Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 92 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Volgende
De grote uitbreiding van de Walt Disney Studios 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 1006
Woonplaats: B3621 Rekem België
   Reageer met citaat
Bericht Re: De grote uitbreiding van de Walt Disney Studios
Goede vooruit zichten :thumbs:


Za 15 Sep 2018, 07:14
Bericht 76 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4320
   Reageer met citaat
Bericht Re: De grote uitbreiding van de Walt Disney Studios
Walt Disney Studios® park: presentatie uitbreidingsplannen

Op 27 februari 2018 kondigde The Walt Disney Company een belangrijk ontwikkelingsproject aan voor de transformatie van het Walt Disney Studios Park. Dit plan omvat het renoveren van bestaande gebieden voor Marvel en het uitbreiden van het park om Frozen en Star Wars-gebieden toe te voegen, naast meerdere nieuwe attracties, winkels en restaurants.

Het uitbreidingsproject Walt Disney Studios Park ligt direct naast het huidige Park, dat gepland was sinds de start van het Disneyland Parijs-project in 1987.

Het project wordt geleid door Euro Disney Associés SAS, dat instaat voor de commerciële exploitatie van Disneyland Park en Walt Disney Studios Park, de resort- en vastgoedontwikkeling, en door EPAFrance, openbare ontwikkelaar voor sector IV van Marne-la-Vallée.

Zoals elk project met een specifieke investeringsdrempel, is de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park onderworpen aan een voorafgaande raadplegingsprocedure. Dus, of u nu in de Val d'Europe Agglomération of de naburige gemeenschap van Montévrain woont, of u bent een inwoner van het gebied waar het project zal worden uitgerold, een plaatselijke werknemer, of u bent eenvoudigweg geïnteresseerd in de ontwikkeling van ons resort , deze raadpleging is uw kans om bij dit grote project te worden betrokken.

http://disneylandparis-news.com/concertationwds/wp-content/uploads/2018/10/Dossier_de_concertation_prealable.pdf

http://disneylandparis-news.com/concertationwds/wp-content/uploads/2018/10/Synthese_de-_dossier_UK.pdf

http://disneylandparis-news.com/concertationwds/wp-content/uploads/2018/10/Depliant_concertationWDS_EN.pdf

Afbeelding

AfbeeldingKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Di 09 Okt 2018, 19:26
Bericht 77 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 1006
Woonplaats: B3621 Rekem België
   Reageer met citaat
Bericht Re: De grote uitbreiding van de Walt Disney Studios
Hopelijk niet teveel hinder als ze eraan beginnen , zal zeer zeker nog wel een tijdje duren vooraleer het zover is.:sorc:


Wo 10 Okt 2018, 07:29
Bericht 78 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4320
   Reageer met citaat
Bericht Re: De grote uitbreiding van de Walt Disney Studios
Disneyland Paris onthult zijn uitbreidingsproject met drie nieuwe werelden

Afbeelding

Acht maanden na de aankondiging van de thema's van drie nieuwe universums, weten we meer over de inhoud van de Star Wars-, Marvel- en Frozen-zones aangekondigd voor 2025.
Star Wars, Frozen en Marvel: het Disney-sterrenstelsel zal zich verder uitbreiden in Marne-la-Vallée. Tegen 2025 zullen de drie nieuwe werelden van Disneyland Paris openen voor miljoenen pretparkbezoekers in Chessy (Seine-et-Marne).


Afbeelding


Sinds de aankondiging in februari van een ontwikkelingsplan van twee miljard euro aan Disneyland Parijs, bleef het tamelijk stil over de inhoud van deze uitbreiding van het tweede park, The Walt Disney Studios. Drie openbare vergaderingen zijn gepland op dinsdagavond op 14 en 22 november om de bevolking van Val d'Europe te informeren.

Afbeelding


Vice-president Walt Disney Imagineering bij Disneyland Paris, David Wilson tilt een stukje van de sluier op: "Normaal gesproken betreedt u de wereld van een franchise door in de speciale attractie te belanden. Met deze drie nieuwe thema's wordt de bezoeker ondergedompeld in de werelden Marvel, Star Wars of Frozen zodra hij in elke zone arriveert, zegt hij. Het zal zijn als de attractie Ratatouille, met vervolgens place Remy... maar dan groter. "

Het universum van Avengers neemt de vorm aan van een superheldenhoofdkwartier.

Afbeelding

Ons team werkte samen met Amerikaanse productiebedrijven zoals Lucasfilm en Marvel Studios om deze nieuwe werelden te creëren. "We willen de film niet opnieuw laten herleven aan de bezoeker. We willen dat hij een nieuwe ervaring heeft, "zegt David Wilson.

Alles zal gevestigd zijn rond een kunstmatig meer "dat het hart van de uitbreiding zal zijn en gebruikt zal worden voor shows overdag en 's nachts," voegde de vice-president toe. In de drie werelden zullen de eetgelegenheden "deel uitmaken van de ervaring. In het Marvel-universum, is dit bijvoorbeeld waar superhelden eten, "legt hij uit.

Twee attracties in het universum van Marvel

Afgelopen zomer trokken de shows van het eerste seizoen van de superhelden van Marvel 350.000 bezoekers. Teken dat het publiek enthousiast is. In dit universum zijn twee attracties gepland. "We kunnen niet alles zeggen om de verrassing niet te verpesten, zegt David Wilson. Maar het is al aangekondigd, dat we Rock'n'Roller Coaster opnieuw zullen uitvinden om naast Ironman een ervaring tegen het kwaad te creëren. "

Het Marvel-universum zal dienen als de "Europese basis, van het hoofdkwartier van Avengers. We hebben met Ironman gewerkt. Al onze bezoekers zullen in staat zijn om de superhelden te ontmoeten waar ze van houden, zegt David Wilson. Ze zullen er dagelijks zijn. We zullen een 3D-wereld in werkelijkheid creëren, een plek waar personages leven, werken. Ze zullen nieuwe helden onder de bezoekers rekruteren en trainen ... "

In het universum Frozen, wordt de stad Arendelle nagebouwd "met attracties.

Voor Frozen en Star Wars: "Het is iets vroeg om het aantal attracties aan te geven. We zitten in de ontwerpfase, "zegt David Wilson. Bij Frozen moet de stad Arendelle worden nagebouwd "met attracties waar onze bezoekers hun favoriete personage zullen ontmoeten". En in Star Wars: "we gaan een meeslepende plek creëren waar onze bezoekers leven zoals in een sterrenstelsel", concludeert David Wilson.

Citaat:
Vier jaar geleden creëerde de opening van de attractie Ratatouille 300 banen bijvoorbeeld.LP / F.-X.C.


ENORME LOKALE VERWACHTINGEN IN WERKGELEGENHEID
Dit is een faraonisch project dat eraan komt. Van 2019 tot 2025 zullen de drie nieuwe universums zich vestigen in het tweede park, The Walt Disney Studios. Met 31(12 ha voor nieuwe attracties, 8 ha voor backstage, 11 ha voor bouw en wegen), zijn de verwachtingen op het gebied van werkgelegenheid enorm.

Maar Euro Disney, dat vandaag 16.000 mensen tewerkstelt, communiceert niet over hun aantal. Vier jaar geleden creëerde de opening van de attractie Ratatouille bijvoorbeeld 300 banen.

De president van de agglomeratie Val-d'Europe Jean-Paul Balcou (Agir) hoopt van zijn kant dat deze uitbreiding een langer verblijf van toeristen in de sector en de bouw van nieuwe hotels zal bevorderen. Lokale bedrijven zullen ook deelnemen, dus het is een goede zaak in termen van banen. Ten slotte hopen we ook op belastingvoordelen. "

Publieke bijeenkomst deze dinsdag, 6 november om 18.30 uur in Chessy Castle. Thema: "Inleiding tot het project en voorafgaand creatief proces; ambities en nieuwe voordelen verwacht voor de aantrekkelijkheid van het gebied ". Gratis toegang.


Bron:
© Le ParisienCGKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Ma 05 Nov 2018, 18:01
Bericht 79 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 103
   Reageer met citaat
Bericht Re: De grote uitbreiding van de Walt Disney Studios
even een kritische mededeling er staat bij het frozen stuk attracties duidt dit op meer attracties in het frozen gebied :)


Ma 05 Nov 2018, 19:37
Bericht 80 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 1006
Woonplaats: B3621 Rekem België
   Reageer met citaat
Bericht Re: De grote uitbreiding van de Walt Disney Studios
Hoop dat we hier op het forum ook iets gaan horen over de vergadering die ze voor de mensen in chessy hebben georganiseerd.
Ben wel echt benieuwd naar wat ze de mensen ginder zullen vertellen , misschien wel ijdele hoop maar toch. :?: :sorc:


Di 06 Nov 2018, 15:38
Bericht 81 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4320
   Reageer met citaat
Bericht Re: De grote uitbreiding van de Walt Disney Studios
Disneyland Parijs gaat voor zonne-energie

Afbeelding

Pretparkexploitant Disneyland Parijs heeft onthuld dat het overweegt een gigantische zonne-energiecentrale te bouwen die 15% van de elektriciteit zou leveren op zijn uitgestrekte site aan de rand van Parijs.


Dit nieuws volgt na de recente opening van een soortgelijke faciliteit in Walt Disney World in Orlando, Florida, die naar verwachting voldoende hernieuwbare energie zal genereren om twee van de vier themaparken daar van stroom te voorzien. Daarentegen heeft Disneyland Parijs slechts twee parken: het gelijknamige Disneyland park en filmstudio gethematiseerde Walt Disney Studios. Dat is echter nog maar het begin.

Zonne-energie zal Disneyland Parijs helpen te voldoen aan de verhoogde energiebehoeften van een uitbreiding naar zijn Studios park in DISNEYLAND PARIS

Het resort beschikt ook over acht on-site hotels, twee congrescentra, een 27-holes golfbaan en een winkel- en eetwijk van 44.000 vierkante meter. Het beslaat in totaal 5.510 hectare, hoewel slechts ongeveer de helft van dat land is ingenomen sinds Disneyland Parijs haar deuren opende in 1992. Daar is een goede reden voor.

Een van de factoren die het besluit van Disney hebben aangewakkerd om haar Europese buitenpost in Parijs te vestigen, is dat daar veel meer land werd aangeboden dan de ruimte waarop de pretparken staan. Disney had het land nodig zodat het standaarden kon handhaven in het hele resort, van de parken tot de omliggende hotels en zelfs de wegen en natuurreservaten.

De strategie komt voort uit het moment waarop Walt Disney zelf land kocht voor Disneyland in Californië en kort nadat het in 1955 werd geopend begonnen motels en restaurants naast de deur te komen en verwoestte het het fantasiethema van het resort.

Om een ​​herhaling hiervan in Frankrijk te voorkomen, heeft Disney een groot stuk grond uitgekozen dat bijna een vijfde is van de grootte van Parijs. Het was oorspronkelijk de thuisbasis van vijf dorpen en enorme bietenvelden die de Franse regering had gereserveerd voor ontwikkeling. Het plan werd gepauzeerd na de oliecrisis van 1973, maar werd met een zwaai van een toverstaf op de tekentafel teruggezet. Disney kreeg wat het wilde, maar het kwam met een vangst.

De Franse regering stemde ermee in het land aan Disney te verkopen op voorwaarde dat het merendeel ervan werd ontwikkeld in overeenstemming met hun eigen visie. Om ervoor te zorgen dat het de lokale omgeving ten goede komt en niet overhaast gehandeld wordt , verkoopt de overheid land aan Disney in fasen die een per een worden voltooid.

Disney staat niet onder druk om het land te ontwikkelen, aangezien de overeenkomst met de overheid tot 2030 loopt. Op dat moment kon Disney de laatste ontwikkelingsfase ondertekenen waardoor het nog eens tien jaar ademruimte zou krijgen.

In februari onthulde Disneyland Parijs zijn grootste expansie ooit, waarbij het Amerikaanse moederbedrijf $ 2,3 miljard (€ 2 miljard) in het Studiospark zal investeren. Een drastische renovatie van de winkel- en eetwijk van het resort wordt ook verondersteld in de werken omvat te zijn.


Afbeelding
In februari kondigden de Franse president Emmanuel Macron (links) en Disney's topman Bob Iger de grootste uitbreiding ooit aan voor Disneyland Parijs (IAN LANGSDON / AFP / Getty Images) GETTY

De uitbreiding van de Studio's houdt in dat een bestaand deel van het park wordt gethematiseerd naar Disney's Marvel Comics, terwijl nieuwe gebieden geïnspireerd door Star Wars en animatiefilm Frozen tegen 2025 worden toegevoegd.

De nieuwe gebieden zullen worden gebouwd op een stuk grond van 77 hectare dat Disney koopt als onderdeel van de overeenkomst met de Franse overheid. De muis heeft de plaatselijke bewoners volledig op de hoogte gehouden via een roadshow en openbare raadplegingsdocumenten die een fascinerend inzicht op de plannen geven.

Uit de documenten blijkt dat Disneyland Parijs "de stappen heeft ondernomen om een ​​park van fotovoltaïsche panelen op de bezoekersparking te ontwikkelen om 33 Gigawatt-uren (Gwh) per jaar te genereren, wat neerkomt op ongeveer 15% van de momenteel verbruikte elektrische energie. Dit project is echter onderworpen met instemming van de Regeling Energiecommissie. "

Het plan om een ​​zonne-energiecentrale te bouwen in Disneyland Parijs staat al heel lang op de tekentafel. We hebben het voor het eerst geopenbaard in de Britse krant The Independent in 2010 en de details zijn sindsdien niet veel veranderd.

Het management van Disneyland Parijs overwoog aanvankelijk om zijn belangrijkste parkeerterrein met luifels te bedekken die in zonnecellen zouden worden gecoat en ook regenwater zouden verzamelen. Dit zou het waterverbruik verminderen, terwijl de zonne-energie ter plekke zou worden gebruikt of terug naar het net zou worden verkocht.

Het huidige plan is puur gericht op zonne-energie en lijkt een grotere kans te hebben om door te gaan dan voorheen. Het resort legt nu nog meer de nadruk op de ontwikkeling van schone energie en het zonne-energieproject is volledig afgestemd op dit streven naar duurzaamheid.

Vijf jaar geleden opende Disneyland Parijs een afvalwaterzuiverings- en recyclingfabriek waardoor het het enige Europese themapark met dit soort faciliteiten is. Elke minuut produceert het ongeveer 1.389 liter gerecycled water dat wordt gebruikt voor straatreiniging zoals Zoals het vullen van de waterwegen van het resort, het irrigatiesysteem en de koeltorens van zijn energiecentrale.

Volgens Disneyland Parijs heeft de fabriek geholpen om meer dan 1,1 miljoen kubieke meter water te besparen, wat overeenkomt met het jaarlijkse verbruik van 7.384 Franse gezinnen. Daar stopt het niet.


Vorig jaar zwaaide Disneyland Parijs de deuren open voor een eco-resort van 440 hectare, genaamd Villages Nature, in samenwerking met het toonaangevende vakantiehuurbedrijf Pierre et Vacances in Frankrijk. Het huisvest meer dan 900 appartementen en volgens de consultatiedocumenten "wordt de fiscale impact van Villages Nature geschat op € 7 miljoen [$ 7,9 miljoen] per jaar."

Gasten worden aangetrokken door de bosrijke omgeving en de uitgestrekte lagune onder een torenhoog glazen paviljoen. De echte magie is echter achter de schermen. Tijdens de bouw van het resort heeft Disney bijna 2.000 meter de grond in geboord om aardwarmte aan te boren en gebruikt het sinds februari van dit jaar. Het heeft zijn vruchten afgeworpen.

Volgens de raadplegingsdocumenten "gebruikt Disneyland Parijs deze energie van Villages Nature Paris, een van onze Disney-hotels, om de parken en het toeristengebied te bedienen met een productie van 20 Gigawattuur (GWh) / jaar, wat 20% van onze corresponderende behoeften vertegenwoordigt . Deze hernieuwbare en duurzame energiebron produceert geen broeikasgassen. "Het zal Disneyland Parijs helpen zijn ecologische voetafdruk aanzienlijk te verminderen en heeft ook een financieel voordeel.

De geothermische energie dekt alle verwarmingsbehoeften van Villages Nature, inclusief het houden van de lagune op 85 graden gedurende het hele jaar. Disney voegt eraan toe dat het "een nieuw duurzaam onderdeel van de energiemix van de centrale energiecentrale zal worden."


Zonne-energie zou een nieuwe duurzame energiebron op de site brengen die van pas zou kunnen komen als het Studio-park in omvang groeit. De impact van uitbreiding op het energieverbruik is duidelijk te zien in de onderstaande grafiek, die laat zien dat toen het 62-acre Studios-park in 2002 werd geopend, Disneyland Parijs 16,7% meer elektriciteit verbruikte dan het jaar ervoor en 28,1% meer gas.

Afbeelding
Het energiegebruik in Disneyland Parijs steeg in 2002 toen het het Walt Disney Studios-park opende.

Toen het park werd geopend, was de kunst van het maken van films enigszins een mysterie, maar naarmate de tijd verstreek, werd die sluier opgelicht door 'making of' featurettes op dvd's en, uiteindelijk, online zoekmachines. In het aangezicht hiervan is Disney begonnen met het herpositioneren van het Studios-park als een plek waar gasten zich kunnen onderdompelen in de omgevingen in het hart van hun favoriete films.

Het begon in 2014 met het debuut van een attractrie rond Ratatouille, de Oscar-winnende computeranimatiefilm gemaakt door Disney's Pixar-divisie. De rit bestaat uit high-tech simulatorauto's die door binnensets dwalen met geïntegreerde IMAX 3D-schermen.

Het bevindt zich in een herenhuis op een cartoonachtig Parijse plein dat zelfs nog meer meeslepend is dan de rit zelf. Zoals we hebben gemeld, is er een centrale fontein, ijzeren lantaarnpalen, Vespa's leunend tegen de muren en buiten zitplaatsen in het café. Het ziet eruit als een real-life versie van een van de wijken uit de film en dit heeft het tot een magneet voor de gasten gemaakt.

Er lijken vaak net zoveel mensen op het plein te staan ​​als er op de rit zelf zijn. Ze brengen tijd door met het opnemen van de bizarre omgeving en het breken van belangrijke selfies voor de gebouwen daar. Het is een landschap dat nergens anders wereldwijd te vinden is en dat goudstof is voor sterretjes van sociale media die op zoek zijn naar unieke inhoud. Ze zijn niet bang dat er maar één rit in het gebied is omdat het landschap zelf de topattractie is.

De nieuwe landen in het Studiospark zullen dit model naar een hoger niveau tillen, omdat ze veel groter en zelfs meer meeslepend zullen zijn. Inderdaad, de nieuwe nadruk op ondergedompeld zijn in plaats van achter de schermen gaan is zo groot dat de naam van het park zelfs kan worden veranderd om het weer te geven.

In de consultatiedocumenten staat dat "het nog steeds een themapark is op basis van Disney-films en franchises, daarom is de naam Studios nog steeds geldig. Maar het is waar dat we het Walt Disney Studios Park transformeren, het is mogelijk dat we een andere naam overwegen, maar we hebben in dit stadium nog geen beslissing genomen. "Om meer inzicht te krijgen in wat er in de winkel ligt zodra het werk in december volgend jaar begint, voegen de documenten eraan toe dat "de uitbreidingen niet volledig geasfalteerd zullen zijn; slechts een derde van het oppervlak wordt bedekt met een plaat. Daarna zullen er veel tuinen, bomen en planten worden toegevoegd. "Dus het is ingesteld om de omgeving aan te vullen

evenals milieuvriendelijk en dat is echt een happy end.

© 2018 Forbes Media LLC. Alle rechten voorbehouden.
AdChoicesPrivacyverklaringAlgemene voorwaardenContactJobs At ForbesReprints & PermissionsForbes Press RoomAdvertise
Cookie voorkeurKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Di 04 Dec 2018, 20:57
Bericht 82 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 1006
Woonplaats: B3621 Rekem België
   Reageer met citaat
Bericht Re: De grote uitbreiding van de Walt Disney Studios
Die zonnepaneel centrale zal ze zeer zeker een serieuze kost in de stroomrekening besparen :thumbs:


Wo 05 Dec 2018, 14:24
Bericht 83 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4320
   Reageer met citaat
Bericht Re: De grote uitbreiding van de Walt Disney Studios
Disneyland Parijs onthult een nieuwe preview van de langverwachte toekomstige Marvel Zone in Walt Disney Studios Park

Afbeelding
Disneyland Paris heeft vandaag een nieuwe preview van de toekomstige Marvel Zone in Walt Disney Studios Park onthuld.

Deze nieuwe ruimte nodigt bezoekers uit om hun favoriete helden te ontmoeten, van de mystieke kunsten van Doctor Strange tot de duizelingwekkende prestaties van Spider-Man. Ze zullen ook de nieuwste ervaringen van Pym Technology met Ant-Man and the Wasp kunnen ontdekken en kunnen samenwerken met Iron Man, Captain Marvel, Black Panther, Captain America en vele anderen.

Naast deze heroïsche ontmoetingen kunnen ze ongelofelijke nieuwe attracties uitproberen, nieuwe shows bekijken en hun menu's kiezen uit de nieuwe restaurants in dit Marvel-gebied. Ze zullen ook een volledig vernieuwde Rock'n'Roller Coaster ontdekken voor een spannend en snel avontuur.

Als onderdeel van een meerjarige uitbreiding van € 2 miljard is dit immersieve gebied de eerste stap in de transformatie van Walt Disney Studios Park. Eén van de parkgebieden zal volledig worden omgebouwd om de Marvel Super Heroes permanent in Disneyland Parijs onder te brengen. Met een legendarische geschiedenis, meer actie en avontuur met innovatieve technologie en entertainment en amusement voor binnen en buiten, maakt deze unieke ervaring Walt Disney Studios Park tot een favoriete bestemming voor alle bezoekers. .

Met drie nieuwe gebieden gewijd aan Marvel, Frozen en Star Wars, samen met vele spannende attracties en shows, zal deze enorme ontwikkeling enkele van 's werelds bekendste verhalen bevatten en de iconische personages van deze franchises tot leven brengen. populair.

Maar fans hoeven niet te wachten op de opening van de nieuwe zone om de Marvel-ervaring in Disneyland Parijs te beleven! Na het eerste seizoen van de Marvel Super Heroes afgelopen zomer zijn Captain America, Spider-Man, Guardians of the Galaxy en Black Widow terug in een tweede editie vol epische avonturen in 2019. Deze keer zullen nieuwe helden, zoals Captain Marvel en Groot, onze favoriete Guardian, hun volgende basis vestigen in Disneyland Parijs. En dat is niet alles, Disney's Hotel New York® zal ook opnieuw worden ontworpen om in 2020 het nieuwe Disney's Hotel New York te worden - The Art of Marvel, het eerste Disney-hotel rond het thema van het ongelooflijke universum van Avengers.Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Ma 10 Dec 2018, 20:54
Bericht 84 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 1006
Woonplaats: B3621 Rekem België
   Reageer met citaat
Bericht Re: De grote uitbreiding van de Walt Disney Studios
Mooi dat ze maar overal snel aan beginnen :thumbs: :sorc:


Wo 12 Dec 2018, 08:42
Bericht 85 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4320
   Reageer met citaat
Bericht Re: [2019] The Season of Superheroes: Officiële berichten
Lees meer over de New Worldwide Engineering Brigade (WEB) in Disneyland Parijs

Afbeelding

De Avengers vestigen hun nieuwe hoofdkwartieren en trainingsbasissen overal ter wereld om potentiële rekruten te inspireren zichzelf te bewijzen en uit te blinken. Als onderdeel van dit wereldwijde project stichtte Tony Stark de Worldwide Engineering Brigade - of Web - om nieuwe technologieën voor Superheroes te ontwikkelen , te beginnen met het verbeteren van de Spider-Man kostuum. Door de slimste jonge uitvinders ter wereld samen te brengen, heeft het WEB nieuwe apparaten gemaakt waarmee iedereen zich bij de Alliantie van Super Heroes kan aansluiten.

Scot Drake, Creative Director Marvel Global Portfolio, deelt nieuwe details over dit opwindende project.
Zoals ik wilde delen met u een paar maanden geleden, de Global Portfolio Marvel Walt Disney Imagineering werkte nauw samen met onze partners Studios en entertainment divisies voor nieuwe ervaringen en attracties steeds meer immersiever te maken, waardoor u de mogelijkheid krijgt om samen te werken met je favoriete Super Heroes in Disneyland Resort en Disneyland Parijs.

Door mijn werk heb ik het geluk om samen te werken met getalenteerde Imagineers, die zich inzetten om het ongelooflijke universum van Marvel tot leven te brengen, met respect voor de authenticiteit van dit iconische merk.
Onze missie is om een ​​voorloper te zijn van nieuwe technologieën, om verhalen te vertellen en om innovatieve ervaringen te creëren waarmee onze bezoekers kunnen deelnemen aan de avonturen van deze buitengewone personages.

Vandaag ben ik blij om meer details te kunnen delen over een meeslepende en interactieve ervaring die binnenkort zal arriveren in Disney California Adventure Park in Disneyland Resort en Walt Disney Studios Park in Disneyland Parijs.

Beide parken bieden een spannende nieuwe attractie waar onze bezoekers van alle leeftijden zich bij de helden kunnen voegen in het hart van de actie. Momenteel breiden we het universum van onze geschiedenis uit door een nieuwe organisatie te creëren, de Worldwide Engineering Brigade, die als achtergrond voor deze ervaring zal dienen. Hoewel het WEB is doordrenkt van de wereld van klassieke helden zoals Peter Parker, is dit een community waartoe we allemaal behoren en nodigt ons uit om als nooit tevoren met deze iconische helden te communiceren.

Naast de presentatie van het WEB, kijken we er naar uit om u een gloednieuwe interface te presenteren met geavanceerde technologieën als onderdeel van een spannende en interactieve attractie. Door een mix van innovatieve technologieën en speciale effecten krijgen onze bezoekers de kans om zelf Super Heroes te worden.

Dit avontuur zal een integraal onderdeel zijn van het verhaal van de nieuwe gebieden die we creëren in Disney California Adventure Park en Walt Disney Studios Park, waar verrassingen zullen wachten op onze bezoekers overal in dit nieuwe universum.

Afbeelding

Ik ben bijzonder verheugd om Spider-Man door deze landen te zien vliegen in een outfit die je nu kunt ontdekken in het Walt Disney Studios Park. Je hebt ook de mogelijkheid om het snel te zien in Disney California Adventure Park en op veel andere plaatsen in de toekomst. We waren verheugd om samen te werken met Ryan Meinerding, Visual Development Manager bij Marvel Studios, om dit prachtige kostuumontwerp te maken.
Dit sentiment wordt gedeeld door Ryan, die zegt: "De belangrijkste ervaring in mijn carrière was ongetwijfeld het ontwerpen van alle kostuums van Spider-Man voor de meest recente films. Het was me een waar genoegen om hem tot leven te brengen volgens de eigen esthetische visie van Tony Stark. Echter, de kans om te werken met het team van Walt Disney Imagineering om een ​​frisse nieuwe look die de creativiteit van een team van jonge talent weerspiegelt heeft Spidey verheven naar een ​​nieuwe rang. Wetende dat onze bezoekers dit kostuum kunnen benaderen met de mogelijkheid elk detail te observeren dat de Imagineers bedachten, laat zien dat we erin geslaagd zijn om een ​​nieuwe versie van het personage voort te brengen. "

We zijn er trots op om een ​​nieuwe omgeving voor deze personages te creëren, waarin bezoekers worden uitgenodigd om hun eigen avonturen met hun favoriete Superhelden te beleven.

Werving start binnenkort. Maak je klaar om je bij de rangen te voegen en vind je superkracht!Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Do 21 Mrt 2019, 20:13
Bericht 86 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 12409
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: De grote uitbreiding van de Walt Disney Studios
De Avengers gaan epische avonturen tegemoet in Disney California Adventure Park, Het Walt Disney Studios Park van Disneyland Paris en Hong Kong Disneyland

Afbeelding

Sinds vorige kan je gaan kijken naar "Avengers: Endgame”. De film behaalde wereldwijd al een record 1,2 miljard dollar aan kassa’s. En er is meer goed nieuws voor de Avengers en hun trouwe fans. Want vanaf 2020 begint het Disneyland Resort in Californië aan zijn zoektocht naar rekruten en snel zullen er ook hoofdkwartieren komen van de superhelden over de hele wereld. De Avengers hebben namelijk laten weten dat ze zullen samen werken met het Disney California Adventure park in het Disneyland Resort in Californië, Walt Disney Studios Park in Disneyland Parijs en Hong Kong Disneyland. Bekijk hier alles wat we tot nu toe weten.
Ben jij klaar om je aan te sluiten bij de Avengers ?


Afbeelding

Maar gasten moeten niet wachten tot 2020 voor superhelden avonturen. In Maart debuteerde  Ant-Man and The Wasp: Nano Battle! in Hong Kong Disneyland. Dit werd de tweede attractie in het resort in het Marvel thema. En de eerste met een vrouwelijke superheld als leidend character. Deze attractie zorgt dus samen met de fan-favorite Iron Man Experience uit 2017 voor de ultieme superhelden avonturen. En in Disney California Adventure park. kan je samen met de Guardians of the Galaxy op avontuur in Guardians of the Galaxy – Mission: BREAKOUT!

Maak je klaar om samen met de machtigste helden in te staan voor de bescherming van de wereld.

bron: https://disneyparks.disney.go.com


Za 04 Mei 2019, 14:17
Bericht 87 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4649
   Reageer met citaat
Bericht Re: De grote uitbreiding van de Walt Disney Studios
Disneyland Paris: nieuwe details over de centrale ruimte van het uitbreidingsproject van Walt Disney Studios Park

Terwijl het begin van de grote bouw tegen het einde van het jaar wordt verwacht, presenteert Disneyland Paris nieuwe details over zijn uitbreidingsproject, waaronder de aanleg van een meer dat de belangrijkste natuurlijke omgeving vormt van het Walt Disney Studios Park.

Afbeelding

Stel je voor: sprankelend water, wandelingen langs het meer, prachtige aangelegde kusten, restaurants aan het water en een adembenemend landschap. Het meer van 3 hectare wordt het nieuwe hart van het Walt Disney Studios Park en het belooft ontzagwekkend te worden!

Behalve dat het spectaculair is, is dit meer bestemd om een ​​hotspot van 360° -amusement te worden. Het zal worden uitgerust met de nieuwste technologieën om indrukwekkende watershows te produceren, met fonteinen, geluiden en lichten en speciale effecten die bezoekers zullen verrassen.

"Deze nieuwe openluchtruimte is een aanvulling op de schoonheid en meeslepende kant van het Walt Disney Studios Park, terwijl het de perfecte locatie biedt voor shows overdag en 's nachts. Hierdoor kunnen we een heel nieuwe ervaring bieden ", legt David Wilson uit, verantwoordelijk voor de Disneyland Paris-portfolio bij Euro Disneyland Imagineering, de divisie die attracties ontwerpt en ontwikkelt voor de Europese bestemming.

Het meer zal ook dienen als een brug tussen de thematische werelden die overal om hem heen tot leven zullen komen. Een gebied geïnspireerd door de succesvolle animatiefilm Frozen wordt de etalage voor de uitbreiding van het park, met een reconstructie van het beroemde koninkrijk Arendelle, met als hoogtepunt een 40 meter hoge berg. Een paar stappen verder zullen Star Wars-fans het leven kunnen schenken aan hun eigen avontuur aan de andere kant van een sterrenstelsel ver, ver weg. Deze twee zones bieden een totale ervaring in het hart van deze werelden met elk een grote attractie, restauratiepunten, winkels en exclusieve ontmoetingen met de personages.

Net als in het Disneyland Park zal deze ruimte worden omringd door hoge boomhellingen die het mogelijk maken om zich volledig in het landschap te integreren en mogelijke effecten op de buurt te beperken.

Ruim een jaar geleden bracht Disneyland Paris het meerjarig plan naar buiten voor uitbreiding van het Walt Disney Studios Park. Het plan omvat 3 nieuwe themagebieden met nieuwe attracties, restaurants en entertainment. De nieuwe gebieden krijgen een Frozen, Star Wars en Marvel thema. In totaal wordt er 2 miljard euro geïnvesteerd, dit is het grootste investeringsplan sinds de opening van het Walt Disney Studios Park. Ondertussen is reeds begonnen aan de bouw van het eerste deel.Volg onze avonturen op instagram


Zo 26 Mei 2019, 11:00
Bericht 88 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 1006
Woonplaats: B3621 Rekem België
   Reageer met citaat
Bericht Re: De grote uitbreiding van de Walt Disney Studios
Dank je voor deze mooie uitleg.
Hopelijk als die 40 meter hoge berg er komt komt de attractie Everest zoals in de USA dan ook naar Parijs ;) :thumbs: :sorc:


Ma 27 Mei 2019, 09:13
Bericht 89 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Offline

Berichten: 4320
   Reageer met citaat
Bericht Re: De grote uitbreiding van de Walt Disney Studios
marc schreef:
Dank je voor deze mooie uitleg.
Hopelijk als die 40 meter hoge berg er komt komt de attractie Everest zoals in de USA dan ook naar Parijs ;) :thumbs: :sorc:


Wel ja, maar ipv de yeti dan Marshmallow het ijsmonster van Elsa :thumbs: Als het Materhorn-achtig , hoop ik dat ze echt ook zorgen voor een kleine splash in het water, dat voor de nodige verfrissing kan zorgen.Klik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Ma 27 Mei 2019, 19:44
Bericht 90 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 92 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Volgende

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: boogschutter en 1 gast


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2019 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB