Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 71 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5  Volgende
It All Started With A Mouse 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4320
   Reageer met citaat
Bericht Re: It All Started With A Mouse
Culturele Iconen vieren de 'True Original', Mickey Mouse

Enkele Celebrities vieren de 90e verjaardag van 'True Original' Mickey Mouse

Fotograaf RANKIN brengt boek 'Mickey Mouse & Me' uit met portretten van beroemdheden ten behoeve van Together for Short Lives.


Afbeelding
© Rankin 2018

Enkele van 's werelds beroemdste gezichten zijn bijeengekomen ten voordele van de Britse liefdadigheidsinstelling 'Together for Short Lives', om dit jaar de 90e verjaardag van Mickey Mouse te vieren en hulde te brengen aan de culturele impact die hij heeft gehad op de wereld.

Iconen uit de modewereld, film, muziek, tv en entertainment, waaronder Kate Moss, Mark Hamill, Tinie Tempah, Phillip Schofield, Amanda Holden en Heidi Klum zijn gefotografeerd door RANKIN in een groot aanbod van portretten die zullen verschijnen in een boek dat 90 jaar Mickey van eenvoudige schets tot cultureel icoon vieren. Naast de iconen van de popcultuur zullen ook gezinnen die hulp van Together for Short Lives hebben ontvangen, in het boek verschijnen.

 
De special-edition van het boek, 'Mickey Mouse & Me', bevat portretten van de culturele iconen en families die hulde brengen aan de inspirerende impact van de 'true original' Mickey Mouse, door te poseren met een speciaal zwart-wit standbeeld van Mickey, die voor het eerst op het scherm verscheen in Steamboat Willie in 1928. Het bevat ook beelden van 's werelds grootste tv- en filmsterren, muzikanten en modellen met de iconische oren en gigantische witte handschoenen waar Mickey Mouse om bekend staat, plus hun verhalen over de invloed van Walt Disney's meest beroemde creatie in hun leven.
 
De boeken worden in de zomer uitsluitend te koop aangeboden op de online marktplaats, eBay, waar de opbrengst integraal naar Together for Short Lives gaat, de Britse liefdadigheidsinstelling die vitale ondersteuning biedt aan ernstige en terminaal zieke kinderen, zodat ze de zorg krijgen die ze verdienen nodig hebben en verdienen. In navolging van de persoonlijkheid van Mickey Mouse als een 'true original', gelooft de Britse liefdadigheidsinstelling dat elk kind uniek is en het recht heeft om een ​​verrijkend leven te leiden met zijn familie.
 
Meer dan 30 beroemdheden in totaal zijn gefotografeerd voor het boek ter ere van het 90-jarig jubileum met andere namen, waaronder actrice Sadie Frost, X Factor-winnaar Louisa Johnson, The Hunger Games-ster Sam Claflin, komiek Julian Clary, presentator Katie Piper, Bollywood-actrice Amy Jackson, Marvel's Captain America: The First Avenger-ster Hayley Atwell, balletdanser Sergei Polunin, millennial model Kim Turnbull, rapper Professor Green, model Fae Williams, presentator Laura Whitmore, actrice en model Liv Tyler, evenals een zeldzame foto van de man achter de camera , RANKIN.
 
Rankin, die alle iconen bij elkaar bracht voor het boek, merkt op:

"Mickey Mouse verbaasde me als kind en Disney Fantasia zorgde ervoor dat ik betrokken wilde zijn bij films. Hij is veel meer dan een personage, maar een symbool van optimisme, hoop en inspiratie voor mensen uit alle lagen van de bevolking, en je kunt zijn invloed in mijn fotografie in de loop van de jaren zien. Dit boek is een eerbetoon aan de inspirerende invloed die hij heeft gehad op een generatie en zijn reis van eenvoudige schets naar een cultureel icoon gedurende 90 jaar. We hebben veel lol gehad door het te maken, we zijn dank verschuldigd aan de betrokkenen en ik hoop dat we veel geld inzamelen voor een ongelooflijke liefdadigheidsinstelling. "
 
Anna Hill, Chief Marketing Officer van Disney UK, voegde toe:

"Mickey Mouse brengt al generaties lang generaties bij elkaar en geen ander personage heeft diezelfde plaats in de harten van mensen veroverd over de hele wereld. Hij is de "true original", de beroemdste creatie van Walt en een cultureel icoon dat de wereld van film, tv, mode, muziek en sport blijft inspireren, terwijl hij hoop brengt bij velen. We zijn heel blij dat enkele van de beroemdste gezichten van het land en families die door Together for Short Lives zijn ondersteund, hulde brengen aan zijn invloed op hun leven en zich bij hen aansluiten om Mickey Mouse een zeer gelukkige 90e verjaardag te wensen! "
 
Barbara Gelb OBE, CEO van Together for Short Lives, zei:

"Together for Short Lives is zo vereerd om deel uit te maken van deze zeer speciale viering van Mickey's 90-jarig jubileum. Mickey Mouse is geliefd bij miljoenen kinderen en gezinnen over de hele wereld en zijn jubileumvieringen helpt nu om nog meer magie en liefde te brengen bij de 49.000 ernstig zieke kinderen en jongeren in Groot-Brittannië. Fijne verjaardag Mickey Mouse, en dank u - uw steun voor onze liefdadigheid is van onschatbare waarde. "
 
Mickey Mouse verscheen voor het eerst in Steamboat Willie, de eerste cartoon met synchroon geluid, op 18 november 1928 en is sindsdien een inspirerende pop-culture fenomeen. Hij was het eerste stripfiguurtje dat een ster verdiende op de Hollywood Walk of Fame en is tot nu toe in meer dan 120 geanimeerde titels verschenen.
 
Sadie Frost: "Ik hield gewoon van alle oude Mickey-tekenfilms. Ze lieten me veilig en geborgen voelen. '
 
Laura Whitmore zegt: "Mickey Mouse is meer dan een personage, hij vertegenwoordigt de onschuld en speelsheid in ieder van ons."
 
Julian Clary: "Toen ik vier was, kan ik me de titelmuziek herinneren waar ik altijd mee moest lachen. Mickey Mouse is de fysieke belichaming van de lach.

'Phillip Schofield reageert: "Mickey Mouse betekent voor mij veiligheid, comfort en traditie. Een algemene gevoel van geluk. "
 
'Mickey Mouse & Me ontmoette:

Mickey Mouse & Me bevat meer dan 30 'grote' namen en families van Together for Short Lives, waaronder:
1. Kate Moss
2. Mark Hamill
3. Tinie Tempah
4. Phillip Schofield
5. Amanda Holden
6. Sadie Frost
7. Louisa Johnson
8. Sam Claflin
9. Heidi Klum
10. Katie Piper
11. Hayley Atwell
12. Julian Clary
13. Professor Green
14. Liv Tyler
15. Amy Jackson
16. Kim Turnbull
17. Laura Whitmore
18. Fae Williams
19. Olivia Grant
20. Sergei Polunin
21. Jean Campbell
22. Achok
23. Rose Daniels
24. Lily Nova
25. Pasha Harulia
26. EZ
27. Cora Corrè
28. Finlay Kemp
29. Raff Law
30. Rudy Law
31. Uit bloei
32. Olivia Anakwe
33. Veronika Vilm
34. Families uit Together for Short Lives
35. RANKIN

Citaat:
10 Dingen die je niet wist van Mickey Mouse

1. Op 18 november 1928 maakte Mickey Mouse zijn theatrale debuut in Steamboat Willie, de allereerste volledig gesynchroniseerde sound geanimeerde korte cartoon
2. De stem van Mickey Mouse werd al bijna 20 jaar ingesproken door zijn maker Walt Disney
3. Voor zijn 50e verjaardag in 1978 werd Mickey het eerste stripfiguur dat een ster verdiende op de Hollywood Walk of Fame
4. In 1932 ontving Walt Disney zijn eerste Academy Awards®, een daarvan was een speciale prijs voor het maken van Mickey Mouse
5. Mickey zou oorspronkelijk Mortimer noemen
6. Hij was de eerste stripfiguur die sprak en zijn eerste woorden waren 'Hot Dogs!'
7. Een extra grote Mickey Mouse-ballon verscheen voor het eerst in de Macy's Thanksgiving-parade van 1934 in New York City, en Disney-personages zijn sindsdien populaire onderwerpen voor de parade geweest.
8. Mickey Mouse was te zien op de allereerste Disney-merchandise met licentie: een schrijfbord voor kinderen dat in 1930 werd verkocht
9. Mickey heeft vier vingers op elke hand, een keuze die eerst en vooral esthetisch was
10. Tot op heden is Mickey verschenen in meer dan 120 geanimeerde titels. Muis Muis is de fysieke belichaming van de lach.


Bron: The Walt Disney Company - BeNeLuxKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Wo 09 Mei 2018, 20:20
Bericht 46 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4320
   Reageer met citaat
Bericht Re: It All Started With A Mouse
15 mei: Eerste tekenfilm met Mickey Mouse viert 90e verjaardag

Afbeelding

Eerste tekenfilm met Mickey Mouse viert 90e verjaardag
Vandaag is het precies 90 jaar geleden dat "Plane crazy", de eerste tekenfilm waarin Mickey Mouse te zien was, getoond werd aan een testpubliek. Mickey Mouse is een creatie van Walt Disney en Ub Iwerks. De figuur werd een icoon voor The Walt Disney Company en qua bekendheid hoeft hij zelfs niet onder te doen voor de Amerikaanse president.


HIij ontsprong aan mijn geest tijdens een treinrit van Manhattan (New York) naar Hollywood toen het er op zakelijk vlak voor mezelf en mijn broer Roy erg slecht uitzag en een catastrofe om de hoek leek te liggen." Zo omschreef Walt Disney (1901-1966) in 1948 in het essay "What Mickey means to me" zelf de "geboorte" van het personage van Mickey Mouse.

Voor Mickey Mouse had Walt Disney al een andere succesvolle figuur Oswald the Lucky Rabbit. Walt Disney had Oswald the Lucky Rabbit samen met zijn topanimator Ub Iwerks begin 1927 ontwikkeld voor verdeler Charles Mintz. Het figuurtje had langere oren dan Mickey, maar in zijn gelaat waren duidelijk al de trekken te herkennen die later ook zo karakteristiek zouden worden voor Mickey Mouse.

Afbeelding

Toen de broers Disney meer geld vroegen, weigerde Charles Mintz dat. Hoewel Oswald the Lucky Rabbit een creatie van Disney was, verloor hij de rechten door Mintz aan Universal. Mintz werkte zelf verder met Oswald the Lucky Rabbit. Disney verloor op dat moment ook bijna zijn complete team van medewerkers aan Charles Mintz.

Op dat moment besliste Walt Disney, die intussen bijna failliet was, dat hij zijn eigen baas wilde worden. Op de treinrit naar huis werd de basis gelegd voor het nieuwe figuurtje. Het werd een muis die verder ontwikkeld werd door Ub Iwerks en waarvan het uiterlijk dus gebaseerd was op Oswald the Lucky Rabbit. Oorspronkelijk zou de muis Mortimer heten, maar dat vond Lilian Disney, de echtgenote van Walt Disney, maar niets. En zo werd het Mickey Mouse. Mickey Mouse bestaat in essentie uit drie cirkels: een voor het hoofd en twee voor de oren.

De eerste Mickey Mouse-cartoon die Walt Disney voltooid werd, was "Plane crazy" (zie video hieronder).Walt Disney liet zich voor het verhaal inspireren door de heroïsche solovlucht van Charles Lindbergh van New York naar Parijs over de Atlantische Oceaan op 20 en 21 mei 1927. In het filmpje is te zien hoe Mickey met de hulp van enkele vrienden zijn eigen vliegtuig probeert te assembleren en te besturen.

Op 15 mei werd de 6 minuten durende tekenfilm voor het eerst aan een testpubliek getoond. Dat reageerde echter niet erg enthousiast en hierdoor vond Walt Disney geen verdeler. Ook de tweede Mickey Mouse-cartoon "The gallopin' Gaucho" van 28 augustus 1928 was hetzelfde lot beschoren.15 mei de officiële verjaardag van Mickey Mouse noemen is echter een brug te ver. De geboortedag van Mickey Mouse is enkele keren veranderd.

In 1978 legde Dave Smith, de oprichter van de Disney Archives, de dag vast op de datum van de première van "Steamboat Willie", 18 november 1928, het eerste publieke optreden van Mickey Mouse. "Steamboat Willie" was de eerste Mickey Mouse-tekenfilm met geluid en werd -in tegenstelling tot de inderhaast getekende eerdere filmpjes- wel onmiddellijk een succes.In 1929 kreeg Mickey Mouse ook een stem, die van zijn "papa", Walt Disney zelf. Hij zou het inspreken van de stem tot 1946 op zich blijven nemen.

De oorspronkelijke Mickey had een opmerkelijk karakter. Hij was slechts gedeeltelijk beschaafd. Zoals de meeste tekenfilmfiguren uit die periode deed hij me aan vechtpartijen, verdrinkingen en verminkingen. Maar al bijna meteen werd het karakter van de figuur afgevlakt en werd Mickey minder ondeugend.

"Hij mocht geen van de stoute eigenschappen hebben die hij in zijn vroegere tekenfilms had omdat zoveel mensen naar hem opkeken", zegt Smith van Disney Archives.

Ook Mickey's garderobe viel op. Die bestond in de eerste jaren uit niet veel meer dan een korte broek met twee knopen. Het tekenen van kleding kostte te veel moeite en tijd en daardoor ook te veel geld. Om die reden werd hij vanaf het begin ook getekend met drie vingers en een duim.

Tegen eind jaren 30 had Mickey al de hoofdrol gespeeld in meer dan 100 tekenfilms. In 1940 komt "Fantasia" uit, een onuitgegeven combinatie van tekenfilm en klassieke muziek.Mickey Mouse werd wereldberoemd. Cultuurfilosofen hebben vastgesteld dat de muis een van de krachtigste symbolen van de 20e eeuwse van de 20e eeuw is, samen met het Coca-Colaflesje en het hakenkruis. De afbeelding van Mickey is overal terug te vinden.

De 90e verjaardag van Mickey Mouse wordt een heel jaar gevierd. De Disney Parken organiseren later dit jaar "World's biggest mouse party" ter ere van Mickey en Minnie Mouse, met festiviteiten in de resorts over de hele wereld. Er komen ook speciale uitzendingen op ABC en op Disney Channel en een nieuwe Disney On Ice show "Mickey's special celebration" die ook door Azië zal toeren.

Bron:vrtKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Di 15 Mei 2018, 05:21
Bericht 47 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4320
   Reageer met citaat
Bericht Re: It All Started With A Mouse
[b]Het gloednieuwe Mickey Mouse portret van Mickey Mouse brengt geluk voor iedereen

Afbeelding


Bij San Diego Comic-Con is het alleen maar gepast dat ons panel de muis zou eren waarmee het allemaal begon. Fans die zich verzamelden in zaal 6A konden Mickey Mouse zelf vieren, maar ook de onthulling zien van een gloednieuw kunstwerk: Mickey's nieuwe verjaardagsportret! Getiteld als 'geluk verspreidt over de hele wereld', het schilderij van de legendarische Walt Disney Animation Studios-animator Mark Henn eert het 90-jarig jubileum van Mickey en de fans verzamelden zich op ons paneel '90 jaar Mickey Mouse vieren met D23: de officiële Disney-fanclub'. allereerste om het persoonlijk te zien!

Afbeelding

Dit prachtige portret, waarin Mickey zweeft boven een wereld vol geluk, werd in opdracht van D23 en onze vrienden in de Walt Disney Archives in samenwerking met Walt Disney Animation Studios gemaakt. Henn - een Disney-animator die momenteel aan het werk is bij Ralph Breaks the internet, maar die eerder zijn magie naar "Mini Maui" in Moana bracht, samen met het toezicht op de animatie van de prinsessen van het kasteel, zoals Ariel, Belle, Jasmine, Mulan, Pocahontas , en prinses Tiana-volgt hij de voetsporen van Disney-legende John Hench, die vijf van Mickey's vorige officiële portretten maakte.

"Het is een van de grootste eerbetonen in mijn carrière om Mickey's 90ste verjaardagsportret te mogen schilderen", zegt Henn. "Ik was enorm geïnspireerd door de portretten geschilderd door John Hench. Ik wilde een deel van dezelfde stijl en een gevoel van jeugd vastleggen dat John in zijn portretten heeft bereikt. "D23 Gold-leden kunnen genieten van het portret in hun eigen huis, want het is de verbluffende cover van het Disney-nummer van de herfst van 2018 van Disney twenty three de driemaandelijkse publicatie die uitsluitend aan Gold Members van D23 wordt gestuurd.

Sinds we Mickey voor het eerst ontmoetten in zijn debuut op groot scherm in Steamboat Willie op 18 november 1928, is hij de wereldwijde ambassadeur van The Walt Disney Company. Van de geliefde Mickey Mouse Club tot de hedendaagse mickey mouse-cartoonshorts, fans van over de hele wereld genieten elke dag van Mickey's optimistische kijk en vertederende persoonlijkheid.Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Za 21 Jul 2018, 08:37
Bericht 48 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4320
   Reageer met citaat
Bericht Re: It All Started With A Mouse
Mickey Mouse 90th Birthday D23 panel at San Diego Comic-Con 2018

Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Ma 23 Jul 2018, 22:49
Bericht 49 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4320
   Reageer met citaat
Bericht Re: It All Started With A Mouse
Vier Mickey Mouse met een verbluffend Spektakel op ABC

Afbeelding


Dit jaar markeert het 90-jarig jubileum van Mickey Mouse op het witte doek met zijn debuut in Steamboat Willie op 18 november 1928, en we vieren de mijlpaal in 2018 met een verscheidenheid aan speciale evenementen, waaronder de onthulling van een gloednieuw portret van Mickey. allereerste San Diego Comic-Con paneel. En nu zal het ABC Television Network met een twee uur durende prime-time special ook meedoen aan de festiviteiten.

Mickey's 90th Spectacular zal een met sterren bezaaide, elegante aangelegenheid worden, uitgezonden vanuit het Shrine Auditorium in Los Angeles, Californië, die een superster als Mickey Mouse waardig zal zijn. Aankondigingen van optredens zullen binnenkort volgen, dus noteer alvast zondag 4 november (8-10 uur EST, 3:00 5 november in België en Nederland) voor een avond met muziekopvoeringen, ontroerende eerbetonen en zeldzame short films die nog nooit eerder door het publiek zijn gezien!

Don Mischer, een van de meest geprezen producenten en regisseurs van televisie- en live-evenementen, regisseert en produceert de special. Mischer beschouwt het als een eer om deze viering van Mickey Mouse te maken, en zegt: "Ik ben erg blij om aan deze magische gebeurtenis te werken. Walt Disney was een belangrijke invloed in mijn vroege leven en inspireerde me zelfs om mijn levenswerk op televisie na te streven. "

Executive producers Charlie Haykel en Juliane Hare vergezellen de 15-malige Emmy® Award-winnaar. Haykel en Hare herkennen deze unieke kans en zeggen: "Het is opmerkelijk hoe sterk Mickey Mouse contact maakt met mensen over de hele wereld, en het is een eer voor ons om te helpen bij het vieren van zo'n geliefd wereldwijd icoon."

Ben je klaar om de leider van de club te vieren? Noteer 4 november (5november in Be en Nl) in je agenda's omdat dit spectaculaire moment een moment van Disney-geschiedenis kan zijn.

Voor meer manieren om het 90-jarig jubileum van Mickey Mouse dit jaar te vieren , kan je hier de volledige lijst met feestelijke festiviteiten bekijken. Doe mee met het feest voor jezelf op sociale media met de hashtag # Mickey90.

Bron D23Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Di 07 Aug 2018, 21:55
Bericht 50 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4320
   Reageer met citaat
Bericht Re: It All Started With A Mouse
Bekijk hoe Mark Henn zijn verbazingwekkende Mickey Portret creëerde.

Afbeelding

Kijk hoe Walt Disney Animation Studios-animator Mark Henn dit jaar het verbluffende verjaardagsportret van Mickey Mouse maakte. We delen een verbluffende time-lapse van het gehele progres van schets tot portret en horen van Henn zelf, wat hem heeft geïnspireerd voor het portretontwerp. Hij deed onderzoek naar portretten van Mivkey uit het verleden tot zelfs de pixie dust om dit gloednieuwe muis-ter-stuk tot leven te brengen. Dus kijk gauw en ontdek alle geheimen achter het Mickey Mouse-portret van 2018.Bron: D23Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Do 09 Aug 2018, 22:33
Bericht 51 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4320
   Reageer met citaat
Bericht Re: It All Started With A Mouse
De Mickey Mouse Cartoon' De Walvisjagers' viert vandaag zijn 80ste verjaardag

Afbeelding

De Mickey Mouse cartoon, die in de originele versie 'the Whalers' heet, werd uitgebracht op 19 augustus 1938 en was de eerste cartoon geregisseerd door Dick Huemer. Mickey, Donald en Goofy zijn aan boord van een vissersboot wanneer ze een walvis ontdekken. Mickey moet te hulp schieten als Goofy wordt opgeslokt door de walvis en de boot vernietigt.Wist je dat...

... Mickey niet spreekt in deze Cartoon.

...Dit de laatste keer was dat Pinto Colvig de stem van goofy zou vertolken voor zijn vertrek bij Disney in de late jaren 1930. Hij zou halverwege de jaren veertig terugkeren voor de cartoon 'How to Be Sailor'.

...deze cartoon de inspiratiebron was voor Monstro uit pinokkio te creëren.

...Deze cartoon een level was in Epic mickey.

... je bij hotel Newport Bay veel van de Walvisvangers kunt terugvinden (klik hier)

bron: D23Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Zo 19 Aug 2018, 19:09
Bericht 52 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4320
   Reageer met citaat
Bericht Re: It All Started With A Mouse
Verbluffende nieuwe tentoonstelling viert 90 jaar Mickey +World's Biggest Mouse party komt naar de Disney Parken

Afbeelding

Mickey Mouse heeft ons leven gevormd en 90 jaar lang ons hart veroverd, en we denken dat een icoon zoals hij het verdient om zijn verjaardag langer dan één dag te vieren. En we zijn niet de enigen die dat denken, Disney opent een interactieve kunsttentoonstelling in New York ter ere van het 90-jarig jubileum van Mickey Mouse. Getiteld Mickey: The True Original Exhibition, de tentoonstelling is een meeslepende pop-up-kunsttentoonstelling geïnspireerd op Mickey als een "echt origineel" en zijn wereldwijde impact op populaire cultuur en kunst. Maar dat is niet de enige aankondiging voor Mickey's grote feest: om het aftellen over 90 dagen te beginnen, zullen er allerlei spannende, nieuwe product-samenwerkingen zijn met modeketens, eten, consumentenelektronica, speelgoed en accessoires zodat je Mickey 24/7 kunt vieren.

Mickey: The True Original Exhibition

van 8 november 2018 - 10 februari 2019, is Mickey: The True Original Exhibition geopend van dinsdag tot zondag van 10.00 tot 20.00 uur. op 60 10th Avenue, New York. Tickets zijn beschikbaar voor $ 38 per persoon op Disney.com/MickeyTrueOriginal.

Afbeelding

Met 16.000 vierkante voet aan interactieve ervaringen, kun je de magie van Mickey ervaren door origineel werk van gerenommeerde en opkomende hedendaagse kunstenaars. Gecureerd door ontwerper Darren Romanelli, zal de tentoonstelling exclusieve originele kunstwerken van hedendaagse kunstenaars zoals Kenny Scharf, Amanda Ross-Ho en Shinique Smith bevatten, met meer artiesten die in de komende weken zullen worden aangekondigd. De ervaring zal de zintuigen prikkelen om gasten te verrassen wat de inspiratie, creativiteit en ware originele geest van Mickey Mouse oproept. De tentoonstelling overspant de periode van Mickey's begin in zwart-wit in Steamboat Willie tot de technicolor-wereld van meer dan 100 cartoons. Maak je klaar om een ​​onvergetelijke reis te maken, allemaal om Mickey te vieren!

Als je deze prachtige tentoonstelling vroeg wilt bekijken, blijf dan opletten voor het komende Mickey-nieuws! Vóór de officiële opening in november zullen drie kunstenaars hun installaties tentoonstellen op drie pop-uplocaties in het hele land. De installaties zijn een eerbetoon aan drie iconische Mickey Mouse-artikelen die de tand des tijds hebben doorstaan: het Mickey Mouse-horloge, het T-shirt en pluche.

Kenny Scharf - Scharf is begin jaren tachtig beroemd geworden als straatkunstenaar en muralist in New York. Zijn interdisciplinaire praktijk bestond uit ontwerp, beeldhouwkunst, installaties, performance en video, evenals schilderkunst. Vanaf nu tot 1 september is de installatie van Kenny te zien in het Minnesota Street Project, gelegen op 1275 Minnesota St in San Francisco. Geïnspireerd door een van de eerste gelicenseerde Disney-producten, het Mickey Mouse-horloge, is deze Cosmic Cavern een meeslepende wereld van daggloed, fluorescerend zwart licht. Het werk van Kenny Scharf is een surrealistische reis naar zijn persoonlijke verbinding met het karakter en de tijdloosheid van zowel Scharf als Mickey's bijdragen aan de visuele cultuur. Fans kunnen thuis een 360 ° -rondleiding door de installatie maken op Disney.com/MickeyTrueOriginal.

Amanda Ross-Ho - Ross-Ho is een in Los Angeles gevestigde kunstenaar die op grote schaal heeft geëxposeerd, zowel nationaal als internationaal, waaronder solotentoonstellingen in Cherry en Martin en het Museum van Hedendaagse Kunst in Los Angeles. Ze heeft grootschalig werk in opdracht aangeboden in The Museum of Contemporary Art in Chicago, het City Hall Park in New York City en de Parcours Sector of Art Basel Switzerland. Ze zal een levensgroot klassiek Mickey-stuk maken dat tijdens de Art Expo in Chicago in september te zien zal zijn.

Shinique Smith - Bekend om haar monumentale sculpturale werken van gebundelde stof en kleding, en haar uitbundige kalligrafische collages schilderijen, is Smith te zien geweest in tentoonstellingen en collecties van prestigieuze locaties zoals Brooklyn Museum, Denver Art Museum, LACMA, MFA Boston, The Frist Centre , Kemper Museum en The Whitney Museum onder anderen. De installatie van Shinique zal de impact van de Mickey Mouse pluche decennialang eren en zal in oktober te zien zijn in Los Angeles.
mickey-expositie

Afbeelding

"We hopen dat de gasten zullen genieten van de grootschalige multimedia-installaties, fotobeleving en zelfs een paar verrassingen van de tentoonstelling", zegt Ken Potrock, president, Consumer Products Commercialization, Disney Parks, Experiences and Consumer Products. "We zijn een samenwerking aangegaan met de beste muralisten, beeldhouwers, kunstenaars en ontwerpers om originele werken te creëren die het optimisme en de verbeelding van Mickey overbrengen."

"Zoals Walt zei:" ‘I only hope that we never lose sight of one thing—that it was all started by a mouse,’”
zei Bob Chapek, voorzitter van Disney Parks, Experiences and Consumer Products. "Van The True Original Exhibition tot een viering van een jaar in onze parken over de hele wereld, eren we de diepe verbondenheid die gezinnen en fans al bijna een eeuw hebben met Mickey en Minnie Mouse."

Als je deze expositie wilt bijhouden, kun je details en achter de schermen vinden op Disney.com/MickeyTrueOriginal-plus, volg @MickeyTrueOriginal op Instagram met #MickeyTrueOriginal.

Mickey Merch Mania!
Maak je klaar om te eten, te dragen, te lezen, te spelen en nog veel meer, allemaal met de magie van Mickey! Pronk met je innerlijke fashionista met nieuwe collecties die deze week en later van start gaan met mode- en schoenenmerken als Forever 21 en Vault by Vans. Geniet van snoep zo zoet als Mickey zelf met speciale nieuwe lekkernijen van luxe snoepbedrijf Sugarfina en het in Brooklyn gevestigde ijsbedrijf Ample Hills Creamery.

Andere manieren om uw Mickey-manie te laten zien, zijn onder meer:

Capsulecollecties uitsluitend verkrijgbaar bij Disney-winkels en shopDisney.com
Herdenkingstitels van Disney Publishing Worldwide
Een lijn van schattig pluche en speelgoed van Just Play
Een nieuw Mickey Mouse Brickheadz-figuur van LEGO®

En vergeet niet dat Target eerder dit jaar een Mickey Mouse-collectie uitbracht met kleding voor het hele gezin , traktaties voor huisdieren, speelgoed, zomer-entertainende stukken, beddengoed, strand- en schoonheidspullen en nog veel meer (heb je die Instagram opgemerkt? beroemde Mickey-zonnebril?), en net vorige maand bracht Marc Jacobs een serie stukjes uit die allemaal geïnspireerd waren op 's werelds meest iconische muis.

Een geanimeerde tribute

Verzamel je familie rond je bank en pak je favoriete Mickey-snoepjes, want we hebben de marathon voor je: Walt Disney Animation Studios zal de Mickey's cartoon-erfenis vieren met de release van Celebrating Mickey, met 13 klassieke korte films op Digital en Blu-ray op 10/23.

'S Worlds biggest Mouse Party komt naar Disney Parks and Resorts

Als dat nog niet genoeg is, begin jemaar alvast je volgende reis naar je favoriete Disney-park te plannen, want overal ter wereld viert 's Worlds biggest mouse party -Mickey en Minnie . Hier is elke manier waarop je kunt vieren:

Walt Disney World Resort

[*]Vier de verjaardag van Mickey van 16-18 november met speciale merchandise en eten en drinken
[*]Vier in het Magic Kingdom Park tijdens Move It! Shake It! Dance & Play It! Street Party
[*]Zing 'Happy Birthday' samen met de Dapper Dans in Main Street, USA.
[*]Doe mee met een speciaal verjaardagsdansfeest in Rockettower Plaza Stage in Tomorrowland.
[*]Maak je klaar om verder te feesten in 2019 wanneer Walt Disney World 's Worlds Biggest Mouse Party naar het resort komt.

Disneyland Resort

[*]Doe mee met de feestelijke cavalcade voor Mickey Mouse op 18 november, met enkele van zijn speciale vrienden en de Disneyland Band, te beginnen bij it's A Small World en te pauzeren voor een bijzonder moment bij Sleeping Beauty Castle voordat ze via Main Street,USA, naar townsquare rijden.
[*]Maak je klaar om verder te feesten wanneer 's Worlds biggest Mouseparty begint in Disneyland Resort in 2019

Disney Cruise Line

[*]Vier 's Worlds biggest Mouse party , dat in 2019 naar de zee komt

Shanghai Disney Resort

[*]Start 's Worlds biggest Mouse party met een gloednieuwe Mickey-thema float tijdens de openingsceremonie van het Shanghai Tourism Festival op 15 september ter herdenking van de Shanghai-lancering van' s Worlds biggest Mouse party
[*]Zie een gigantische verjaardagskaart naast het standbeeld "storytellers" met de verjaardagswensen van Mickey's vrienden
[*]Geniet van 16 tot en met 18 november van een thema-aanbod aan eten en merchandise, evenals de mogelijkheid om 'Happy Birthday' aan Mickey te zingen vlak voor de spectaculaire avondshow elke avond, alles met als hoogtepunt een speciale nachtelijke verjaardagspecialiteit bij Enchanted Storybook Castle op 18 november

Hong Kong Disneyland

[*]Doe mee met 's Worlds biggest Mouse party op Mickey's verjaardag, 18 november met aandenkkaarten, speciaal eten en drinken en merchandise, een hotelkameroverlay en' We Love Mickey'-projectieshow tot het einde van het jaar
[*]Geniet van speciale verjaardagsstickers, alleen beschikbaar op 18 november

Tokyo Disney Resort

[*]Doe dit najaar mee met speciale decoraties en merchandise.

Disneyland Parijs

[*]Vier dit najaar en in de winter de Worlds biggest Mouse party met nieuwe festiviteiten en speciale verrassingen

bron:D23Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Ma 20 Aug 2018, 09:31
Bericht 53 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4320
   Reageer met citaat
Bericht Re: It All Started With A Mouse
Timeless Icon | Mickey: The True Original ExhibitionTer gelegenheid van het 90-jarig jubileum van Mickey Mouse opent 'Mickey: The True Original Exhibition' in New York City van 8 november 2018 - 10 februari 2019. De tentoonstelling is een meeslepende pop-up-kunstervaring geïnspireerd op Mickey's status als een 'echt origineel' en zijn wereldwijde impact op kunst en populaire cultuur.

Van zijn begin in zwart-wit met Steamboat Willie tot de technicolor-wereld met meer dan 100 cartoonshorts, zullen gasten van tentoonstelling in een onvergetelijke reis van Mickey-momenten stappen, reimagined. Gecureerd door creatief directeur en ontwerper Darren Romanelli, aka DRx, zal de tentoonstelling origineel werk bevatten van gerenommeerde en opkomende hedendaagse kunstenaars, waaronder Kenny Scharf, Amanda Ross-Ho en Shinique Smith.Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Ma 20 Aug 2018, 20:58
Bericht 54 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4320
   Reageer met citaat
Bericht Re: It All Started With A Mouse
Mickey turns 90: Celebrate the mouse's milestone with this ultimate candy collection
Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Di 21 Aug 2018, 18:20
Bericht 55 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 155
   Reageer met citaat
Bericht Re: It All Started With A Mouse
Afgelopen maandag was de lancering van de '90 years of magic' festiviteiten.

Hiermee is er een bijzondere collectie munten en een 150 grams zilveren miniatuur van Mickey Mouse (streng gelimiteerde oplage van 1.000 exemplaren) uitgebracht.

Zilveren miniatuur:
Afbeelding
Afbeelding

2oz zilveren High Relief 5 dollarmunt:
Afbeelding


5 grams 1 dollar en 1 grams gouden 10 dollar bankbijletten
Afbeelding
Afbeelding
AfbeeldingCollectcoins Disney munten


Vr 24 Aug 2018, 17:35
Bericht 56 Top
Profiel WWW   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4320
   Reageer met citaat
Bericht Re: It All Started With A Mouse
90 Moments of Mickey Style | Fashion by Disney StyleWe hebben Disney Style-fans gevraagd om een deel van hun Mickey-modemomenten te delen om de 90ste verjaardag van Mickey te vieren!Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Vr 07 Sep 2018, 19:02
Bericht 57 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4320
   Reageer met citaat
Bericht Re: It All Started With A Mouse
Move it for Mickey

Afbeelding
Het is tijd voor Move it for Mickey! Schitter samen met deze legende op het scherm en dans met hem mee op klassieke nummers.
Als je moves net zo goed zijn als die van Mickey, word jij misschien wel de ster van een exclusieve video ter ere van Mickey's 90e verjaardag. Dus kom op, trek je dansschoenen maar aan!

Je hebt alleen een telefoon of laptop met een webcam nodig. Klik op de knop 'Nu dansen', kies een tijdperk, bekijk de moves van de dansers ter inspiratie en klik vervolgens op 'Beginnen met dansen'.

Als je tevreden bent met je moves, kun je je creatie delen met de hashtag #Mickey90 om iedereen te laten zien hoe jij danst met Mickey!

Doe mee! https://disney.nl/mickey-mouse/move-it-for-mickey?#mifm

Afbeelding
Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Di 11 Sep 2018, 20:06
Bericht 58 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4320
   Reageer met citaat
Bericht Re: It All Started With A Mouse
Nog 2 maanden tot Mickey's 90ste verjaardag

AfbeeldingKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Di 18 Sep 2018, 08:49
Bericht 59 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4320
   Reageer met citaat
Bericht Re: It All Started With A Mouse
postzegels van Mickey Mouse in Frankrijk

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

La Poste heeft speciale postzegels gemaakt ter ere van Mickey's verjaardag.


Een set van 12 postzegels voor te versturen binnen Frankrijk. En een losse zegel voor wereldwijd verzenden.Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Vr 19 Okt 2018, 17:58
Bericht 60 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 71 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2019 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB