Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 59 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4
Laatste nieuws over The Walt Disney Company 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 11685
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Laatste nieuws over The Walt Disney Company
John Musker verlaat Disney na 40 jaar

Afbeelding

De animator John Musker die zijn stempel drukte op klassiekers als Aladdin en de kleine zeemeermin . Maar ook meewerkte aan de recente film Vaiana . Heeft besloten om na 40 jaar te gaan genieten van zijn welverdiende pensioen .

Tijdens een pensioen feest in Burbank kwamen famille , vrienden en collega's de 64 jarige animator uitzwaaien .
Voor vele zal John Musker bekend blijven als de man die met een regelmaat te zien was in de animatie films . Want wie goed kijkt naar Aladdin , Hercules , Prinses en de kikker en zoveel andere films . Zal John zeker gezien hebben met zijn collega ‘Ron Clements'


Ma 19 Mrt 2018, 16:29
Bericht 46 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 11685
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Laatste nieuws over The Walt Disney Company
Andy Bird is binnenkort niet langer directeur bij Walt Disney International.

Afbeelding

Na 14 jaar stopt Andy Bird als directeur bij Walt Disney International.
De keuze om zijn functie als directeur stop te zetten komt door de grote veranderingen die momenteel gebeuren binnen het bedrijf .
Bird zal stoppen nadat de streamingdienst van Disney op punt staat .


Mogelijk gaan we hierna Kevin Mayer als zijn opvolger krijgen .
Bird stond bekend als de man die er in slaagde om Disney wereldwijd bekender te maken . De man was geen onbekende in het vak . Hij werkte namelijk ook al 10 jaar bij het Amerikaans mediaconglomeraat Time Warner .

Kevin Mayer zit momenteel aan het hoofd van ‘Direct-to-Consumer and International of The Walt Disney Company’ . Eerder hield hij zich ook al bezig met de media strategieën binnen het bedrijf .


Di 20 Mrt 2018, 08:05
Bericht 47 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4051
   Reageer met citaat
Bericht Re: Laatste nieuws over The Walt Disney Company
Bob Iger wijdt Disney-muurschilderingen in het Blank Children's Hospital in Des Moines, Iowa in

Afbeelding

Onlangs bracht Bob Iger, bestuursvoorzitter en CEO van The Walt Disney Company, een bezoek aan het Blank Children's Hospital in Des Moines, Iowa, om een ​​reeks Disney-thema-muurschilderingen op te hangen die de ingang van de gang naar de Pediatric Emergency Room van het ziekenhuis sieren. De muurschilderingen bevatten meer dan 100 geliefde personages uit de rijke geschiedenis van animatiefilms van Disney.

"Door onze tijdloze verhalen te delen die comfort, geluk en inspiratie bieden aan kinderen en hun families tijdens een verblijf in een ziekenhuis, leveren we een beetje Disney-magie aan diegenen die het het meest nodig hebben," zei Iger. "Onze hoop is dat de aanwezigheid van onze geliefde personages ervoor zorgt dat het verblijf in het ziekenhuis iets comfortabeler is voor jonge patiënten en minder stressvol voor hun familie."

Tijdens zijn bezoek kondigde Dhr. Iger een extra donatie van $ 100.000 aan ter ondersteuning van de kinderafdeling van het ziekenhuis.

Afbeelding

De Walt Disney Company en het Blank Children's Hospital hebben een langdurige relatie die teruggaat naar de tijd van Walt zelf. In 1944 benaderden de oprichters van het ziekenhuis A.H. en Anna Blank Walt over het brengen van een beetje Disney-magie naar het ziekenhuis. Disney-artiesten schilderden een reeks muurschilderingen met klassieke Disney-figuren, waaronder Sneeuwwitje, Bambi en Pinocchio, voor de speelkamer van het ziekenhuis. Deze originele muurschilderingen zijn zorgvuldig bewaard in het Blank Children's Hospital, waar ze vandaag nog steeds patiënten en families begroeten.

Bron: The Walt Disney CompanyKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Zo 22 Apr 2018, 09:31
Bericht 48 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4051
   Reageer met citaat
Bericht Re: Laatste nieuws over The Walt Disney Company
Is Bob Iger van plan een nieuw Disney Resort te bouwen in Saoedi-Arabië?

Afbeelding

Elk jaar bezoeken miljoenen gasten de Disney-parken over de hele wereld. Anaheim, Orlando, Parijs, Hong Kong, Shanghai en Tokio zijn allemaal bestemmingen van Disney-parken, maar wat als er nog een kwam...
Disney-topman Bob Iger heeft toegegeven dat hij de mogelijkheid heeft besproken om nog een ander Disney Resort te bouwen, dit keer in Saoedi-Arabië.Nog maar een paar jaar geleden leek dit een volledig onmogelijk, maar dankzij het hervormingsplan Vision 2030 van Saudi-Arabië is het niet langer een vergezocht idee.

Vision 2030 is een plan om de afhankelijkheid van Saudi-Arabië van olie te verminderen, de economie te diversifiëren en openbare dienstensectoren te ontwikkelen, waaronder recreatie en toerisme.

Dit plan heeft zich de afgelopen dagen al gemanifesteerd, met een optreden in Riyadh door het Arabische muziekensemble van het Egyptische Opera House, de première van "Avengers: Infinity War" tegelijk met de wereldwijde release van de "Greatest Royal Rumble" van de WWE evenement in het King Abdullah Sports City Stadium in Jeddah.

Afbeelding

Ook zorgde het voor de bouw van de culturele, sportieve amusementsbestemming Al-Qiddiya, van meerdere miljarden dollars op slechts 40 km van de hoofdstad Riyadh . De bestemming zal naar verluidt de thuisbasis zijn van verschillende recreatieve voorzieningen, waaronder een safari en een Six Flags pretpark. De inauguratie voor de bestemming zal ook koninklijke steun mogen ontvangen, een symbolisch gebaar dat de steun van het Vision 2030-plan laat zien.

Temidden van al deze enorme hervormingen, ontmoette Iger afgelopen maand de Saoedi-Arabische kroonprins Mohammed bin Salman. Vervolgens sprak hij met de raadsman van vreemdelingen zaken over de mogelijkheid om Disney naar Saudi-Arabië te brengen.

"... hij deed een hartstochtelijk pleidooi voor mij om te overwegen om Disneyland in Saoedi-Arabië te bouwen," zei Iger. "En ik luisterde met nieuwsgierigheid en enigszins open geest. En ik heb uitgelegd dat wanneer we dergelijke beslissingen nemen, we rekening houden met culturele kwesties, economische kwesties en politieke kwesties. En dit lijkt misschien eenvoudig, maar het is eerder complex. "

Afbeelding

Iger legde verder uit dat hij plannen heeft om de kroonprins in de toekomst opnieuw te ontmoeten.

"Uiteindelijk heb ik gezegd dat ik zelf een bezoek zou brengen om het te zien, maar dat in geen geval mag geïnterpreteerd worden dat ik daadwerkelijk een park zal ontwikkelen, maar verder zal luisteren. Ik zeg vaak tegen de senior executives van Disney, als je niet gaat, kun je niet groeien, "zei Iger.

Vanzelfsprekend zijn er nog geen plannen, maar het idee is er zeker. Met de implementatie van Vision 2030 en de potentieel bloeiende toeristische sector die zou kunnen volgen, lijkt Saudi-Arabië een potentiële fit voor een zevende Disney Resort.

Wat denken jullie van dit nieuws? laat zeker een bericht hieronder achter! ;)

bron: ITMKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Zo 06 Mei 2018, 18:36
Bericht 49 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4051
   Reageer met citaat
Bericht Re: Laatste nieuws over The Walt Disney Company
Disney-CEO noemt de bouw van nieuwe Disney themeparken 'onvermijdelijk'

Afbeelding

Walt Disney Co. CEO Bob Iger zei vandaag over de driemaandelijkse winst van het bedrijf dat Disney kijkt naar de mogelijkheden om extra pretparken te bouwen in China en elders in de wereld.
 
"We denken dat er mogelijkheden zijn om uit te breiden in China," zei Iger. "Er is ook kans voor andere delen van de wereld."

Disney meldde dat het aantal bezoekers in Disney parken in de Verenigde Staten dit kwartaal met vijf procent steeg, waarvan 40% van de winst te danken was aan het paasweekend dit kwartaal. Uitgaven waren te danken aan kaartjes, eten en merchandise, en de Disney hotelbezetting lag hoger dan 90 procent. In totaal steeg de omzet van parken met 13 procent tot $ 4,9 miljard.

Maar Disney ziet ook groeimogelijkheden voor zichzelf door extra parken te ontwikkelen in andere markten over de hele wereld.

Disney opende Shanghai Disneyland in 2016, maar heeft momenteel geen andere pretparken in ontwikkeling. Toch breidt Disney uit binnen zijn bestaande parken over de hele wereld, dit jaar opent Toy Story Lands in Shanghai en Orlando, en Star Wars-landen in Anaheim en Orlando volgend jaar. Grote uitbreidingsplannen zijn ook aangekondigd in de andere resorts van Disney, in Parijs, Hong Kong en Tokio.

De bestemming kiezen voor een nieuw pretpark vereist kritisch onderzoek en aandacht voor wereldwijde en lokale markten en politieke trends. Disney zou locaties moeten zoeken met de belofte van een sterke lokale economie, steun voor toerisme en politieke stabiliteit. Disney zou ook moeten nadenken over de wenselijkheid om met lokale ontwikkelingspartners samen te werken, land te kopen, het resort te bouwen en het op eigen kracht te onderhouden. Een slechte keuze zou het bedrijf miljarden dollars kunnen kosten, om nog maar te zwijgen over de alternatieve kosten van het ontwikkelen van een park op een betere locatie elders.

Dit is dus geen beslissing om licht op te nemen of omsnel te worden genomen. Zoals Iger zei: "Het betekent niet noodzakelijk dat we heel snel iets gaan bouwen, maar we zullen zien."

Bron: themepark insiderKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Wo 09 Mei 2018, 05:36
Bericht 50 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 566
Woonplaats: op 4,5 uur rijden van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Laatste nieuws over The Walt Disney Company
6 mei:
Kroonprins Mohammed bin Salman deed een hartstochtelijk pleidooi voor Bob Iger om te overwegen om Disneyland in Saoedi-Arabië te bouwen...

9 mei:
Disney kijkt naar de mogelijkheden om extra pretparken te bouwen in China en elders in de wereld.

Tja.... 1+1= ....

Als de kroonprins een "hartstochtelijk pleidooi" houdt, dan wordt er ook met veel, nee met héél veel dollars gezwaaid....
En dan slechts 3 dagen later de aankondiging van extra parken... Dat kan haast geen toeval zijn...

Maar oké, niks is officieel....Afbeelding


Vr 11 Mei 2018, 09:43
Bericht 51 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4051
   Reageer met citaat
Bericht Re: Disney Media Nieuws
Disney is van mening dat John Lasseter naar Pixar kan terugkeren

Afbeelding

John Lasseter, medeoprichter van Pixar Animation Studios, nam een ​​vrijwillig verlof van zes maanden terug in november 2017 nadat beschuldigingen naar boven kwamen omwille van ongewenste gedrag op de werk vloerdag.


Leidinggevenden bij de Walt Disney Company hebben een discussie gehad om Lasseter aan te stellen in een functie dat zijn controlevermogen vermindert, maar hem toch in staat zou stellen zijn creatieve invloeden te gebruiken.

Tot nu heeft Disney geen enkele aanwijzing gegeven over het feit of Lasseter wel of niet zal terugkeren.

Pixar Animation Studios en Walt Disney Animation zijn erin geslaagd zich aan te passen aan het werken in zijn afwezigheid, hoewel ze volgens sommige werknemers daar niet weten wie hen in de toekomst zal leiden.
 
In zijn functie als Chief Creative Officer van de studio's van Disney leidde Lasseter veel van de meest waardevolle franchises van het bedrijf, waaronder Toy Story en Finding Nemo. Na Disney's overname van Pixar in 2005, leidde hij de heropleving van Disney Animation Studios, die verantwoordelijk was voor hits zoals Frozen en Zootopia, en adviseerde over zaken als speelgoedontwerp en attractieparken.

Sommige huidige en voormalige werknemers van Pixar hebben naar verluidt de media verteld dat Lasseter ze routinematig 'omhelsde of anderszins aanraakte zonder toestemming'.

Sommige werknemers verklaarden dat het gedrag van Lasseter hen niet stoorde. Anderen echter, in het bijzonder jongere vrouwen, zeiden dat ze zich ongemakkelijk voelden en naar voren kwamen in het licht van de beweging #MeToo. "

Nu vertrouwt Disney voornamelijk op een panel van artiesten, producers en executives in elke studio om creatieve beslissingen te nemen, volgens huidige en voormalige werknemers.

Bron: The Wallstreet JournalKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Do 17 Mei 2018, 06:04
Bericht 52 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 215
Woonplaats: Kontich
   Reageer met citaat
Bericht Re: Laatste nieuws over The Walt Disney Company
Disney miljarden minder waard mede door tweet Roseanne

Afbeelding

De Amerikaanse entertainmentgigant Disney verloor gisteren miljarden aan beurswaarde, mede als gevolg van een racistische tweet van televisiester Roseanne Barr. Als gevolg daarvan schrapte Disney-dochter ABC de nieuwe show van Barr. Het aandeel Disney ging 2,5 procent onderuit, waardoor het bedrijf 3,5 miljard dollar minder waard werd.

In een tweet vergeleek Roseanne Barr adviseur van ex-president Barack Obama Valerie Jarrett met een aap.

Excuses

Hoewel Barr later haar excuses aanbood, besloot Disney haar comedyshow te schrappen. Dat heeft zeker negatieve financiële gevolgen voor het entertainmentconcern. "Die show was toch een geldmachine", aldus analist Jim Tehupuring.

Naast de geschrapte show van Barr kampt Disney met meer slecht nieuws. Zo vallen de opbrengsten van de nieuwste Star Wars film flink tegen. Beleggers maken zich vooral zorgen over de voorgenomen miljardenovername van 21st Century Fox, waar ook Comcast achteraan zit.

Bron: posting.php?mode=reply&f=34&t=1098"We're not trying to entertain the critics ... I'll take my chances with the public." - Walt


Wo 30 Mei 2018, 12:22
Bericht 53 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4051
   Reageer met citaat
Bericht Re: Disney Media Nieuws
Disney-topman John Lasseter neemt ontslag na beschuldigingen grensoverschrijdend gedrag

Afbeelding

John Lasseter, medeoprichter van animatiestudio Pixar en het huidige hoofd van Disney Animation, zal eind dit jaar zijn functie verlaten. De man, die door personeelsleden beschuldigd wordt van seksueel wangedrag, erkent dat hij "misstappen" begaan heeft.


Disney maakte vrijdag bekend dat John Lasseter, een van de meest vooraanstaande mensen in de animatiewereld, tot eind 2018 zal aanblijven als consultant. Daarna zal hij Disney permanent verlaten. "John heeft een opmerkelijke carièrre achter de rug bij Pixar en Disney Animation. Hij heeft de animatie heruitgevonden, adembenemende risico's genomen en orginele hoogkwalitatieve verhalen verteld die zullen blijven voortleven", zei Disney-CEO Robert A. Iger vrijdag in een verklaring. "We zijn erg dankbaar voor zijn bijdragen, waaronder een meesterlijke en opmerkelijke ommekeer van de Walt Disney Animation Studios. Een van Johns grootste verdiensten is de verzameling van een team van geweldige verhalenvertellers en innovatoren die beschikken over de visie en het talent om de animatiestandaarden uit te tekenen voor toekomstige generaties."

In november ging Lasseter voor zes maanden met verlof. Hij verontschuldigde zich "bij iedereen die ooit een ongewenste knuffel had gekregen" of eender welk andere gebaar waardoor ze zich "niet gerespecteerd of ongemakkelijk" voelden. Lasseter gaf toen aan dat hij hoopte naar Disney terug te keren, maar dat blijkt nu toch niet te gebeuren.

Bron: HLNKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Za 09 Jun 2018, 06:48
Bericht 54 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 15
Woonplaats: Buggenhout
   Reageer met citaat
Bericht Re: Laatste nieuws over The Walt Disney Company
Lars1978 schreef:
6 mei:
Kroonprins Mohammed bin Salman deed een hartstochtelijk pleidooi voor Bob Iger om te overwegen om Disneyland in Saoedi-Arabië te bouwen...

9 mei:
Disney kijkt naar de mogelijkheden om extra pretparken te bouwen in China en elders in de wereld.

Tja.... 1+1= ....

Als de kroonprins een "hartstochtelijk pleidooi" houdt, dan wordt er ook met veel, nee met héél veel dollars gezwaaid....
En dan slechts 3 dagen later de aankondiging van extra parken... Dat kan haast geen toeval zijn...

Maar oké, niks is officieel....


Bij Disney mag je inderdaad nooit van iets uit gaan tot het officieel is gemaakt.
Zelf ben ik al een regelmatig naar Saudi geweest voor mijn werk en het lijkt me daar sterk dat er een disney park ooit zou komen. Dan zou er wel heel veel moeten veranderen in hun cultuur om dit mogelijk te maken. Je kan trouwens ook geen toeristenvisum krijgen voor Saudi, enkel een werkvisum op uitnodiging. Verder als het over geld gaat lijkt me dit geen probleem. Maar Geografisch, cultureel en temperatuur in rekening gehouden lijkt me dit straf. Maar Disney mag me steeds verassen.Vriendelijke Groeten,

Jetsen Van den Eede

Afbeelding

Afbeelding


Za 16 Jun 2018, 14:33
Bericht 55 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4051
   Reageer met citaat
Bericht Re: Laatste nieuws over The Walt Disney Company
Celebrate the Record-Breaking Disney Career of Animator Burny MattinsonBurny Mattinson vervoegde The Walt Disney Company in 1953, begon als een verkeersloper op de studio en ging door tot een geweldige carrière in animatie, waarmee hij Disney-klassiekers zoals Lady and the Tramp, The Great Mouse Detective, Robin Hood en Big Hero 6 kon creëren. , en meer. Op 4 juni 2018 vierde Disney het ongeëvenaarde 65-jarig jubileum van Mattinson bij het bedrijf. Mattinson had vanaf zijn zesde jaar voor Disney willen werken-het is overbodig om te zeggen dat hij zijn droom heeft laten uitkomen, want op 5 maart 2018 werd hij het langst werkende castmember in de Disney-geschiedenis! Ga met ons mee en vier Mattinsons verbazingwekkende, baanbrekende carrière met een kijkje in de speciale ceremonie ter ere van hem.

bron: ED92Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Di 19 Jun 2018, 07:13
Bericht 56 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4051
   Reageer met citaat
Bericht Re: Laatste nieuws over The Walt Disney Company
Walt Disney en Pixar Animation Studios hebben nieuwe Chief Creative Officers

Vandaag is aangekondigd dat Jennifer Lee Chief Creative Officer is geworden van de Walt Disney Animation Studios, en Pete Docter Chief Creative Officer van Pixar Animation Studios, is genoemd. Zij zijn verantwoordelijk voor het creatieve toezicht op alle films en bijbehorende projecten van hun respectievelijke studio's, en rapporteren rechtstreeks aan Alan Horn, voorzitter van The Walt Disney Studios.

"Jennifer Lee en Pete Docter zijn twee van de meest getalenteerde filmmakers en verhalenvertellers waar ik ooit mee heb mogen werken", zei Horn. "Pete, de geniale creatieve kracht achter Up, Inside Out en Monsters, Inc., is al sinds het begin een integraal onderdeel van Pixar en maakt een groot deel uit van haar toonaangevende succes. Jenn, die haar gewaagde visie naar de grensverleggende Frozen heeft gebracht, heeft Disney Animation helpen brengen naar een nieuw en opwindend perspectief. Elk van hen belichaamt de unieke geest, cultuur en waarden van deze beroemde animatiestudio's, en ik zou niet gelukkiger kunnen zijn als ze ons naar de toekomst zouden leiden. "

Afbeelding

Jennifer Lee trad in 2011 in dienst bij Walt Disney Animation Studios als co-auteur van de voor Oscar® genomineerde Wreck-It Ralph. Zij is de regisseur (samen met Chris Buck) en schrijver van het culturele fenomeen Frozen, dat de Academy Award® heeft gewonnen voor de beste geanimeerde film en de best scorende animatiefilm die ooit is uitgebracht, en de door Tony Award® genomineerde auteur van Frozen : The Broadway Musical. Lee speelde een cruciale rol in het verhaalteam van de Oscar®-winnende Zootopia en is momenteel in productie met Frozen 2, gepland in november 2019. Als een lid van Walt Disney Animation Studios 'Story Trust, is Lee een executive producer bij de aankomende film Ralph Breaks the internet.

Afbeelding

Pixar-veteraan Pete Docter is de regisseur en schrijver van de veelgeprezen films Up and Inside Out, die elk de Academy Award voor de beste geanimeerde film wonnen, en de met een Oscar bekroonde Monsters, Inc. Docter was een van de eerste werknemers van Pixar en trad toe tot de studio in 1990, en is een origineel lid van de geroemde Brain Trust, en heeft bijgedragen aan de verhalen en scenario's van veel van de geliefde en bekroonde films van de studio, waaronder Toy Story, waarvoor hij ook de toezichthoudende animator was. Hij is een uitvoerend producent van de Oscar-winnende Monsters University, gevolgd door Brave and the Monsters, Inc.

"Ik ben iedereen bij Walt Disney Animation Studios en The Walt Disney Company enorm dankbaar voor deze gelegenheid," zei Lee. "Animatie is de meest collaboratieve kunstvorm ter wereld, en het is met het partnerschap van mijn collega-filmmakers, kunstenaars en innovators dat we vooruit kijken naar de toekomst. Mijn hoop is om het ongelooflijke talent dat we hebben te ondersteunen, nieuwe stemmen te vinden en samen te werken om originele verhalen te vertellen. De fantastische films van Disney Animation - de films die ik als kind liefhad en mijn dochter liefdevol volwassen mee is geworden - zijn magisch, tijdloos en vol van hart, en het is ons doel films te maken die deze 95-jarige erfenis voortzetten en uitbreiden voor toekomstige generaties. "

"Ik ben opgewonden en verlegen om gevraagd te worden om deze rol op mij te nemen", zei Pete Docter. "Het is niet iets dat ik licht opneem; films maken bij Pixar is mijn chronische obsessie sinds ik hier 28 jaar geleden begon. Ik heb het geluk om samen te werken met enkele van de meest getalenteerde mensen op de planeet, en samen zullen we animatie in nieuwe richtingen blijven duwen, gebruikmakend van de nieuwste technologie om verhalen te vertellen waarvan we hopen dat ze het publiek over de hele wereld zullen verrassen en verrassen. "

Jim Morris, president Pixar Animation Studios, en Andrew Millstein, president van Walt Disney Animation Studios, zullen blijven rapporteren aan Ed Catmull, president, Walt Disney en Pixar Animation Studios, die verslag uitbrengt aan Horn.

Bron: twdcKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Wo 20 Jun 2018, 05:57
Bericht 57 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4051
   Reageer met citaat
Bericht Re: Laatste nieuws over The Walt Disney Company
Disney’s Dream Big Princess Video Series Aspiring Young Filmmakers
Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Wo 11 Jul 2018, 22:01
Bericht 58 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4051
   Reageer met citaat
Bericht Re: Laatste nieuws over The Walt Disney Company
Bekijk de Legendarische Sherman Brothers 'Stage Dedication op de Wereld Première van Disney's Christopher Robin

Afbeelding

Gisteravond, tijdens de wereldpremière van Disney's Christopher Robin, werden Disney Legends Richard en Robert Sherman geëerd met een gelijknamige soundstage in The Walt Disney Studios.

De Sherman-brothers zijn de iconen die de muziek hebben gecomponeerd voor Disney-klassiekers als Mary Poppins, The Jungle Book en de Winnie de Poeh-serie. Richard Sherman heeft zelf ook drie nieuwe liedjes gecomponeerd voor de aankomende klassieker Christopher Robin.

Citaat:
hernoemen van de historische Orchestra Stage, naar de Sherman Brothers Stage


Afbeelding

De stage-inwijding opende met de band Side Street Strutters met een medley van the Sherman-brothers-klassiekers zoals "I Wanna Be Like You" van The Jungle Book, de Enchanted Tiki Room van Disneyland, "it's a small world" en "Supercalifragilisticexpialidocious" van Mary Poppins .

Afbeelding

Mickey Mouse, Minnie Mouse en de Disneyland Band treden op, waarna ze op de rode loper de toewijding en het hernoemen van de historische Orchestra Stage, naar de Sherman Brothers Stage bijwonen.

Voorzitter van The Walt Disney Studios Alan Horn sprak lovende woorde' over de Sherman-brothers, die, zoals Horn verklaarde, jarenlang "mensen samenbrengt met hun universeel geliefde muziek".

Afbeelding

Terwijl Robert Sherman in 2012 overleed, waren drie van zijn kinderen en vier van zijn kleinkinderen aanwezig voor deze oprechte toewijding. Richard Sherman, sprekend namens hem en Robert, zei tijdens zijn toespraak: "Dit is heilige grond voor mij ... dit was de plaats waar Bob en ik echt de kans hadden om onze creatieve vleugels te spreiden."

Na de doordachte woorden van Sherman, werd de etalage van de Sherman Brothers Stage officieel onthuld:

Afbeelding

Twee mannen in pak staan ​​op een met confetti bestrooid rood tapijt met Mickey Mouse en Minnie Mouse, terwijl een marcherende band in blauw en wit achter hen speelt.

Bron: Oh My DisneyKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Wo 01 Aug 2018, 08:10
Bericht 59 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 59 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2017 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB