Kiosken van Studio Catering Co.:
Chewbacca Coffee: Praliné, melkkoffie, slagroom, amandelchips en gekarameliseerde hazelnoten: 4,49 €
(ook verkrijgbaar in bars: 8 €)
Yoda Cake: Pistachefinancier, Yuzu groene chocolade glazuur: 4,29 €
Cookie Wookie: Chocoladehazelnootkoekje: 4,29 €
Carboniet Zandkoek van Han Solo: Chocolade vanille: 3,99 €
Tie Fighter Shortbread Chocolade en hazelnootparfum: 3,99 €
Dagobah Soep: Veganistische soep met erwten: 3,99 €
Mustafar soep:Veganistische soep met squash: 3,99 €
Darth Vader Souvenir emmer: 14,99 € met popcorn
Chewbacca Souvenir Emmer: 14,99 € met popcorn
Captain Phasma Souvenir Bucket: 14,99 € met popcorn
Stormtrooper Souvenir emmer: 14,99 € met popcorn
Restaurant En Coulisses
Legends of the Force Menu: 16,99 €
Legends of the Beef Burger Force: Rundvlees Hamburger, Tomaat, Cheddar, Bacon, Salade, Andalouse saus
Legends of the Force Chicken Burger: Emmental Chicken Burger, Bieslooksaus
Death Star Dessert: Chocolademousse, gezouten boterkaramelhart
[2019] Food - Legends of the Force
- Prins Adam
- Beheerder
- BerichtenCOLON 9220
- GeregistreerdCOLON 26 Mei 2010, 08:40
Op zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)
- Mama van prinsesjes
- Moderator
- BerichtenCOLON 4991
- GeregistreerdCOLON 29 Jun 2015, 19:52
Volg onze avonturen op instagram
Waffles of the Force
voor Legends of the Force Season - Een Star Wars-feest: Darth Vader en Stormtrooper-wafels.
Wafel met suiker: 4,99 euro
Chocolade en hazelnoot wafel / kastanjebruine crème: 5,19 euro
Wafel + warme of koude drank: 6,59 euro
Verkocht bij Walt Disney Studios Galactic Canteens
voor Legends of the Force Season - Een Star Wars-feest: Darth Vader en Stormtrooper-wafels.
Wafel met suiker: 4,99 euro
Chocolade en hazelnoot wafel / kastanjebruine crème: 5,19 euro
Wafel + warme of koude drank: 6,59 euro
Verkocht bij Walt Disney Studios Galactic Canteens
- D-Tekenaar
- Member
- BerichtenCOLON 12207
- GeregistreerdCOLON 17 Okt 2013, 19:49