Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 45 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3
Guardians of the Galaxy 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 12266
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Marvel films
17 dingen die je nog niet wist over Guardians of the Galaxy Vol.2

Afbeelding

Speciaal voor alle trouwe Guardians onder ons, hebben we enkele exclusieve fun facts verzameld. Benieuwd om ze op groot scherm te spotten? De Guardians verwachten je vanaf 26 april in de Belgische cinemazalen!

Regisseur James Gun wou een vintage uitstraling geven aan de film, die dezelfde sfeer had als een typische pulp novel uit de jaren ’50 - ‘60. Daarvoor observeerde hij vintage illustraties van Wally Wood en bekeek hij de film Flash Gordon, zowel de originele versie als de versie uit de jaren ‘80.

De Australische actrice Elizabeth Debicki, die de rol van Ayesha vertolkt, de ‘leader of the Sovereign race’, is maar liefst 1,91 meter groot. James Gunn wou haar nóg groter maken, zodat ze ver boven Chris Pratt uittorende. Dankzij pleateauzolen haalde ze de volle 2,01 meter en stak ze Chris Pratt, die 1,88 meter groot is, vlotjes voorbij.

Het publiek wordt ook deze keer verwend met tal van nieuwigheden. Zo krijgen ze een grotere groep Ravagers te zien, inclusief hun ruimteschip 'The Eclector'. De set van het The Eclector is de grootste van allemaal en 100 % efficiënt door een volledige 360° view. De speciale opbouw van de set maakt het mogelijk dat verschillende delen zich los kunnen maken en herconstructureren, om zo een nieuw deel van het schip te vormen. Filmmakers kunnen verschillende versies van het schip creëren door alle deeltjes als een reusachtige jigsaw-puzzel te hergebruiken.

Door de grotere rol van de Ravagers, was het voor kostuumonwerpster Judianna Makovsky een hele uitdaging om meer details en realiteit te geven aan de kostuums. De ontwerpster maakte samen met haar team meer dan 200 kostuums die de Ravagers uiteindelijk droegen in de film.

Een van de grootste uitdagingen van de film, was Drax’s make-up proces. In de eerste film nam Drax’s make-up gemiddeld 3,5 uur in beslag. Dankzij het nieuwe en efficiëntere proces, slaagde het team erin om de transformatie van Dave Bautista naar Brax te beperken tot 1 uur en 18 minuten. De nieuwe prothese zorgde ervoor dat Bautista’s spieren wel nog zichtbaar bleven. Om alle make-up te verwijderen, bedacht het team een manier waarbij Bautista in een soort van sauna moest om de dikke laag make-up weg te halen.

Sean Gunn, aka Kraglin, had een dubbele rol. Hij mocht op de set het personage Rocket vertolken en bracht hem zo tot leven in zowel “Guardians of the Galaxy” als “Guardians of the Galaxy Vol. 2”. Zijn bewegingen en expressies werden opgenomen en bepaalden die van het computergegenereerde personage, ingesproken door Bradley Cooper.

Muziek speelt een belangrijke rol in zowel “Guardians of the Galaxy Vol. 2” als in de eerste film, waarbij de Platina verkoop van de Grammy®-genommineerde soundtrack de nummer 1 werd in de lijst U.S. Billboard 200. Deze soundtrack werd het eerste album dat volledig bestond uit eerder uitgebrachte liedjes, die samen een grote impact hadden. De nieuwe soundtrack zal ook deze keer het publiek weten te bekoren met de verfijnde, wereldwijde mix. Net zoals in de eerste film, nam James Gunn alle songs op in het script terwijl hij eraan schreef. Elk lied heeft een specifieke link naar de scène waaraan het is toegevoegd. Voor de filmmakers maken alle songs telkens een belangrijk deel uit van de storytelling.

Regisseur James Gunn liet de liedjes van de film afspelen op het moment dat de scènes werden opgenomen. De acteurs hadden oortjes in zodat ze de muziek konden horen tijdens hun performance. Die speciale manier van werken hebben de acteurs leren omarmen en ze genoten er elke keer van. Doordat ze de muziek konden horen, raakten ze in de juiste sfeer waardoor ze ook sneller emoties konden oproepen.

Componist Tyler Bates en regisseur James Gunn werkten samen aan de soundtrack tijdens de pre-productie van de film. Zo konden ze de verschillende hoofdthema’s van de soundtrack uitwerken voordat de opnames startten. Daardoor konden Gunn, de acteurs en de cameraploegen (i.v.m. beweging) al werken met de muziek die ze uiteindelijk zouden gebruiken in de film. Gunn leerde deze methode van Sergio Leone en zijn componist, Ennio Morricone.

Baby Groot werd eerst gebeeldhouwd op basis van illustraties, die ontworpen waren door het grafische Marvel Studios’ team. Nadat Legacy Effects de maquette hadden gemaakt, vervolledigde het Visual Effects team kleine Baby Groot. Ze zochten uit hoe hij moest bewegen en hoe ze zijn gezichtsuitdrukkingen konden creëren.

De scènes van Baby Groot waren een grote uitdaging. Het personage was amper 25 cm groot, maar toch moest de kleine Groot goed in beeld verschijnen naast de andere, veel grotere acteurs zoals Dave Bautista en Chris Pratt. De filmmakers gebruikten de originele maquette om een beeld te krijgen van hoe Baby Groot in de scène paste. Daarna was het aan cameraregisseur Henry Braham en regisseur James Gunn om het juiste camerastandpunt te vinden en zo Baby Groot’s kleine gestalte in beeld te brengen, in verhouding tot de kollosale menselijke personages.

De rekwisietenafdeling moest voor een bepaalde scène in de film met een eetbaar insect op de proppen komen. Eerst tekende een illustrator de kever, gebaseerd op een bruingemarmerde stinkwants. Daarna gebruikten ze een 3D-printer om de kever groter te maken en op de juiste schaal te brengen. Uiteindelijk gaven ze hem ook een coole kleur. Ze maakten enkele vormen met de mogelijkheid om ook eetbare versies uit chocolade te laten maken.

In de film konden er in sommige scènes wel 85 tot 95 Ravagers opduiken; en elke Ravager droeg verschillende riemen om er wapens aan vast te hechten. Om riemen te maken voor de Ravagers, dook het team van rekwisieten in de wereld van Steampunk. Daar trokken ze computers, radios, gsm’s en elk denkbaar elektronisch apparaat uit elkaar, om daarna de stukjes aan de riemen te hechten zodat elk exemplaar uniek was. Voor de Ravagers ontwierpen ze vier verschillende wapens en van elke soort zijn er 15 tot 20 stuks gemaakt.

Tijdens één van de eerste scènes van de film, zal het publiek zelfgemaakte speakers opmerken. Die waren op een bepaalde manier gemaakt, zodat het leek alsof de Guardians ze zelf in elkaar hadden gestoken. Ze zagen er heel simpel uit, maar om ze te maken waren er tekeneningen van ongeveer 300 verschillende stijlen speakers in 45 verschillende kleuren voor nodig. Om uiteindelijk tot een speaker te komen die definitief in de film verscheen. Daarna moesten ze er nog 15 stuks van maken.

Een voertuig in de film dat sowieso zal aanslaan bij de fans, is de Ford Cobra uit 1979. James Gunn, een grote liefhebber van muscle cars, wees de wagen toe aan Peter Quill’s vader Ego, die ermee rijdt in het begin van de film. De wagen kreeg de kleuren blauw en oranje, net zoals de Milano, het ruimteschip van Peter Quill. De familie Quill heeft duidelijk een grote liefde voor de twee kleuren!

De casting van de Ravagers was all fun & games voor James Gunn, omdat hij de kans had om met enkele van zijn beste vrienden te werken. Naast zijn broer Sean Gunn, die Kraglin speelt, en Michael Rooker, die Yondu vertolkt, bestaat zijn vriendengroep ook uit de komiek Steve Agee die de rol van Gef the Ravager op zich neemt; Stephen Blackehart, aka Brahl, Retch gespeeld door Evan Jones; en Halfnut vertolkt door Jimmy Urine, de leadzanger van de band Mindless Self Indulgence.

