Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 81 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6
De grote uitbreiding van de Walt Disney Studios 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 896
Woonplaats: B3621 Rekem België
   Reageer met citaat
Bericht Re: De grote uitbreiding van de Walt Disney Studios
Goede vooruit zichten :thumbs:


Za 15 Sep 2018, 07:14
Bericht 76 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Online

Berichten: 3917
   Reageer met citaat
Bericht Re: De grote uitbreiding van de Walt Disney Studios
Walt Disney Studios® park: presentatie uitbreidingsplannen

Op 27 februari 2018 kondigde The Walt Disney Company een belangrijk ontwikkelingsproject aan voor de transformatie van het Walt Disney Studios Park. Dit plan omvat het renoveren van bestaande gebieden voor Marvel en het uitbreiden van het park om Frozen en Star Wars-gebieden toe te voegen, naast meerdere nieuwe attracties, winkels en restaurants.

Het uitbreidingsproject Walt Disney Studios Park ligt direct naast het huidige Park, dat gepland was sinds de start van het Disneyland Parijs-project in 1987.

Het project wordt geleid door Euro Disney Associés SAS, dat instaat voor de commerciële exploitatie van Disneyland Park en Walt Disney Studios Park, de resort- en vastgoedontwikkeling, en door EPAFrance, openbare ontwikkelaar voor sector IV van Marne-la-Vallée.

Zoals elk project met een specifieke investeringsdrempel, is de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park onderworpen aan een voorafgaande raadplegingsprocedure. Dus, of u nu in de Val d'Europe Agglomération of de naburige gemeenschap van Montévrain woont, of u bent een inwoner van het gebied waar het project zal worden uitgerold, een plaatselijke werknemer, of u bent eenvoudigweg geïnteresseerd in de ontwikkeling van ons resort , deze raadpleging is uw kans om bij dit grote project te worden betrokken.

http://disneylandparis-news.com/concertationwds/wp-content/uploads/2018/10/Dossier_de_concertation_prealable.pdf

http://disneylandparis-news.com/concertationwds/wp-content/uploads/2018/10/Synthese_de-_dossier_UK.pdf

http://disneylandparis-news.com/concertationwds/wp-content/uploads/2018/10/Depliant_concertationWDS_EN.pdf

Afbeelding

AfbeeldingKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Di 09 Okt 2018, 19:26
Bericht 77 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 896
Woonplaats: B3621 Rekem België
   Reageer met citaat
Bericht Re: De grote uitbreiding van de Walt Disney Studios
Hopelijk niet teveel hinder als ze eraan beginnen , zal zeer zeker nog wel een tijdje duren vooraleer het zover is.:sorc:


Wo 10 Okt 2018, 07:29
Bericht 78 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Moderator
Online

Berichten: 3917
   Reageer met citaat
Bericht Re: De grote uitbreiding van de Walt Disney Studios
Disneyland Paris onthult zijn uitbreidingsproject met drie nieuwe werelden

Afbeelding

Acht maanden na de aankondiging van de thema's van drie nieuwe universums, weten we meer over de inhoud van de Star Wars-, Marvel- en Frozen-zones aangekondigd voor 2025.
Star Wars, Frozen en Marvel: het Disney-sterrenstelsel zal zich verder uitbreiden in Marne-la-Vallée. Tegen 2025 zullen de drie nieuwe werelden van Disneyland Paris openen voor miljoenen pretparkbezoekers in Chessy (Seine-et-Marne).


Afbeelding


Sinds de aankondiging in februari van een ontwikkelingsplan van twee miljard euro aan Disneyland Parijs, bleef het tamelijk stil over de inhoud van deze uitbreiding van het tweede park, The Walt Disney Studios. Drie openbare vergaderingen zijn gepland op dinsdagavond op 14 en 22 november om de bevolking van Val d'Europe te informeren.

Afbeelding


Vice-president Walt Disney Imagineering bij Disneyland Paris, David Wilson tilt een stukje van de sluier op: "Normaal gesproken betreedt u de wereld van een franchise door in de speciale attractie te belanden. Met deze drie nieuwe thema's wordt de bezoeker ondergedompeld in de werelden Marvel, Star Wars of Frozen zodra hij in elke zone arriveert, zegt hij. Het zal zijn als de attractie Ratatouille, met vervolgens place Remy... maar dan groter. "

Het universum van Avengers neemt de vorm aan van een superheldenhoofdkwartier.

Afbeelding

Ons team werkte samen met Amerikaanse productiebedrijven zoals Lucasfilm en Marvel Studios om deze nieuwe werelden te creëren. "We willen de film niet opnieuw laten herleven aan de bezoeker. We willen dat hij een nieuwe ervaring heeft, "zegt David Wilson.

Alles zal gevestigd zijn rond een kunstmatig meer "dat het hart van de uitbreiding zal zijn en gebruikt zal worden voor shows overdag en 's nachts," voegde de vice-president toe. In de drie werelden zullen de eetgelegenheden "deel uitmaken van de ervaring. In het Marvel-universum, is dit bijvoorbeeld waar superhelden eten, "legt hij uit.

Twee attracties in het universum van Marvel

Afgelopen zomer trokken de shows van het eerste seizoen van de superhelden van Marvel 350.000 bezoekers. Teken dat het publiek enthousiast is. In dit universum zijn twee attracties gepland. "We kunnen niet alles zeggen om de verrassing niet te verpesten, zegt David Wilson. Maar het is al aangekondigd, dat we Rock'n'Roller Coaster opnieuw zullen uitvinden om naast Ironman een ervaring tegen het kwaad te creëren. "

Het Marvel-universum zal dienen als de "Europese basis, van het hoofdkwartier van Avengers. We hebben met Ironman gewerkt. Al onze bezoekers zullen in staat zijn om de superhelden te ontmoeten waar ze van houden, zegt David Wilson. Ze zullen er dagelijks zijn. We zullen een 3D-wereld in werkelijkheid creëren, een plek waar personages leven, werken. Ze zullen nieuwe helden onder de bezoekers rekruteren en trainen ... "

In het universum Frozen, wordt de stad Arendelle nagebouwd "met attracties.

Voor Frozen en Star Wars: "Het is iets vroeg om het aantal attracties aan te geven. We zitten in de ontwerpfase, "zegt David Wilson. Bij Frozen moet de stad Arendelle worden nagebouwd "met attracties waar onze bezoekers hun favoriete personage zullen ontmoeten". En in Star Wars: "we gaan een meeslepende plek creëren waar onze bezoekers leven zoals in een sterrenstelsel", concludeert David Wilson.

Citaat:
Vier jaar geleden creëerde de opening van de attractie Ratatouille 300 banen bijvoorbeeld.LP / F.-X.C.


ENORME LOKALE VERWACHTINGEN IN WERKGELEGENHEID
Dit is een faraonisch project dat eraan komt. Van 2019 tot 2025 zullen de drie nieuwe universums zich vestigen in het tweede park, The Walt Disney Studios. Met 31(12 ha voor nieuwe attracties, 8 ha voor backstage, 11 ha voor bouw en wegen), zijn de verwachtingen op het gebied van werkgelegenheid enorm.

Maar Euro Disney, dat vandaag 16.000 mensen tewerkstelt, communiceert niet over hun aantal. Vier jaar geleden creëerde de opening van de attractie Ratatouille bijvoorbeeld 300 banen.

De president van de agglomeratie Val-d'Europe Jean-Paul Balcou (Agir) hoopt van zijn kant dat deze uitbreiding een langer verblijf van toeristen in de sector en de bouw van nieuwe hotels zal bevorderen. Lokale bedrijven zullen ook deelnemen, dus het is een goede zaak in termen van banen. Ten slotte hopen we ook op belastingvoordelen. "

Publieke bijeenkomst deze dinsdag, 6 november om 18.30 uur in Chessy Castle. Thema: "Inleiding tot het project en voorafgaand creatief proces; ambities en nieuwe voordelen verwacht voor de aantrekkelijkheid van het gebied ". Gratis toegang.


Bron:
© Le ParisienCGKlik hier voor de Café Mickey kalender.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris? klik hier voor de aanbiedingen!


Ma 05 Nov 2018, 18:01
Bericht 79 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 104
   Reageer met citaat
Bericht Re: De grote uitbreiding van de Walt Disney Studios
even een kritische mededeling er staat bij het frozen stuk attracties duidt dit op meer attracties in het frozen gebied :)


Ma 05 Nov 2018, 19:37
Bericht 80 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 896
Woonplaats: B3621 Rekem België
   Reageer met citaat
Bericht Re: De grote uitbreiding van de Walt Disney Studios
Hoop dat we hier op het forum ook iets gaan horen over de vergadering die ze voor de mensen in chessy hebben georganiseerd.
Ben wel echt benieuwd naar wat ze de mensen ginder zullen vertellen , misschien wel ijdele hoop maar toch. :?: :sorc:


Di 06 Nov 2018, 15:38
Bericht 81 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 81 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2017 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB