Klik hier voor meer aanbiedingen.


 
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   - Nog niet geregistreerd?
Reageren op dit onderwerp  [ 3 berichten ] 
[2019]Pers: Legends of the Force: A Celebration of Star Wars 
Auteur Bericht
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 8863
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht [2019]Pers: Legends of the Force: A Celebration of Star Wars
Herbeleef een seizoen lang de beroemdste verhalen van de Star Wars saga

Legendarische personages, een galactische strijd, iconische lichtzwaarden, alom gekende muziek…Dompel je onder in het Star Wars universum tijdens ‘Legends of the Force – A Celebration of Star WarsTM’ in het spoor van jouw grote helden Rey en BB-8. En strijd tegen de personages van de Dark Side zoals Darth Vader, Kylo Ren en vele anderen.

Nieuw: ontmoet Chewbacca

Nadat hij in 1977 in de allereerste Star Wars film zijn intrede deed op het grote scherm, groeide Chewbacca uit tot een van de beroemdste helden uit de filmgeschiedenis. Je kon hem al een aantal keer zien tijdens enkele Star Wars events in Disneyland Paris maar nu kan je hem ook echt persoonlijk ontmoeten!

Tijdens dit nieuwe seizoen krijgen de vele generaties fans van deze geliefde Wookiee eindelijk de eer om bij Chewbacca op bezoek te gaan.

Afbeelding

Afspraak in zijn verblijf op de Production Courtyard in het Walt Disney Studios park voor een onvergetelijke ontmoeting met de grote Chewbacca.

Star Wars : A Galactic Celebration

Deze afspraak mag je niet missen. Als de avond valt, brengt het Walt Disney Studios park een prachtige ode aan het Star Wars universum met een legendarisch licht- en geluidspektakel. Met projecties, speciale effecten en natuurlijk ook tal van Star Wars personages.

Nieuw dit jaar zijn onder meer enkele nooit eerder vertoonde scènes uit Star Wars: the Last Jedi en Solo: a Star Wars Story. Er zijn ook voor het eerst enkele nieuwe personages te zien op het podium. De schattige BB-8, trouwe droïd van het Verzet en de beruchte premiejager Boba Fett maken hun opmerkelijke debuut.

Maar pas op want de Dark Side is nooit ver weg met scènes ter ere van het Keizerrijk en de First Order.
Deze afspraak mag je in geen geval missen!

Afbeelding

Stormtroopers veroveren het Walt Disney Studios park met:

Nieuw! Imperial March: Tijdens het Legends of the Force seizoen geven de Stormtroopers de toon aan. Dit jaar voert de vreselijke Darth Vader het bevel tijdens de ‘Imperial March’. Vast besloten om de macht van het Keizerrijk te bewijzen, verzamelt hij zijn Stormtroopers om aan de Rebellen de macht van de Dark Side te tonen.

First Order March: De charismatische vrouwelijke Stormtrooper Captain Phasma is terug! We leerden haar kennen in de film ‘Star Wars Episode VII: The Force Awakens’. Ze defileert met haar indrukwekkende leger First Order Stormtroopers. Geef acht!

Afbeelding

Stormtroopers Patrouille : Een Stormtroopers eenheid patrouilleert in de loop van de dag door het park om leden of sympathisanten van het Verzet op te sporen. Ben je klaar om toe te treden tot de First Order? Het is in elk geval de ideale gelegenheid om met hen op de foto te gaan.

Legends of a Galaxy Far, Far away

Tijdens deze spectaculaire show herbeleef je de grote momenten van de Star Wars saga met legendarische helden die hun opwachting maken op scène, op de tonen van de epische filmmuziek van John Williams. Je herkent onder meer Kylo Ren, Rey en Dark Maul, maar voor het eerst zijn ook de beruchte premiejager Boba Fett en de schattige droïd BB-8 te zien.

Dit spektakel is verschillende keren per dag te zien op het podium van de Production Courtyard.

Afbeelding

Duik in het hart van de galactische Star Wars strijd in het Disneyland Park

Ook in het Disneyland Park kun je de Star Wars legende herbeleven. Als je moedig genoeg bent, kun je in de Starport, vlakbij de Star Tours attractie, oog in oog komen te staan met Darth Vader en je meten met de kracht van de Dark Side.

Star Tours : the Adventures continue

Hoogtechnologische snufjes, vliegsimulators, digitale 3D-animatie, Audio-Animatronics en legendarische muziek: al deze ingrediënten komen samen in de attractie Star Tours: the Adventures Continue. Je waant je in het hart van de Star Wars saga. Je kunt niet minder dan 60 mogelijke missies voeren aan boord van de StarSpeeder 1000. Klaar om op te stijgen met amateurpiloot C-3PO?

Star Wars Hyperspace Mountain

Met de Star Wars Hyperspace Mountain zet je koers naar een heel nieuw avontuur met de beruchte Rebellenalliantie. Je beleeft een epische reis vol sensatie in het universum van de Star Wars films. Aan een duizelingwekkende snelheid en op de tonen van de legendarische muziek van John Williams, ben je getuige van de beroemde strijd tegen het Galactische Keizerrijk.

Afspraak van 12 januari tot 17 maart 2019 voor de ultieme Star Wars beleving met Legends of the Force – A Celebration of Star WarsTM. Te ontdekken in de twee parken van Disneyland Paris! Wil je er zelf graag bij zijn? Bekijk dan nu de beste aanbieding klik hier!

AfbeeldingOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Ma 14 Jan 2019, 09:37
Bericht 1 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Beheerder
Offline

Berichten: 8863
Woonplaats: Lede
   Reageer met citaat
Bericht Re: [2019]Pers: Legends of the Force: A Celebration of Star
Franse promotie Disneyland Paris, meer info over
Legends of the Force: A Celebration of Star Wars. Kijk hier: https://www.cafemickey.com/forum/viewforum.php?f=175

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

AfbeeldingOp zoek naar de beste aanbieding voor Disneyland Paris? klik hier
That it was all started by a mouse. (Walt Disney)

Afbeelding
Afbeelding


Di 05 Feb 2019, 08:02
Bericht 2 Top
Profiel   
Gebruikers-avatar
Member
Offline

Berichten: 12215
Woonplaats: Heusden-Zolder veel te ver van DLP
   Reageer met citaat
Bericht Re: [2019]Pers: Legends of the Force: A Celebration of Star
Jaden Smith ontdekt the Force in Disneyland Paris

Afbeelding

De Amerikaanse rapper Jaden Smith heeft genoten van een bezoek aan Disneyland Park. Zijn grootste plezier haalde uit "Legends of the Force - A Celebration Star Wars”. De rapper is naar eigen zeggen fan van de cult saga. Wil je zelf "Legends of the Force - A Celebration Star Wars” ontdekken ? dan kan dit nog tot 17 Maart 2019.

Nadat Jaden lid werd van de beroemde Rebel Alliance en een epische vlucht meemaakte in Star Wars Hyperspace Mountain. Ging Jaden Smith aan boord van een StarSpeeder 1000 in Star Tours – The Adventures Continue voor een veelbewogen reis door het Star Wars-sterrenstelsel.

Tijdens "Legends of the Force - A Celebration Star Wars” krijg je zelf de kans om de iconische verhalen van de Star Wars-saga opnieuw te belevenLegendarische personages, galactische veldslagen, iconische lichtzwaarden, niet te missen muziek ... Het seizoen 'Legends of the Force - A Star Wars ™ Celebration' is jou kans om het hart van het Star Wars-universum in te duiken, in de voetsporen van de grote helden zoals Rey en BB-8 ... maar ook om te concurreren met de Dark Side van de Force, Deze wordt belichaamd door Darth Vader, Kylo Ren en vele anderen.

Nieuw: ontmoeting met Chewbacca

Afbeelding

In 1977 verscheen Star Wars voor het eerst op het grote scherm.
En meteen werd de Wookiee Chewbacca populair. Tijdens "Legends of the Force - A Celebration Star Wars”. Krijg je in Disneyland Paris de kans om Chewbacca in levende lijve te ontmoeten.Ga zeker naar de Production Courtyard in het Walt Disney Studios Park voor een memorabele ontmoeting met de geweldige Chewbacca.

Star Wars: A Galactic Celebration

Dit is de show die je niet mag missen. Terwijl de nacht valt, brengt het Walt Disney Studios Park een eerbetoon aan het universum van Star Wars met een legendarische vol geluid, licht , Projecties, speciale effecten en de personages uit het universum van Star Wars.Dit jaar werd de show uitgebreid met scènes uit Star Wars: The Last Jedi en Solo: a Star Wars Story. Verder werd de show uitgebreid met nieuwe personages . Zo staan de schattige BB-8, en de formidabele premiejager Boba Fett voor het eerst op het podium. Maar wees ook voorzichtig, de Dark Side van the Force is nooit ver weg, Star Wars: A Galactic Celebration is een afspraak die je niet mag missen!

Maak je klaar voor veel Stormtroopers !

Afbeelding

Nieuw! The Imperial March:

The Legends of the Force-dagen zullen worden onderbroken door een Imperial March met de Stormtroopers. Dit jaar zal de vreselijke Darth Vader de leiding nemen met "The Imperial March". Vastbesloten om de kracht van het rijk te bewijzen, zal hij zijn Stormtroopers-groep verzamelen om de rebellen de kracht van de duistere kant van de Force te laten zien.
Daarnaast is de The March of the First Order met de charismatische Captain Phasma ook terug. Herbeleef samen mer haar de legendarische march uit Star Wars: The force awakens.

Tijdend de Stormtroopers Patrol:
Mengen de legendarishe Stormtroopers zich onder de menigte. En krijg je een unieke kans om poseren bij één van de stormtroopers.Maar let op ! Tegen de rebbelen zijn de Stormtroopers niet aardig.

Star Wars : Legends of a Galaxy Far, Far Away

Dit spectaculaire evenement nodigt je uit om de geweldige momenten van de epische Star Wars opnieuw te beleven met zijn legendarische helden op het podium. Op de epische muziek van John Williams kom je oog in oog te staan met all bekende figuren uit Star Wars.

Tot 17 maart 2019 kan je ultieme Star Wars-ervaring te ervaren met "Legends of the Force - A Celebration Star Wars”™ in Disneyland Paris.

bron : DLP


Do 21 Feb 2019, 13:27
Bericht 3 Top
Profiel   
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Reageren op dit onderwerp   [ 3 berichten ] 

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  Interessante links

 © 2009-2020 Café Mickey V.Z.W - Privacybeleid - Cookiebeleid
Café Mickey is een fansite en heeft geen enkele verbintenis met The Walt Disney Company, Disneyland Paris of Euro Disney SCA.

Powered by phpBB