De hond van regisseur James Gunn heeft ook in de tweede film een klein gastrolletje.

bron : Disney


Di 25 Apr 2017, 14:40
Bericht 31 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 12266
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Marvel films
CHRIS PRATT AKA STAR-LORD WIL EEN GENIALE UITVINDING MET JULLIE DELEN!

Afbeelding

Vandaag landt eindelijk de nieuwe "Guardians of the Galaxy Vol.2" in de Belgische cinemazalen. En voor deze speciale intergalactische dag, heeft Chris Pratt een boodschap voor ons over een wel zeer geniale uitvinding... Ontdek er in dit FILMPJE alles over. Ook deze keer koos James Gunn de filmmuziek weer schitterend gepast bij het verhaal en de personages uit. Parliament, Fleetwood Mac, Sweet, Sam Cooke, George Harrison, The Sneepers en Cat Stevens zijn maar enkele '80 artiesten die van de soundtrack een waar pareltje maken. Beluister hem alvast via deze link http://www.awesomemixvol2.be/ en haal hem zelf in huis vanaf 28 april.


OVER DE FILM
De Guardians moeten vechten om hun nieuwe familie bij elkaar te houden wanneer ze het mysterie van de ware afkomst van Peter Quill ontrafelen.

Geschreven en gerealiseerd door James Gunn (Guardians of the Galaxy, Horribilis) zorgt GUARDIANS OF THE GALAXY VOL.2 voor de terugkeer van de originele Guardians zoals Chris Pratt (Jurassic World, Zero Dark Thirty) in de rol als Peter Quill alias Star-Lord, Zoe Saldana (Star Trek into Darkness, Avator) als Gamora, Dave Bautista (Spectre, Riddick) in de rol van Drax De Destructor, Vin Diesel (Fast & Furious 7) als stem van Groot, Bradley Cooper (Joy, American Sniper) de stem van Rocket, Michael Rooker (Jumper, de serie « The Walking Dead ») als Yondu, Karen Gillan (The Big Short, de serie “Doctor Who”) in de rol van Nebula en Sean Gunn (gekend van « Gilmore Girls ») als Kraglin. Nieuwe personages zijn voor Pom Klementieff (Oldboy), Elizabeth Debicki (Everest), Chris Sullivan (van de serie « The Knick ») en Kurt Russell (FAST & FURIEUS 7).

Afbeelding

GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2 is geproduceerd door Kevin Feige, de president van de Marvel Studios. De executive producers zijn Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Jonathan Schwartz, Nik Korda en Stan Lee.

De creatieve ploeg staat ook hier garant voor een topproductie. Zo vinden we als Director of Photography Henry Braham (The Legend of Tarzan, The Golden Compass), als Head of Decoration Scott Chambliss (Star Trek, Tomorrowland), als Head of Editing Fred Raskin (The Hateful Eight, Guardians of the Galaxy) en Craig Wood (Guardians of the Galaxy, Pirates of the Caribbean: At World’s End), drievoudige Oscarwinnares en Head of Costumes Judiana Makovsky (Captain America: Civil War, Harry Potter and the Sorcerer’s Stone), de Oscar®-genomineerde visual effects supervisor Chris Townsend (Avengers: Age of Ultron, Iron Man 3), stunt coordinator Tommy Harper (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Captain America: The Winter Soldier), co-producer / first assistant director Lars Winther (“Captain America: Civil War,Captain America: The Winter Soldier); de 6 maal Oscar® genomineerde, special effects supervisor Dan Sudick (Captain America: Civil War, The Avengers alsook tenslotte
componist Tyler Bates (John Wick, Conan).

Deel 1 van Guardians of the Galaxy ontpopte zich tot een waar succes met een box-office van 770 miljoen aan inkomsten. Tot op vandaag is het de best scorende film binnen het Marvel Universum. Ook de muziek werd gesmaakt met een Grammy Awards® nominatie.

Met opnieuw personages gebaseerd op de Marvel stripverhalen, sluit ook deze GUARDIANS OF THE GALAXY VOL.2 zich aan op de meest spectaculaire avonturen van de Marvel Studios zoals : IRON MAN, THE INCREDIBLE HULK, THOR, CAPTAIN AMERICA, AVENGERS, ANT-MAN, alsook DOCTOR STRANGE (in Belgische cinema’s dit jaar te zien vanaf 26 oktober), en in 2017, van SPIDER-MAN en THOR : RAGNAROK.

VANAF 26 APRIL IN DE BIOSCOOP


Wo 26 Apr 2017, 17:58
Bericht 32 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 12266
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Marvel films
MARVEL WIL MEER SYLVESTER STALLION IN KOMENDE MCU-FILMS

Afbeelding

Als het aan Marvel Studios ligt, hebben we nog niet het laatste gezien van Sylvester Stallone in het Marvel Cinematic Universe. Dit vertelt regisseur James Gunn (Guardians of the Galaxy Vol. 2, Dawn of the Dead) in een interview aan de Toronto Sun. Hij zei het volgende:

"Mijn plan is om meer te zien van hem. Ik weet nog niet of hij in Vol. 3 te zien zal zijn, dat moeten we nog aankijken. Het is ons plan om meer te zien van Stallone. Kevin (Feige, red.) en ik werken aan een plan voor de toekomst van het Marvel Cosmic Universe en welke richting dit op gaat. We willen ze in de toekomst vaker zien."

lees meer op : http://nl.ign.com/marvel-cinematic-universe/97477/news/marvel-wil-meer-sylvester-stallone-in-komende-mcu-films


Za 29 Apr 2017, 07:20
Bericht 33 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 12266
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Marvel films
The Biggest Easter Eggs In Guardians Of The Galaxy Vol. 2Vr 12 Mei 2017, 10:00
Bericht 34 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 12266
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Marvel films
The Best Prop in Guardians of the Galaxy Vol.2!Di 16 Mei 2017, 08:06
Bericht 35 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 12266
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Marvel films
Guardians of the Galaxy Vol.2 haalde de hoogste score weer tijdens het box office weekend !!!

Afbeelding

bron : The Disney Blog


Di 16 Mei 2017, 16:09
Bericht 36 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 12266
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Marvel films
Guardians of the Galaxy As Told By Emoji | Disney | MarvelVr 19 Mei 2017, 06:18
Bericht 37 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 12266
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Marvel films
Guardians of the Galaxy Vol.2 beschikbaar op VOD, DVD, Blu-ray en 3D Blu-ray™ vanaf 6 september

Afbeelding

Beschikbaar op DVD, Blu-Ray™ en 3D Blu-Ray™ en op aanvraag bij Telenet en Proximus vanaf 6 september - Op iTunes, Google Play en Microsoft Store vanaf nu

De Guardians moeten vechten om hun nieuwe familie bij elkaar te houden wanneer ze het mysterie van de ware afkomst van Peter Quill ontrafelen. met acteurs Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel als Groot, Bradley Cooper als Rocket, Michael Rooker, Karen Gillan, Pom Klementieff, Elizabeth Dębicki, Chris Sullivan, Sean Gunn, Tommy Flanagan, Laura Haddock en Kurt Russell. Het Marvel Universum neemt ons opnieuw mee in een nieuwe dimensie.

Beschikbaar op DVD, Blu-Ray™ en 3D Blu-Ray™ en op aanvraag bij Telenet en Proximus vanaf 6 september - Op iTunes, Google Play en Microsoft Store vanaf nu.


Klik hier om je DVD, Blu-Ray™ en 3D Blu-Ray™ van Guardians of the Galaxy Vol.2 in huis te halen


Wo 06 Sep 2017, 09:44
Bericht 38 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 8807
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: Marvel films
Guardians Of The Galaxy Vol.2 | Pep Talk | Marvel BE"Je hebt twee soorten wezens. Wezens die dansen en wezens die niet dansen." Guardians of the Galaxy Vol.2 is nu beschikbaar op DVD en BluRay


Klik hier om je DVD, Blu-Ray™ en 3D Blu-Ray™ van Guardians of the Galaxy Vol.2 in huis te halenOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Zo 10 Sep 2017, 11:12
Bericht 39 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4135
   Reageer met citaat
Bericht Re: Marvel films
Ondanks er nog niets geweten is over de verhaallijn van "Guardians of the Galaxy Vol. 3 ",onthulde schrijver / regisseur James Gunn dat de nieuwe Marvel-film in 2020 zal verschijnen.

Afbeelding
fanmade machinimasboc

Tijdens een Twitter Q & A-sessie werd Gunn gevraagd naar een derde deel van 'Guardians'. klik hier voor de tweets

The Guardians verschijnen in de komende "Avengers: Infinity War", die dit voorjaar in de bioscoop verschijnt. De gebeurtenissen in die film kunnen van invloed zijn op welke personages en verhaallijnen we zullen zqien in "Guardians of the Galaxy Vol. 3, "dus plot details zullen waarschijnlijk pas na de release van" Infinity War "bekend worden gemaakt.

Echter, (SPOILER ALERT) voor iedereen die een wonderlijke terugkeer verwacht voor Yondu (Michael Rooker), bevestigt Gunn dat dit geen deel uitmaakt van het plan.

Bron DisworldKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Ma 15 Jan 2018, 21:58
Bericht 40 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 12266
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Guardians of the Galaxy
Star Wars-acteur Mark Hamill regelt rol Guardians of the Galaxy op Twitter

Afbeelding

Mark Hamill regelt via Twitter een rol in het derde deel van Guardians of the Galaxy. De acteur, die Luke Skywalker speelt in de Star Wars-films, werd op het sociale medium gevraagd of hij het zou willen. Daarna maakten hij en regisseur James Gunn afspraken.
"James Gunn, kun je mij een enorm plezier doen en een rol vinden voor Mark Hamill in Guardians 3? Ik ga misschien dood aan hoe geweldig het zou zijn, maar ik ben bereid dat te riskeren", aldus een fan zondag op Twitter.


Gun, die de eerste twee delen van de superheldenfilm rondom Chris Pratts personage Star-Lord regisseerde, reageerde met de opmerking dat Hamill bij hem om de hoek woont en dat hij er zeker eens over wil praten onder het genot van een kop koffie.

Lees meer op : https://www.nu.nl/film/5151548/star-wars-acteur-mark-hamill-regelt-rol-guardians-of-the-galaxy-twitter.html


Di 27 Feb 2018, 11:53
Bericht 41 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 12266
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: Guardians of the Galaxy
AVENGERS INFINITY WAR Sassy Teen Groot Trailer (2018) MarvelWo 28 Mrt 2018, 10:30
Bericht 42 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4135
   Reageer met citaat
Bericht Re: Guardians of the Galaxy
Ming-Na-Wen (Mulan) krijgt een stemrol in'MARVEL'S GUARDIANS OF THE GALAXY: MISSION BREAKOUT!’

Afbeelding

In de aflevering nieuwste “Happy Together,” van MARVEL'S GUARDIANS OF THE GALAXY: MISSION BREAKOUT!’ .
Komen de Guardians tijdens één van hun missies in contact met de Kree leidster ‘Phyla-Vell’ . De stem van deze heldhaftige dame zal je misschien bekend in de klinken .

Want Ming-Na-Wen die haar stem verleende aan het character was 20 jaar geleden de stem van Mulan . Ming-Na-Wen liet in een interview weten dat ze het erg leuk vond om ‘Phyla-Vell’ te spelen .


Bron: DisneyhandicareKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Za 21 Apr 2018, 11:41
Bericht 43 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4135
   Reageer met citaat
Bericht Re: Guardians of the Galaxy
Guardians Of The Galaxy Vol. 3 begint pas productie in 2021

Afbeelding

Het ontslag van schrijver-regisseur James Gunn heeft nogal een puinhoop veroorzaakt voor Guardians of the Galaxy Vol. 3, maar het klinkt alsof de dingen uiteindelijk met de Marvel-trilogiemaker een nieuwe start krijgt, alleen veel later dan verwacht.

Een nieuw rapport geeft aan dat de productie van de derde Guardians of the Galaxy in februari 2021 begint onder de werktitel 'Hot Christmas'. Dit suggereert een vertraging van ongeveer twee jaar vanaf de releasedatum die werd voorspeld voordat de oorspronkelijke roerganger van het project werd ontslagen voor controversiële tweets. En nu dat Avengers: Infinity War het titulair team van de serie heeft geïntroduceerd bij de bredere MCU, is het waarschijnlijk dat een dergelijke tegenvaller de franchise zal sturen, waardoor andere Marvel-films herschreven zullen worden om de overkoepelende continuïteit van dit onderling verbonden universum te behouden .

Hoewel Disney hun keuze lijkt te laten vallen op Gunn, werd eerder gemeld dat Marvel Studios nog steeds de intentie heeft om het script van de filmmaker te gebruiken. In dit tempo lijkt het erop dat het scenario enkele grote aanpassingen nodig heeft voordat het kan worden gemaakt. Om te beginnen, zelfs als deze vertragingen buiten beschouwing worden gelaten, bestaat de mogelijkheid dat acteur Dave Bautista zijn rol als Drax niet zal herhalen.

Afbeelding

De acteur is een van de meest openhartige critici gebleven van de beslissing van de studio om Gunn te ontslaan, het bedrijf op sociale media zwart te maken en herhaaldelijk te suggereren dat hij niet zeker weet of hij nog steeds in het Mouse House wil werken. De ster heeft zelfs gesuggereerd dat hij de kans zou krijgen om met Gunn mee te doen aan zijn volgende comicbookproject, Suicide Squad 2.

In ieder geval, terwijl we nog steeds wachten op een officiële bevestiging van deze vermeende productiedatum, zien we mogelijk geen Guardians of the Galaxy Volume. 3 gratie op onze schermen tot enige tijd in 2022. Tegen die tijd zal het Marvel Cinematic Universe er waarschijnlijk als een heel andere plaats uitzien.

Bron:
© WeGotThisCovered. .Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Vr 19 Okt 2018, 19:07
Bericht 44 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4135
   Reageer met citaat
Bericht Re: Guardians of the Galaxy
James Gunn is terug als Guardian of The Galaxy 3-regisseur nadat hij afgelopen zomer is ontslagen

Afbeelding

Afgelopen juli werd James Gunn ontslagen van Guardians of the Galaxy 3 nadat enkele bezwarende tweets heropdoken van de regisseur van een decennium geleden die grapten over pedofilie en verkrachting. Nu, minder dan een jaar later, meldt Deadline dat Disney Gunn heeft ingehuurd als regisseur van de film.

Na het voorval ontmoette president Alan Horn van Walt Disney Studios meerdere malen Gunn om de situatie te bespreken. Overtuigd door de openbare verontschuldiging van Gunn en zijn omgang met de situatie hierna, besloot Horn om koers te zetten en Gunn weer in te schakelen.
De berichten op de sociale media waren onverdedigbaar, maar de filmmaker deed nooit iets anders dan zichzelf de schuld te geven van een slecht beoordelingsvermogen in een tijd dat hij uit de Troma-filmfabriek kwam en probeerde provocateur te worden. Er waren geen berichten dat Gunn zich ooit bezighield met het gedrag waarmee hij spotte. Anders dan de defensieve houding van Kevin Hart die hem ertoe bracht om de Oscars niet te houden, viel Gunn nooit uit naar Disney.

Bron: DeadlineKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Vr 15 Mrt 2019, 20:24
Bericht 45 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 45 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2019 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB