het verzet en vertrekt vanuit Batuu in een transportschip om generaal Leia Organa te ontmoeten op een geheim ontmoetingspunt. Onderweg wordt u echter gevangen genomen door een First Order Star Destroyer. De actie kent een hoogtepunt als je probeert te ontsnappen aan de klauwen van Kylo Ren en de Eerste Orde - met de hulp van enkele helden van het verzet. Vandaag zijn we verheugd om deze eerste blik van de attractie te delen!

Star Wars: Rise of the Resistance wordt een van de meest ambitieuze, geavanceerde en meeslepende ervaringen ooit ondernomen door Walt Disney Imagineering. De attractie is ook een van de grootste Disney ooit gemaakt. Het enorme showgebouw is een wereld op zich, met twee full-size AT-AT walkers en een Star Destroyer hangar bay - compleet met een TIE-fighter en een garnizoen van Stormtroopers - plus nog meer spanning en verrassingen.

bron: Disney Parks BlogKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Wo 28 Aug 2019, 10:30
Bericht 95 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4876
   Reageer met citaat
Bericht Re: Star Wars Land in WDW en DLC
Eerste blik op de attractie 'Star Wars: Rise of the Resistance' in 'Galaxy's Edge'
Net toen je dacht dat "Galaxy’s Edge" in Disneyland en Walt Disney World niet beter kon worden, is er later dit jaar een nieuwe attractie voor fans in petto!

Als je er ooit van gedroomd hebt om lid te worden van het verzet, is dit je kans met een nieuwe innovatieve attractie genaamd "Star Wars: Rise of the Resistance".


"Good Morning America" ​​ging naar Disney's Hollywood Studios in Walt Disney World in Orlando, Florida, voor een exclusieve blik op de nieuwe attractie.

Op "Rise of the Resistance" zullen gasten hun reis beginnen door aan boord van een ITS-schip te gaan om naar de hangar-baai van een star destructor te gaan en een verbluffende nieuwe wereld te betreden.

Dankzij de verhaallijn van de attractie kunnen gasten oog in oog komen te staan ​​met enkele van hun favoriete "Star Wars" -personages, waaronder Resistance-helden zoals Rey, Poe en Finn, evenals Storm Troopers, Kylo Ren en General Hux van the First Order .


Walt Disney Imagineering gebruikte ook meerdere ritssystemen om een ​​simulatorervaring te creëren voor gasten te brengen naar a Galaxy far far away.

"Star Wars: Rise of the Resistance" wordt geopend in Walt Disney World in Orlando, Florida, op 5 december 2019, en in Disneyland Park in Anaheim, Californië, op 17 januari 2020.

Bron: ABC News.Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Do 26 Sep 2019, 18:24
Bericht 96 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4876
   Reageer met citaat
Bericht Re: Star Wars Land in WDW en DLC
#cafemickey bezocht Galaxy's Edge in #WaltDisneyWorld

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

AfbeeldingAfbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

AfbeeldingKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Za 16 Nov 2019, 13:14
Bericht 97 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4876
   Reageer met citaat
Bericht Re: Star Wars Land in WDW en DLC
Exclusief: binnenin de innovatieve Disney-attractie die de sleutel vormt tot de Star Wars strategie: Rise of The Resistance

Afbeelding

Ruimteschepen en buitenaardse wezens en stormtroopers en lightsabers en droids en dat alles in één attractie.
Dat is wat Scott Trowbridge, een Disney-themaparkontwerper die bekend staat als een Imagineer, me voor de langverwachte, 18 minuten durende nieuwe attractie "Star Wars: Rise of the Resistance" in Walt Disney World vertelde.
"Het is alles wat Star Wars Star Wars Star Wars maakt," zei hij.

De nieuwe enorm innovatieve rit van Disney doet dienst als middelpunt van de meer dan $1 miljard parkuitbreiding van het bedrijf , Star Wars: Galaxy's Edge. Toen de twee landen eerder dit jaar openden in Disneyland in Anaheim, Californië en Disney's Hollywood Studios in Orlando, Florida, waren ze vol met authentieke Star Wars ervaringen: Je kon Star Wars zien, kopen, eten en zelfs drinken, tot aan de Blue Milk.

De ingang van "Rise of the Resistance" (opkomst van het verzet)

Maar Galaxy's Edge bood toeristen slechts één ritje aan - "Millennium Falcon": Smuggler's Run," een bewegingssimulator die gasten in de cockpit van het iconische schip van Han Solo plaatst. Aan het einde van het 14 hectare grote land was de belangrijkste attractie - "Rise of the Resistance" - nog steeds onder vuur. Een lagere opkomst dan verwacht leidde tot krantenkoppen die het land beschrijven als een "spookstad" en een "flop".
Ondanks de vroege krantenkoppen, hebben Disney execs er al snel op gewezen dat Galaxy's Edge een financieel succes is geweest, wat de verkoop van voedsel en goederen per hoofd van de bevolking heeft doen toenemen. "De ,,tevredenheid van de gast is zeer, zeer, zeer hoog," bovengenoemde CEO Iger op een recente inkomensvraag.
Nu trekt Disney definitief de gordijnen van ,,Rise," openend op Donderdag in Walt Disney World en op 17 Januari in Disneyland. De inzet is hoog voor deze dure gok om te slagen: Aanwezigheid in Disney's binnenlandse pretparken was gedaald met 3% in het laatste kwartaal. Het bedrijf kondigde onlangs ook het vertrek van Catherine Powell, de voorzitter van Disney Parks die toezicht hield op Anaheim en Orlando.
Disney is echter overtuigd van de kracht van deze high-tech ervaring. De attractie heeft tientallen audio-animatronics - en een paar gigantische AT-AT's - hologrammen, lasers, en het meest complexe rit systeem die Disney's Imagineers ooit hebben ontworpen: een trackless voertuig dat beweegt lateraal, verticaal, en te allen tijde onvoorspelbaar. Tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering noemde Disney CEO Bob Iger de rit "de meest technologisch geavanceerde en meeslepende attractie die we ons ooit hebben voorgesteld".
Trowbridge, de creatieve geest achter Galaxy's Edge, zei dat hij al meer dan vijf jaar aan "Rise" werkt. Maar zelfs nu de openingsdag nadert, is er nog steeds werk aan de winkel.
"We bevinden ons nog steeds in de laatste fase van tweaking en tuning", zegt Trowbridge, terwijl hij buiten Ronto Roasters zit, een Star Wars-thema-grill waar vleesverpakkingen worden verbrand door een podracing-motor. "We zijn nog niet helemaal klaar om de vloedgaten voor onze gasten te openen."
Dat was twee weken voor de lancering, toen ik de eerste verslaggever werd die de aantrekkingskracht van de stad ondervond. Ondanks de anticipatie en het gezoem rond de rit, wist niemand buiten degenen die "Rise" bouwden wat ze echt konden verwachten. Maar mijn verwachtingen werden zeker ingelost.

Een "E" Ticket Aantrekking

(Spoilers voor "Rise of the Resistance" vooruit.)
Disney is de leidende kracht in de innovatie van pretparken sinds Walt Disney in 1955 met Disneyland het concept zelf van het pretpark heeft uitgevonden. Destijds kochten bezoekers fysieke tickets voor individuele attracties met "E"-ticketcoupons voor de meest populaire attracties.
Deze toegangsboekjes zijn al lang weg, maar Disney-liefhebbers verwijzen nog steeds naar epische, technologie-duwende attracties als E-Ticket attracties. Na het ervaren van bijna 20 minuten van soms intensieve verhalen vertellen, kan ik bevestigen "Rise" is elk beetje een "E" Ticket ervaring die is doordrenkt van de Star Wars saga.

Het verhaal achter de rit is complex maar bekend. Mijn mederijders, met inbegrip van Trowbridge, en ik werden gerekruteerd om zich bij het Verzet aan te sluiten en werden op een opdracht door een holografische Rey en een animatronic BB-8 gestuurd. Van daaruit stapten we in het eerste voertuig, een schip dat alleen in de wachtkamer staat en wordt bestuurd door twee vreemdelingen in animatronische vorm - een Mon Calamari en een Sullustan, voor degenen die de score bijhouden. Toen we de planeet Batuu verlieten, werd ons schip onderschept door de Eerste Orde, en een tractorstraal trok ons naar een Star Destroyer, waar een falanx van vijftig intimiderende, animatronische Stormtroopers onze aankomst afwachtte.


Disney-gasten doorkruisen de gangen van een Star Destroyer en sluiten zich aan bij een epische strijd tussen de Eerste Orde en het Verzet, inclusief een confrontatie met Kylo Ren.
We werden vervolgens in een cel geplaatst en verhoord door de sinistere Kylo Ren en generaal Hux (hier gepresenteerd als projecties). Plotseling wisten we uit de klauwen van de Eerste Orde te ontsnappen - ik weiger te zeggen hoe; het is een groot effect - om vervolgens door het schip te worden achtervolgd door Kylo Ren, nu in animatronic-vorm en een leger van Stormtroopers.

We schuiven aan voor een First Order Fleet Transport - ditmaal een zittend voertuig waarbij hij ons door het labyrintische schip reed, het vuur ontweek, laserkanonnen ontweek, en Kylo Ren's gloeiende lichtzwaard ontweek, terwijl het (op de een of andere manier) door het plafond boven ons hoofd smolt. Uiteindelijk werden we van het schip gegooid in een ontsnappingscapsule die fungeert als climax van de rit. Dit was precies de spannende rit die ik zocht.

Trowbridge zei dat "Rise" was ontworpen alsof het een "drie-akt structuur heeft" - en dat klopt. Soms voelde het meer als meeslepend theater dan een Disney ritje - of zelfs meer, zoals het echte leven. Toen ik in die cel van de First Order werd begeleid, dacht ik meteen: "Wacht, dit is niet cool," alsof ik eigenlijk op het punt stond om te worden ondervraagd.
Als mensen over Disney-magie praten, bedoelen ze dat: omgevingen en ervaringen die zijn gecreëerd met zo'n toewijding aan details dat je jezelf even verliest in het verhaal. De dichtheid van personages, decors, voertuigen en effecten - allemaal gedreven door een duidelijke verhalende boog - verdiende de emoties van een hele Star Wars-film in een nette en meeslepende ervaring.
De complexiteit riep de vraag op: Hoe deed Disney het?

Vijf miljoen regels code

Een technische prestatie als "Rise" is niet verrassend moeilijk te realiseren. "Een attractie brengt uitdagingen met zich mee die schaal en complexiteit hebben", aldus Trowbridge. "Er zijn dingen die we moeten uitvinden."
Dat begint met de massale bouw van "Rise", waarvoor de grootste betonstort in de geschiedenis van Disney Parks nodig was. Zodra gasten de attractie binnenkomen, worden ze ondergedompeld in de enorme omvang ervan, waaronder full-size AT-AT-walkers en TIE-Fighters, die beide tot in detail prachtig zijn. De attractie-voertuigen die je om het ruimteschip heen rijden, hebben geen spoor, waardoor elke beweging ongeschonden aanvoelt. Meer dan vijf miljoen regels code zijn geschreven om de zorgvuldige dans van pixels, rekwisieten, robots, geluidseffecten en simulatoren te choreograferen.

Afbeelding


Personages komen op verschillende manieren tot leven. Slechteriken als Kylo Ren en General Hux verschijnen als zowel projecties als animatronics, maar het kan moeilijk zijn om te ontcijferen welke vorm welke is. Disney werkte samen met Panasonic om op maat gemaakte projectoren en lenzen te ontwikkelen die jaren van ontwikkeling nodig hadden om het juiste niveau van scherpte en diepte te bereiken.
De 65 animatronische figuren tijdens de rit vormen een andere uitdaging - om nog maar te zwijgen van de complexiteit van drie zeer gedetailleerde humanoïden die bekend staan als de A1000-serie.
"Er is veel energie nodig om deze dingen met de snelheid en wendbaarheid van een mens te bewegen", aldus Trowbridge.
Conventionele motoren met genoeg koppel om een arm of een been te versnellen zijn groot en geven veel warmte af. Zo werkte Walt Disney Imagineering samen met een verkoper om dunne "pannenkoek" motoren te ontwikkelen die in staat zijn om binnen de animatronicamotoren te passen, maar nog steeds de kracht leveren die nodig is om vloeibare, mens-achtige bewegingen te bereiken.
"Ik hoor mensen vaak zeggen: 'Is het een acteur'. zei Trowbridge.


Disney patenteerde nieuwe technologieën om elementen van Star Wars tot leven te brengen, waaronder deze blaster prop die in staat is om "herhaalbare, daglicht-zichtbare flitsen".
Om essentiële elementen van Star Wars' elementen zoals laserstralen van het scherm naar de fysieke wereld te vertalen, ontwikkelde het Imagineering team eigen effecten, waaronder een apparaat om een illusie van een bewegende lichtstraal in de lucht te genereren.
"Dit idee dat laserbouten door de ruimte vliegen .... zo werken lasers op aarde niet," aldus Trowbridge. "Dus om een manier te vinden om laserstraaltjes langzamer door de ruimte te laten gaan, was er een nieuwe technologie nodig.


Afbeelding

Do or do not, there is no try


Hoewel "Rise" een technisch meesterwerk is, dat in veel opzichten ongeëvenaard is ten opzichte van enige andere rit op de planeet, hoopt Trowbridge dat bezoekers niets van de technologie zullen merken.
"We willen niet dat onze gasten denken: 'Hoe werkt dit?' of 'Wat gebeurt er echt'. We willen gewoon dat je je voelt als 'Ik ben in Star Wars'. Ik heb een Star Wars ervaring.'""".
Zal dit genoeg zijn om de fans terug te krijgen naar de parken? Door een recente Earnings call bevestigde CEO Iger ,dat sommige mensen wegbleven van Galaxy's Edge, omdat zij verwachtten dat het een povere gastervaring zou zijn.". Hij verwees naar vrees voor overbevolking rond de aanvankelijke lancering van het land, maar sommige wachtten bewust op 'Rise'.
En ik kan niet zeggen dat ik hen hiervoor kan beschuldigen: nu kunt u in de Millennium Falcon vliegen èn aan Kylo Ren ontsnappen. Het was het wachten waard.

bron: CNNKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Di 03 Dec 2019, 19:15
Bericht 98 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4876
   Reageer met citaat
Bericht Re: Star Wars Land in WDW en DLC
Inside geheimen van de Creatieve Breinen Achter Star Wars: Rise of the Resistance

AfbeeldingAfbeelding

Elk detail van Star Wars: Galaxy's Edge is met grote zorg gemaakt en de fans worden naar een ver, ver weg gelegen sterrenstelsel vervoerd. Nu is de langverwachte attractie Star Wars: Rise of the Resistance geopend in Disney's Hollywood Studios om bezoekers verder mee te nemen in het geliefde verhaal van goed versus kwaad.

Afbeelding

Afbeelding

Bij het creëren van deze ongelooflijke attractie, kwam de vraag op bij Doug Chiang, vice-president en uitvoerend creatief directeur van Lucasfilm, "Hoe maak je de ervaring van Star Wars opnieuw tot een echte attractie?". Nou, door elk moment op een authentieke manier Star Wars te maken. Van de geavanceerde Audio-Animatronics® en de kostuums en replica's, tot levensgrote AT-AT's en optredens van Kylo Ren, Rey, Finn en Poe, Star Wars: Rise of the Resistance heeft een voorproefje van alles voor fans van alle leeftijden.

Afbeelding

Afbeelding

Zoals John Larena, uitvoerend creatief directeur van Star Wars: Rise of the Resistance, zei: "Als je op zoek bent naar die epische Star Wars ervaring, dan is dit de rit voor jou".

Afbeelding

Afbeelding

Dus, zoek niet verder, want dit is de Star Wars: Rise of the Resistance-video die je zoekt. Neem een voorproefje van het intergalactische plezier!


Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

AfbeeldingKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Vr 06 Dec 2019, 16:27
Bericht 99 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4876
   Reageer met citaat
Bericht Re: Star Wars Land in WDW en DLC
R2-D2 glijdt nu rond in Star Wars: Galaxy's Edge in Disneyland Park...

Afbeelding

Als je van plan bent om Star Wars: Galaxy's Edge in Disneyland of Walt Disney World Resorts te bezoeken, zul je veel personages uit de hele melkweg tegenkomen, van leden van de First Order en de Resistance, tot kosmische wezens en natuurlijk droids!

Op je volgende transport naar Batuu in Disneyland park, zie je misschien een bekende sidekick rondzweven: R2-D2!

Een vindingrijke astromech droid, R2-D2 heeft grote moed getoond in het redden van zijn meesters en hun vrienden uit vele gevaren. Een ervaren Starship mecanicien en assistent van de gevechtspiloot, hij vormde een onwaarschijnlijke maar blijvende vriendschap met de pietluttige protocol droid C-3PO.

Afbeelding

Als je een droid metgezel mee naar huis wilt nemen, ga dan naar Droid Depot en bouw je eigen droid! Kies uit een R-serie of BB-serie als droid onderdelen komen en gaan op de lopende band. Plaats dan je afgewerkte droid in een activeringsstation om ze tot leven te brengen. Droids kunnen verder worden aangepast met persoonlijkheidsfiches, kleurpanelen en andere accessoires. Kijk hoe je droid in wisselwerking staat met andere astromech droids, en met bepaalde elementen in Black Spire Outpost. Droid Depot biedt vooraf reserveringen tot 60 dagen van tevoren en zijn beschikbaar via de Disneyland Resort website of de Disneyland app.

Neem daarna de tijd om het epische land te verkennen waar je galactisch eten en drinken kunt proeven, een intrigerende verzameling van koopmanszaken kunt invoeren en de controle over het beroemdste schip in de melkweg aan boord van een andere attractie in het land, de Millennium Falcon, kunt nemen: Smuglers Run. De nieuwste attractie, Star Wars: Rise of the Resistance, lanceert in Disneyland park op 17 januari na de opening van 5 december 2019 in Disney's Hollywood Studios in Walt Disney World Resort. Je klimt aan boord van een full-size transport shuttle voordat je gevangen wordt genomen door een Star Destroyer en je bevindt je in het midden van een klimatologische strijd tussen de donkere kant van de First Order en de lichte kant van het Verzet. Het schrijnende avontuur vervaagt de lijnen tussen fantasie en realiteit op een schaal die nog nooit eerder in een Disney attractie is gezien.Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Wo 08 Jan 2020, 21:40
Bericht 100 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 100 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2020 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB