Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 263 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 14, 15, 16, 17, 18
Algemene informatie over Disneyland Californie 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 646
Woonplaats: Leusden
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemene informatie over Disneyland Californie
Original Emporium Cast Member krijgt welkom thuis feestje in Disneyland Resort na meer dan 20 jaar

Afbeelding

Na 23 jaar is de 96-jarige voormalig cast member van de eerste jaren, Kay Wittmack, voor het eerst terug geweest naar het Disneyland Resort met hulp van jaar nichtje Susan Hibbert die nu bij de attracties werkr en trainer is in Fantasyland.Kay werkte in Emporium in Main Street tussen 1955 en 1958 (tot begin jaren 60 werd Emporium draaiende gehouden door een ander bedrijf).

Om het bezoek van Kay zo speciaal mogelijk te maken had Susan de hulp ingeschakeld van een mede cast member. Samen hebben ze er voor kunnen zorgen dat Kay Mickey Mouse kon ontmoeten, een tour kon doen door het appartement van Walt Disney dat boven het brandweerstation zit en haar favoriete attractie, It's a small world, nog een keer kon bezoeken. Kay, die ook een Tweede Wereldoorlog veteraan is, werd ook herkend tijdens het dagelijke 'flag retreat ceremony' in Town Square.

Huidige cast member van Emporium waren opgewonden om te praten met Kay over haar herinneringen om daar te werken en hoe Walt Disney toen langs de winkel kwam. "Hij kwam altijd langs en zei gedag tegen iedereen," vertelde Kay. Het viel haar ook op hoe groot het resort is geworden.

Susan is trots om de nalatenschap van haar tante voort te kunnen zetten in het Disneyland Resort. "Ze is altijd zo speciaal voor mij geweest" zei Susan. "Magie maken is iets waar ik gek op ben om elke dag te doen en dat weet ik wanneer ik train (cast), ik zet de nalatenschap voort."

Bron: Disneyparks blogAfbeelding
38x Disneyland Paris, 18x Disney On Ice, 1x Mediterranean Cruise Disney Magic

Afbeelding


Za 07 Jul 2018, 11:47
Bericht 256 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4048
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemene informatie over Disneyland Californie
Vandaag is de 63ste verjaardag van Disneyland Anaheim

Afbeelding

Vandaag herdenken we 63 jaar sinds de openingsdag van Disneyland. Toen Walt Disney op 17 juli 1955 Disneyland opende, had het 18 attracties en het iconische Sleeping Beauty Castle in het hart van het themapark. Met meer dan zes decennia aan inspiratie en innovatie is het resort misschien uitgebreid, maar de kern is hetzelfde gebleven. Om de gelegenheid in te luiden, brengen we beelden van 63 jaar Sleeping Beauty Castle .Afbeelding

Photopass fotografen waren vandaag aanwezig voor een blijvende herinnering van deze dag te creëren met deze leuke gedenk plaat.

Afbeelding

Mickey Mouse en zijn vrienden paradeerden deze ochtend samen met de Dapper Dans doorheen Main Street U.S.A en brachten traditiegetrouw eer aan de opening van Disneyland voor het Mainstreet railroad station.
Bron Disneyland resort & Parks BlogKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Di 17 Jul 2018, 21:33
Bericht 257 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4048
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemene informatie over Disneyland Californie
Get Your Ears On - Een Mickey en Minnie Celebration

Afbeelding

Geniet van het nieuwe aanbod van Mickey Mouse in Disneyland Park - De festiviteiten worden voortgezet in het Disneyland Resort met Get Your Ears On - een Mickey and Minnie Celebration, met nieuw entertainment, eten en merchandise.

Afbeelding
Afbeelding

Op 18 januari zal "Mickey's Mix Magic" de nacht oplichten in Disneyland Park met gloednieuwe muziek, projecties en lasers die het toneel vormen voor een episch dance feest dat bijna het hele park overneemt. Het feest wordt nog groter wanneer de Soundsational Parade in januari 2019 terugkeert naar het resort met een nieuwe float met Mickey zelf, die de viering naar Main Street, USA zal leiden.Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Za 17 Nov 2018, 22:21
Bericht 258 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4048
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemene informatie over Disneyland Californie
Time to Party in het Disneyland Resort met Get Your Ears On - Een Mickey en Minnie-feest

Afbeelding

Op D23's Destination D: Celebrating Mickey Mouse vierde Disney Parks, Experiences en Consumer Products Chairman Bob Chapek 90 jaar van de iconische muis. Om deze bijzondere mijlpaal te herdenken, gaat het Disneyland Resort volgend jaar van start met Get Your Ears On - A Mickey and Minnie Celebration!

Vanaf januari 2019 worden gasten uitgenodigd voor de grootste viering van Mickey Mouse en Minnie Mouse in de Disneylandgeschiedenis. Get Your Ears On viert de geliefde Mickey en Minnie, met opwindend nieuw entertainment en decor in Disneyland Park, plus een beperkt aanbod van eten en drinken en merchandise voor feestelijke evenementen.

Dit is hoe we het vieren:
Afbeelding

"Mickey's Mix Magic": de nacht zal oplichten in Disneyland Park met een nieuwe high-energy projectieshow, het vieren van Mickey Mouse en het creëren van een familievriendelijke dance party-sfeer in het park. State-of-the-art projecties, verlichting en lasers transformeren Main Street, USA, de waterschermen van de Rivers of America en de façade van "it's a small world" in een kleurrijk, oogverblindend scala aan bezienswaardigheden en geluiden, met " DJ "Mickey die dans-tastische wendingen draait op favoriete Disney-melodieën. En op bepaalde avonden zal "Mickey's Mix Magic" hemelhoog te zien zijn, wanneer de show wordt uitgebreid met de toevoeging van vuurwerk. "Mickey's Mix Magic," zal zijn debuut maken op 18 januari.

"Mickey's Soundsational Parade": deze populaire parade komt terug met een rockin 'nieuwe opening om het feest te beginnen - Mickey Mouse zal het voortouw nemen in een nieuwe, groter dan levensgrote opening, geïnspireerd op het klassieke Mickey-trekspeelgoed. Chip 'n' Dale komt aan met een gigantische feesttaart, terwijl Mickey een grillige muzikale processie van Disney-personages leidt. "Mickey's Soundsational Parade" keert terug naar Disneyland Park op 25 januari.

Valentijnsdag: Vier de liefde van Mickey Mouse en Minnie Mouse tijdens de Valentijnsmaand! Disneyland park zal een mooi, feestelijk Valentijnsdecor bevatten, inclusief een nieuw "Mickey Mouse" bloemposter op Main Street, USA. Gasten kunnen er ook voor kiezen deel te nemen aan Minnie's Valentine Surprise, een speciale speurtochtervaring in Disneyland Park. Zodra gasten een gedenkkaart en stickers op geselecteerde merchandise locaties hebben gekocht, kunnen ze zoeken naar de verborgen valentines die Minnie voor Mickey in het park hebben achtergelaten. De Valentijnsmaand in Disneyland Park begint van 22 januari tot en met 18 februari.

Eten, drinken, merchandise en meer: ​​speciaal eten, drinken, nieuwe items en merchandise zijn gedurende een beperkte tijd verkrijgbaar, inclusief 'klassiek' Mickey- en Minnie-vormig voedsel met nieuwe feestelijke wendingen, exclusieve Get Your Ears-thema-traktaties en Valentijn-geïnspireerde specialiteiten. Daarnaast is merchandise met beperkte oplage verkrijgbaar voor alle leeftijden, inclusief kleding, spelden, pluche en natuurlijk Mickey en Minnie-oren.

Doe mee met ons in het Disneyland Resort, waar het 90 jaar vieren van magie met het legendarische duo allemaal begon!

Bron: Disney parks blogKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Di 20 Nov 2018, 22:06
Bericht 259 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4048
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemene informatie over Disneyland Californie
Disneyland Resort viert 60 jaar 'Doornroosje'

Afbeelding

De toegangspoort tot Fantasyland - en het symbool van alle magie van het Disneyland-park - is Sleeping Beauty Castle. Het kasteel dat sinds 1955 sinds openingsdag te zien is, onderscheid zich omdat het bijna vier jaar eerder vernoemd is naar de Disney-heldin Sleeping Beauty die 60 jaar geleden in januari 1959 in haar film verscheen. In feite was "Sleeping Beauty" nog steeds in haar vroege productiefasen toen Disneyland Park werd geopend.

In de loop der jaren zijn de kleuren en afwerkingen op het kasteel van Sleeping Beauty opgefrist en bijgewerkt sinds Disney Legend en Imagineering Artist Herbert Ryman voor het eerst de conceptillustratie van het kasteel hebben gemaakt. Vandaag, 60 jaar nadat de film "Sleeping Beauty" debuteerde, ondergaat Sleeping Beauty Castle een nieuwe opknapbeurt in de lente ter voorbereiding op de opening van Star Wars: Galaxy's Edge deze zomer.

De renovatie maakt deel uit van Project Stardust - een aantal verbeteringen aan het Disneyland Resort, met name Disneyland Park, om een ​​gastervaring van wereldklasse te blijven leveren. De verbeteringen zullen variëren van algemene verfraaiing van het themapark tot maximaal gastcomfort en toegang. Wanneer Project Stardust voltooid is, blijft Disneyland park het geliefde icoon en de internationale schat die het vandaag is, terwijl het themapark wordt voorbereid voor de volgende fase van aanzienlijke groei, te beginnen met Star Wars: Galaxy's Edge, waar traditie een nieuwe grens bereikt.

Een aantal inspanningen is al aan de gang of is voltooid. In Main Street, USA. bijvoorbeeld, worden stoepranden versterkt met langzame hellingen om de toegang te verbeteren wanneer gasten voor het eerst binnenkomen. Nieuw metselwerk draagt ​​bij aan het vertellen van de iconische verkeersader en voor het eerst werd het door paarden getrokken tramspoor in zijn geheel vervangen. In Fantasyland, opnieuw geconfigureerde wachtrijen voor Matterhorn Bobsleds, "it's a Small world" en Dumbo the Flying Elephant hebben de gasttoegang en het comfort verbeterd, terwijl Tropical Hideaway in Adventureland nu gasten verwelkomt in een gloednieuw gebied dat voorheen onderbenut was.

In heel het Disneyland-park worden de locaties van plantenbakken en outdoor-verkoopkarren aangepast om ruimte te maken voor extra wandelruimte en nieuwe, efficiëntere wandelgebieden. Er zal ook meer plaats zijn in Disneyland Park dan ooit tevoren wanneer Project Stardust compleet is. We kijken er naar uit om meer over deze inspanningen te delen en de visie van Walt Disney voor Disneyland Park voort te zetten, terwijl we deze voorbereiden voor toekomstige generaties.

In deze video vertelt Disney Imagineer Kim Irvine over de verfraaiing van Sleeping Beauty Castle.Bron: Disney parks BlogKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Do 24 Jan 2019, 21:05
Bericht 260 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 11666
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemene informatie over Disneyland Californie
Dion Cini voor de derde keer verbannen in een Disney park

Afbeelding

Sommige mensen leren het nooit ! En dit geld zeker voor Dion Cini . De hevige Trump aanhanger werd al tweemaal verbannen in Walt Disney World omdat hij een banner van Trump toonde in de Splash Mountain en een banner van trump ophing aan Main Street Station .

En nu was het de beurt aan Disneyland Anaheim . Hier besloot de man zijn vlag te hijsen tijdens een vaartocht op de Rivers of America . De man werd na het vooral meteen het park uitgezet . En is hierbij niet meer welkom in één van de Amerikaanse Disney parken .

bron : Fox News


Do 14 Feb 2019, 13:05
Bericht 261 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 11666
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemene informatie over Disneyland Californie
Momenteel is het originele Sleeping Beauty castle prachtig ingepakt voor een nodige refurb

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

bron : wdw news today


Ma 18 Feb 2019, 08:13
Bericht 262 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 11666
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Algemene informatie over Disneyland Californie
Vandaag is het precies 34 jaar geleden dat Micky Mouse China bezocht naar aanleiding van 30 Jaar Disneyland

Afbeelding

Vandaag is het Exact 34 jaar geleden dat het Chinese volk bezoek kreeg van Mickey Mouse. Mickey Mouse bezocht destijds het land van de rijzende zon ter ere van 30 jaar Disneyland.

Tijdens een speciale tour bezocht Mickey Mouse naast China nog 29 andere landen. Vandaag de dag heeft Mickey gelukkig een vaste stek in Hong Kong en Shanghai.

bron: THIS DAY IN DISNEY HISTORY
Foto is van : Getty images


Di 19 Feb 2019, 19:28
Bericht 263 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 263 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 14, 15, 16, 17, 18

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2017 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB